ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 20 000 Грн/м² |
8/19% | ||
6/14% | ||
5/12% | ||
9/21% | ||
15/35% |
Інвестор На Озерній
Може б якби вони не страдали {@#$%&], прибудовуючи 25й поверх і шукаючи як документально це обіграти, а будували всередині, то було б максимум квартал затримка. Будинок був майже готовий, там взагалі понти залишались.
А офісу продаж я побажаю хоча б звіряти інфу яку вони дають, один між одним.
Мені здається, що аккаунт з ніком Korshe - це акаунт конкурентів, який хоче відбити покупців. Якщо подивитись його повідомлення, то там тільки негатив. Він навіть писав: «Хочу щоб Озерний ніколи не побудувався!», але потім видалив це повідомлення.
Я ходив отримувати квитанцію про оплату, мені сказали, що здача будинку передвинулась на 6 місяців
Неприємно, що інвесторів зробили заручниками ситуації і відклали здачу будинку на рік, ми вкладалися саме в 20-поверховий будинок і ціна була відповідна з врахуванням здачі у 2023 році, і видно було , що його могли здати своєчасно, будували активно (через те й вкладалися). А тепер наш будинок поставили на останній план в графіку, активності суттєвої до сих пір не видно саме на нашому будинку (що нам до 2 і 3 будинків, які можливо будуються і за наші інвестиції, коли наш просто стояв). Хоч би вже зараз почали активно будувати, як обіцяли - в серпні, хай вже кладуть ті 5 поверхів, аби скоріше, і склять (бо на 5 і 6 будинок ОБ та інші ЖК скло є, а на наш немає з грудня...
І також мені не зрозуміло чому інші жк вони намагались здати майже вчасно, а наш на стільки перенесли здачу ? Хоча у відділі продажу казали що +5 поверхів не вплинуть на здачу будинку по срокам
Матьорий
Мені здається, що аккаунт з ніком Korshe - це акаунт конкурентів, який хоче відбити покупців. Якщо подивитись його повідомлення, то там тільки негатив. Він навіть писав: «Хочу щоб Озерний ніколи не побудувався!», але потім видалив це повідомлення.
Я ходив отримувати квитанцію про оплату, мені сказали, що здача будинку передвинулась на 6 місяців
Ага, акаунт конкурентів)
В мене куплена квартира в першому будинку. В моїх повідомленнях тільки негатив - так а звідки взятись оптимізму, якщо хороших новин просто нема?
Цікаву вам алгебру на вуха навісили, переніс з 3 кварталу 2022 на 3 квартал 2023 - це півроку ?))
Все дуже цікаво!
Дім на Озерній здача 3 квартал 2022 р.
Дім жк ОБ #5 здача 4 квартал 2022
Що маємо дім ОБ#5 вже фасад роблять і так далі.
Дім на Озерній замилюють очі начебто щось роблять.Ось такі пироги виходять.
Korshe
Ага, акаунт конкурентів)
В мене куплена квартира в першому будинку. В моїх повідомленнях тільки негатив - так а звідки взятись оптимізму, якщо хороших новин просто нема? Моє повідомлення видалив не я, а адмін сайту.
Цікаву вам алгебру на вуха навісили, переніс з 3 кварталу 2022 на 3 квартал 2023 - це півроку ?))
Звідки взялась інформація про 3 квартал 2023 рік?
Матьорий
Мені також відділ продажу вчора сказав 2-3 квартал 2023 року. Так, щодо інших ЖК Атланту - на наш ЖК забудовник чомусь чхав. Якого наш ЖК такий не цікавий забудовнику звичайно мені цікаво.
Й так видно, що раніше 3 кварталу 2023 року не здадуть (ще +5 поверхів у 2 секціях, разом 10 поверхів, дах, внутрішні роботи, понад 50% скління, утеплення, комунікації, прибудинкова...), 3 квартал 2023 - це дуже оптимістично при сьогоднішньому стані будинку, боюся, щоб пізніше не було.
Хортиця2019
Й так видно, що раніше 3 кварталу 2023 року не здадуть (ще +5 поверхів у 2 секціях, разом 10 поверхів, дах, внутрішні роботи, понад 50% скління, утеплення, комунікації, прибудинкова...), 3 квартал 2023 - це дуже оптимістично при сьогоднішньому стані будинку, боюся, щоб пізніше не було.
Не раніше 2025
Матьорий
Від відділу продажів )
Максим чи Андрій менеджер, не пам'ятаю
Oleg Br.
Мені також відділ продажу вчора сказав 2-3 квартал 2023 року. Так, щодо інших ЖК Атланту - на наш ЖК забудовник чомусь чхав. Якого наш ЖК такий не цікавий забудовнику звичайно мені цікаво.
а мені казали 1-2 квартал 2023 в ОП. А ще казали, що 25 поверхів не буде. І що перерахунку по розсрочці до кінця війни не буде. (це було за день до того як сказали про перерахунок, місяць тому)
Korshe
Від відділу продажів )
Максим чи Андрій менеджер, не пам'ятаю
Добре. Тут декільком інвесторам сказали 2-3 квартал, мені сказали, що здача здвигається на 6 місяців. Чому вам назвали тільки 3 квартал?
Я впевнений, що вам сказали так як і більшості інвесторів десь 2-3 квартал, вы захотіли почути тільки про 3 квартал. І пішов-поїхав негатив…
Інвестор На Озерній
а мені казали 1-2 квартал 2023 в ОП. А ще казали, що 25 поверхів не буде. І що перерахунку по розсрочці до кінця війни не буде. (це було за день до того як сказали про перерахунок, місяць тому)
Вітаю. Вам збрехали більше за всіх) Мені про те що скоріш за все буде 25 поверхів сказали ще у грудні 2021 року. Я знав на що йду але до останнього все ще не хочеться в це вірити
Для зміни кількості поверхів треба змінювати проект і технічні умови під фундамент, опалення, воду, електрику, ліфти і заново проходити процедуру затвердження. Інший теплообмінник, інші насоси, інші автомати. При цьому кабель під підстанцію вже тягнуть. Процедура затвердження документів може зайняти декілька років.
Всі мабуть знають приклади коли люди платять десятиріччями по комерційному тарифу, теплообмінник в підвалі не витягує опалення в будинку, по пів року нема води, бо насос зламався, або як в новобудовах ходять пішки тому що ліфти не працюють. Є новобудови з твердопаливними котлами, де до зими купують дрова, забудовник теж хотів проскочити, але не вийшло. При цьому люди не можуть оформити документи.
Oleg Br.
Вітаю. Вам збрехали більше за всіх) Мені про те що скоріш за все буде 25 поверхів сказали ще у грудні 2021 року. Я знав на що йду але до останнього все ще не хочеться в це вірити
Хто Вам сказав про 25 поверхів?
А хтось писав листа до Директора на сайті? Чи то без сенсу?
Гарно було б якби офіційно нам повідомили на сайті, що робиться в будинку, скільки там буде поверхів і так далі.
Інвестор На Озерній
Гарно було б якби офіційно нам повідомили на сайті, що робиться в будинку, скільки там буде поверхів і так далі.
Я писала і не раз, ніколи не відповідали
Інвестор На Озерній
Гроші заплатив? Все, сидимо мовчки і не маємо жодних прав.
Хз що робити насправді.
Добрий день, майбутні сусіди!
Сьогодні Атлант проінформува про наступне:
На численні прохання сплатити розстрочку без перерахунку курсу долара можна буде до 31.08.2022. Але ці фінальний термін і жодних винятків не буде.
Можливо комусь ця інформація буе корисною.
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная28.111 007
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349