Подать объявление

ЖК "Sherwood", ул. Авиаконструктора Антонова, 4а - "Строитель-П"

ЗастройщикСтроитель-П
Сдача ЖК2016 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 80.
2/3%
6/8%
20/25%
21/26%
31/39%
1. . .3335. . .126
30 дек 2015 18:58
Приємно, що склалась така Позитивна Атмосфера. Це добре, коли хороші Люди Поряд. Погодьтеся, Енергетика Сусіда за стіною впливає І на кожного з нас, так само як і наша на нього!!!
Так, Хай Новий Рік принесе Всім Нам такі омріяні квартири і Чудовий Будинок!!! Яким без сумніву стане Жк " Шервуд "!!!
30 дек 2015 18:59
Присоединяюсь к поздравлениям!

Соседи, особенно AOS, Fancy и DenEv, а также Брррр, sole, Геллерт, Ivga-kiev, _Cherry_, G63AMG, Андрей ШШ, mrsarcasm, строитель 1, Iuliia, Medved_, Damo, fleurFleur, Vladnm, Maria21, bansai, M1ke, и все-все, кого еще не упомянул)! А також файні дівчата відділу продажів ЖК Sherwood, від яких Орест ледь не втратив голову (я так і не зрозумів він встиг підписати договір чи ні)! Строители и архитекторы, которые, стараются сделать наш дом качественным и современным (а стараются не все)!

С Новым Годом!
Желаю нам всем въехать в квартиры, о которых мы мечтали, а в 2016-м всем новых впечатлений и достижений, перемен к лучшему и здоровья в семьях! <;)
30 дек 2015 19:53
[quote="Quick-witted"]Присоединяюсь к поздравлениям!

Соседи, особенно AOS, Fancy и DenEv, а также Брррр, sole, Геллерт, Ivga-kiev, _Cherry_, G63AMG, Андрей ШШ, mrsarcasm, строитель 1, Iuliia, Medved_, Damo, fleurFleur, Vladnm, Maria21, bansai, M1ke, и все-все, кого еще не упомянул)! А також файні дівчата відділу продажів ЖК Sherwood, від яких Орест ледь не втратив голову (я так і не зрозумів він встиг підписати договір чи ні)! Строители и архитекторы, которые, стараются сделать наш дом качественным и современным (а стараются не все)!

С Новым Годом!
Желаю нам всем въехать в квартиры, о которых мы мечтали, а в 2016-м всем новых впечатлений и достижений, перемен к лучшему и здоровья в семьях! <;) Спасибо!!!! Всех с наступающим Новым годом!!!! Желаю здоровья, мира и добра!!!! Представляю, как мы через год, будем украшать нашу красивую елку, перед нашим красивым домом!!! <;)
30 дек 2015 20:08
: :super: ура! классная идея...общая елка .перед нашим домом-красавцем...просто вижу эту картину!!! и мы.как дети.счастливые.водим хоровод!все-так тому и быть!!!! :hi:
30 дек 2015 20:47
Цитата "OrestS":
Сьогодні поцікавився новим Жк. І що Ви думаєте???

Цитата "OrestS":
Є два Жк які мені подобаються... Знаєте чого, через Відділ Продажів))) настільки люб'язне ставлення, що відчуваєш себе поряд з родичами, найкращими друзями!!! Дякую Вам. Людмили мене Приємно здивували і я радий, що можу будь-коли забігти на горнятко кави )

Цитата "OrestS":
Я не Хвалю - кажу, точніше пишу, чисту правду!!! Це мій досвід і, що казати тут, таке зустрінеш не часто!

Цитата "OrestS":
я відчуваю, що мені допомагають не просто купити житло, а здійснити Мою Мрію!!

Цитата "OrestS":
Вони й правда зі мною дуже щирі і прагнуть допомогти вирішити питання з квартирою.

Цитата "OrestS":
Позитивна Атмосфера

Цитата "OrestS":
хороші Люди Поряд

Цитата "OrestS":
Енергетика Сусіда

Цитата "OrestS":
Все у всіх буде Добре.

Цитата "OrestS":
Бережіть себе!!!

https://cs5.pikabu.ru/images/big_size_comm/2015-05_3/14314087183483.jpg
30 дек 2015 20:58
О, бачу Ви знайшли мій коментар стосовно Жк " l' kvartal " на Лепсе) Ну хоч принаймні тепер ніхто не казатиме, що я " родич " Шервуда! Бо коментую не тільки його.
Буду відвертий, я вже давно шукаю собі квартиру. зізнаюся, що знаюся з усіма комплексами. Тільки ці два мені найбільше сподобалися і в першу чергу - через ВП! А в тому, що я відкрита людина і так пишу - немає нічого поганого. Я сприймаю світ позитивно і всім Вам раджу))) Ви навіть не уявляєте, як може змінитися Ваше життя, коли Ви мислитимете позитивно і не судитимете інших людей!!!
Але Дякую Вам! Навіть не очікував, що матиму таку популярність на форумі! Дякувати Богу, що однодумців нас тут більше)
30 дек 2015 21:05
:super: орест.я вас уже ревную...такой позитивный человек нам очень нужен...и наш отдел продаж-самый лучший в Киеве и окрестностях..так что...выбирайте "Шервуд"..и хватит сомневаться!!!!удачной покупки..будем радоваться за вас вместе!
30 дек 2015 21:07
Цитата "OrestS":
Я сприймаю світ позитивно і всім Вам раджу))) Ви навіть не уявляєте, як може змінитися Ваше життя, коли Ви мислитимете позитивно і не судитимете інших людей!!!

Посоветуйте литературу, у меня проблемы с мировосприятием.
30 дек 2015 21:08
Орест С - мистер или миссис X,мы Вас поздравляем с Новым годом! Интересно,кто Вам тексты пишет? ;)
А также,какая площадь квартиры у Вас будет,после сдачи объекта в эксплуатацию при толщине стен в 20 мл. вместо,заявленных в договоре 25 ? И,сколько Вы потратите дополнительно после обмера БТИ и на звукоизоляцию?Мы мыслим всегда позитивно,а Вы? Если,конечно,Вы наш сосед?
Спасибо всем будущим соседям!
Мы еще выпьем все вместе за новоселье под той елочкой в будущем году!!! ;)))
30 дек 2015 21:27
Дякую за підтримку. Тексти пишу Сам! Я люблю писати і читати. Я творча натура і як Істинний Водолій - люблю Хай Тек і поєднюю класику з чимось новітнім у всьому, до чого прикладаю свою руку)))
Знаєте! Я живу одне життя ( вірю в реінкарнацію )! І я не з тих, хто звертає увагу на такі дрібниці. Моя майбутня квартира в Жк " Шервуд " коштує всіх потрачиних зусиль і коштів. Щось треба втратити аби здобути. Я не хочу порівнювати когось з кимось і так далі. Кожен комплекс заслуговує на Щось. Тай хто я такий, аби судити роботу інших. Просто зрозумійте одне, що пристойне житло в пристойному районі на такому етапі коштує від 35 000 грн за м2. Після введення Жк в експлуатацію, всі витрати будуть закладені в ціну і Ви отримаєте житло новітнього часу і за Нову ціну. Тут квартиру завжди легко здати і продати. Вдумайтеся тільки в те, що Без Реклами- " Шервуд " продається на ура! Це говорить про довіру і вміння людей оцінювати ринок . Я багато можу писати , але це знову сприймуть за Піар. Отже - хто проти, той хай буде при своїй думці! А хто за - то давайте думати як і що ми можемо зробити на етапі будівництва і оскільки це перший Дім Забудовника в Києві, в Його Інтересах нам допомагати ))) хоча б заради імені)))
30 дек 2015 21:29
Цитата "mrsarcasm":

Посоветуйте литературу, у меня проблемы с мировосприятием.

Літератури не має як такої. Є власний ріст і робота над собою. Я можу скиглити і жалітися а можу взяти все в свої руки і робити добро а Воно як снігова Куля))) Накопичується. І як хвороба. Заражає Інших)))
30 дек 2015 21:38
Цитата "OrestS":
Літератури не має як такої. Є власний ріст і робота над собою. Я можу скиглити і жалітися а можу взяти все в свої руки і робити добро а Воно як снігова Куля))) Накопичується. І як хвороба. Заражає Інших)))

А с чего начать?
30 дек 2015 21:43
8-)орест1 а вы знаете.что по гороскопу в новом году ВОДОЛЕИ среди самых везучих знаков...я рада за вас...значит.все у вас получится с покупкой квартиры..вперед!удача ждет вас...а я-овен!!!
30 дек 2015 21:44
Ми отримуємо те, що направляємо у Всесвіт. Починати завжди треба з себе))) я вірю, що в кожного з Вас все буде Супер. Життя й так важке! Мені хочеться вірити, що людина змінюється тільки на краще. Тепер, Забудовнику, мусите тримати Марку. Бо я не хочу у Вас сумніватися) і ще одне, мені нічого не треба доводити і пишу я тут тільки з ввічливості! В мене є своя думка і інша мене не дуже хвилює, бо мені вже радили і підказували - з того я зрозумів Одне - треба робити те, що підказує Нутро)
30 дек 2015 21:46
Цитата "sole":
8-)орест1 а вы знаете.что по гороскопу в новом году ВОДОЛЕИ среди самых везучих знаков...я рада за вас...значит.все у вас получится с покупкой квартиры..вперед!удача ждет вас...а я-овен!!!

Ви мене підкорили просто. Так підбадьорили))) не знав та знатиму тепер. Але те, що ми на порозі Великих Змін- то правда. І я так змінився зсередини. Геть іншим став. Аж не пасує мужчині))))
Знаю, що Овни дуже віддані люди і постійні. Не люблять брехні та зради. Віддають себе до останку. Їх часто не розуміють інші. Мінус теж є - впертість)))) хоча, вміння відстоювати свою думку - це чудова риса тепер) Та Головне - бути Собою. Не Знак Зодіаку " красит " Нас - а Ми - Його)
30 дек 2015 22:04
:super: все правильно..я такая и есть... дружба для меня-святое!! ну и упрямство присутствует...но сгодами и оно както снивелировалось...дочери говорят мне.что я стала "мягче2...неважно...все мы состоим из достоинств и недостатков...важно оставаться ЛЮДЬМИ...в любой ситуации..
30 дек 2015 22:11
Истинная Правда. Я личино желаю Вам всего самого наилучшего ! Я рад что в мире добрых людей больше ! Ну мне так точно с этим везет)))
30 дек 2015 22:15
Цитата "OrestS":
ми на порозі Великих Змін- то правда. І я так змінився зсередини. Геть іншим став. Аж не пасує мужчині))))

Вы очень интересный человек Орест, такой необычный... можно подробнее про изменения?
30 дек 2015 22:25
Спасибі. Я про те, що коли багато працюєш і віддаєш себе іншим - змінюєшся, стаєш більш чутливішим до всього. Нам Водоліям важко, бо ми - можемо дати напитися води іншим або, як Цунамі, змести все на шляху...завжди доводиться шукати золоту середину. То вже філософія. В кожного своя...знаю одне - що посієш, те й пожнеш...
30 дек 2015 22:27
Орест С, теперь уже точно ясно, что Вы - человек с космоса :)) Вас заслали,чтобы разбавить наши важные для инвесторов разговоры и,чтобы мы потеряли бдительность.А также,чтобы мониторить цены - надо учитывать все моменты. Можете не отвечать.
Надеюсь,Вы сделаете правильный выбор!
К застройщику все инвесторы на форуме нормально относятся, только хотят к себе чуть-чуть внимания и выполнения заявленных обязательств. И просят - после новогодних праздников выйти на диалог,как предлагалось ранее,9 января часов в 12:00.
Уважаемые инвесторы-будущие соседи!
Поддержите,если считаете это правильным решением!
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .3335. . .126
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx