ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 20 000 Грн/м² |
8/18% | ||
6/13% | ||
4/9% | ||
11/24% | ||
16/36% |

Інвестор На Озерній
Може б якби вони не страдали {@#$%&], прибудовуючи 25й поверх і шукаючи як документально це обіграти, а будували всередині, то було б максимум квартал затримка. Будинок був майже готовий, там взагалі понти залишались.
А офісу продаж я побажаю хоча б звіряти інфу яку вони дають, один між одним.
Мені здається, що аккаунт з ніком Korshe - це акаунт конкурентів, який хоче відбити покупців. Якщо подивитись його повідомлення, то там тільки негатив. Він навіть писав: «Хочу щоб Озерний ніколи не побудувався!», але потім видалив це повідомлення.
Я ходив отримувати квитанцію про оплату, мені сказали, що здача будинку передвинулась на 6 місяців
Неприємно, що інвесторів зробили заручниками ситуації і відклали здачу будинку на рік, ми вкладалися саме в 20-поверховий будинок і ціна була відповідна з врахуванням здачі у 2023 році, і видно було , що його могли здати своєчасно, будували активно (через те й вкладалися). А тепер наш будинок поставили на останній план в графіку, активності суттєвої до сих пір не видно саме на нашому будинку (що нам до 2 і 3 будинків, які можливо будуються і за наші інвестиції, коли наш просто стояв). Хоч би вже зараз почали активно будувати, як обіцяли - в серпні, хай вже кладуть ті 5 поверхів, аби скоріше, і склять (бо на 5 і 6 будинок ОБ та інші ЖК скло є, а на наш немає з грудня...

І також мені не зрозуміло чому інші жк вони намагались здати майже вчасно, а наш на стільки перенесли здачу ? Хоча у відділі продажу казали що +5 поверхів не вплинуть на здачу будинку по срокам
Матьорий
Мені здається, що аккаунт з ніком Korshe - це акаунт конкурентів, який хоче відбити покупців. Якщо подивитись його повідомлення, то там тільки негатив. Він навіть писав: «Хочу щоб Озерний ніколи не побудувався!», але потім видалив це повідомлення.
Я ходив отримувати квитанцію про оплату, мені сказали, що здача будинку передвинулась на 6 місяців
Ага, акаунт конкурентів)
В мене куплена квартира в першому будинку. В моїх повідомленнях тільки негатив - так а звідки взятись оптимізму, якщо хороших новин просто нема?
Цікаву вам алгебру на вуха навісили, переніс з 3 кварталу 2022 на 3 квартал 2023 - це півроку ?))

Все дуже цікаво!
Дім на Озерній здача 3 квартал 2022 р.
Дім жк ОБ #5 здача 4 квартал 2022
Що маємо дім ОБ#5 вже фасад роблять і так далі.
Дім на Озерній замилюють очі начебто щось роблять.Ось такі пироги виходять.

Korshe
Ага, акаунт конкурентів)
В мене куплена квартира в першому будинку. В моїх повідомленнях тільки негатив - так а звідки взятись оптимізму, якщо хороших новин просто нема? Моє повідомлення видалив не я, а адмін сайту.
Цікаву вам алгебру на вуха навісили, переніс з 3 кварталу 2022 на 3 квартал 2023 - це півроку ?))
Звідки взялась інформація про 3 квартал 2023 рік?

Матьорий
Мені також відділ продажу вчора сказав 2-3 квартал 2023 року. Так, щодо інших ЖК Атланту - на наш ЖК забудовник чомусь чхав. Якого наш ЖК такий не цікавий забудовнику звичайно мені цікаво.
Й так видно, що раніше 3 кварталу 2023 року не здадуть (ще +5 поверхів у 2 секціях, разом 10 поверхів, дах, внутрішні роботи, понад 50% скління, утеплення, комунікації, прибудинкова...), 3 квартал 2023 - це дуже оптимістично при сьогоднішньому стані будинку, боюся, щоб пізніше не було.

Хортиця2019
Й так видно, що раніше 3 кварталу 2023 року не здадуть (ще +5 поверхів у 2 секціях, разом 10 поверхів, дах, внутрішні роботи, понад 50% скління, утеплення, комунікації, прибудинкова...), 3 квартал 2023 - це дуже оптимістично при сьогоднішньому стані будинку, боюся, щоб пізніше не було.
Не раніше 2025
Матьорий
Від відділу продажів )
Максим чи Андрій менеджер, не пам'ятаю

Oleg Br.
Мені також відділ продажу вчора сказав 2-3 квартал 2023 року. Так, щодо інших ЖК Атланту - на наш ЖК забудовник чомусь чхав. Якого наш ЖК такий не цікавий забудовнику звичайно мені цікаво.
а мені казали 1-2 квартал 2023 в ОП. А ще казали, що 25 поверхів не буде. І що перерахунку по розсрочці до кінця війни не буде. (це було за день до того як сказали про перерахунок, місяць тому)

Korshe
Від відділу продажів )
Максим чи Андрій менеджер, не пам'ятаю
Добре. Тут декільком інвесторам сказали 2-3 квартал, мені сказали, що здача здвигається на 6 місяців. Чому вам назвали тільки 3 квартал?
Я впевнений, що вам сказали так як і більшості інвесторів десь 2-3 квартал, вы захотіли почути тільки про 3 квартал. І пішов-поїхав негатив…

Інвестор На Озерній
а мені казали 1-2 квартал 2023 в ОП. А ще казали, що 25 поверхів не буде. І що перерахунку по розсрочці до кінця війни не буде. (це було за день до того як сказали про перерахунок, місяць тому)
Вітаю. Вам збрехали більше за всіх) Мені про те що скоріш за все буде 25 поверхів сказали ще у грудні 2021 року. Я знав на що йду але до останнього все ще не хочеться в це вірити

Для зміни кількості поверхів треба змінювати проект і технічні умови під фундамент, опалення, воду, електрику, ліфти і заново проходити процедуру затвердження. Інший теплообмінник, інші насоси, інші автомати. При цьому кабель під підстанцію вже тягнуть. Процедура затвердження документів може зайняти декілька років.

Всі мабуть знають приклади коли люди платять десятиріччями по комерційному тарифу, теплообмінник в підвалі не витягує опалення в будинку, по пів року нема води, бо насос зламався, або як в новобудовах ходять пішки тому що ліфти не працюють. Є новобудови з твердопаливними котлами, де до зими купують дрова, забудовник теж хотів проскочити, але не вийшло. При цьому люди не можуть оформити документи.

Oleg Br.
Вітаю. Вам збрехали більше за всіх) Мені про те що скоріш за все буде 25 поверхів сказали ще у грудні 2021 року. Я знав на що йду але до останнього все ще не хочеться в це вірити
Хто Вам сказав про 25 поверхів?

А хтось писав листа до Директора на сайті? Чи то без сенсу?
Гарно було б якби офіційно нам повідомили на сайті, що робиться в будинку, скільки там буде поверхів і так далі.

Інвестор На Озерній
Гарно було б якби офіційно нам повідомили на сайті, що робиться в будинку, скільки там буде поверхів і так далі.
Я писала і не раз, ніколи не відповідали
Інвестор На Озерній
Гроші заплатив? Все, сидимо мовчки і не маємо жодних прав.
Хз що робити насправді.
Добрий день, майбутні сусіди!
Сьогодні Атлант проінформува про наступне:
На численні прохання сплатити розстрочку без перерахунку курсу долара можна буде до 31.08.2022. Але ці фінальний термін і жодних винятків не буде.
Можливо комусь ця інформація буе корисною.

- ЖК на ул. Вавиловых, 9-11 | Ковальская23.04112
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.041 151
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.04107
- ЖК Aura Center | Аура | Крюковщина, ул. Одесская, 7023.0419
- ЖК 31 | Ковальская | ул. Михаила Драгоманова, 31з22.04155
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а21.043 087
- ЖК Новые Теремки | Novbud | Новоселки, ул. Александровская, 121.042 979
- ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 620.04910
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича17.04511
- ЖК Лондон Парк | ул. Луговая, 3б17.0487
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?23.044 288
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487