Подать объявление

ЖК Славутич | bUd development | ул. Заречная, 16

ЗастройщикbUd development
Сдача ЖК2018 - 2021 г.
Планировки
от 27 150 Грн/м²
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 218.
7/3%
9/4%
47/22%
61/28%
94/43%
1. . .424426. . .631
24 фев 2018 11:25
Цитата "ignorance":
Схоже, що пора перейменовувати форум з "ЖК Славутич" на "Блог о жизни и собачках Lea16" (rofl)

Вы дипломат от Бога! :faceoff:
Тут пишут всё, что посчитают нужным, если не противоречит условиям форума. Но в дальнейшем мы конечно же будем консультироваться с Вами. А то вдруг не то напишем.
24 фев 2018 14:22

Тема про парковки и мусоропроводы актуальна и для Архиматики: https://www.facebook.com/events/154732598522760/?notif_t=event_calendar_create¬if_id=1519481725971292

24 фев 2018 14:49
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":

Вы дипломат от Бога! :faceoff:
Тут пишут всё, что посчитают нужным, если не противоречит условиям форума. Но в дальнейшем мы конечно же будем консультироваться с Вами. А то вдруг не то напишем.

Во-во, я і написав те, що вважав за потрібне - условиями форума не запрещено, пишу, что хочу ;)
Та і консультацій також не потребую, але дякую за турботу)

PS Не знав, що у нас тут кружок юних дипломатів))
24 фев 2018 15:26
Цитата "ignorance":
Схоже, що пора перейменовувати форум з "ЖК Славутич" на "Блог о жизни и собачках Lea16" (rofl)

То це Ви на мене грюкнули чи похвалили? :shuffle: :notsure: Так, я жіночка дещо романтична.🌷🌹🌵 Все романтизую де і як сміття будемо викидати, як паркуватись, щоб людям не заважати і газончики гарні мати, де повітрям чистим подихати і від грюкату машин трохи відпочити або маленьку дитинку на візочку прогуляти, чи посидіти на березі облаштованоі затоки і помилуватись рожевим надвечір'ям.🌾🌳🐸🌞🌜 Ой, та багато чого! Так, це спілкування про життя. Але не моє особисте, а про наше з вами. Посміхніться. :P. Не ігноруйте життя. Воно прекрасне! :hi:
24 фев 2018 15:30
Цитата "Lea16":
Так, я жіночка дещо романтична.🌷🌹🌵 Все романтизую де і як сміття будемо викидати, як паркуватись, щоб людям не заважати і газончики гарні мати, де повітрям чистим подихати і від грюкату машин трохи відпочити або маленьку дитинку на візочку прогуляти, чи посидіти на березі облаштованоі затоки і помилуватись рожевим надвечір'ям.🌾🌳🐸🌞🌜 Ой, та багато чого! Так, це спілкування про життя. Але не моє особисте, а про наше з вами. Посміхніться. :P. Не ігноруйте життя. Воно прекрасне! :hi:

Браво! :rose:
24 фев 2018 16:02
Цитата "yanus_r":
Тема про парковки и мусоропроводы актуальна и для Архиматики: https://www.facebook.com/events/154732598522760/?notif_t=event_calendar_create¬if_id=1519481725971292

Может и наши разговорчики о "личной" жизни имеют какой-то смысл. Ведь то, о чем мы говорим и обсуждаем важная часть жизни горожан. У архитекторов такая прекрасная профессия. Они давно уже должны быть флагманом общества. В Европе так и есть. Как-то надыбала материал про молодых нидерландских архитекторов, которые создают свои экопроекты, находят места и пробивают их у городских властей. Как оказалось, в Европе, это тоже задача не из простых.
24 фев 2018 17:53
Цитата "Lea16":

То це Ви на мене грюкнули чи похвалили? :shuffle: :notsure: Так, я жіночка дещо романтична.🌷🌹🌵 Все романтизую де і як сміття будемо викидати, як паркуватись, щоб людям не заважати і газончики гарні мати, де повітрям чистим подихати і від грюкату машин трохи відпочити або маленьку дитинку на візочку прогуляти, чи посидіти на березі облаштованоі затоки і помилуватись рожевим надвечір'ям.🌾🌳🐸🌞🌜 Ой, та багато чого! Так, це спілкування про життя. Але не моє особисте, а про наше з вами. Посміхніться. :P. Не ігноруйте життя. Воно прекрасне! :hi:

Це вже як хто дивиться на такі речі 6-) :hb: :bud: :leb:
Знаєте, я мужичок дещо прагматичний :drv: :mat: :kngt: Все прагматизую і в питаннях побуту, організації, життя в цілому не висловлюю свою думку, якщо від неї на самій тонкій гладі калюжі не з'явиться, бодай, невеличка хвилька, не загориться іскра в сердці найменшої істотки(наприклад, в сердці нашої знаменитої собачки з веб камери) :alc: :blowkiss: :buben: :wineglass: :trava: :dollar:
Дякую, що допускаєте моє з Вами спільне життя, від таких комплімансів у мене хвилююче пружинить вена на правій скроні :wineglass: :flower: :rose: :super: :bis:
24 фев 2018 19:51
Цитата "ignorance":

Це вже як хто дивиться на такі речі 6-) :hb: :bud: :leb:
Знаєте, я мужичок дещо прагматичний :drv: :mat: :kngt: Все прагматизую і в питаннях побуту, організації, життя в цілому не висловлюю свою думку, якщо від неї на самій тонкій гладі калюжі не з'явиться, бодай, невеличка хвилька, не загориться іскра в сердці найменшої істотки(наприклад, в сердці нашої знаменитої собачки з веб камери) :alc: :blowkiss: :buben: :wineglass: :trava: :dollar:
Дякую, що допускаєте моє з Вами спільне життя, від таких комплімансів у мене хвилююче пружинить вена на правій скроні :wineglass: :flower: :rose: :super: :bis:

От бачите, ми вже разом посміхаємось :P. Дякую за подарунки. Іх так багато і відчуваю, що від щирого серця.❤ А за скроню не переживайте, трохи потьохкає і відпустить. У прагматичних чоловіків це на довго не затримується.😄😘
25 фев 2018 16:24
Здравствуйте, хотим приобрести квартиру в данном ЖК.
Подскажите какой лучше дом (1 или 3) брать?
Какие "за" и "против" могут быть у данного решения?
Как вижу стройка находится на завершающих этапах, сдача довольно скоро, потому предполагаю что риски уже сведены к минимуму, если нет прошу об этом рассказать подробнее.
Заранее спасибо за помощь. :yes:
25 фев 2018 18:15
https://youtu.be/mTcdYwTmRlk
Пропоную для перегляду серію фільмів про роль сміття в цивілізаціі міст. Обов'язково знайдіть Токіо. То єдине місто яке не зазнало пандемій від нечистот.
25 фев 2018 21:18
Цитата "BazzB":
Как вижу стройка находится на завершающих этапах, сдача довольно скоро, потому предполагаю что риски уже сведены к минимуму, если нет прошу об этом рассказать подробнее.

Добрый вечер. Что бы ответить на Ваш вопрос, нужно процитировать полностью содержание форума. Тут люди, которые уже купили квартиры в Славутиче и о рисках наверное уже не вспоминают. Хотя и не было в общем то ни каких найдено подводных камней. Объективный ответ вряд ли тут найдете. Комплекс интересный, качественный, красивый, берите смело. Первый дом или третий - выбирайте по вкусу и планировкам, они отличаются. :winky:
25 фев 2018 21:24
ignorance. Хочу Вас поблагодарить за минус 1 к моему рейтингу. Это у Вас рейтинг упал, не у меня. Поступок достойный ребёнка, у которого горшок выдернули из под попы. :faceoff: В следующий раз рекомендую всем быть очень осторожным в своих постах на форуме, дабы не ранить тонкую натуру ignorance
25 фев 2018 21:54
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":

Добрый вечер. Что бы ответить на Ваш вопрос, нужно процитировать полностью содержание форума. Тут люди, которые уже купили квартиры в Славутиче и о рисках наверное уже не вспоминают. Хотя и не было в общем то ни каких найдено подводных камней. Объективный ответ вряд ли тут найдете. Комплекс интересный, качественный, красивый, берите смело. Первый дом или третий - выбирайте по вкусу и планировкам, они отличаются. :winky:

1-й том нравится тем что подальше от дороги + там в понравившихся планировках окна выходят не на дорогу).
Я вообще сам не местный, в Киеве никогда не жил...
Потому очень хотелось бы конечно быть уверенным во всех деталях при покупке такой дорогой недвижимости).
25 фев 2018 22:06
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":
ignorance. Хочу Вас поблагодарить за минус 1 к моему рейтингу. Это у Вас рейтинг упал, не у меня. Поступок достойный ребёнка, у которого горшок выдернули из под попы. :faceoff: В следующий раз рекомендую всем быть очень осторожным в своих постах на форуме, дабы не ранить тонкую натуру ignorance

ROFL, зараз би в 2к18 слідкувати за динамікою своєї репутації на форумі з 200х-engine(:
З приводу образ, Алекс, схоже, що образились тут тільки Ви, причому не ясно на що. (Lea16, наприклад, зрозуміла, що нічого ворожого в моїх словах немає)
Цікаво, на яку реакцію Ви очікували, встрявши не в своє діло, паралельно похизувавшись своїми навиками сарказму? Не розумію яке після цього підгрунтя в Ваших інфантильних інсинуаціях?
А мінусувати репутацію - це фіча, яку надає мені форум, і я скористався нею на свій розсуд, як це має когось обходити?) Ви кожному жалієтесь, хто ставить вам дізлайк в соц мережах? Що там про дитину кажете?:D

А якщо серйозно, chill out, якщо це справді так важливо, можу забрати свій дізлайк назад :) Астанавитесь!
25 фев 2018 22:18
Цитата "BazzB":

Плюс першого будинку - в теорії менше шуму від бажана, дивлячись, звичайно, на яку сторону будуть виходити вікна.
Плюси третього - вам уже ніхто не загородить вид з вікна(бо ближче до Бажана вже нічого не влізе) і менші ціни.
На даному етапі ціна на метр квадратний приближена до максимальної, та і квартир залишилось не так багато - однушок/двушок, якщо не помиляюсь, уже фактично не залишилось (якщо не через перекупів). Тому я б на Вашому місці розглянув другу чергу, або Славутич 2
25 фев 2018 22:18
ignorance, проехали. Я не из обидчивых. :alc:
26 фев 2018 05:19
Ребята, кто знает когда будет старт продажи паркомест? Есть у кого-то инфа?
26 фев 2018 10:49
Хлопці, ви найкращі! :drink: :yes:
ALEKS, дякую! Ви справжній чоловік!
ignorance, Ви мене добряче повеселили. На Вашу шпагу зважую. Буду стримувати свій романтичний настрій. Але, квіти, які Ви мені подарували і пульсуюча скроня вразили більше.
:notsure: Без емоцій. Трудові будні продовжуються. А ми, з нетерпінням чекаємо. Весна, на Зарічній, відбудеться. А там.... і бажане літо настане. 6-) :hi:
26 фев 2018 11:19
Цитата "Basita":
Ребята, кто знает когда будет старт продажи паркомест? Есть у кого-то инфа?

Информация уже обсуждалась детально на этом форуме, старт продаж обещают ближе к сдаче. :ded:
26 фев 2018 14:05
Цитата "Lea16":

Я уже не удивляюсь словам некоторых инвесторов.Кому что не нравится---пусть проходят мимо.Так нет же! обязательно надо упрекнуть...Это я об ignorance...Мне, например, нравится считать этажи, кирпичики, оконные рамы...Ну и что!....Вам собачка!..Ну и на здоровье!....Главное жизнь идет, дом строится...А скоро(не за горами) и сдача нашего домика!
Алексу, респект!..Единственный кто в этой ситуации не промолчал! Благодарю!
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .424426. . .631
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее