Подать объявление

ЖК Нивки-Парк | ИнтерГал-Буд | пр. Победы, 67

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2019 - 2023 г.
Планировки
от 31 111 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
111из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 246.
19/8%
28/11%
99/40%
62/25%
38/15%
1. . .424426. . .519
29 июль 2019 09:41
Цитата "Anna-j":
У вас жилая площадь, а не коммерческая, а значит, вы должны придерживаться норм и правил.
И что говорят нормы и правила? Какой уровень громкости разрешен в какое время суток?

Цитата "Anna-j":
И не нужно возмущающего затыкать берушами.
Меня удивляет, почему возмущающийся не хочет САМ сделать что-то для своего комфорта. И ожидает, что о его комфорте будут заботиться окружающие.
29 июль 2019 09:54
Цитата "Сашка097008":
обізнані з ситуацією?

А ві не обізнані? Слідчі хочуть грошей, судді хочуть грошей. Слідчі отримали дозвіл на знайомство з податковою документацією. Мабуть надіються щось знайти, щоб потім всьо парешать.

Оце воно і є в чистому вигляді - втручання силовиків в справи бізнесу
29 июль 2019 09:56
Цитата " Natal":
Для глухих, слушающих громко музыку есть бюджетный вариант - наушники.
Хорошие наушники - это не совсем бюджетно. Беруши по-любому дешевле :)
29 июль 2019 10:55
Цитата "sa123":

А ві не обізнані? Слідчі хочуть грошей, судді хочуть грошей. Слідчі отримали дозвіл на знайомство з податковою документацією. Мабуть надіються щось знайти, щоб потім всьо парешать.

Оце воно і є в чистому вигляді - втручання силовиків в справи бізнесу

Я мав на увазі конкретно нашу ситуацію, а не загальновідомі тенденції нечистих на руку слідчих парєшать вопроси
29 июль 2019 12:06
Цитата "sa123":
Хорошие наушники - это не совсем бюджетно. Беруши по-любому дешевле :)

Из серии "я так хочу". Никакая шумоизоляция не поможет, если глухие хотят жить как ночном клубе((. Слушайте на здоровье, но для этого существует ренулятор громкости. Это элементарное неуважение к соседям.
29 июль 2019 12:21
Так все і починається: перевірки, обшуки, ...доводять до банкрутства, а звичайні люди (інвестори) потім з плакатами біля Київради.... сумно
29 июль 2019 12:23
По санитарным нормам в жилых помещениях допускается повышение уровня шума днем до 55 дБ, а ночью до 40 дБ.

Но вообще, давайте быть человеками просто. Понятное дело, что в каких-то исключительных случаях типа празднования Нового года без шума никак. Но в общем и целом, можно же ночью не проверять потенциал своих колонок, а сделать потише.
29 июль 2019 12:49
sa123
Може Ви тут ще не живете чи купили для здачі, бо хто купував для житла розуміє про що я. Хочеться нормально жити. А не бути як в ночному клубі день і ніч.
В мене два сусіди збоку живуть, я їх чую і вони мене, але немає таких проблем, як з сусідом знизу.
Просто хочеться, щоб люди поважали один одного. Будьте добрішими, тоді й жити буде комфортніше. Удачі всім з сусідами)
sa123 замовляйте репертуар, скоро навідаємся до Вас, з музикою, бірюші куплю для Вас :-)
29 июль 2019 13:06
Цитата "Інна Бойко":

А що ця інформація нікого не цікавить? Це таке буває чи варто переживати?

Думаю, никто не сможет сказать , как будут развиваться события. Уже такой кейс был пару лет назад с жк в Гатном, Интергалбуд тогда выиграли.
29 июль 2019 13:20
Щось мені здається що ці дебати про звукоізоляцію лише для відволікання очей від головного. Щоб відвести увагу і щоб люди не задавали непотрібних питань. Надіюсь Інтергал буд знає вихід з цієї ситуації (кому і скільки заплатити). Бо не хочеться, щоб Нивки-Парк став першим недостроєм Інтегралбуду!
29 июль 2019 13:39
Цитата "Anna-j":

Думаю, никто не сможет сказать , как будут развиваться события. Уже такой кейс был пару лет назад с жк в Гатном, Интергалбуд тогда выиграли.

Тоді пан Зубик були депутатом. А нині він хто? І у київському керівництві зміни намічаються. Ще до речі є позов Азовців до Термогальванічного заводу і Інтергалбуду, тих які танки на Атеку будували. То вже було давненько і можливо ніякого продовження на матиме, а можливо то все є одна справа. Таке...
29 июль 2019 14:01
Цитата "CherryBerry":
По санитарным нормам в жилых помещениях допускается повышение уровня шума днем до 55 дБ, а ночью до 40 дБ.
Понятное дело, что в каких-то исключительных случаях типа празднования Нового года без шума никак.
А чего это вдруг на НГ можно? Мне вот надоел оливье, по ящику смотреть нечего, так что в час ночи моя семья идет баиньки. Прошу это учеть :)

55 - это для больничной палаты. Громкий разговор и смех - это порядка 70-75дБ. Чтобы при громком разговоре соседей у себя получить эти 40, нужно у себя ставить звукоизоляцию. А еще лучше звукоизолироваться обоим.
29 июль 2019 14:28
Цитата "sa123":
А чего это вдруг на НГ можно? Мне вот надоел оливье, по ящику смотреть нечего, так что в час ночи моя семья идет баиньки. Прошу это учеть :)

55 - это для больничной палаты. Громкий разговор и смех - это порядка 70-75дБ. Чтобы при громком разговоре соседей у себя получить эти 40, нужно у себя ставить звукоизоляцию. А еще лучше звукоизолироваться обоим.

такое впечатление, что у нас тут ребёнок зарегистрировался на сайте и пишет вздор.
29 июль 2019 15:10
Что-то впервые я переживаю, инвестор 3 дома ... купили 2 квартиры продав все что у нас было... и если не узаконят .... даже думать страшно ... но повлиять то мы не можем ... нам только ждать
29 июль 2019 15:18
Цитата "Lena261":
Что-то впервые я переживаю, инвестор 3 дома ... купили 2 квартиры продав все что у нас было... и если не узаконят .... даже думать страшно ... но повлиять то мы не можем ... нам только ждать

Я не юрист, тому можу оперувати тільки логікою і здоровим глуздом. Наприклад, знайдуть/не знайдуть склад злочину на етапі виділення (чи відчудження) земельної ділянки. За це понесуть/не понесуть відповідальність люди, які приймали рішення. Але саме рішення залишиться в силі. Адже є затверджений ДПТ, арендована ділянка, є дозвіл на будівництво, є побудовані будинки у яких уже живуть люди. Можливо закони юриспруденції говорять інше. Поправте, якщо я не правий
29 июль 2019 15:39
Я інвестор 5 будинку. Читала повністю документ. У рішенні суду сказано, що забудовник протягом місяця повинен надати документи ( місяць був 18 липня), а потім , як зазвичай обшуки і вилучення документів. Думаю, може,вони надали ті документи ( хоча всі дозволи оформлені заднім числом) , коли більше нічого не чути? Хотіла звернутися в центральний офіс, проте коли не маєш юридичної освіти, то тобі можуть говорити що завгодно.
29 июль 2019 15:42
Цитата "Сашка097008":

Я не юрист, тому можу оперувати тільки логікою і здоровим глуздом. Наприклад, знайдуть/не знайдуть склад злочину на етапі виділення (чи відчудження) земельної ділянки. За це понесуть/не понесуть відповідальність люди, які приймали рішення. Але саме рішення залишиться в силі. Адже є затверджений ДПТ, арендована ділянка, є дозвіл на будівництво, є побудовані будинки у яких уже живуть люди. Можливо закони юриспруденції говорять інше. Поправте, якщо я не правий

Нет, если будет решение о том, что земля передана в аренду незаконно, то это значит, что нет законных оснований для строительства, сдачи в эксплуатацию и тд
29 июль 2019 15:49
Цитата "Lena261":

За рішенням суду документи треба подати протягом місяця ( 18 червня-18 липня). Якщо допуменьи не будуть подані, то мають право на обшук і вилучення документаціі. Сьогодні вже 28 липня... нічого не чути... так, може , розглядають документи?
29 июль 2019 15:50
Цитата "Lena261":

За рішенням суду документи треба подати протягом місяця ( 18 червня-18 липня). Якщо допуменьи не будуть подані, то мають право на обшук і вилучення документаціі. Сьогодні вже 28 липня... нічого не чути... так, може , розглядають документи?
29 июль 2019 16:02
Цитата "Anna-j":

Нет, если будет решение о том, что земля передана в аренду незаконно, то это значит, что нет законных оснований для строительства, сдачи в эксплуатацию и тд

У 2016 (здається) році вже відкривалася КС проти Інтергалбуд і Термозавод про незаконність будівництва. Слідчий отримував ухвалу про перевірку. Так тоді взагалі не було ніяких документів. А наразі є ДПТ з ЖК Нивки Парк і іншим. На сьогодні все законно. А за незаконну забудову яке покарання може бути? Штраф. ІМХО
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .424426. . .519
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее