ЖК "ParkLand" - питання і проблеми юридичного характеру
Vova1212
V
Новачок
6
09 вересня 2016
19 бер 2017 00:16
"Тільки не треба нас лякати. Всім хто хоче нас лякати рекомендую одне - поцілуйте нас в одне місце."
Дуже цікавий вид спілкування.
Соромно что "активісти" взяли такий голосний лозунг, а своїми діями робить все, щоб не втілити його насправді. Невже це справа Вашого життя - робити погано інвесторам. Якщо ви робите "добро", то чому киянам не можна на вашому сайті ознайомитись з "проектами", внести свою лепту, допомогти, щось запропонувати. А все тому ви займаєтесь бог знає чим, а не улаштуванням Києва для людей.
Дуже цікавий вид спілкування.
Соромно что "активісти" взяли такий голосний лозунг, а своїми діями робить все, щоб не втілити його насправді. Невже це справа Вашого життя - робити погано інвесторам. Якщо ви робите "добро", то чому киянам не можна на вашому сайті ознайомитись з "проектами", внести свою лепту, допомогти, щось запропонувати. А все тому ви займаєтесь бог знає чим, а не улаштуванням Києва для людей.
NikolaForsa
N
Користувач
46
19 березня 2017
19 бер 2017 07:52
Активізм завжди полягая у здоровому глузді і допомозі жителям.
Ви же в перемішку говорили що ви тут не як активіст, а як адвокат який хоче чим найбільше вибити грошей за будинок вашого клієнта (це з ваших слів).
Два. На пражкому ви заявляли що вони не платять податків, а зараз кожна копійка в державі на вагу золота.
Тут платять з кожного будинку 2% жителі - це приблизно з одного будинка трохи більше 2 млн.грн. + 1 млн. Забудовник у виді паю, та інші платежі. Я вже мовчу за тисячі робочих місць.
Три. Ваша ціль знедолити близько тисячі людей, а допомогти одній. Мені цікаво хто це з чиновників захоче на себе таке брати.
Чотири. Ви ніде не називали ціну яку хоче ваш клієнт за будинок, бо і клієнт і ви і всі розуміють що вона непомірно завищена от і не можете домовитись. Це патологічна жадібність?
П'ять. За 28 метрів від 7 поверхового паркленду будується 13-16 поверховий ЖК. Там не будите боротись??? )) питання риторичне, бо я розумію, що де платять бабки там і з'являтимуться лже-активісти.
Шість. Читав вашу діяльність, і побачив що вже декілька великих забудовників Києва ви обзивали войцеховськими. Це характеризує вас далеко не з кращої сторони..
Сім. Караван все ж таки йде, будинки забудовник спирається робити швидко і відповідально, але ви бігаєте навкруги і думаєте як підступитись і вкусити за ногу.
Вісім. Раджу вам просто спуститись на землю і порадити вашому клієнту продавати будинок по ринковій ціні, і виставляти ціну у відповідністю з а) місцерозташуваням б) якості архітектури в) кількості н підведених коммуннікацій г) ситуації на ринку нерухомості.
Визвіть декілька незалежних ріелторів, нехай вони оцінять, і я впевнений ви спуститесь на землю.
Будинки Не оцінюються по тому скільки там квадратних метрів, може бути хоча б 1000, але коштувати буде 60000$, там багато інших факторів є.
Добра і миру вам, але пам'ятайте, якщо сотні людей загнати в кут, протидія буде колосальна. А буде вона в сторону того що заважає.
Ви же в перемішку говорили що ви тут не як активіст, а як адвокат який хоче чим найбільше вибити грошей за будинок вашого клієнта (це з ваших слів).
Два. На пражкому ви заявляли що вони не платять податків, а зараз кожна копійка в державі на вагу золота.
Тут платять з кожного будинку 2% жителі - це приблизно з одного будинка трохи більше 2 млн.грн. + 1 млн. Забудовник у виді паю, та інші платежі. Я вже мовчу за тисячі робочих місць.
Три. Ваша ціль знедолити близько тисячі людей, а допомогти одній. Мені цікаво хто це з чиновників захоче на себе таке брати.
Чотири. Ви ніде не називали ціну яку хоче ваш клієнт за будинок, бо і клієнт і ви і всі розуміють що вона непомірно завищена от і не можете домовитись. Це патологічна жадібність?
П'ять. За 28 метрів від 7 поверхового паркленду будується 13-16 поверховий ЖК. Там не будите боротись??? )) питання риторичне, бо я розумію, що де платять бабки там і з'являтимуться лже-активісти.
Шість. Читав вашу діяльність, і побачив що вже декілька великих забудовників Києва ви обзивали войцеховськими. Це характеризує вас далеко не з кращої сторони..
Сім. Караван все ж таки йде, будинки забудовник спирається робити швидко і відповідально, але ви бігаєте навкруги і думаєте як підступитись і вкусити за ногу.
Вісім. Раджу вам просто спуститись на землю і порадити вашому клієнту продавати будинок по ринковій ціні, і виставляти ціну у відповідністю з а) місцерозташуваням б) якості архітектури в) кількості н підведених коммуннікацій г) ситуації на ринку нерухомості.
Визвіть декілька незалежних ріелторів, нехай вони оцінять, і я впевнений ви спуститесь на землю.
Будинки Не оцінюються по тому скільки там квадратних метрів, може бути хоча б 1000, але коштувати буде 60000$, там багато інших факторів є.
Добра і миру вам, але пам'ятайте, якщо сотні людей загнати в кут, протидія буде колосальна. А буде вона в сторону того що заважає.
kiev4you
Постійний користувач
133
16 січня 2017
19 бер 2017 13:03
Шановний - ви написали так багато слів, але так мало правди.
По перше, я ніде не писав, що я чи мій клієнт, щось з когось вимагаємо - нас цілком влаштовує ситуація, що тут залишиться садибна забудова.
По друге - я в даній справі не активіст, скільки можна повторювати?
По третє - не треба трагедією тисячі людей виправдовувати беззаконня жадібного забудовника.
Тобто будь хто хто наср..ав на голову іншим людям і на закони держави Україна, але встиг втюхати своє беззаконня хоча б кільком десяткам людей - уже є недоторканим і має завешити своє беззаконня?
То може і Войцеховського запишемо до сонма святих?
Хай би собі і далі будував - де хтів, що хтів і як хтів - бо в нього вже є лохи, яким він втюхав своє беззаконня?
А ви знаєте, що ЖК "Флагман" Войцеховського він збудував на головних каналізаційних магістралях міста - також поклавши болт на цільове призначення землі і всі інші будівельні норми.
І сьогодні щей безсовіснео використовує тих кого обманув і обібрав - щоб їхніми руками узаконити своє беззаконня.
І сьогодні нещасні інвестори "Флагмана" бігають до Кличка і по інших і буквально вимагають - узаконьте беззаконня Войцеховського - бо ми лоханулись і вклали туди свої гроші.
Їм кажуть - ну як узаконити - там магістралі під будинком там взагалі все незаконно. І посилають тих ходоків чим подалі - і правильно роблять.
У вас та сама картина - ЗІМ СВІДОМО незаконно будував - адже отримавши містобудівні на садибне будівництво (будівництво хат) і навіть сам подавши декларації на 4 поверхи - внаглу будував 10 поверхів і БРЕХАВ, БРЕХАВ, БРЕХАВ інвесторам - що у нього все законно і що у нього всі належні документи.
А тепер він збирається використати вас, обманутих і обібраних ним людей - щоб вашими руками узаконити своє беззаконня?
Він незаконно будував - він вас обманював, не ми - а він спричинив цю ситуацію в результаті якої ви можете дуже постраждати - то нехай він вирішує створену ним проблему - а не штовхає вас, тіпа - я з вас бабло получив, а тепер хочете мати житло - йдіть добивайтесь - це вже ваші проблеми.
По перше, я ніде не писав, що я чи мій клієнт, щось з когось вимагаємо - нас цілком влаштовує ситуація, що тут залишиться садибна забудова.
По друге - я в даній справі не активіст, скільки можна повторювати?
По третє - не треба трагедією тисячі людей виправдовувати беззаконня жадібного забудовника.
Тобто будь хто хто наср..ав на голову іншим людям і на закони держави Україна, але встиг втюхати своє беззаконня хоча б кільком десяткам людей - уже є недоторканим і має завешити своє беззаконня?
То може і Войцеховського запишемо до сонма святих?
Хай би собі і далі будував - де хтів, що хтів і як хтів - бо в нього вже є лохи, яким він втюхав своє беззаконня?
А ви знаєте, що ЖК "Флагман" Войцеховського він збудував на головних каналізаційних магістралях міста - також поклавши болт на цільове призначення землі і всі інші будівельні норми.
І сьогодні щей безсовіснео використовує тих кого обманув і обібрав - щоб їхніми руками узаконити своє беззаконня.
І сьогодні нещасні інвестори "Флагмана" бігають до Кличка і по інших і буквально вимагають - узаконьте беззаконня Войцеховського - бо ми лоханулись і вклали туди свої гроші.
Їм кажуть - ну як узаконити - там магістралі під будинком там взагалі все незаконно. І посилають тих ходоків чим подалі - і правильно роблять.
У вас та сама картина - ЗІМ СВІДОМО незаконно будував - адже отримавши містобудівні на садибне будівництво (будівництво хат) і навіть сам подавши декларації на 4 поверхи - внаглу будував 10 поверхів і БРЕХАВ, БРЕХАВ, БРЕХАВ інвесторам - що у нього все законно і що у нього всі належні документи.
А тепер він збирається використати вас, обманутих і обібраних ним людей - щоб вашими руками узаконити своє беззаконня?
Він незаконно будував - він вас обманював, не ми - а він спричинив цю ситуацію в результаті якої ви можете дуже постраждати - то нехай він вирішує створену ним проблему - а не штовхає вас, тіпа - я з вас бабло получив, а тепер хочете мати житло - йдіть добивайтесь - це вже ваші проблеми.
NikolaForsa
N
Користувач
46
19 березня 2017
19 бер 2017 13:28
Ви просто кожного місяці змінюєте свою позицію.
Це вже смішно читати як ви вже більше 5 різних абсолютно не пов'язаниз забудовників звинувачуєте з Войцх. А ваш колега просить завжди цілувати його кудись (близько 7 аналогічних повідомлень вже таких було).
І якщо вам не зрозуміло, да я буду відстоювати свою квартиру всіми можливими і не можливими способами, я це я чоловік який працював на це житло 15 років гарантую.
Будь якими, хто захоче відібрати у мене 15 років, не заздрю. І марно ви намашаєтесь перекидати стрілки на забудовника.
Справжні активісти як мінімум боряться з вирубкою лісу, парків, забудовою історичного центру. Це все що зараз відбувається у Києві, під ці характеристики підпадає десятки будівництв у Києві, але Ви "працюєте" по будівництві на окраїні міста на пустирі... Когнитивний дисонанс виникає в голові справжніх активістів.
Добра Вам і щастя у житті, щоб злагода була не тільки у вас, а і у ваших близьких.
І я гарантую вам, відстоювати буду до останнього, а останнє це вже кінець.
Дякую
Це вже смішно читати як ви вже більше 5 різних абсолютно не пов'язаниз забудовників звинувачуєте з Войцх. А ваш колега просить завжди цілувати його кудись (близько 7 аналогічних повідомлень вже таких було).
І якщо вам не зрозуміло, да я буду відстоювати свою квартиру всіми можливими і не можливими способами, я це я чоловік який працював на це житло 15 років гарантую.
Будь якими, хто захоче відібрати у мене 15 років, не заздрю. І марно ви намашаєтесь перекидати стрілки на забудовника.
Справжні активісти як мінімум боряться з вирубкою лісу, парків, забудовою історичного центру. Це все що зараз відбувається у Києві, під ці характеристики підпадає десятки будівництв у Києві, але Ви "працюєте" по будівництві на окраїні міста на пустирі... Когнитивний дисонанс виникає в голові справжніх активістів.
Добра Вам і щастя у житті, щоб злагода була не тільки у вас, а і у ваших близьких.
І я гарантую вам, відстоювати буду до останнього, а останнє це вже кінець.
Дякую
sirGHOST
Постійний користувач
300
23 червня 2015
19 бер 2017 13:34
Цитата "Александр Дядюк":Шановний, якби ви хоча б чули щось про право на рівні школяра, то ви розуміли б що розпорядчі акти суб'єкта владних повноважень (якими є накази Департаменту) і правочини - це взагалі з різних опер (галузей права - розпорядчі акти - це адміністративне право, а правочини - цивільне).
Але, як ми говорили, ми не просимо нам вірити, ми пропонуємо інвесторам самим звернутись до Департаменту з інформаційними запитами і самим отримати відповідні офіційні відповіді
Давно право изучал, перепутал, но в любом случае любой указ должен сопровождатся мокрой печатью, это точно знает каждый кто базисно право изучил
Lessl
Користувач
63
27 лютого 2017
19 бер 2017 14:01
"У вас та сама картина - ЗІМ СВІДОМО незаконно будував - адже отримавши містобудівні на садибне будівництво (будівництво хат) і навіть сам подавши декларації на 4 поверхи - внаглу будував 10 поверхів і БРЕХАВ, БРЕХАВ, БРЕХАВ інвесторам - що у нього все законно і що у нього всі належні документи."
Я не знаю, конечно какие проблемы у Парк Ленд с землей. Но гуляя там рядом напротив новостроек Новая А и Парк Ленд через дорогу стоит Ликоград (и не только он) на 30 этажей если не больше.
Странно что через дорогу можно стоять дому на 30 этажей и нельзя стоять дому на 10 этажей.
И еще что заметила что по стороне Парк Ленда все новостройки фактически одной высоты. Получается что у Новой Англии проблем побольше должно быть так как новостройка самая высокая (по стороне Парк Ленда).
Я не знаю, конечно какие проблемы у Парк Ленд с землей. Но гуляя там рядом напротив новостроек Новая А и Парк Ленд через дорогу стоит Ликоград (и не только он) на 30 этажей если не больше.
Странно что через дорогу можно стоять дому на 30 этажей и нельзя стоять дому на 10 этажей.
И еще что заметила что по стороне Парк Ленда все новостройки фактически одной высоты. Получается что у Новой Англии проблем побольше должно быть так как новостройка самая высокая (по стороне Парк Ленда).
DrFrog
D
Ветеран
2 198
14 листопада 2014
19 бер 2017 14:14
Цитата "Lessl":
Но гуляя там рядом напротив новостроек Новая А и Парк Ленд через дорогу стоит Ликоград (и не только он) на 30 этажей если не больше.
Давайте не будем переводить стрелки на соседние ЖК, тем более, что 30 этажей вытам не насчитаете!!! Прогуляйтесь ещё раз, посчитайте, потом говорить будете!!!
NikolaForsa
N
Користувач
46
19 березня 2017
19 бер 2017 14:21
да такі в нас парадокси, стоїть 7 поверхова забудова - тіпа не зя, караул.
Від неї за 28 метрів будується 13-16 поверхова, можна всьо ок).
Як і обмеження в центральній частині міста у 10 поверхів, а зараз будуть по 30 і нічого.
Зараз популярність набирає так званий будівельний рекет під прикриттям будь яких причин.
Наприклад сусідній жк хвалиться що там не треба платити 2%, а у паркленді платять.
До того ці активісти заявляли як важлива кожна копійка податку в цей складний час, але як показує практика, не завжди важливий. Там де їм заплатили - важливий, а де там будуть не ухилятись, чи рубати сотні дерев - то не їх діло.
Можу назвати тут десятки будинків які зараз вже створюють проблеми до тисяч, але ні по одному ці люди і палець об палець не стукнуть.
Від неї за 28 метрів будується 13-16 поверхова, можна всьо ок).
Як і обмеження в центральній частині міста у 10 поверхів, а зараз будуть по 30 і нічого.
Зараз популярність набирає так званий будівельний рекет під прикриттям будь яких причин.
Наприклад сусідній жк хвалиться що там не треба платити 2%, а у паркленді платять.
До того ці активісти заявляли як важлива кожна копійка податку в цей складний час, але як показує практика, не завжди важливий. Там де їм заплатили - важливий, а де там будуть не ухилятись, чи рубати сотні дерев - то не їх діло.
Можу назвати тут десятки будинків які зараз вже створюють проблеми до тисяч, але ні по одному ці люди і палець об палець не стукнуть.
A n d
An
Постійний користувач
136
06 листопада 2015
19 бер 2017 14:21
Шановний, в нас в країні тільки СУД може вирішити що законно, а що ні!
Такщо не займайтеся популізмом - а якщо є якісь сумніви подавайте в суд.
Такщо не займайтеся популізмом - а якщо є якісь сумніви подавайте в суд.
Renatvrv
R
Постійний користувач
332
21 червня 2016
19 бер 2017 14:29
Вы продалжаете думать, что взывая к здравому смыслу добьётесь, что этот человек и его организация сменят или откажутся от выбранной цели? Думаю, это бесполезно, они выбрали способ и средство для пиара, а также думаю, имеют желание срубить денег в легкую.
Комментарий адресован соседям по Парклэнду!
Комментарий адресован соседям по Парклэнду!
irvasdy
Користувач
42
27 січня 2017
19 бер 2017 20:00
Цитата "kiev4you":
Тільки не треба нас лякати. Всім хто хоче нас лякати рекомендую одне - поцілуйте нас в одне місце.
Вы не ответили на вопрос. Предложение обговорить было Ваше. В задницу целуйте сами кого хотите, можете поцеловать всех инвесторов, может шанс на поддержку повысится, пока он нулевой, и слушать вас уже никто не будет, почитав все ваши ваяния, налицо истерическая личность. Вы тут не единственный юрист, и уж поверьте - на защиту своего мы сами станем, если потребуется. И если потребуется - то и от вас. И так как годится, а не на уровне бабки, причитающей на жизнь на лавочке у подъезда. И если надо будет - в суде будете рассказывать кто вас будет целовать в задницу, там оценят.
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
19 бер 2017 20:08
Ну ну - грозилось телятко вовка з'їсти.
P00h
P
Користувач
24
09 листопада 2015
19 бер 2017 20:42
Редкий хам, аж противно! А в суд пойти кишка тонка, недоюрист.
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
19 бер 2017 21:03
Малошановні боти недобросовісного забудовника ЗІМА - у вас є власна гілка - де ви маєте можливість співати гімни і оди забудовнику і я вам не заважаю
Renatvrv
R
Постійний користувач
332
21 червня 2016
19 бер 2017 21:12
Цитата "Александр Дядюк":Малошановні боти недобросовісного забудовника ЗІМА - у вас є власна гілка - де ви маєте можливість співати гімни і оди забудовнику і я вам не заважаю
Ветки разделены по темам, никакого разделение по пользователям форму быть не должно. Все кто хочет писать могут писать в любой ветке, нужно лишь придерживаться теме ветки. Вы тоже можете писать в соседней ветке, вам никто не запрещает, если только темы ваших комментариев будут связаны с покупкой квартиры в ПаркЛенде Но надеюсь, что у вас нет таких мыслей!
kwen3
Користувач
37
03 лютого 2017
19 бер 2017 21:13
Хорошо, что я вовремя прочитал эту ветку форума и передумал брать квартиру в 8-м доме. Глупо конечно сносить уже построенные дома, но с другой стороны. Если есть 1000 обозленных инвесторов и один владелец частного дома. С какой стати закон должен быть на стороне большинства?
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
19 бер 2017 21:49
Борони боже - я маю досвід у цій сфері - тому у шахраїв квартири не купляю
DrFrog
D
Ветеран
2 198
14 листопада 2014
20 бер 2017 05:55
Цитата "kwen3":Хорошо, что я вовремя прочитал эту ветку форума и передумал брать квартиру в 8-м доме. Глупо конечно сносить уже построенные дома, но с другой стороны. Если есть 1000 обозленных инвесторов и один владелец частного дома. С какой стати закон должен быть на стороне большинства?
Разве в 8-м что то ещё осталось? Я очень хочу купить ))).
irvasdy
Користувач
42
27 січня 2017
20 бер 2017 08:22
Цитата "kwen3":Хорошо, что я вовремя прочитал эту ветку форума и передумал брать квартиру в 8-м доме. Глупо конечно сносить уже построенные дома, но с другой стороны. Если есть 1000 обозленных инвесторов и один владелец частного дома. С какой стати закон должен быть на стороне большинства?
Есть 1000 довольных инвесторов, некоторые там уже живут, и один неадекватный владелец частного дома, который даже в суд не сможет пойти, так как его право собственности никто не не нарушил, а закон не позволяет обращаться в суд за защитой чужих прав. Если Вас пугает один неадекватный - то Вам вообще лучше обратить внимание на вторичный рынок, нет ни одного новостроя, где все гладко. И если посмотрите текст предварительного договора, то там для инвестора есть ряд ограничений по ремонту до ввода дома в эксплуатацию, и это отлично, чтобы какой-то умник не запорол сдачу дома (как известно газовщики при перепланировке квартиры дом не примут). Так что у них не красивые бумажки для заманки и временного спокойствия покупателей, а договора, которые будут реально исполняться. Про то что будут маневры с документами меня еще при выборе квартиры предупредили.
kiev4you
Постійний користувач
133
16 січня 2017
20 бер 2017 08:34
Шикарна логіка - у всіх не все законно - тому купляйте у нас - авось пронєсьот!!!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше