ЖК "Приозерный", Здолбуновская 11-в (13) - "Градострой"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 131.
93/71% | ||
12/9% | ||
10/8% | ||
13/10% | ||
3/2% |
Parking2007
P
Новичок
10
27 февраля 2018
24 июль 2018 15:01
А стройка стоит ... Уважаемые инвесторы может соберёмся вместе ??? Надо что-то делать !!!
T.K.
T
Новичок
20
11 декабря 2017
27 июль 2018 15:49
Цитата "Parking2007":А стройка стоит ... Уважаемые инвесторы может соберёмся вместе ??? Надо что-то делать !!!
Цитата "Инвестор Градостроя":Это когда нибудь закончиться? Мы получим свои квартиры? Или это уже все...
На рахунок - зібратись , Я з Вами погоджуюсь ? Все коли -нібуть заканчується .Ми получим свої квартири , тільки в тому випадку коли - ОБЄДНАЄМОСЬ !!!
Parking2007
P
Новичок
10
27 февраля 2018
01 авг 2018 17:54
Где и когда собираемся ???
2006 градострой
2г
Прохожий
1
29 августа 2018
29 авг 2018 17:16
Добрый день инвесторы градостроя не подскажите куда можно разместить облигации градостроя так как укрсоцбанк прислал письмо что нужно до конца сентября забрать их.
Инвестор Градостроя
ИГ
Пользователь
36
09 декабря 2016
29 авг 2018 22:47
А у вамкредит в Укрсоцбанк?
T.K.
T
Новичок
20
11 декабря 2017
12 сен 2018 05:22
Цитата "investor2006":
Краснику ! Еще раз пишу вам :"спільну мову чи платформу" будешь искать ты НЕ с НАМИ, законными, инвесторами, а с Тимошенко - будете ВМЕСТЕ сидеть на скамье подсудимых, но в РАЗНЫХ КАМЕРАХ и с разными сроками. Тимошенко - за сворованных у ваших инвестороа порядка 50 млн.грн. !!!, а ты - как СОУЧАСТНИК этого преступления . Ибо ты вместо того, чтобы требовать от Тимошенко УГОЛОВНОЙ ответственности, ТЫ СОГЛАСИЛСЯ на предложенную ИМ и Войцеховским НОВОЕ УГОЛОВНОЕ преступление - ЛЕЙК ХАУС стал ЗАСНОВНИКОМ фирмы, ОБВОРАВШЕГО не только тебя, но и всех вас. Плюс к этому ты получишь статью за фактический ЗАХВАТ "Приозерного", подсунув ЧЕРНОМУ нотариусу ЛИПОВЫЕ документы.
Смотри и делай выводы = директору-мошеннику строительного кооператива грозит до 12 лет . Хоть ситуация и не совсем идентична нашей, но ... за МОШЕННИЧЕСТВО придется ОТВЕЧАТЬ - https://stroyobzor.ua/news/za-nezakonnuyu-prodazhu-kvartir-zastroyshchiku-grozit-do-12-let-tyurmy.html
пані гуріна!-звертаю вашу увагу , що приде час , коли ви залишитесь в "одіночестве" зі своїми думками ( Я просто сопоставляю факти , а не тупо "трандю" одне і теж на протязі 10-ти років ) , і те що ви себе вважаєте -законними інвесторами -власов в свою чергу вважає інше???- ви почитайте свій договір уважно (у кого облігації?)- на теперішній час -це фантіки , ні чого не варті !пані гуріна у Мене до вас одне запитання(враховуючи вашу "преданість" справі власова , тому що ви його захищаєте своїми діями )---скільки він вам пообіцяв??? Я всетаки звертаюсь до ЗДРАВО мислячих інвесторів градостроя - Ваш порятунок тільки кооператив !Як що Ви вже собі не довіряєте то це все -"ПЕЧАЛЬНО"
alex_zbk
a
Постоянный пользователь
105
10 ноября 2016
12 сен 2018 11:29
Может Гурина и не права. Тогда прямой вопрос к вам как председателю и хочется услышать прямой ответ, а не бла-бла-бла давайте объединяйтесь.
Сколько денег на достройку дома на расчетном счету у вашего кооператива ?
T.K.
T
Новичок
20
11 декабря 2017
16 сен 2018 06:01
Цитата "alex_zbk":Может Гурина и не права. Тогда прямой вопрос к вам как председателю и хочется услышать прямой ответ, а не бла-бла-бла давайте объединяйтесь.
Я Вам не відкрию секрет - кооператив це не прибуткове обєднаня інвесторів .На рахунку у Нас коштів не має .Я відчуваю Ваше наступне питання - а за який кошт Ми збираємось добудовувати ЖК Приозерний ? Особисто Я бачу декілька шляхів для вирішення Нашого питання .При зустрічі можу розповісти , як що у Вас буде бажання вислухати .В своєму останньому коменті ( і при розмовах з деякими Вашими інвесторами ) Я пропонував - що для контролю Ми згодні , щоб спів-головою кооператива був Ваш представник , - то як що Ви собі не довіряєте ( а власову вірите)- то це дуже печальнон . !Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу - а не верещать що все пропало , і що хтось в цьому винен.Винні Ми всі - тому що довірившись державі (КМДА) як ГАРАНТУ , попали на їх ставлеників - ШАХРАЇВ (власов-тимошенко-войцеховський). То чекаю від Вас пропозицій...
Parking2007
P
Новичок
10
27 февраля 2018
21 сен 2018 22:30
Облигации можно разместить в фондовой компании ФАВОРИТ ул. Гарматная, 6 (на территории мех завода). Открытие+зачисление - 150 грн, хранение - бесплатно.
ИЛИ
Ощадбанк: Открытие - 20 грн, хранение 4 грн+0.01 от ном. стоимости облигации в месяц.
ИЛИ
Ощадбанк: Открытие - 20 грн, хранение 4 грн+0.01 от ном. стоимости облигации в месяц.
T.K.
T
Новичок
20
11 декабря 2017
24 окт 2018 17:35
Цитата "alex_zbk":Может Гурина и не права. Тогда прямой вопрос к вам как председателю и хочется услышать прямой ответ, а не бла-бла-бла давайте объединяйтесь.
Я надав Вам відповідь на Ваше запитання ?- і готовий практично довести - розтлумачити як Ми бачимо вихід із ситуації , а не -"сподіватись" на "Державу" в образі проворовавшихся посадовців КМДА сподіваюсь Ви догадуєтесь кого Я мав на увазі .Хотів би отримати від Вас коментар.
коперник
к
Пользователь
69
25 марта 2015
26 окт 2018 09:41
Я готовий практично довести - розтлумачити як Ми бачимо вихід із ситуації , а не -"сподіватись" на "Державу" в образі проворовавшихся посадовців КМДА сподіваюсь Ви догадуєтесь кого Я мав на увазі .Хотів би отримати від Вас коментар.
День добрый. Инвестор гадостроя.
Хочу встретиться чтобы объяснили какой видите выход из ситуации.
Где и когда?
Где и когда?
azovl
a
Новичок
17
28 октября 2016
29 окт 2018 10:30
Я б тоже с удовольствием послушала.
T.K.
T
Новичок
20
11 декабря 2017
30 окт 2018 19:48
Цитата "коперник":Я готовий практично довести - розтлумачити як Ми бачимо вихід із ситуації , а не -"сподіватись" на "Державу" в образі проворовавшихся посадовців КМДА сподіваюсь Ви догадуєтесь кого Я мав на увазі .Хотів би отримати від Вас коментар.
Где и когда?
Готов зустрітись в удобний для Вас час ? Мій телефон знають Анжела , Гуріна ,Дубінский іт.д. - звоніть , або залиште свої координати .Я радий що Ви готові до спілкування .Тільки в діалозі Ми знайдем спільний ВИХІД.Чекаю на дзвінок ? Зберіть як можно більше людей які за спілкування , і не сподіваються на Державу .Від держави потрібно вимагати !!!А Ваш інвестор гришко о.в., згідно його дій -мабуть повівся на "обіцянки" власова .Пробує затягнути судові справи . Моя думка - їз судів потрібно виходити ,як що Ви вважаєте Нас равноправними інвесторами , а не як гуріна , що тільки вона -права?
Alex_007
A
Прохожий
1
01 ноября 2018
01 ноя 2018 11:38
"Киев готов содействовать решению проблем домов Войцеховского"
https://economics.unian.net/realestate/10320795-kiev-gotov-sodeystvovat-resheniyu-problem-domov-voycehovskogo-kgga.html
azovl
a
Новичок
17
28 октября 2016
01 ноя 2018 14:41
А як це стосується добудови нашого будинку?
alex_zbk
a
Постоянный пользователь
105
10 ноября 2016
02 ноя 2018 11:55
Можно вести диалог с человеком который тебя слушает и слышит. А в случае с КООП это шайка хитросделанных умников которая повелась на обещания Левады, Спасибко и Кличка и вот вам результат. И при этом с пеной у рта кричат это "наш" дом мы его "ЗАКОННО " прихватили. Вы сначала покайтесь и извинитесь за ваше гнусное поведение, за огнетушители за зеленку в судах и т.д. А вот после покаяния ,с адекватными людьми их вашего КООП можно будет только встретиться...... И о чем-то говорить....
T.K.
T
Новичок
20
11 декабря 2017
04 ноя 2018 21:28
Цитата "alex_zbk":Можно вести диалог с человеком который тебя слушает и слышит. А в случае с КООП это шайка хитросделанных умников которая повелась на обещания Левады, Спасибко и Кличка и вот вам результат. И при этом с пеной у рта кричат это "наш" дом мы его "ЗАКОННО " прихватили. Вы сначала покайтесь и извинитесь за ваше гнусное поведение, за огнетушители за зеленку в судах и т.д. А вот после покаяния ,с адекватными людьми их вашего КООП можно будет только встретиться...... И о чем-то говорить....
Я з вами категорично не погоджуюсь .У кого заложені вуха та мозги , то це у таких інвесторів як ви особисто.Ми не хітродєлані по відношенню до вас !Ми про кооператив говорили ще на "заре" нашого з вами спілкування (2015 р.), але вашими представниками було запропоновано створити ГО (громадську організацію)- ви памятаєте чим це закінчилось. ви не бачите в своєму "оці "бревна ,тому з вами важко спілкуватись -Ми просто проаналізували чого ви своїми діями добились по цей час ?- результат на лице.Це у ваших рядах є частина яка не розуміє куди їх ведуть , а інша "куплена" власовим за 5-ть серебреніков , тому ви нічого і не досягли .Мені єдине шкода що до вас потім дойде що ви шли не тим шляхом , але пройде багато часу який Ми не хочемо втрачати . Але саме ви своїми діями граєте на руку спасібко і Ко , а не Ми . Вони не чекали що Ми зможем винести питання на земельну комісію і що сам спасібко прибіг і переніс наше питання з кінця на початок розгляду комісієй - як що це вам ніпрощо не каже ?-то тоді все виглядає сумно ?(судіть не по словам а по ділам - це Я відносно на якому боці спасібко ?- явно не на Нашому .То чому тоді він вам не допомагає - вивод один - вони хочуть "КИНУТЬ" нас усіх , крім молодежки тому що там державні кошти .У Мене до вас питання - чого ви добились своїми діями ? - зверніть на це увагу .А дом Ми у вас не " прихватували" - ну як що ви за 10 років це не зробили то хто в цьому винен , явно що не МИ .Ми ніколи не говорили що будинок наш особистий ? це ви перекручуєте факти , Ми постійно говорим що будинок НАШ спільний !- і Я особисто вважаю що краще нехай будинок буде оформлено на інвесторів чим на ШАХРАЯ власова , а комусь (власову) це не подобається ! А згідно каяття - то скоріше мабуть придеться каяться вам ( це Моя особиста думка) , а зеленку ви заслужили тому ,шо ви своїми діями хочете відібрати у Нас наше житло (хочаб перед собою бутьте чесними ), яке Ми придбали в законний спосіб ! Не було б Інтер Преміала -булаб якась інша структура ? ви повинні радіти що саме такі інвестори як МИ придбали м2 в цьому будинку ,і змусили спасібко- власова -і Ко "дьоргаться" - а з вами вони себе не заморачували 10-ть років , а саме МИ їм стали проблемою, з якою вони рахуються .Ми ж не проти як що КМДА добудує , але вони цього не будуть робити .В котре пропоную Вам "опомница" поки ще не пізно , пристати на Наші пропозиції , запропонувати свої реалістичні ідеї, щоб Ви контролювали процес теж ,і тоді у Нас все вийде .і Ми разом змусимо КМДА добудувати наш будинок!!! Чекаю реалістичних пропозицій .
alex_zbk
a
Постоянный пользователь
105
10 ноября 2016
05 ноя 2018 13:16
а зеленку ви заслужили тому ,шо ви своїми діями хочете відібрати у Нас наше житло (хочаб перед собою бутьте чесними
В такой случае и вы будьте перед самими собой честными ВОЗЬМИТЕ И ДОПЛАТИТЕ ПО 500 $ ЗА 1 КВАДРАТ. А то я смотрю память у вас сильно короткая , все инвестора и Молодежка и Градостроевцы заплатили за метр по 1000 $, а ваша публика повелась на яркую рекламу Войеха и купили квартиры по цене 500 $ за 1 метр,ВОТ возьмите и внесите за 80 квартир деньги вот вам и ресурс на достройку дома.
И еще ни-кто не говорит , что Власов святой. Но почему ВЫ все не едите в обуховский район к маетку Войцеха (НЕ УСТРАИВАЕТЕ ТАМ МИТИНГИ)не кричите верни наши ,деньги ,дострой "НАШ" дом ПОЧЕМУ ??? Проще взять и облить человека зеленкой ,для этого же ума не надо. Вы не там врагов ищите. ГЛАЗА ОТкройте , Вы кому платили ?
В такой случае и вы будьте перед самими собой честными ВОЗЬМИТЕ И ДОПЛАТИТЕ ПО 500 $ ЗА 1 КВАДРАТ. А то я смотрю память у вас сильно короткая , все инвестора и Молодежка и Градостроевцы заплатили за метр по 1000 $, а ваша публика повелась на яркую рекламу Войеха и купили квартиры по цене 500 $ за 1 метр,ВОТ возьмите и внесите за 80 квартир деньги вот вам и ресурс на достройку дома.
И еще ни-кто не говорит , что Власов святой. Но почему ВЫ все не едите в обуховский район к маетку Войцеха (НЕ УСТРАИВАЕТЕ ТАМ МИТИНГИ)не кричите верни наши ,деньги ,дострой "НАШ" дом ПОЧЕМУ ??? Проще взять и облить человека зеленкой ,для этого же ума не надо. Вы не там врагов ищите. ГЛАЗА ОТкройте , Вы кому платили ?
Parking2007
P
Новичок
10
27 февраля 2018
09 ноя 2018 20:41
А стройка стоит ... Зима скоро. Предлагайте конкретные решения проблемы.
T.K.
T
Новичок
20
11 декабря 2017
24 ноя 2018 19:41
Цитата "alex_zbk":а зеленку ви заслужили тому ,шо ви своїми діями хочете відібрати у Нас наше житло (хочаб перед собою бутьте чесними
Мені подобається коли ставлять конкретні питання - тіпа ДОПЛАТИ ??? - на решті Ви пропонуєте щось "конкретне" - а саме , показуєте що вас ДАВИТЬ ---ЖАБА !!! У Мене єдине питання - У вас є інстинкт самозбереження ??-Мені хочеться спілкуватись з вашими представниками на яких не давить "ЖАБА" - хто більше заплатив за м2 ? У нас ринкові відносини і на той період були інші ціни ...ви не ходіть вокруг- да около -- пропонуйте конкретні пропозиції ?? Ми готові ДОПЛАЧУВАТИ - алеж не по тій ціні що ви купували 10 ть років назад .Як що вас бентежить питання - доплати , то Я вважаю що це технічне питання і його потрібно вирішувати не на цьому форумі , а на загальних зборах усіх інвесторів . Ну ви Молодьожку сюди не плутайте - за них частину заплатила -держава !Я вам ПРОСТО поражаюсь - В ПЛАНЕ довіри до власова ? -як що ви і досі не розумієте того що на той період даже як щоб влапсов продав ці "вільні" площі які сьогодні належать Нашим інвесторам --- всеодноб ціх коштів не вистачило б на добудову Нашого будинку ...Моя пропозиція - перестаньте звертати увагу на те - хто скільки заплатив за м2 ... Потрібно добиватись ДОБУДОВИ Нашого будинку !!! це ПЕРШО ЧЕРГОВЕ .А на рахунок того що Ми не їдемо до войцеїха - питання да вас - чому ви десять років не їздите до власова , може тоді б і не було обманутих інвесторів з Нашого боку ?А зельонку ви ЗАСЛУЖИЛІ - тому що хочете в "РАЙ" заїхати за НАШ рахунок , а не за рахунок "ВИНУВАТЦЯ" власова - в цьому і проблема !!! І як раз ваші дії , по відношенню до Нас -враждебниє .Я просто поражаюсь вашій "логіке" ??? - зрозумійте - одне --- АБО МИ ОТРИМУЄМО Наші квартири -разом , або НАС кинут теж разом ! Не сподівайтесь що буде інакше ???
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная21.11973
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее