ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а
Застройщик | GEOS |
Сдача ЖК | 2021 - 2023 г. |
Планировки | от 28 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 139.
35/25% | ||
19/14% | ||
28/20% | ||
23/17% | ||
34/24% |
Smorodinka1207

Пользователь
57
29 ноября 2016
07 июнь 2017 06:38
Цитата "51MPL3":
Повністю підтримую. Якщо Ви навіть не потенційний інвестор - робити Вам, Олександре, на цьому форумі нічого.

Blinchik

Старожил
564
09 марта 2017
07 июнь 2017 06:45
Цитата "Александр Дядюк":
От і добре.
Ну про те судове рішення, про яке ви написали я взагалі мовчу - підставою для перегляду за нововиявленими обставинами було те, що для комунального підприємства в ячейку поклали гроші????????????
Це з яких часів з КОМУНАЛЬНИМИ підприємствами стали розраховуватись не перерахуванням на розрахунковий рахунок - а покладенням грошей в ячейку?
Цікаво - а гроші ізячейки все ж таки коли небудь поступили на рахунок КП - чи їх потім забрали?
Я б ти простітуток-суддів особисто розстріляв за такі рішення, але маємо що маємо - є таке рішення.
Що стосується того, що більшість у нас будується за такими схемами, так у нас все в Україні робиться незаконно - якщо в тебе є гроші.
У нас чиновники, прокурори і судді їздять на автомобілях ввартістю у їх життєву зарплату і живуть у будинках вартістю у їх 10 життів - і це повсємєсно - але чи означає це - що законно?
Тому давайте спокійно, без істерик і образ розбиратись
Мы тут собрались не для того, чтобы обсуждать как космические корабли бороздят...
Вам не нравится на чем ездят/в каких домах живут прокуроры, судьи и чиновники?
Тогда с тем же успехом вы можете стоять с транспарантом перед Генпрокуратурой и прочими инстанциями.
Увидев огрехи в системе - вы не на ту амбразуру бросаетесь
Smorodinka1207

Пользователь
57
29 ноября 2016
07 июнь 2017 07:01
появились новые фоточки)
https://orange.geos.ua/ru/gallery/113
Александр Дядюк
АД
Постоянный пользователь
450
13 января 2017
07 июнь 2017 07:04
Розділ 2 Правил форуму:
Цитата:Требования к стилю общения, уровню аргументации, обоснованности информации
2.1. Форум позиционируется для открытого общения и любого мнения, если оно высказано в корректной форме, не несёт оскорблений или иных нарушений этики общения и данных Правил форума.
2.2. Приветствуется деловой стиль общения, направленный на достижение истины.
2.3. Все без исключения собеседники - уважаемые люди. Если кто-то кого-то не считает таковым, то просто с ним не общается. Обращение собеседников (по умолчанию) – "на Вы".
2.4. Если вы, как участник форума, не согласны с мнением кого либо из пользователей форума, вы имеете право возразить или опровергнуть информацию в рамках общения на форуме.
Мої шановні опоненти - даний форум є відкритий майданчик і ніхто не має тут монопольного права на спілкування тут.
І ніхто не має права закривати рота іншим форумчанам.
Якщо вам не подобається позиція опонента - у правилах чітко розписано, що ви можете зробити.
А намагання закрити мені рота розглядаю виключно як нездатність аргументовано відповісти на незручні питання.
І ще раз - я нікого ні в чому не збираюсь переконувати - це виключне право самих людей.
Я лише розширюю коло інформації (бо забудовники і їх боти надають її обмежено - лише у їм вигідному руслі) - яку, на моє глибоке переконання, має право отримати потенційний інвестор, для того щоб його рішення було максимально обгрунтованим і зваженим.
Щоб було - якби судді ухвалювали свої рішення лише на доказах однієї сторони?
Так саме і тут, потенційний інвестор має право отримати різнобічну інфлормацію - як зі сторони забудовника (і це абсолютно правильно) - так і зі сторони інших точок зору.
Недарма, при захисті наукових дисертацій, завжди присутні опоненти науковця - для того, щоб рішення комісії про присвоєнн наукового ступеню було обгрунтованим і правильним.
Тому немає нічого страшного в тому, що на форумі присутні різні точки зору і погляди, як відомо смае в дискусії народжується істина.
І, як на мене, якщо мої опоненти впевнені у своїй правоті, то їм нічого боятись відкритої і чесної дискусії і розгляду інших точок зору.
З повагою
51MPL3
5
Пользователь
41
28 ноября 2016
07 июнь 2017 07:21
Ну в такому разі особисто я буду діяти згідно пункту 2.3 

Vazij
V
Гость
3
07 июня 2017
07 июнь 2017 07:25
Цитата "Александр Дядюк":Розділ 2 Правил форуму:
Требования к стилю общения, уровню аргументации, обоснованности информации
2.1. Форум позиционируется для открытого общения и любого мнения, если оно высказано в корректной форме, не несёт оскорблений или иных нарушений этики общения и данных Правил форума.
2.2. Приветствуется деловой стиль общения, направленный на достижение истины.
2.3. Все без исключения собеседники - уважаемые люди. Если кто-то кого-то не считает таковым, то просто с ним не общается. Обращение собеседников (по умолчанию) – "на Вы".
2.4. Если вы, как участник форума, не согласны с мнением кого либо из пользователей форума, вы имеете право возразить или опровергнуть информацию в рамках общения на форуме.
Мої шановні опоненти - даний форум є відкритий майданчик і ніхто не має тут монопольного права на спілкування тут.
І ніхто не має права закривати рота іншим форумчанам.
Якщо вам не подобається позиція опонента - у правилах чітко розписано, що ви можете зробити.
А намагання закрити мені рота розглядаю виключно як нездатність аргументовано відповісти на незручні питання.
І ще раз - я нікого ні в чому не збираюсь переконувати - це виключне право самих людей.
Я лише розширюю коло інформації (бо забудовники і їх боти надають її обмежено - лише у їм вигідному руслі) - яку, на моє глибоке переконання, має право отримати потенційний інвестор, для того щоб його рішення було максимально обгрунтованим і зваженим.
Щоб було - якби судді ухвалювали свої рішення лише на доказах однієї сторони?
Так саме і тут, потенційний інвестор має право отримати різнобічну інфлормацію - як зі сторони забудовника (і це абсолютно правильно) - так і зі сторони інших точок зору.
Недарма, при захисті наукових дисертацій, завжди присутні опоненти науковця - для того, щоб рішення комісії про присвоєнн наукового ступеню було обгрунтованим і правильним.
Тому немає нічого страшного в тому, що на форумі присутні різні точки зору і погляди, як відомо смае в дискусії народжується істина.
І, як на мене, якщо мої опоненти впевнені у своїй правоті, то їм нічого боятись відкритої і чесної дискусії і розгляду інших точок зору.
З повагою
2.5. Любые обличающие (либо дающие повод считать компрометирующими) сообщения, для того, чтобы они считались достоверными - должны быть обоснованы, содержать ссылки на первоисточник или неопровержимые факты.
2.6. Если Вы не приводите доказательств своим словам, ваши суждения должны быть оформлены как оценочные. В тексте оценочное суждение должно содержать следующие речевые обороты: "на мой взгляд", "по моему мнению", "с моей точки зрения", "по-видимому", "считается", "представляется", "скорее всего", "думаю", "возможно", "можно предположить" и т. п.
2.7. Сообщения фактического характера требуется подкреплять фактами (ссылками, фотографиями, сканами документов и т.п.). Сообщения фактического характера не подкрепленные фактами должны быть оформлены как оценочные суждения (см п.2.6). Если они не оформлены и как оценочные суждения, и не содержат доказательств, пользователи имеют полное право считать такие сообщения недостоверными, а администрация форума может их удалить (см. п.3.9, 4.6, 4.7)
Ваші пости протирічать!!!!
Andrew Z

Постоянный пользователь
263
27 декабря 2016
07 июнь 2017 08:19
Цитата "Александр Дядюк":
От і добре.
Ну про те судове рішення, про яке ви написали я взагалі мовчу - підставою для перегляду за нововиявленими обставинами було те, що для комунального підприємства в ячейку поклали гроші????????????
Це з яких часів з КОМУНАЛЬНИМИ підприємствами стали розраховуватись не перерахуванням на розрахунковий рахунок - а покладенням грошей в ячейку?
Цікаво - а гроші ізячейки все ж таки коли небудь поступили на рахунок КП - чи їх потім забрали?
Я б ти простітуток-суддів особисто розстріляв за такі рішення, але маємо що маємо - є таке рішення.
Що стосується того, що більшість у нас будується за такими схемами, так у нас все в Україні робиться незаконно - якщо в тебе є гроші.
У нас чиновники, прокурори і судді їздять на автомобілях ввартістю у їх життєву зарплату і живуть у будинках вартістю у їх 10 життів - і це повсємєсно - але чи означає це - що законно?
Тому давайте спокійно, без істерик і образ розбиратись
Это всё плохо, но речь идет о разрешительных документах на строительство, а не о прогнившей судовой системе. Посмотрите на ситуацию и решения суда за 2013 год, где это комунальное предприятие (во главе которой тогда был регионал с окружения Левочкина) ̶о̶т̶ж̶а̶л̶о̶ вернуло себе землю под весьма сомнительным поводом. Без смещения власти в 2014 году строительная компания не вернула бы себе эту землю — ее бы передали под строительство условному укрбуду (где у руководства стоят связанные с регионалами люди). Это если разобратся с историей этого вопроса.
Я поддерживаю мысль того, что у нас плохая судебная система, сам с ней сталкивался, но давайте вернемся в русло документов стройки. Когда у вас будут доказательства незаконности, то приходите с ними сюда и выкладывайте, обсудим.
Сейчас же вы просто драконите народ )
Mamy
M
Пользователь
44
31 мая 2017
07 июнь 2017 08:32
Всім доброго дня! Декілька днів слідкую за полемікою у форумі. Добре, що ми хочемо розібратися у всій документації, щодо будівництва, в яке багато з нас вже проінвестував. Але здається, що деяким дописувачам на протязі робочого дня більш нічим займатися як
Vazij
V
Гость
3
07 июня 2017
07 июнь 2017 09:42
Шановні друзі! Висловлю в чемній формі лише СВОЄ ПРИПУЩЕННЯ:
Виходячи з ретельного анализу змісу форуму за 2 останні дні, а особу громадського експерта, зроблю припущення, що вищезгадана особа, як експерт не надав ЖОДНОЇ ПОВНОЇ, АКТУАЛЬНОЇ та ДОСТОВІРНОЇ інформації. На томість від постійно постив ПИТАННЯ ( в цілому іноді слушні), але отримавши відповіді ставив нові питанні уточнюючі та підкріплював провокативними тезами - змушуючи ВАС проводити титанічний труд з підтвердження чи спростування його питань. Моє особисте припущення полягає в тому, що ВІН ВАШИМИ руками зробив дуже яківний і ретельний юридичний аналіз цієї забудови, яки тепер оформивши відповідним чином, як "ЕКСПЕРТ" буде продавати за великі кошти потенційним інвесторам під виглядом своєї праці! ( Ми всі бачимо баннери з рекламою послуг юридичного аналізу забудов!). Не реагуйте, потенційні інвестори і так не будуть звертати на нього увагу, у нього Рейтинг -43( я б такому не довіряв). Але він доводячи вас до сказу знищує опонентів тим, що людина зривається і її блокує модератор!!! ВСЕ ЦЕ МОЄ ОСОБИСТЕ ВРАЖЕННЯ!
Виходячи з ретельного анализу змісу форуму за 2 останні дні, а особу громадського експерта, зроблю припущення, що вищезгадана особа, як експерт не надав ЖОДНОЇ ПОВНОЇ, АКТУАЛЬНОЇ та ДОСТОВІРНОЇ інформації. На томість від постійно постив ПИТАННЯ ( в цілому іноді слушні), але отримавши відповіді ставив нові питанні уточнюючі та підкріплював провокативними тезами - змушуючи ВАС проводити титанічний труд з підтвердження чи спростування його питань. Моє особисте припущення полягає в тому, що ВІН ВАШИМИ руками зробив дуже яківний і ретельний юридичний аналіз цієї забудови, яки тепер оформивши відповідним чином, як "ЕКСПЕРТ" буде продавати за великі кошти потенційним інвесторам під виглядом своєї праці! ( Ми всі бачимо баннери з рекламою послуг юридичного аналізу забудов!). Не реагуйте, потенційні інвестори і так не будуть звертати на нього увагу, у нього Рейтинг -43( я б такому не довіряв). Але він доводячи вас до сказу знищує опонентів тим, що людина зривається і її блокує модератор!!! ВСЕ ЦЕ МОЄ ОСОБИСТЕ ВРАЖЕННЯ!
newsalekiev

Постоянный пользователь
331
12 декабря 2012
07 июнь 2017 10:35
фактичне виконання в травні 2017 :
1. Влаштування монолітних конструкцій секції 3 – 199.6 м3 бетону(10 типовий поверх).( 1 плити перекриття (120 м3), 1 поверхи вертикальних конструкцій (79.6 м3)
2. Влаштування монолітних конструкцій секції 2 – 384,7 м3 бетону (258.1 м3 - стіни підвалу, 126,6 – плита перекриття над підвалом)
3. Влаштування вентиляційних блоків секції 3 – 59 шт. (6,7 поверх - на 1 поверх 25 шт)
4. Влаштування сходових маршів секції 3 – 6шт. (3 поверхи – на 1 поверх 2 шт, 5,6,7 поврехи)
5. Благоустрій відділу продажу: влаштування площадки під ФЕМ, влаштування ФЕМ – 60 %. (116 м2)
6. Ремонт асфальтобетонного покриття– 100 м2
7. Електротехнічне обслуговування будівельного майданчика.
8. Дозування гідрофобної добавки. Стіни підвалу 2-ої секції – 256,99 м3.
9. Кладка зовнішніх стін з газоблоків 300 мм секції 3 – 104 м3 (2 поверхи, 2 та 3 типові поверхи)
10. Розробка грунту для влаштування дренажної системи – 1820 м3
11. Влаштування паль секція 1,1 – 20 шт
12. Влаштування тимчасового огородження поверхів – 3 поверхи
13. Влаштування забору для відділу продаж – 0,318 т
14. Виготовлення та монтаж тимчасових дверей на 6 поверхів
1. Влаштування монолітних конструкцій секції 3 – 199.6 м3 бетону(10 типовий поверх).( 1 плити перекриття (120 м3), 1 поверхи вертикальних конструкцій (79.6 м3)
2. Влаштування монолітних конструкцій секції 2 – 384,7 м3 бетону (258.1 м3 - стіни підвалу, 126,6 – плита перекриття над підвалом)
3. Влаштування вентиляційних блоків секції 3 – 59 шт. (6,7 поверх - на 1 поверх 25 шт)
4. Влаштування сходових маршів секції 3 – 6шт. (3 поверхи – на 1 поверх 2 шт, 5,6,7 поврехи)
5. Благоустрій відділу продажу: влаштування площадки під ФЕМ, влаштування ФЕМ – 60 %. (116 м2)
6. Ремонт асфальтобетонного покриття– 100 м2
7. Електротехнічне обслуговування будівельного майданчика.
8. Дозування гідрофобної добавки. Стіни підвалу 2-ої секції – 256,99 м3.
9. Кладка зовнішніх стін з газоблоків 300 мм секції 3 – 104 м3 (2 поверхи, 2 та 3 типові поверхи)
10. Розробка грунту для влаштування дренажної системи – 1820 м3
11. Влаштування паль секція 1,1 – 20 шт
12. Влаштування тимчасового огородження поверхів – 3 поверхи
13. Влаштування забору для відділу продаж – 0,318 т
14. Виготовлення та монтаж тимчасових дверей на 6 поверхів
newsalekiev

Постоянный пользователь
331
12 декабря 2012
07 июнь 2017 12:24
Шановні інвестори, на сайті вже відновлена робота онлайн камери.
Andrew Z

Постоянный пользователь
263
27 декабря 2016
07 июнь 2017 12:30
Цитата "newsalekiev":Шановні інвестори, на сайті вже відновлена робота онлайн камери.
Вот теперь хорошо поставили, спасибо.
Bionik
B
Пользователь
37
04 апреля 2017
07 июнь 2017 12:45
Цитата "newsalekiev":Шановні інвестори, на сайті вже відновлена робота онлайн камери.
Спасибо, теперь более информативно.

51MPL3
5
Пользователь
41
28 ноября 2016
07 июнь 2017 15:40
Дякуємо, що таки підібрали краще місце для камери.

Blinchik

Старожил
564
09 марта 2017
08 июнь 2017 22:07
Однозначно лучше
allegria
a
Новичок
16
29 мая 2017
09 июнь 2017 06:41
Цитата "Vazij":Шановні друзі! Висловлю в чемній формі лише СВОЄ ПРИПУЩЕННЯ:
В мене таке ж саме враження про дії експерта на форумі, нашими руками зібрав багато інформації
Andrew Z

Постоянный пользователь
263
27 декабря 2016
12 июнь 2017 10:31
Интересно что строится близко к оранжу на уральской 41\51. На луне пару раз светилось и пропадало, в сети инфы вообще никакой, по тому, что успел увидеть в описании, будет 5 этажное здание, сдача в конце 2018. Недели три назад был там и видел активную работу.
Вызывает интерес т.к. очень близко к проспекту Науки и на высоте, там отличный вид будет даже со второго этажа.
Вызывает интерес т.к. очень близко к проспекту Науки и на высоте, там отличный вид будет даже со второго этажа.
Andrew Z

Постоянный пользователь
263
27 декабря 2016
13 июнь 2017 18:31
На сайте добавили ген план и визуализацию холла
Blinchik

Старожил
564
09 марта 2017
13 июнь 2017 19:42
Ген план чуть раньше добавляли.
Визуализация холла конечно по классике Кубрика из "заводного апельсина"

allegria
a
Новичок
16
29 мая 2017
14 июнь 2017 12:31
Цитата "Blinchik":
Ген план чуть раньше добавляли.
Фото холла почти сразу же убрали с сайта.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка19.06482
- ЖК Чарівне Місто | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Бориспольская, 18-2619.0610 122
- Дом №16, ЖК "Эврика"19.061 505
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2719.06435
- ЖК NVER | Taryan Group | бул. Леси Украинки, 7-917.0644
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 317.0656
- ЖК Family and Friends | 2 очередь | GEOS | ул. Новополевая, 217.06524
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная16.061 162
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а16.0689
- ЖК на Курнатовского, 20 | Киевгорстрой16.06434
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?19.064 527
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее