Подать объявление

ЖК "Sherwood", ул. Авиаконструктора Антонова, 4а - "Строитель-П"

ЗастройщикСтроитель-П
Сдача ЖК2016 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 80.
2/3%
6/8%
20/25%
21/26%
31/39%
1. . .3234. . .126
30 дек 2015 00:54
Запевняю Вас, хоч Ви маєте рацію! Є компанії де на клієнта не звертають уваги взагалі навіть під час продажу, мовляв - хочете не хочете як хочете, в нас багато покупців.
В " Шервуді " я відчуваю, що мені допомагають не просто купити житло, а здійснити Мою Мрію!!! Тож дякую Відділу Продажів за це)))
Щодо землі то знову Ви маєте рацію, але мусимо оцінювати те, що Є Тут і Тепер. Окрім того, радість в тому, що завтра не виростуть під вікнами нові " хмарочоси" - погодьтеся?. А думати про те чи заберуть чи відсудять - не варто в цій ситуації. Це не орендна земля і коли іі оформляли то вже напевне постаралися з цим питанням!!!
30 дек 2015 07:06
Цитата "OrestS":
...відвертий з покупцями.

Ставлення Відділу Продажів до клієнтів на Висоті! ...

Я не Хвалю - кажу, точніше пишу, чисту правду!!! ...

Забудовник - Новий! Тож Він постарається аби з " Шервудом " не занапастити Своє Ім'я!...
... Щодо всілякої писанини тут, то трохи смішно......

Це перший будинок такої якості та конструкції в Києві, де пропонують людям новітнє житло. Усілякі там перегородки і все інше, таке ж як і в більшості Новобудов Києва!

... Тож здіймати галас не варто! .....

Район, Дизайн, Сучасність - це вагомі показники. Якість тут теж Є!!!..
Щодо певних питань - їх завжди можна вирішити з Забудовником. ...

...І не вірте далеким конкурентам, що пишуть тут всіляке....

Ой-ой :) яка ж дешева спроба забудовника "підсушити" свою репутацію :) :hi:

А Ви співробітник забудовника, чи родич співробітника ?
:hi: :)
30 дек 2015 07:21
Вітаю. Ні те ні інше))) Я просто потенційний покупець!!! І чому б не похвалити те, що справді можна)))
30 дек 2015 07:55
Цитата "OrestS":
Вітаю. Ні те ні інше))) Я просто потенційний покупець!!! І чому б не похвалити те, що справді можна)))

:) ну-ну :)
30 дек 2015 08:04
Цитата "OrestS":
Це перший будинок такої якості та конструкції в Києві...
...все інше, таке ж як і в більшості Новобудов Києва!

Так всетаки, висока якість чи таке ж як і в більшості(=посереднє)??? :notsure:
30 дек 2015 08:10
И вообще, почему нужно смотреть, как стоят остальные? Мы собираемся жить в этом конкретном доме и хочется если не материалов екстракласса, то хотя соблюдения норм, установленных компетентными органами!!!
30 дек 2015 09:39
Цитата "OrestS":

В " Шервуді " я відчуваю, що мені допомагають не просто купити житло, а здійснити Мою Мрію!!! Тож дякую Відділу Продажів за це)))....

Окрім того, радість в тому, що завтра не виростуть під вікнами нові " хмарочоси" - погодьтеся?.............!

Отдел продаж помогает осуществить мечту!
Прям как рекламный ролик посмотрела)))))
Вы в отделе продаж узнайте о судьбе трехэтажки рядом с нашим домом.Как долго там еще не будет строится высотка?
30 дек 2015 09:45
Делюсь информацией с общественностью!
Отдел продаж звонил мне и интересовался почему это я после своего визита на стройку как потенциальный инвестор начал общественное обсуждение некоторых проблем на форуме.
По ряду специфических описанных мною моментов они сделали вывод, что это именно я. Запомнили))
Итого, форум они читают, ситуацию мониторят и нервничают по поводу поднятых вопросов. Читают но не отвечают, что говорит о многом...
30 дек 2015 10:04
Добрый день, уважаемые клиенты и участники форума!

ЖК Sherwood и лично отдел продаж поздравляет всех с наступающим Новым годом и сообщает, что с января 2016 года вся официальная информация о ходе строительства и технических характеристиках комплекса будет размещена на нашем официальном сайте.
30 дек 2015 10:22
:hi: добрый день всем и всем нам счастливого НОВОГО ГОДА!...спасибо жк"шервуд2 за ответ.которого все заждались..надеемся ,что ваша информация нас не огорчит... :yes:
30 дек 2015 10:26
Цитата "OrestS":

В " Шервуді " я відчуваю, що мені допомагають не просто купити житло, а здійснити Мою Мрію!!!

Цитата "Choli":

Прям как рекламный ролик посмотрела)))))

ухахах :D при чем такой неотесанный и ржачный рекламный ролик, как в начале 90-х..)))

Да не сомневаемся мы тут, что вам в ОП помогли осуществить мечту, тем более девчонки молодые, задорные, но тут инвесторы как-бы обсуждают технические вопросы в уже купленных квартирах :D :D Ключевое слово - технические..

PS. Отдел продаж и правда молодцы, но от них ничего не зависит и наши вопросы больше к застройщику/проектантам комплекса.
30 дек 2015 11:52
Цитата "Quick-witted":

ухахах :D при чем такой неотесанный и ржачный рекламный ролик, как в начале 90-х..)))

:) Вот-вот "ХАПЕР ИНВЕСТ" купи жене сапоги " :)

Ну хоть поржем чуток , а то мы все о грустном :)

Кстати когда грусть совсем обседает иду на форумы других стройек :) там тоже народ резвится :) и мы вроде как в тренде :smoke:
30 дек 2015 11:55
Вітаю. Я ж просто хотів підтримати Відділ Продажів). Вони й правда зі мною дуже щирі і прагнуть допомогти вирішити питання з квартирою.
Може я й перегнув трохи палицю своїм відгуком, але я справді під враженням від цього Жк!
І я запевняю, що не маю жодного відношення до " родичання " з Забудовником!!!
Я згоден, що тут обговорюються більш важливі питання. Але скажу Вам так - треба гуртом збиратися і йти особисто вести перемовини! Брати з когось слово і так далі. Своїм відгуком я хотів підтримати також і Забудовника. Гадаю, їм приємно, що їхня ідея та робота подобається людям. Комплекс має багато переваг і помітно, що його ще покращують, щось змінюють в ньому.
А Вам, шановні, зичу більше позитиву і Віри в людей!!!)
30 дек 2015 11:58
Цитата "Quick-witted":

PS. Отдел продаж и правда молодцы, но от них ничего не зависит и наши вопросы больше к застройщику/проектантам комплекса.

Присоединяюсь :)
Девочки умнички очень стараются. Большого им личного счастья и карьерного роста в Новом Году. :) :hi:
30 дек 2015 12:06
:hi: орест1 вы-большая умница и позитивный человек! хорошо.что есть такие люди среди нас...я вам верю..удачи вам!с наступающим всех будущих соседей!!! :hi:
30 дек 2015 12:12
Дякую) Я впевнений, що Ви теж Чудова Людина!!! Життя треба сприймати тільки в позитивному напрямку. Все у всіх буде Добре.
Усіх теж Вітаю З Наступаючим Новим Роком та Різдвом!!!
Бережіть себе!!!
30 дек 2015 13:19
Цитата "OrestS":

А Вам, шановні, зичу більше позитиву і Віри в людей!!!)

Дуже дякую за побажання і Вам бажаю укласти угоду на вигідних для Вас умовах і отримати "квартиру мрії" без додаткових витрат :)

Після спілкування з файними дівчатками з відділу продажу Ви зараз на етапі , який ми вже залишили в минулому

Ми,Ті хто вже віддав свої гроші і стикнувся реальним життям , почуваємося інакше

Головне , щоб у фіналі цього квесту ми всі разом
отримали позитивний результат. Чого щиро всім бажаю у Новому Році !!! :)
30 дек 2015 13:43
Дякую! Приємно дуже!!!
Я розумію, нам хочеться усім якнайкращого. Та все пізнається в порівнянні! Я не те, щоб рівнятис на когось... Просто до слова. Проживаю зараз на Нивках. Сьогодні поцікавився новим Жк " Нивки Парк " Інтергал - Буд. І що Ви думаєте??? Будинок ще навіть не почали будувати а ціна вже біля 20 000 за м2 і це при тому, що здача через два роки і Економ Клас. Тут звичайно грає роль - метро під парадними, але - Сміливо розпочали))) Ціни на Жк дуже високі зараз і нічого особливого нема. " Шервуд " виграє в порівнянні з ними! Тут важко сперечатися!
Мінус - отеплення! Але тут щось придумається все таки... А можливість свою квартиру перегородити як душа бажає , великий плюс. Є новобудови де планування жахливі але нічого не вдієш!!!
Дякую Всім)
30 дек 2015 14:26
Поздравляю всех, кто строит наш дом и старается сделать его надежным и красивым, а также нашу экспертную комиссию инвесторов с Наступающим Новым годом, <;), все мы ожидаем важных жизненных перемен в следующем году, связанных с Будинком Мрії (права OrestS захищенi))) и пожелаем себе в этот же день, в следующем году с улыбкой просматривать сегодняшние страницы опасений и недоверия, быть погруженными в приятные хлопоты ремонта с ПРАВОМ СОБСТВЕННОСТИ НА РУКАХ, а возможно и уже встречать Новый год в своих квартирах <;) :cocktail: !
30 дек 2015 14:44
:super: какое прекрасное пожелание...и я тоже мечтаю встретить следующий новый год в НОВОЙ квартире НАШЕГО НОВОГО ДОМА!! это будет действительно НАСТОЯЩИЙ НОВЫЙ ГОД.ГДЕ ВСЕ БУДЕТ НОВОЕ.КРАСИВОЕ.УЮТНОЕ! Я НЕ СОМНЕВАЮСЬ В ЭТОМ.мечты имеют свойство сбываться...давайте мечтать вместе...вместе мы-СИЛА!!! :super:
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .3234. . .126
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее