Подать объявление

ЖК "Оберег", ул. Бориспольская, 21-45 - "Укрбуд"

ЗастройщикУКРБУД
Сдача ЖК2015 - 2016 г.
Планировки
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 88.
8/9%
5/6%
23/26%
35/40%
17/19%
1. . .7779. . .109
27 дек 2016 16:16
Радость та какая. Только что по СТБ показывали вручение ключей нацгвардейцам в части, у солдата спросили где - на Бориспольской...
Не соврал ДСМЕХ - это наверное Управляющий
Дымченко Владимир Сергеевич
27 дек 2016 20:45
Так, символічні ключі сьогодні вручили. Гарант не приїхав. Проте реальне заселення нацгвардійцями цих квартир почнеться тільки з середини лютого, це якщо без рихтовки соціального ремонту який там зроблено.
28 дек 2016 07:06
Ну ви насмішили...😂😃😆. Я не управляючий, хоча непогано було б їм стати,глядачи на те як в нашому домі все через ..опу робиця.
Я один з тих, хто отримав вчора квартиру і вчора перший раз на неї подивився. Так що можете мене і мою родину привітати .🏢🏠
28 дек 2016 07:29
Цитата "ДСМЕХ":
Я не управляючий, хоча непогано було б їм стати...

Я Вас поздравляю, тоже ждём просмотра и ключей
28 дек 2016 07:40
Цитата "Mixas_":
Я один з тих, хто отримав вчора квартиру і вчора перший раз на неї подивився. Так що можете мене і мою родину привітати .🏢🏠

Також вітаю Вас, та вашу родину, з отриманням квартири :super:
28 дек 2016 09:41
Всім дякую 😆.
28 дек 2016 11:24
Перші враження від просмотру.
Позитив:
В квартирі тепло, навіть дуже тепло.
Товсті стіни (на підвіконнях можна спати).
Близько до метро.
Непогана планіровка 3-х кімнатної квартири.
Мінуси:
Відсутність прибудинкової території.
Немає куди машину поставити.
Один ліфт в другому будинку не працює (пояснили так: поки що будинок на тимчасовому кабелі, коли здадуть- переключать на інший кабель і все запрацює).
Відсутність мусоропровода (зранку у ліфті усі будуть зустрічатися зі смердючими пакетами).
Ну і соціальний ремонт це жах (пообіцяли доробити), краще б ці гроші людям віддали, вони самі щось зробили.
28 дек 2016 13:34
Цитата "ДСМЕХ":
...
Ну і соціальний ремонт це жах (пообіцяли доробити)...

Расскажите поподробней про социальный ремонт, что сделали и как.
Спасибо
28 дек 2016 15:32
Цитата "V_Bukin":

Расскажите поподробней про социальный ремонт, что сделали и как.

В туалеті і в ванній кімнаті плитка на полу і на стінах до потолка. В кімнатах обої,натяжний потолок,на полу лежить лінолеум. Вимикачі, розетки стоять у кожній кімнаті, навіть дзвоник біля вхідної двері мається. Сантехніки та кухоної плити поки що не має, пообіцяли поставити пізніше + тумбочку на кухні.
Зрозуміло що матеріали всі найдешевші,але невже неможна було все зробити по-людьськи, по-нормальному. Все косо криво, тяп-ляп, короче через одне місце.
Окрема подяка:
чуваку котрий ставив стеклопакети на балконі- профіль РЕХАУ, все чотко повинно бути - але ні,резинки повилазили, на одному стеклопакеті резинка завернулась всередину, штапіки мабуть топором рубав;
і чуваку котрий ставив двері у ванну кімнату - двері стоять косо, видно неозброєним оком.
Короче, жити можна. Як кажуть "дареному коню в зуби не дивляться" :yes:
28 дек 2016 21:23
Цитата "mrKiss":
Вроде 5600 было с установкой и пакетом документов.

Скажіть будьласка, а який лічильник Вам поставили за 5600,механічний чи ультразвуковий? Чи можна щоб стороння фірма поставила.?
29 дек 2016 07:21
Счетчик ultraheat t230, ультразвуковой. По поводу установки, я думаю не важно, кто установит, но уточните в жеке лучше.
29 дек 2016 07:29
Дякую,ціна нормальна. Не підкажете телефон ЖЕКа
29 дек 2016 08:04
0674011757 Владимир Сергеевич
29 дек 2016 13:24
Поздравляем Вас. Подскажите, отопления нет? воды тоже? а вы акт подписали?
29 дек 2016 13:51
Цитата "tanya34":
Подскажите, отопления нет? воды тоже? а вы акт подписали?

Отопление есть, воду не видел (у нас нет сантехники), акт не підписували.
29 дек 2016 21:27
Цитата "ДСМЕХ":

Отопление есть, воду не видел (у нас нет сантехники), акт не підписували.

А вы получили квартиру во втором доме?
29 дек 2016 21:32
Да
29 дек 2016 21:41
По повод дома 3!Звонили в Жек нач. сказал,что всё как всегда,Укрбуд затягивает сдачу дома,поэтому звонить после праздников. Позвонили в Укрбуд, те сказали, что не вовремя подписаные акты-ничего страшного это же не по нашей вине. А квартиры нам сдадут в марте,не раньше(((
31 дек 2016 12:34
Добрый день Всем.
Поздравляю Всех с наступающим Новым годом. :poz: :alc:
31 дек 2016 14:37
Вітаю усіх з наступаючим Новим роком!🎄🎄🎄 Щастя, здоров'я та усіх благ у новому році. Усім бажаю заселитися у свої квартири.🏢🏠🏡🎄
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .7779. . .109
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx