Подать объявление

ЖК Orange Park | Крюковщина, ул. Одесская, 23

ЗастройщикODG Development
Сдача ЖК2016 - 2022 г.
Планировки
от 23 294 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
71из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 85.
11/13%
2/2%
15/18%
12/14%
45/53%
1. . .1315. . .191
28 сен 2016 12:23
Цитата "Maryasha":
окрім газу вже все підключено :yes:

Круто! Мой друг купил в Ирпене квартиру в очень похожем доме(но конечно не в таком класном как наш) так дом сдан уже больше года, а лифты ещё только налаживают и с газом самим нужно возится что-бы подключили(заявление написал, через месяц может подключат) и со счетчиками воды тоже возня с конторами. Оранж молодчины, так держать!!!!
28 сен 2016 12:52
Очень радуют !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28 сен 2016 19:13
Господа, кто уже инвестировал в 3-ю очередь отпишитесь. Интересно узнать мнение о комплексе от потенциальных соседей.
29 сен 2016 08:26
Добрый день всем.
На следующей неделе планирую инвестировать в 3-ю очередь Оранжпарк. Давно присматривался к комплексам в Крюковщине и после посещения всех комплексов выбор сделал в пользу Оранжа.
Что зацепило.Сам комплекс очень понравился, отношение к клиентам сотрудников отдела продаж, открытость, наверное качество работ, планировки, это после двух посещений комплекса.
О том что спрашивают. Как мне объяснили в отделе продаж декларацию о начале работ 3-й очереди получат с дня на день. Пока верю девочкам с отдела продаж потому что все то что обещают делают вовремя. Если коротко, то пока что никакой "ложки дегтя" нет, а дальше время покажет.
29 сен 2016 10:32
Всем привет, мы теперь тоже с Вами, давайте знакомится.
Просто влюбились в этот проект, посмотрели все документы, градостроительные условия по 3 очереди есть на сайте, а это 90% для получения декларации. У нас 1 комнатная в 3 очереди, средняя секция, соседи давайте знакомится :) :hi:
29 сен 2016 12:39
добрый день! я собираюсь инвестировать в третью очередь
29 сен 2016 20:41
Був на огляді щодо дефектів у середу. Поміряв рулеткою висоту від стяжки до стелі. Вийшло 279 -- дуже непогано. Серед дефектів не запінені шви між перекриттям і перегородкою у ванній, невеликий перепад між рядами блоків під стелею (близько 1-1,5 см) теж у ванній та недостатньо заглиблена труба на кухні на стику стіни та стяжки. Усе без проблем записали та пообіцяли виправити за два тижні. Співробітники дуже приємні та не намагаються переконати, що "так і треба". Перевірив вікна та двері на герметичність та зачиняння-відчиняння -- без нарікань. Довгим рівнем перевірив якість стяжки та штукатурки -- все ідеально. Особливо сподобалося, що в електрощитку поруч зі звичайними вимикачами стоять два диференційні автомати. Під вікном працював перфоратор, коли зачинив -- настала абсолютна тиша, що вразило. Загалом, якість виконання робіт на рівні, а під'їзд узагалі виглядає чудово. Краще, ніж в комплексі бізнес-класу, в якому зараз мешкаю. Газ обіцяють підключити (і поставити лічильник) за до кінця жовтня, тоді ж і ключі та оформлення. Фактично, терміни відстали на місяць, що несуттєво. Також цікаво, яка в нас буде вода: колись мені казали про власну свердловину. Хто що чув?
30 сен 2016 08:23
Мені вчора сказали що вже завезли "супер-пупер круті фільтри", так що вода буде питною.Свердловина вже є своя. Скажіть будь ласка щодо якості вікон? В багатьох комплексах люди при проведенні ремонту їх міняють, тому що якість бажае бути кращою. Дякую.
30 сен 2016 09:37
Цитата "tvv26":
Мені вчора сказали що вже завезли "супер-пупер круті фільтри", так що вода буде питною.Свердловина вже є своя. Скажіть будь ласка щодо якості вікон? В багатьох комплексах люди при проведенні ремонту їх міняють, тому що якість бажае бути кращою. Дякую.

Фільтри бачив на власні очі, у вівторок їх встановлювала спеціалізована компанія.
Щодо вікон - не скажу, що я експерт, але як на мене - якість на високому рівні, і міняти їх точно не прийдеться
30 сен 2016 09:42
Доброго дня! Ніхто не знає чому не працюють камери?
30 сен 2016 10:09
Всiм доброго дня. На форумi э представник жк?
30 сен 2016 10:21
Была сегодня на стройке, ведутся работы по подключению будки охраны и выходы под шлагбаумы, из за этого нет света и камеры наверно потому и не работают. Фильтры нам показали, я не особо в этом смыслю, но папа сказал что это супер фильтры очень дорогостоящие, сфотографировала :)
30 сен 2016 11:11
Всім дякую за відповіді! Приємно що я не помилився в виборі ЖК!!! А фільтра точно круті. УРА!!!
30 сен 2016 17:34
На мою думку, вікна міняти не потрібно. Вони справляють враження якісних: і фурнітура, і пластик у мене не викликали нарікань. Експлуатація покаже, звичайно, але це далеко не найдешевші вікна.
10 окт 2016 06:54
Хто що чув про декларацію на будівництво 3 черги?
10 окт 2016 06:57
Цитата "venn":
Хто що чув про декларацію на будівництво 3 черги?

Для чого це тут запитувати? Подзвоніть у відділ продажів, там дадуть Вам усі відповіді
10 окт 2016 07:14
Цитата "oooleg_":

Для чого це тут запитувати? Подзвоніть у відділ продажів, там дадуть Вам усі відповіді

Мені здавалось для того форуми і існують. Якби я хотів почути відповідь відділу продаж то я б їм позвонив.
10 окт 2016 08:44
декларації на третю чергу не має, поки лише обіцяють...
10 окт 2016 11:04
Цитата "oooleg_":

Не думали, что человек хочет получить ответ от незаинтересованного лица?
Задача отдела продаж продать, вряд ли они будут рассказывать о ВСЕХ проблемах.
10 окт 2016 12:57
Я погоджуюсь із Вами, що форум існує для спілкування і корисної інформації для потенційних та існуючих інвесторів, але ж питання не було стосовно, наприклад, якості вікон чи рівності стяжки в квартирі. Питання про декларацію, а вона або є, або її ще немає, і про це можуть сказати точно тільки представники забудовника. Не важко ж подзвонити в відділ продажів, невже будь хто із форумчан можн краще знати відповідь на дане питання, ніж вони. Перепрошую, якщо когось образив постом вище
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .1315. . .191
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее