Подать объявление

ЖК Славутич | bUd development | ул. Заречная, 16

ЗастройщикbUd development
Сдача ЖК2018 - 2021 г.
Планировки
от 27 150 Грн/м²
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 218.
7/3%
9/4%
47/22%
61/28%
94/43%
1. . .548550. . .631
30 ноя 2018 20:12
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":
От куда знаете, что за аппарат? Ваша работа? Почему шум такой на фото. Уже какой месяц подряд.

Не моя, у меня только телефон с камерой)
Скачайте фото с сайта, отобразите "свойства" и будет вся инфо о фото.
30 ноя 2018 20:39
За зелені зони треба боротись однозначно! З нашоі сторони Бажана відстоювати еко парк "Затока Осокорки", а з іншоі - еко парк "Осокорківські озера". Це потрібно всім жителям району в зоні такоі щільноі бетонноі забудови.
З тоі сторони є складності. Мені казали, що Аркада ті землі викупила і те, що Колекторною, належало не Києву. І, взагалі, в тих місцях було багато самозахоплень. Не знаю, чи узаконили іх потім. Але, якби там не було, всю ту бетонну інфраструктуру буде брати на себе Киів і відповідати за іі утримання. Тому, в цій суперечці, киівські депутати не бідні, безправні овечки і можуть відстоювати інтереси та потреби киян.
ШУМОВЕ ЗАБРУДНЕННЯ від пр.Бажана навіть гірше, ніж атмосферне.
Клаптикова забудова і клаптикове мислення своє зло роблять.
30 ноя 2018 21:13
Мені теж сподобались види на Дніпро, затоку. Але надіялась побачити внутрішній двір, вхід в будинок, сходи, зовнішні балкони та інше.
Колони, вже видно, що обмотують ватою. :winky: Може штукатурку на них закриють ще чим? :???: Бачила як виглядають такі обдерті фасади. Жах. Якщо ножичком щось виріжуть, то буде надовго.
А подали документи на адресу? Щось відомо?
30 ноя 2018 21:44
Там річ не в камері і навіть не в лінзі, а в якихось дуже дивних налаштуваннях.

ISO 1600
Діафрагма f/22
Витримка 1/500
:ne figa sebe: :faceoff:

Якщо це читає забудовник, то передайте, будь ласка, фотографові наступне:
Є три параметри, які треба регулювати:
1) Діафрагма - виставляємо найменше можливе значення (для даного об'єктива 3.5-5.6 в залежності від зуму). При f/22 фотки будуть значно темніші ніж при f/3.5.
2) Витримка - бажано робити якомога довшою, але не довше ніж 1/60. Краще 1/100. Інакше фотки будуть розмиті. Але 1/500 - це вже занадто коротка витримка. При 1/500 фотки будуть значно темніші ніж при 1/100
3) Світлочутливіть (ISO) - треба тримати якомога меншою (в ідеалі 100). Піднімаємо це значення лише в тому випадку, якщо діафрагма і витримка на мінімальних значеннях, а фото при цьому темне. Якщо підняти ISO - фото стане світліше, але буде більш зернисте. :ded:
30 ноя 2018 22:25

Хід будівництва - листопад

Інформація на сайті ЖК

01 дек 2018 13:38
:hi: Мабуть це вже серйозно.❄❄❄⛄
01 дек 2018 18:36
"І знову білий сніг
і віхола мете.
Із далечі доріг
до нас зима іде.
Приспів:
Зима-зима, красуня біла,
скажи мені, чому?
Тебе зустріти всі хотіли,
а ждуть тепер весну.
*
І знову снігопад
І лід немов зі скла.
І довго всім чекать
Лишилось до тепла.
Приспів: зима-зима ....❄❄❄
Цією, ніжною та трохи журливою піснею вирішила вас привітати з зимою. Мені здалось, що вона про нас. Але іі забанили. Різні були думки з цього приводу. :winky:
:smoke: Але вирішила, що іі встиг послухати хтось з забудовників і йому не сподобалась там неправдива інформація. І через це забанення, ВІН НАМ натякає, що ніякоі весни чекати не треба. ВСЕ ВІДБУДЕТЬСЯ ВЗИМКУ, під білий пухнастий сніг. :newy:
02 дек 2018 10:27
:hi: Зі сторінок:"Яка ж романтична пора року зима. Сходила в магазин, троє мужчин впали переді мною на коліна, а з одним навіть полежала..." 6-)
Давно хотіла запитати, а яка в нас плитка на підлозі в холлах і, особливо, на підходах до них? Ми не будемо як на ковзанці?
Хто вже мав таку нагоду відчути на собі, то як? Без проблем? :???:
На жаль, забудовники, на такі речі не завжди звертають увагу.
02 дек 2018 13:29
Смешались в кучу кони,люди... :P
02 дек 2018 13:35
Цитата "Наталиии":

)))
02 дек 2018 14:26
Цитата "Наталиии":

:P. Та ні, все зрозуміло! В багатьох магазинах, жилкомплексах на підлозі укладають таку плитку,яка в зимові дні перетворюється на ковзанку. Мені стало цікаво: А яка у нас? Чи не будемо і ми з сусідами в обіймах лежати?.
Може хтось з наших вже ходив? Чи плитка ще не укладена?
02 дек 2018 14:44
Цитата "Lea16":

:P. Та ні, все зрозуміло! В багатьох магазинах, жилкомплексах на підлозі укладають таку плитку,яка в зимові дні перетворюється на ковзанку. Мені стало цікаво: А яка у нас? Чи не будемо і ми з сусідами в обіймах лежати?.
Може хтось з наших вже ходив? Чи плитка ще не укладена?

Да не...,я не о том..Вы, как-то две темы сплели в одну кучу... :smoke:
А про плитку -не скажу.Ибо пока не знаю ни о качестве, ни о производителе....Меня на данном этапе интересует почтовый адрес...Подали/собрали документы или нет?
02 дек 2018 15:16
Згодна! Поштова адреса, це питання номер один на сьогодні. :yes:
А яка плитка? буде питанням номер один, коли почнемо бити ноги, руки, голови, збирати речі розсипані на підлозі :winky: Може наш забудовник про це подбав і плитка буде "правильна". :???: А ні, так нічого страшного, будемо якусь ряднушку стелити на підлогу. Заодно і ноги витремо.
В деяких нових ЖК такі проблеми вже жителі вирішують. :notsure:
02 дек 2018 15:27
Цитата "Lea16":
Згодна! Поштова адреса, це питання номер один на сьогодні. :yes:
А яка плитка? буде питанням номер один, коли почнемо бити ноги, руки, голови, збирати речі розсипані на підлозі :winky: Може наш забудовник про це подбав і плитка буде "правильна". :???: А ні, так нічого страшного, будемо якусь ряднушку стелити на підлогу. Заодно і ноги витремо.
В деяких нових ЖК такі проблеми вже жителі вирішують. :notsure:
К сожалению, повлиять на застройщика по вопросу плитки и много другого мы не можем..Но! Надеюсь на лучшее...
У моей подруги в очень дорогом жк застройщик положил такую! плитку, что спустя 6-7 лет пришлось поменять
.., сложились по 500$ и сделали то, что хотели..
02 дек 2018 15:34
С Вами всё в порядке!, люди квартиры в Киеве покупают по 500$ за кв.м, Вы посчиталь хоть сколько денег получиться если все квартиры скинут по 500$?, какая плитка, там яхту выбирать нужно будет
02 дек 2018 15:49
Нормальная у нас плитка. Шероховатая. Не думаю, что кто-то носом шмякнет. Хотя....при желании.
02 дек 2018 15:52
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":
Нормальная у нас плитка. Шероховатая. Не думаю, что кто-то носом шмякнет. Хотя....при желании.

Обычные серые ФЕМы?..Такие как возле метро?
02 дек 2018 16:02
6-) у моіх знайомих, на Урлівській, навіть настіл робили жителі. Бо стояли перед дверима, сніг на голову, а ноги ковзали так, що й двері не було сил відчинити. Тепер все норм. На голову не сипле і на підлозі щось вічне лежить.
Але ж краще, коли зразу про людей думають. Зараз такий вибір плитки :super:
02 дек 2018 16:06
Цитата "ALEKS DAVIDOFF":

Це вже добре. :super:
02 дек 2018 16:17
Цитата "Lea16":
6-) у моіх знайомих, на Урлівській, навіть настіл робили жителі. Бо стояли перед дверима, сніг на голову, а ноги ковзали так, що й двері не було сил відчинити. Тепер все норм. На голову не сипле і на підлозі щось вічне лежить.
Але ж краще, коли зразу про людей думають. Зараз такий вибір плитки :super:

Согласна...выбор большой.. :super: Алекс успокоил...
Если в жк Альпийском застройщик такое! дерьмо, да еще и за такие деньги, положил, то представьте, что позволяли себе другие...Это было давно,7-8 лет назад...Но время идет, все меняется...Надеюсь , проводят работу над ошибками...Или я наивна? :@-:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .548550. . .631
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее