ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская
Застройщик | Сфера житлобуд |
Сдача ЖК | 2015 - 2022 г. |
Планировки | от 25 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление о Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 67.
7/10% | ||
5/7% | ||
21/31% | ||
23/34% | ||
11/16% |
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 07:26
Цитата "crazytaxi":Ой, сильно сомневаюсь я про сдачу дома в сентябре. Подъезды покрасили, но это не последний слой. Лифтом и не пахнет. Площадку разровняли еще недели две назад. Газовой трубой нет. Ну про котлы и батареи - вообще молчу.
Думаю, что переживать не стоит. Так было и на Гетьманской и с 126/15. Набираемся терпения и ждём.
P.S. Жильцам с Гетьманской сочувствую. К их домам найти подъезд нереально!
Ой, не кажіть! Це просто жах якийсь! Я от зранку як піду на роботу, то поітм два дні додому дорогу не можу знайти( Вже почав раз на тиждень ходити на роботу, хоч щоб іноді бувати вдома. А ще думаю, що нам потрібно з сусідами об'єднуватись в спілки. І ходити з дому не поодинці. Тоді не так страшно буде шукати дорогу назад. А діти! Бідні наші діти! Сидять тут в глушині. Нічого не бачать. Ні автомобіль ніякий не пронесеться, ні мотоцикол не пролетить, навіть велисопедисти не їздять. Гуляють собі на подвір'ї без нагляду. Бо наглядати то нікому. Всі шукають дорогу додому. Хоча іноді проповзають поодинокі машини. Це ті щасливчики, які все ж знайшли дорогу до свого під'їзду. Але добре, що є люди, які можуть поспівчувати. Тоді і на душі не так тяжко. За що я люблю українців, що вони завжди тобі поспівчувають. Не те що там в якійсь Англії. Лізуть завжди зі своєю допомогою. Пхають свого носа не в свої справи. А от поспівчувати не можуть. Мені так цього не вистачало. Саме тому і не залишився там на пмж. Спочатку хотів переїхати в центр Києва, але ж там ніхто не поспівчуває. А це так гріє душу. Тому вже змирився з цею бідою. Так от і живемо.
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 07:28
//clip2net.com/s/3C3fROE
Дуже сумна історія. Вразливих прошу не читати!)
Alena2104
A
Пользователь
69
17 мая 2016
09 сен 2016 07:36
Цитата "Serg_K"://clip2net.com/s/3C3fROE
Есть в этом доля правда. Действительно заезд во двор это ужас. Я просто надеюсь на то, что достроят дом Киевского квартала и сделают заезд с ул. Шалимова. Если идти пешком то дома на Гетьманской отлично размещены. До остановки рукой подать.
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 07:44
Цитата "Alena2104":
Есть в этом доля правда. Действительно заезд во двор это ужас. Я просто надеюсь на то, что достроят дом Киевского квартала и сделают заезд с ул. Шалимова. Если идти пешком то дома на Гетьманской отлично размещены. До остановки рукой подать.
А в чому саме проявляється "ужас"? Бо я якось не помітив нічого такого подібного. Неуважний, мабуть, якийсь.
Sergey_SAS
S
Постоянный пользователь
206
05 июня 2015
09 сен 2016 08:00
Цитата "Serg_K":
А в чому саме проявляється "ужас"? Бо я якось не помітив нічого такого подібного. Неуважний, мабуть, якийсь.
Отличный заезд, как и везде по Киеву, для того, что бы повернуть вправо, надо свернуть влево, и наоборот...

Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 08:05
Цитата "Sergey_SAS":
Отличный заезд, как и везде по Киеву, для того, что бы повернуть вправо, надо свернуть влево, и наоборот...Хуже будет, когда достроится соседская многоэтажка, и закатают дорогу, все будут срезать через нас и львовский.. то-то трафик будет...
Зате додому будем повертатись не за два дні, а за півтора))))
Alena2104
A
Пользователь
69
17 мая 2016
09 сен 2016 11:28
Цитата "Serg_K":
У меня теперь создается впечатление, что я чего то не знаю

Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 13:32
Цитата "Alena2104":
У меня теперь создается впечатление, что я чего то не знаюМожет есть другой заезд, но мы заезжаем через Львовский?=))))
І що? В чому ж саме "ужас"? Що немає прямої(власної) дороги з траси в двір? То дорогу привласнить ніхто не може. Вона державна. Хочете, вважайте її не "львівською" а своєю. Через Львівський дорога рівна, досить широка. Ужас, бо потрібно декілька разів звертать? А мені здаєтья, що навпаки. Добре, що в нас під вікнами не "проїздний двір". Приїзджають лише ті, хто мешкає. Це львівяни мають говорити "ужас", бо ми їздимо повз їхні вікна і вдень і вночі.
Ko.li.ro
K
Постоянный пользователь
463
30 июля 2015
09 сен 2016 14:13
Цитата "Serg_K":
І що? В чому ж саме "ужас"? Що немає прямої(власної) дороги з траси в двір? То дорогу привласнить ніхто не може. Вона державна. Хочете, вважайте її не "львівською" а своєю. Через Львівський дорога рівна, досить широка. Ужас, бо потрібно декілька разів звертать? А мені здаєтья, що навпаки. Добре, що в нас під вікнами не "проїздний двір". Приїзджають лише ті, хто мешкає. Це львівяни мають говорити "ужас", бо ми їздимо повз їхні вікна і вдень і вночі.
ВИ просто, Сергію, напевно не жили тут, коли був комфортний заїзд через теперішню парковку Київського...
Після цього справді не дуже зручно, як котлета над цими лежачими поліцаями...(і це, до речі, спостереження людини, яка раз в тиждень на машині проїжджає, а що буде, коли придбаємо машину...)
Ko.li.ro
K
Постоянный пользователь
463
30 июля 2015
09 сен 2016 14:16
До речі...жесть проявляється в тому, що тепер на 304д маршрутку, щоб сісти, треба виходити за 25 хвилин..а потім ще стояти в заторі,який став у ДВІЧІ більше....
Цікаво, як пасажири стоятимуть по півгодини, очікуючи маршрутку, на морозі)))) А що буде через 1-2-3 роки - це буде точно Армагєдон))))
Але, в 304 хоч залізеш, і виїдеш вчасно, не говорячи про зупинку на Соборній, там народу багацько вже стоїть і чекає "своєї", десь 10 маршрутки(((
Цікаво, як пасажири стоятимуть по півгодини, очікуючи маршрутку, на морозі)))) А що буде через 1-2-3 роки - це буде точно Армагєдон))))
Але, в 304 хоч залізеш, і виїдеш вчасно, не говорячи про зупинку на Соборній, там народу багацько вже стоїть і чекає "своєї", десь 10 маршрутки(((
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 14:20
Цитата "Ko.li.ro":
ВИ просто, Сергію, напевно не жили тут, коли був комфортний заїзд через теперішню парковку Київського...
Після цього справді не дуже зручно, як котлета над цими лежачими поліцаями...(і це, до речі, спостереження людини, яка раз в тиждень на машині проїжджає, а що буде, коли придбаємо машину...)
Не жив, але їздив кожного дня майже. Так, було зручніше. Але зараз не так вже й критично, як на мене. Ну це лише моя, одна з багатьох, суб'єктивна думка. Так що не судіть строго)
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 14:22
Цитата "Ko.li.ro":До речі...жесть проявляється в тому, що тепер на 304д маршрутку, щоб сісти, треба виходити за 25 хвилин..а потім ще стояти в заторі,який став у ДВІЧІ більше....
Гадаю це не через заїзд до наших під'їздів. А через густе заселення даного району. Мекшканці інших забудовників( в яких заїзди набагато зручніші) страждать від цього так само. Коли купував тут квартиру, то був морально готовий до цього.
Ko.li.ro
K
Постоянный пользователь
463
30 июля 2015
09 сен 2016 14:24
я і не кажу,що це стосується нашого заїзду....просто написала свою думку, щодо заторів...
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 14:34
Цитата "Ko.li.ro":я і не кажу,що це стосується нашого заїзду....просто написала свою думку, щодо заторів...
А я свою)
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 14:51
Бачу пора мане в "баню" відправлять, як свого часу Кузькіна) Лягаю на дно)))
Alena2104
A
Пользователь
69
17 мая 2016
09 сен 2016 17:46
Не нужно " на дно"))) каждый имеет право на свое мнение) просто не единоразово читала в группе Львовского, что они хотят закрыть проезд. Впринципе это нормально и их можно понять. Но что тогда делать нам? На вертолетах летать наверное) В этом и заключается неудобство. Кстати как то раз таксист не хотел завозить во двор. Сказал, что не хочет там крутится.
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 сен 2016 19:49
Цитата "Alena2104":Не нужно " на дно"))) каждый имеет право на свое мнение) просто не единоразово читала в группе Львовского, что они хотят закрыть проезд. Впринципе это нормально и их можно понять. Но что тогда делать нам? На вертолетах летать наверное) В этом и заключается неудобство. Кстати как то раз таксист не хотел завозить во двор. Сказал, что не хочет там крутится.
На щастя одного лиш їх бажання мало. Тут дорога по проекту. Яка ще й зазначена в земельному кадастрі. Перекриття цеї дороги тягне за собою кримінальну відповідальність. А от ситуація з таксистом дійсно неприємна.
crazytaxi
c
Гость
5
03 августа 2016
09 сен 2016 20:44
Цитата "Serg_K":
Ой, не кажіть! Це просто жах якийсь! Я от зранку як піду на роботу, то поітм два дні додому дорогу не можу знайти( Вже почав раз на тиждень ходити на роботу, хоч щоб іноді бувати вдома. А ще думаю, що нам потрібно з сусідами об'єднуватись в спілки. І ходити з дому не поодинці. Тоді не так страшно буде шукати дорогу назад. А діти! Бідні наші діти! Сидять тут в глушині. Нічого не бачать. Ні автомобіль ніякий не пронесеться, ні мотоцикол не пролетить, навіть велисопедисти не їздять. Гуляють собі на подвір'ї без нагляду. Бо наглядати то нікому. Всі шукають дорогу додому. Хоча іноді проповзають поодинокі машини. Це ті щасливчики, які все ж знайшли дорогу до свого під'їзду. Але добре, що є люди, які можуть поспівчувати. Тоді і на душі не так тяжко. За що я люблю українців, що вони завжди тобі поспівчувають. Не те що там в якійсь Англії. Лізуть завжди зі своєю допомогою. Пхають свого носа не в свої справи. А от поспівчувати не можуть. Мені так цього не вистачало. Саме тому і не залишився там на пмж. Спочатку хотів переїхати в центр Києва, але ж там ніхто не поспівчуває. А це так гріє душу. Тому вже змирився з цею бідою. Так от і живемо.
Сходили бы Вы к невропатологу, но боюсь он Вас к психиатру перенаправит.
Я всего лишь хотел сказать, что проезд к домам почти со всех сторон перекрыт или забором или клумбами. Не более того...
Yuliyakolada

Пользователь
93
16 апреля 2016
11 сен 2016 18:21
Цитата "crazytaxi":Ой, сильно сомневаюсь я про сдачу дома в сентябре. Подъезды покрасили, но это не последний слой. Лифтом и не пахнет. Площадку разровняли еще недели две назад. Газовой трубой нет. Ну про котлы и батареи - вообще молчу.
Думаю, что переживать не стоит. Так было и на Гетьманской и с 126/15. Набираемся терпения и ждём.
P.S. Жильцам с Гетьманской сочувствую. К их домам найти подъезд нереально!
В пятницу уже устанавливали лифты, с понедельника должны снимать ограждение и делать подъезд к дому)
Mashhaa
M
Пользователь
87
06 августа 2016
11 сен 2016 18:34
Уважаемой застройщик, а что еще осталось доделать?

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ05.0810 299
- МФК А136 Highlight Tower | DIM | Київ, вул. Антоновича, 136-13805.08409
- ЖК Олімп | MOLODIST | Ірпінь, вул. Соборна, 2к04.08220
- ЖК Ривьера | Status Group | ул. Малоземельная04.08674
- ЖК OASIS | bUd Development | Київ, вул. Електриків, 2804.0882
- ЖК Реситаль | ARB | Софіївська Борщагівка, вул. Петрівська, 2303.087
- ЖК Київський маєток | Софіївська Борщагівка, вул. Бишівська, 3-503.08170
- ЖК Start Life | Старт Лайф | Prof-Group | Вишгород, вул. Шолуденка, 2003.08235
- ЖК У-Квартал, Софіївська Борщагівка, вул. Щаслива, просп. Героїв Небесної Сотні03.08243
- Таунхауси Петрівське містечко | Святопетрівське, вул. Богдана Хмельницького, вул. Амосова03.08183
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Чи варто зараз купувати нерухомість?31.074 568
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну28.0790
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку05.082
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее