Подать объявление

ЖК Садочок 2 черга

22 март 2023 22:22

Шановні інвестори 2 черги ЖК Садочок, я створила цю групу з метою об'єднання та вирішення наших загальних питань, пов'язаних із закінченням та введенням в експлуатацію наших будинків.

Долучайтесь, разом ми зможемо вирішити усі питання.

У зв'язку із введенням воєнного стану Забудовник може заморозити будівництво, однак повинен був здійснити офіційні кроки, повідомити всіх нас про те, який стан справ.

Якщо ми з вами будемо мовчати, можемо залишитися без квартир.

21 апр 2023 19:13

Наталія Артаміна

Шановні інвестори 2 черги ЖК Садочок, я створила цю групу з метою об'єднання та вирішення наших загальних питань, пов'язаних із закінченням та введенням в експлуатацію наших будинків.

У зв'язку із введенням воєнного стану Забудовник може заморозити будівництво, однак повинен був здійснити офіційні кроки, повідомити всіх нас про те, який стан справ.

Добрий день, Наталія!

Мене звати Катерина, я - інвестор 2 черги ЖК Садочок, будинок №6 (оформляли договір в  - 2021 році). Як і у вас, в мене теж є дуже багато запитань.   Планую найближчим часом намагатися зв'язатися з представниками як забудовника, так і ФФБ. Абсолютно підтримую вас, стосовно необхідності об'єднання інвесторів. Буду вдячна за будь-яку інформацію!  Дякую!

05 сен 2024 13:25

Наталія Артаміна

Доброго дня!

Яка зараз ситуація з ЖК?

Як можна вирішити питання і головне з ким?Бо ніхто не відповідає з представників жк і інформації немає також

06 сен 2024 07:54

Olhash

Доброго дня!

Яка зараз ситуація з ЖК?

Як можна вирішити питання і головне з ким?Бо ніхто не відповідає з представників жк і інформації немає також

Добрий день!

Дуже болюча тема і для нас (будинок - 6). Місяць назад, я говорила з Вікторією (директор відділу продажів). На всі питання відповіді дуже розмиті, нічого не можуть обіцяти взагалі - "тому що війна". Про терміни (навіть приблизні), теж мови не було ( так як всі гроші від попередніх продажів були витрачені на комунікації та "майже добудову рекламних будинків №5 та 7).  Додатково телефонували - 03,09 - ніхто вже трубки взагалі не взяв (ні Діана, ні Вікторія).  Дозвонилися до - КДВ Капітал. Представниця відповіла, що вони чекають - 30 вересня, після чого забудовник має дати якусь відповідь по строкам (але ми всі прекрасно розуміємо, що це просто нові казочки). Колективне звернення   до юридичное організації, або до суду  - є більш ефективне.  (хоча, я дуже сподіваюся , що до цього не дійде). 

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее