Подать объявление

ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а

ЗастройщикGEOS
Сдача ЖК2021 - 2023 г.
Планировки
от 28 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
114из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 139.
35/25%
19/14%
28/20%
23/17%
34/24%
1. . .117119. . .286
25 май 2018 13:18
Цитата "Василь І":
Підкажіть бдь-ласка, а далеко від майбутнього будинку до найближчої станції метро? Пішки можна дійти? В рекламах пишуть, що не далеко ніби. На жаль, особисто перевірити це зараз не можу.

думаю стоит ориентироваться минут на 30
25 май 2018 16:00
Цитата "liya77":

Йшли 20 хвилин до м. Деміївська не поспішаючи (в складі пішоходів були хлопчик 9 років і жіночка 64 роки).

А якою дорогою ви йшли? Гугл показує інші цифри.
Особисто я до метро не ходив, але шлях тільки до п. Науки зайняв 15 хвилин у бадьорому темпі.
25 май 2018 16:16
Цитата "Alex486":

А якою дорогою ви йшли? Гугл показує інші цифри.
Особисто я до метро не ходив, але шлях тільки до п. Науки зайняв 15 хвилин у бадьорому темпі.
[attachment=0]Снимок.PNG[/attachment]

По Науки й йшли. Періодично заходили в магазинчики, але я той час вирахувала, може бути невеличка похибка.Тільки по Науки гугл показує шлях через двори, а можна напряму, так швидше.
25 май 2018 19:32
Цитата "liya77":

Йшли 20 хвилин до м. Деміївська не поспішаючи (в складі пішоходів були хлопчик 9 років і жіночка 64 роки).

До м. Голосіївська трішки ближче. Через вул. Добрий Шлях. Десь на 400м. Перевірено ногами😀
26 май 2018 13:44
До м. Голосіївська пішки в мене зайняло 40 хвилин, через вул. Добрий шлях. 17 хв. до пр-кта Науки, 23 хвилини від пр-кта Науки до м. Голосіївська. Але це була зима, тому зараз я думаю буде швидше!)
26 май 2018 20:33
Цитата "liya77":

Гугл показує 45 хвилин (через двори).
В мене дорога через двори середнім темпом зайняла 38 хвилин.
Як Ви з дитиною дійшли "не поспішаючи" вдвічі швидше??
То Ви щось неправильно вирахували.
27 май 2018 08:31
Цитата "Kot Matroskin":

Гугл показує 45 хвилин (через двори).
В мене дорога через двори середнім темпом зайняла 38 хвилин.
Як Ви з дитиною дійшли "не поспішаючи" вдвічі швидше??
То Ви щось неправильно вирахували.

Погода була хороша, не жарко, не холодно. Просто йшли, ніякою ціллю не задавалися. 5 хвилин різниці нікому погоду не робить. Мама захотіла пройтися до Деміївського ринку, бо планує пішки туди ходити. По пр-кту Науки завжди вниз йти, тому не складно. А в добрій компанії завжди час швидше летить)
27 май 2018 12:32
Цитата "liya77":

Погода була хороша, не жарко, не холодно. Просто йшли, ніякою ціллю не задавалися. 5 хвилин різниці нікому погоду не робить. Мама захотіла пройтися до Деміївського ринку, бо планує пішки туди ходити. По пр-кту Науки завжди вниз йти, тому не складно. А в добрій компанії завжди час швидше летить)

30-40 минут идти, до м.голосеевская (по ул добрый путь) или демеевская (по пр. науки). сама ходила, средним шагом. За 20 минут нереально дойти.
27 май 2018 14:09
Цитата "eva28":

30-40 минут идти, до м.голосеевская (по ул добрый путь) или демеевская (по пр. науки). сама ходила, средним шагом. За 20 минут нереально дойти.

Нереально, то нереально. Сперечатися не буду. Час приблизно для тих, хто зацікавлений виявили, далі хай самі ходять, вираховують. Для тих, хто скептично налаштований, то живу біля 110 школи на вул. Деміївська, до метро йти 2-3 хвилини, а гугл 9 показує. У кожного свій шаг.
28 май 2018 06:21
Цитата "liya77":

Погода, ахаххх.
3,5 кілометри за 20 хвилин.
11,7 км/годину, при тому що середній темп людини 4-5 Км/годину.
Ще жодному інвестору не вдалося так літати до метро.
Продовжуйте виправдання далі, то скоріше всього була годин 20 хв!
Такі цифри вписуються в реальність і здоровий глузд.
28 май 2018 06:35
Цитата "Kot Matroskin":

Погода, ахаххх.
3,5 кілометри за 20 хвилин.
11,7 км/годину, при тому що середній темп людини 4-5 Км/годину.
Ще жодному інвестору не вдалося так літати до метро.
Продовжуйте виправдання далі, то скоріше всього була годин 20 хв!
Такі цифри вписуються в реальність і здоровий глузд.

Чому я повинна виправдовуватись? Я когось вбила, щось вкрала? Не має інших питань стосовно об'єкту, то насолоджуйтесь життям!
28 май 2018 16:30
Думаю что ближе будет ходить на м Выдубичи. Наверное, со временем появится проход на Столичку между Лысой горой и заводом
28 май 2018 16:36
Средняя скорость для гуляющего человека – 4–6 км/ч. Это низкая нагрузка. Быстрый шаг – 7–8 км/ч. А с 8,5 км/ч человек обычно переходит на бег.
То есть быстрым шагом 3,5 км - при скорости 7-8 км/ч = 25-30 минут!
А с учётом того что Google maps отвратительно показывают/ведут дворовыми проездами! То прогулка до метро в 3,5 км. за вышеуказанное время вполне реально!
28 май 2018 17:49
Где-то так...
28 май 2018 20:58
Может организуем сборы инвесторов и будем бегать к станциям метро засекая время? А все результаты запостим на закрытой ветке форума, чтобы только реальные инвесторы были в курсе об итогах сбора скороходов.
29 май 2018 06:23
Цитата "Andrew Z":
Может организуем сборы инвесторов и будем бегать к станциям метро засекая время? А все результаты запостим на закрытой ветке форума, чтобы только реальные инвесторы были в курсе об итогах сбора скороходов.

Не совсем понимаю, что вызвало "сарказм"?
29 май 2018 07:04
Уважаемые инвесторы был на стройке пару недель назад, будний день и не видел там строителей. Если есть хоть кто-то кто был на стройке пару дней назад - выложите фото пожалуйста. Интересно как движется стройка. Спасибо всем.
Ещё вот почитал обсуждения темы как добраться до метро и быстро ли это, вот кое какие данные от себя:
Маршрутка:
Завод Рошен 19:30 - пересечения науки и ул. лисогорская 19:35 - Оранж сити 19:45 - остановка автобуса 20:00 - метро демеевская 20:25
29 май 2018 09:00
Цитата "ГМО":
Уважаемые инвесторы был на стройке пару недель назад, будний день и не видел там строителей. Если есть хоть кто-то кто был на стройке пару дней назад - выложите фото пожалуйста. Интересно как движется стройка. Спасибо всем.
Ещё вот почитал обсуждения темы как добраться до метро и быстро ли это, вот кое какие данные от себя:
Маршрутка:
Завод Рошен 19:30 - пересечения науки и ул. лисогорская 19:35 - Оранж сити 19:45 - остановка автобуса 20:00 - метро демеевская 20:25

На официальном сайте есть три веб камеры, можно хоть каждый день на строителей смотреть и на ход стройки.
29 май 2018 09:54
Цитата "ГМО":
Маршрутка:

На этих выходных очевидно строители разъехались по домам.
Как и всегда на религиозные праздники.
29 май 2018 15:05
Цитата "Yustinian":

Не совсем понимаю, что вызвало "сарказм"?

Последние посты о времени ходьбы с оранжа до метро, что кто-то таки неправ в оценке времени и ему\ей всей веткой начали доказывать обратное, причем уже с серьезным таким подходом :)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .117119. . .286
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее