Подать объявление

ЖК "ParkLand" - питання і проблеми юридичного характеру

1. . .68. . .21
19 март 2017 00:16
"Тільки не треба нас лякати. Всім хто хоче нас лякати рекомендую одне - поцілуйте нас в одне місце."

Дуже цікавий вид спілкування.
Соромно что "активісти" взяли такий голосний лозунг, а своїми діями робить все, щоб не втілити його насправді. Невже це справа Вашого життя - робити погано інвесторам. Якщо ви робите "добро", то чому киянам не можна на вашому сайті ознайомитись з "проектами", внести свою лепту, допомогти, щось запропонувати. А все тому ви займаєтесь бог знає чим, а не улаштуванням Києва для людей.
19 март 2017 07:52
Активізм завжди полягая у здоровому глузді і допомозі жителям.
Ви же в перемішку говорили що ви тут не як активіст, а як адвокат який хоче чим найбільше вибити грошей за будинок вашого клієнта (це з ваших слів).
Два. На пражкому ви заявляли що вони не платять податків, а зараз кожна копійка в державі на вагу золота.
Тут платять з кожного будинку 2% жителі - це приблизно з одного будинка трохи більше 2 млн.грн. + 1 млн. Забудовник у виді паю, та інші платежі. Я вже мовчу за тисячі робочих місць.

Три. Ваша ціль знедолити близько тисячі людей, а допомогти одній. Мені цікаво хто це з чиновників захоче на себе таке брати.

Чотири. Ви ніде не називали ціну яку хоче ваш клієнт за будинок, бо і клієнт і ви і всі розуміють що вона непомірно завищена от і не можете домовитись. Це патологічна жадібність?

П'ять. За 28 метрів від 7 поверхового паркленду будується 13-16 поверховий ЖК. Там не будите боротись??? :))) питання риторичне, бо я розумію, що де платять бабки там і з'являтимуться лже-активісти.

Шість. Читав вашу діяльність, і побачив що вже декілька великих забудовників Києва ви обзивали войцеховськими. Це характеризує вас далеко не з кращої сторони..

Сім. Караван все ж таки йде, будинки забудовник спирається робити швидко і відповідально, але ви бігаєте навкруги і думаєте як підступитись і вкусити за ногу.

Вісім. Раджу вам просто спуститись на землю і порадити вашому клієнту продавати будинок по ринковій ціні, і виставляти ціну у відповідністю з а) місцерозташуваням б) якості архітектури в) кількості н підведених коммуннікацій г) ситуації на ринку нерухомості.
Визвіть декілька незалежних ріелторів, нехай вони оцінять, і я впевнений ви спуститесь на землю.

Будинки Не оцінюються по тому скільки там квадратних метрів, може бути хоча б 1000, але коштувати буде 60000$, там багато інших факторів є.

Добра і миру вам, але пам'ятайте, якщо сотні людей загнати в кут, протидія буде колосальна. А буде вона в сторону того що заважає.
19 март 2017 13:03
Шановний - ви написали так багато слів, але так мало правди.
По перше, я ніде не писав, що я чи мій клієнт, щось з когось вимагаємо - нас цілком влаштовує ситуація, що тут залишиться садибна забудова.
По друге - я в даній справі не активіст, скільки можна повторювати?
По третє - не треба трагедією тисячі людей виправдовувати беззаконня жадібного забудовника.
Тобто будь хто хто наср..ав на голову іншим людям і на закони держави Україна, але встиг втюхати своє беззаконня хоча б кільком десяткам людей - уже є недоторканим і має завешити своє беззаконня?
То може і Войцеховського запишемо до сонма святих?
Хай би собі і далі будував - де хтів, що хтів і як хтів - бо в нього вже є лохи, яким він втюхав своє беззаконня?
А ви знаєте, що ЖК "Флагман" Войцеховського він збудував на головних каналізаційних магістралях міста - також поклавши болт на цільове призначення землі і всі інші будівельні норми.
І сьогодні щей безсовіснео використовує тих кого обманув і обібрав - щоб їхніми руками узаконити своє беззаконня.
І сьогодні нещасні інвестори "Флагмана" бігають до Кличка і по інших і буквально вимагають - узаконьте беззаконня Войцеховського - бо ми лоханулись і вклали туди свої гроші.
Їм кажуть - ну як узаконити - там магістралі під будинком там взагалі все незаконно. І посилають тих ходоків чим подалі - і правильно роблять.
У вас та сама картина - ЗІМ СВІДОМО незаконно будував - адже отримавши містобудівні на садибне будівництво (будівництво хат) і навіть сам подавши декларації на 4 поверхи - внаглу будував 10 поверхів і БРЕХАВ, БРЕХАВ, БРЕХАВ інвесторам - що у нього все законно і що у нього всі належні документи.
А тепер він збирається використати вас, обманутих і обібраних ним людей - щоб вашими руками узаконити своє беззаконня?
Він незаконно будував - він вас обманював, не ми - а він спричинив цю ситуацію в результаті якої ви можете дуже постраждати - то нехай він вирішує створену ним проблему - а не штовхає вас, тіпа - я з вас бабло получив, а тепер хочете мати житло - йдіть добивайтесь - це вже ваші проблеми.
19 март 2017 13:28
Ви просто кожного місяці змінюєте свою позицію.
Це вже смішно читати як ви вже більше 5 різних абсолютно не пов'язаниз забудовників звинувачуєте з Войцх. А ваш колега просить завжди цілувати його кудись (близько 7 аналогічних повідомлень вже таких було).
І якщо вам не зрозуміло, да я буду відстоювати свою квартиру всіми можливими і не можливими способами, я це я чоловік який працював на це житло 15 років гарантую.
Будь якими, хто захоче відібрати у мене 15 років, не заздрю. І марно ви намашаєтесь перекидати стрілки на забудовника.
Справжні активісти як мінімум боряться з вирубкою лісу, парків, забудовою історичного центру. Це все що зараз відбувається у Києві, під ці характеристики підпадає десятки будівництв у Києві, але Ви "працюєте" по будівництві на окраїні міста на пустирі... Когнитивний дисонанс виникає в голові справжніх активістів.
Добра Вам і щастя у житті, щоб злагода була не тільки у вас, а і у ваших близьких.
І я гарантую вам, відстоювати буду до останнього, а останнє це вже кінець.
Дякую
19 март 2017 13:34
Цитата "Александр Дядюк":
Шановний, якби ви хоча б чули щось про право на рівні школяра, то ви розуміли б що розпорядчі акти суб'єкта владних повноважень (якими є накази Департаменту) і правочини - це взагалі з різних опер (галузей права - розпорядчі акти - це адміністративне право, а правочини - цивільне).
Але, як ми говорили, ми не просимо нам вірити, ми пропонуємо інвесторам самим звернутись до Департаменту з інформаційними запитами і самим отримати відповідні офіційні відповіді

Давно право изучал, перепутал, но в любом случае любой указ должен сопровождатся мокрой печатью, это точно знает каждый кто базисно право изучил
19 март 2017 14:01
"У вас та сама картина - ЗІМ СВІДОМО незаконно будував - адже отримавши містобудівні на садибне будівництво (будівництво хат) і навіть сам подавши декларації на 4 поверхи - внаглу будував 10 поверхів і БРЕХАВ, БРЕХАВ, БРЕХАВ інвесторам - що у нього все законно і що у нього всі належні документи."

Я не знаю, конечно какие проблемы у Парк Ленд с землей. Но гуляя там рядом напротив новостроек Новая А и Парк Ленд через дорогу стоит Ликоград (и не только он) на 30 этажей если не больше.

Странно что через дорогу можно стоять дому на 30 этажей и нельзя стоять дому на 10 этажей.

И еще что заметила что по стороне Парк Ленда все новостройки фактически одной высоты. Получается что у Новой Англии проблем побольше должно быть так как новостройка самая высокая (по стороне Парк Ленда).
19 март 2017 14:14
Цитата "Lessl":

Но гуляя там рядом напротив новостроек Новая А и Парк Ленд через дорогу стоит Ликоград (и не только он) на 30 этажей если не больше.

Странно что через дорогу можно стоять дому на 30 этажей и нельзя стоять дому на 10 этажей.

Давайте не будем переводить стрелки на соседние ЖК, тем более, что 30 этажей вытам не насчитаете!!! Прогуляйтесь ещё раз, посчитайте, потом говорить будете!!!
19 март 2017 14:21
да такі в нас парадокси, стоїть 7 поверхова забудова - тіпа не зя, караул.
Від неї за 28 метрів будується 13-16 поверхова, можна всьо ок).
Як і обмеження в центральній частині міста у 10 поверхів, а зараз будуть по 30 і нічого.
Зараз популярність набирає так званий будівельний рекет під прикриттям будь яких причин.
Наприклад сусідній жк хвалиться що там не треба платити 2%, а у паркленді платять.
До того ці активісти заявляли як важлива кожна копійка податку в цей складний час, але як показує практика, не завжди важливий. Там де їм заплатили - важливий, а де там будуть не ухилятись, чи рубати сотні дерев - то не їх діло.

Можу назвати тут десятки будинків які зараз вже створюють проблеми до тисяч, але ні по одному ці люди і палець об палець не стукнуть.
19 март 2017 14:21
Шановний, в нас в країні тільки СУД може вирішити що законно, а що ні!
Такщо не займайтеся популізмом - а якщо є якісь сумніви подавайте в суд.
19 март 2017 14:29
Вы продалжаете думать, что взывая к здравому смыслу добьётесь, что этот человек и его организация сменят или откажутся от выбранной цели? Думаю, это бесполезно, они выбрали способ и средство для пиара, а также думаю, имеют желание срубить денег в легкую.
Комментарий адресован соседям по Парклэнду!
19 март 2017 20:00
Цитата "kiev4you":

Тільки не треба нас лякати. Всім хто хоче нас лякати рекомендую одне - поцілуйте нас в одне місце.

Вы не ответили на вопрос. Предложение обговорить было Ваше. В задницу целуйте сами кого хотите, можете поцеловать всех инвесторов, может шанс на поддержку повысится, пока он нулевой, и слушать вас уже никто не будет, почитав все ваши ваяния, налицо истерическая личность. Вы тут не единственный юрист, и уж поверьте - на защиту своего мы сами станем, если потребуется. И если потребуется - то и от вас. И так как годится, а не на уровне бабки, причитающей на жизнь на лавочке у подъезда. И если надо будет - в суде будете рассказывать кто вас будет целовать в задницу, там оценят.
19 март 2017 20:08
Ну ну - грозилось телятко вовка з'їсти. :)
19 март 2017 20:42
Редкий хам, аж противно! А в суд пойти кишка тонка, недоюрист.
19 март 2017 21:03
Малошановні боти недобросовісного забудовника ЗІМА - у вас є власна гілка - де ви маєте можливість співати гімни і оди забудовнику і я вам не заважаю
19 март 2017 21:12
Цитата "Александр Дядюк":
Малошановні боти недобросовісного забудовника ЗІМА - у вас є власна гілка - де ви маєте можливість співати гімни і оди забудовнику і я вам не заважаю

Ветки разделены по темам, никакого разделение по пользователям форму быть не должно. Все кто хочет писать могут писать в любой ветке, нужно лишь придерживаться теме ветки. Вы тоже можете писать в соседней ветке, вам никто не запрещает, если только темы ваших комментариев будут связаны с покупкой квартиры в ПаркЛенде :) Но надеюсь, что у вас нет таких мыслей! ;)
19 март 2017 21:13
Хорошо, что я вовремя прочитал эту ветку форума и передумал брать квартиру в 8-м доме. Глупо конечно сносить уже построенные дома, но с другой стороны. Если есть 1000 обозленных инвесторов и один владелец частного дома. С какой стати закон должен быть на стороне большинства? :chillout:
19 март 2017 21:49
Борони боже - я маю досвід у цій сфері - тому у шахраїв квартири не купляю
20 март 2017 05:55
Цитата "kwen3":
Хорошо, что я вовремя прочитал эту ветку форума и передумал брать квартиру в 8-м доме. Глупо конечно сносить уже построенные дома, но с другой стороны. Если есть 1000 обозленных инвесторов и один владелец частного дома. С какой стати закон должен быть на стороне большинства? :chillout:

Разве в 8-м что то ещё осталось? Я очень хочу купить ))).
20 март 2017 08:22
Цитата "kwen3":

Есть 1000 довольных инвесторов, некоторые там уже живут, и один неадекватный владелец частного дома, который даже в суд не сможет пойти, так как его право собственности никто не не нарушил, а закон не позволяет обращаться в суд за защитой чужих прав. Если Вас пугает один неадекватный - то Вам вообще лучше обратить внимание на вторичный рынок, нет ни одного новостроя, где все гладко. И если посмотрите текст предварительного договора, то там для инвестора есть ряд ограничений по ремонту до ввода дома в эксплуатацию, и это отлично, чтобы какой-то умник не запорол сдачу дома (как известно газовщики при перепланировке квартиры дом не примут). Так что у них не красивые бумажки для заманки и временного спокойствия покупателей, а договора, которые будут реально исполняться. Про то что будут маневры с документами меня еще при выборе квартиры предупредили.
20 март 2017 08:34
Шикарна логіка - у всіх не все законно - тому купляйте у нас - авось пронєсьот!!!
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .68. . .21
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее