Подать объявление

ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская

ЗастройщикA Development
Сдача ЖК2023 г.
Планировки
от 58 350 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
143из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 11.
5/45%
1/9%
1/9%
1/9%
3/27%
1. . .346
14 янв 2022 16:26

Yamato1945

Евгений, если не сложно, пока не установят online камеру, делайте фото хода строительства пожалуста :)

Хочу им предложить в отделе продаж поставить камеру на трассу к себе))))) HD формат)) Боюсь пожадничают. Сейчас работы не видно, точнее роют канаву, как только будет смысл фотографировать, то обязательно сделаю

15 янв 2022 06:59

Евгений Ват

Так я и тут все написал про эту компанию😂😂😂🤦‍♂️. Вы снова мимо, я это все описал, как нас надурили с двором и входом в ТРЦ, как хостелов напродавали, что переобуваться! Я написал про проект, чтобы они сделали, как обещали по озеру, парку, рынку, ресторанам. Метро Арсенальную сделали отлично. Я за стройку, а вы вообще непонятно за что)))) Вот в чем проблема, сначала про зеленую зону, потом уже не так строят😂🤦‍♂️

Забавно вас читать вместе с Yamato1945. 

Yamato1945  по всему  форуму бронирует себе квартиры и все для себя.

В недалеком 2019 вы были недовольны не просто проектом А-дев, а конкретно говорили о своим сомнениях в застройщике 

Цитирую: "Я бы очень сильно подумал перед покупкой квартиры у этой компании!! Очень сильно"

Как я понимаю застройщик на Смарт плазе обещал одно, а в итоге обманул инвесторов не выполнив свои обещания. 

https://forum.domik.ua/zhk-smart-plaza-golosievo-ul-vasilkovskaya-t32342-120.html#post-1866939

И вы решили снова проинвестировать в две однушки у ненадежного застройщика. Вы же понимаете, что обещания застройщика нигде документально не фиксируются. И проект легко из бизнес класса может стать комфортом.

15 янв 2022 11:20

Евгений Ват

Вот это красиво??😂😂😂 Со стороны Кириловской ЖК 044 сделали симпатично, а это с другой сторны👍👍😂😂😂. Это просто колхоз, такое делать

Я конкретно за стеклоблоки написал (к которому у Вас претензии)  и фасад со стороны Кирилловской. С обратной стороны, согласен, очень бюджетно

15 янв 2022 16:52

Emka

Забавно вас читать вместе с Yamato1945. 

Yamato1945  по всему  форуму бронирует себе квартиры и все для себя.

В недалеком 2019 вы были недовольны не просто проектом А-дев, а конкретно говорили о своим сомнениях в застройщике 

Цитирую: "Я бы очень сильно подумал перед покупкой квартиры у этой компании!! Очень сильно"

Как я понимаю застройщик на Смарт плазе обещал одно, а в итоге обманул инвесторов не выполнив свои обещания. 

https://forum.domik.ua/zhk-smart-plaza-golosievo-ul-vasilkovskaya-t32342-120.html#post-1866939

И вы решили снова проинвестировать в две однушки у ненадежного застройщика. Вы же понимаете, что обещания застройщика нигде документально не фиксируются. И проект легко из бизнес класса может стать комфортом.

я ж вроде написал на русском языке, что я присматриваюсь, чтобы инвестировать😂. Может вы плохо читаете, я написал про то, куда я лично вложил деньги, и в чем обманули застройщики, в остальном никаких проблем не было, финансовые, в срок сдали. Если бы сделали проходы, было бы отменно. Теперь, что касается этого проекта, я буду следить, позволяет возможность каждый день наблюдать, проект мне нравится, отлично все придуманно. И надо давать отчет в том, что 80% дурят в конце проекта

17 янв 2022 12:54

утром 

18 янв 2022 07:18

Евгений Ват

утром 

А вот за это фото спасибо! с верхних этажей второй секции вид будет отличный и даже чем-то уникальный, кусок подола цепиет, гора в сезон будет отлично смотреться и может даже кусок реки зацепит.

18 янв 2022 14:19

Yamato1945

А вот за это фото спасибо! с верхних этажей второй секции вид будет отличный и даже чем-то уникальный, кусок подола цепиет, гора в сезон будет отлично смотреться и может даже кусок реки зацепит.

сегодня КРАН поставили, за 2 дня, будем смотреть,как стройка будет идти 

27 янв 2022 18:54

27 янв 2022 20:32

А где дорога ЗДОРОВЬЯ на верх???? Они же обещали дорогу на гору сделать 

28 янв 2022 05:28

Евгений Ват

А где дорога ЗДОРОВЬЯ на верх???? Они же обещали дорогу на гору сделать 

Фото первоначальные. Дорога появилась позже. 

11 дек 2023 08:25

Поступово відновлюється будівництво простору, судячи з фото починають реставрацію заводу який буде артпростором з коворкінгом тощо, та почали підготовчі роботи з відновлення будівництва 1-2 секції. 

08 авг 2024 08:42

27 сен 2024 05:42

Сподіваюсь, в проекті будуть технічні зміни, тому що коли узнавав в 2021 р., то не можна було облаштувати вентиляцію в своїй квартирі, а центральної не передбачено. Враховуючи дим, шум, пилюку, виробничі підприємства на районі - відсутнісь можливості встановити вентиляцію є великим мінусом.

27 сен 2024 16:52

innno

Сподіваюсь, в проекті будуть технічні зміни, тому що коли узнавав в 2021 р., то не можна було облаштувати вентиляцію в своїй квартирі, а центральної не передбачено. Враховуючи дим, шум, пилюку, виробничі підприємства на районі - відсутнісь можливості встановити вентиляцію є великим мінусом.

Там нет движения никакого, стройка не идет, одни разговоры. Вроде суды идут, непонятной вопрос с землей и разрешениями 

13 окт 2024 15:51

Тож давайте по порядку:

1) A Development взявся за створення на схилах Юрковиці унікального вертикального парку

Цитата від забудовника:

Концепція нашого парку розробляється за найкращими зразками британської та скандинавських шкіл ландшафтного дизайну, з максимальним увагою до природи та її збереження. Ми створимо простір, де гармонійно поєднуватимуться природні краєвиди та сучасний комфорт для мешканців.

Наразі відом що крупний меценат/інвестор + КМДА будуть вкаладати гроші в цей проєкт.

2) Наразі вже розпочались роботи над димарьом та оснвоною будівлею Ріхерта (фото додається)

Піскоструминне очищення димаря 1895 року! До знакової памʼятки заводу Ріхерта повертається істинний колір. Світлий відтінок пробивається крізь шар років, які він стояв у занепаді. Очищено значну частину поверхні, тож вже зараз легко уявити, яким красенем він зустрічатиме майбутніх гостей Вертикального парку.

3) Проєкт житлової забудови зазнав суттевих змін, всі зміни у кращий бік. По-перше понизилась поверховість будинків та будинків стало меньше, по-друге частина території парку розширилась та буде гарним фактором привабливості як для інвестування в Ріхер&Парк так і гарним елементом для проживання мешканців цього унікального комплексу (фото додяеться)

4) З місцевим мешканьцями досягнуте повне поразуміння. 

5) Будівництво першой черги Ріхер Парк продовжується, работи ідуть зараз на рівні фкндаменту для 4 секцій. Є невеликі коливання по темпу, але лише один фактор цьому причина, суттєві зміни, зміна концепії та архитектри.  

6) Уся документація є в наявності, один документ ще на стадії отримання, але це той документ, що вже був раніше та наразі в ньго вносяться затверджені зміни. 

14 окт 2024 07:09

Так це вже ви по кругу повторюєте с 2018 року)))) Що пергялнулі проєкт, нова концепція, потім знов ви щось переглянули, до 2022 так не почали нічого, потім война, знов ві там щось переглянули концепція. Я вже бачив 4 різні концепции))))) Це ж вже смішно, то ви робити дорогу здоровʼя на гору Юрковську, то парк робіте в зеленій зоні, викладиваєте фото, то потім це все пропадає різко, знов щось не так. А стройка стоїть і не двіжеться))) А поки ви стоїте рядом нічний клуб Кірілівська 41 робить все, щоб вам мешати почати строку, пише Кличку, петіціі робіть на Президента України. Так шо все це словесна маячня с боку Застрощика  

18 окт 2024 20:22

Оновленний проєкт Rihert&Park

29 окт 2024 09:08

Ну что-то не видно, чтобы стройка шла))) Ничего не происходит 

21 ноя 2024 17:22

Раді повідомити, що будівельні роботи на території Ріхерт&Парк відновлено.

Вже незабаром також розпочнеться реставрація головної будівлі заводу, димаря та будинку наглядача.
Проєкт ревіталізації цегельної фабрики Ріхерта поверне місту його історичні памʼятки, а простір навколо перетворить в улюблене місце відпочинку, відкрите для всіх киян.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .346
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx