Подать объявление

ЖК Садочок 2 черга

22 март 2023 22:22

Шановні інвестори 2 черги ЖК Садочок, я створила цю групу з метою об'єднання та вирішення наших загальних питань, пов'язаних із закінченням та введенням в експлуатацію наших будинків.

Долучайтесь, разом ми зможемо вирішити усі питання.

У зв'язку із введенням воєнного стану Забудовник може заморозити будівництво, однак повинен був здійснити офіційні кроки, повідомити всіх нас про те, який стан справ.

Якщо ми з вами будемо мовчати, можемо залишитися без квартир.

21 апр 2023 19:13

Наталія Артаміна

Шановні інвестори 2 черги ЖК Садочок, я створила цю групу з метою об'єднання та вирішення наших загальних питань, пов'язаних із закінченням та введенням в експлуатацію наших будинків.

У зв'язку із введенням воєнного стану Забудовник може заморозити будівництво, однак повинен був здійснити офіційні кроки, повідомити всіх нас про те, який стан справ.

Добрий день, Наталія!

Мене звати Катерина, я - інвестор 2 черги ЖК Садочок, будинок №6 (оформляли договір в  - 2021 році). Як і у вас, в мене теж є дуже багато запитань.   Планую найближчим часом намагатися зв'язатися з представниками як забудовника, так і ФФБ. Абсолютно підтримую вас, стосовно необхідності об'єднання інвесторів. Буду вдячна за будь-яку інформацію!  Дякую!

05 сен 2024 13:25

Наталія Артаміна

Доброго дня!

Яка зараз ситуація з ЖК?

Як можна вирішити питання і головне з ким?Бо ніхто не відповідає з представників жк і інформації немає також

06 сен 2024 07:54

Olhash

Доброго дня!

Яка зараз ситуація з ЖК?

Як можна вирішити питання і головне з ким?Бо ніхто не відповідає з представників жк і інформації немає також

Добрий день!

Дуже болюча тема і для нас (будинок - 6). Місяць назад, я говорила з Вікторією (директор відділу продажів). На всі питання відповіді дуже розмиті, нічого не можуть обіцяти взагалі - "тому що війна". Про терміни (навіть приблизні), теж мови не було ( так як всі гроші від попередніх продажів були витрачені на комунікації та "майже добудову рекламних будинків №5 та 7).  Додатково телефонували - 03,09 - ніхто вже трубки взагалі не взяв (ні Діана, ні Вікторія).  Дозвонилися до - КДВ Капітал. Представниця відповіла, що вони чекають - 30 вересня, після чого забудовник має дати якусь відповідь по строкам (але ми всі прекрасно розуміємо, що це просто нові казочки). Величезне прохання, обмінятися контактами для обміну актуальною інформацією, та  подальшого пошуку таких самих   жертв - інвесторів як і ми.  Колективне звернення   до юридичное організації, або до суду  - є більш ефективне.  (хоча, я дуже сподіваюся , що до цього не дійде). 

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx