ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 20 000 Грн/м² |
6/15% | ||
5/13% | ||
5/13% | ||
9/23% | ||
14/36% |
Доброго вечора! Мені вчора на мій запит Атлант зразу ж дав офіційну відповідь, що на сайті ЛУН помилка. Приємним було те, що повідомлення надійшло зразу на мій запит пізно ввечері на електронну пошту і сказано про проблеми, які зараз виникають у зв'язку із запуском будівельних робіт, нехваткою робочих рук, постачанням будівельних матеріалів, але про наміри відновити будівництво. Враховуючи, що наш будинок вже стоїть з 20 поверхів, сподіваюся, що 25 ніхто не буде продовжувати будувати, то залишилося вставити вікна, утеплити мінеральною ватою, з постачанням якої на сьогодні є проблеми і комунікації. На ЛУНі зразу відреагували і усе виправили. Дякую керівництву Атланту за оперативність. На рахунок того, що прибрали телефони менеджерів, я переглянула, їх прибрали з усіх наших ЖК, можливо, з метою більшої захищеності чи безпеки в умовах військового стану. Думаю, кожен з нас має телефон менеджера.
Хортиця2019
Доброго вечора! Мені вчора на мій запит Атлант зразу ж дав офіційну відповідь, що на сайті ЛУН помилка. Приємним було те, що повідомлення надійшло зразу на мій запит пізно ввечері на електронну пошту і сказано про проблеми, які зараз виникають у зв'язку із запуском будівельних робіт, нехваткою робочих рук, постачанням будівельних матеріалів, але про наміри відновити будівництво. Враховуючи, що наш будинок вже стоїть з 20 поверхів, сподіваюся, що 25 ніхто не буде продовжувати будувати, то залишилося вставити вікна, утеплити мінеральною ватою, з постачанням якої на сьогодні є проблеми і комунікації. На ЛУНі зразу відреагували і усе виправили. Дякую керівництву Атланту за оперативність. На рахунок того, що прибрали телефони менеджерів, я переглянула, їх прибрали з усіх наших ЖК, можливо, з метою більшої захищеності чи безпеки в умовах військового стану. Думаю, кожен з нас має телефон менеджера.
ОП працює зараз, камери вимкнули з міркувань безпеки на всіх обєктах. Думаю що це ж стосується і номерів мобільних, там на сайті вказана пошта менеджерів, або ж можна зворотній дзвінок замовити, за потреби.
Sergey Beliy
В цьому відео можно побачити наш будинок номер 1 на Озерній у якого є якась надстройка на 20 поверсі. Зміни є. До війни зверху була інша конструкція. Але шо це за конструкція невідомо. Відео з телеграм каналу Атлант.
Відповідь від Атланту: Доброго дня.
В Броварах на декільках майданчиках, в Новосілках Вудлайн, Одесский бульвар, у Коцюбинському Атлант вже працює. Майже на всіх будівельних майданчиках. На Озерній ще ні.
Чомусь тільки на одному нашому ЖК на Озерній не працюють і не виставляють фото. Хоч і так будинок цілу зиму простояв в очікуванні чи то 25 чи таки 20 поверхів. Прохання до забудовника розпочати будівництво першого будинку, в який люди інвестували кошти і чекають.
Добрий день. Хтось має якусь інформацію щодо початку будівництва на нашому ЖК.
Добрий день! Взагалі якось незрозуміло і підозріло, що на одному нашому ЖК не поновили будівництво і не виставляють фото. Скрізь набрали бригади, активно виставляють фото і відеозвіти, а тут взагалі ніяких робіт не ведуть при такій погоді. Усе завмерло з зими. Невеликий компактний будинок, його при бажанні можна було б швидко завершити, але чомусь він на дуже тривалій паузі.
Вроде как его нет, со всех жк только наш простаивает,возможно действительно не хватает людей, возможно что то еще. В любом случае никакой официальной информации нет, а менеджеры думаю все что могут сказать это вот вот начнем - ждите, конкретики нет.
Добрый день. Я не знаю что там происходит с нашим ЖК, но я писала и в чате и отправляла письма по имейл, обратной связи нет. Остаётся только ждать и надеяться. Но считаю что мы должны знать правду, которую застройщик нам не озвучивает. Я только и читаю сообщение в форуме через неделю ждите. Месяц уже прошёл.
ОТВЕТ ОП
Так как персонала не хватает, есть огромные проблемы с логистикой и поставкой материалов, было решено сконцентрироваться в самый сложный период (который пока продолжается) на участках с максимально близкой готовностью и подключенными коммуникациями. Потому ЖК Озерный вернется к активной стройке чуть позже, чем другие объекты.
Вобщем, пока война попытаемся достроить на тех участках, на которых уже проведены коммуникации.
TataK!
ОТВЕТ ОП
Так как персонала не хватает, есть огромные проблемы с логистикой и поставкой материалов, было решено сконцентрироваться в самый сложный период (который пока продолжается) на участках с максимально близкой готовностью и подключенными коммуникациями. Потому ЖК Озерный вернется к активной стройке чуть позже, чем другие объекты.
Вобщем, пока война попытаемся достроить на тех участках, на которых уже проведены коммуникации.
Мені така самі відповідь прийшла
Немного постараюсь дополнить ответы. Кроме того, что написано выше, мне написали, что кроме проблем с логистикой и поставкой, еще есть проблемы с общением с государственными органами и другими организациями. А от этого зависит проложение коммуникаций. Т.к. надо тянуть коммуникации по муниципальной и чужой частной земле. А учитывая то, что сейчас мало что работает это затруднительно. Остальные ЖК запустили, т.к. на них уже коммуникации подключены и их можно максимально быстро достроить и передать собственникам.
Собственно, в совокупности этих причин наш ЖК пока не и запускают. Как я из диалога понял, больше боли у застройщика именно в том, что гос. органы и другие компании, с которыми нужно вести диалог для работы сейчас не работают.
Так же сказали, что сроков запуска нет, т.к. "все зависит от завершения военных действий".
Не вешаем нос. Я думаю, что достроят обязательно, тем более, раньше всегда с этим все было ок, и сейчас другие ЖК не забросили и достраивают.
Доброго дня! Нової інформації ніякої немає стосовно нашого будинку?
Доброго дня, чи є якась інформація по нашому будинку ? Вже майже місяц як відновили всі жк, а на нашому будівницвта так і немає (
Добрый вечер. А кто-то платит по договору рассрочку или будете ждать когда запустят стройку?
Я зробила платіж із надією на те що пришвидшиться відновлення будівництва, мала на меті здійснювати решту платежів, але тепер сумніваюсь
Ivanna 02
Я зробила платіж із надією на те що пришвидшиться відновлення будівництва, мала на меті здійснювати решту платежів, але тепер сумніваюсь
Мы аналогично. Оплатили платеж за этот месяц, но пока не будем, пока не анонсируют продолжение строительства.
Так, хочеться, щоб будівництво уже розпочалося. Надіюсь, що забудовник шукає можливості відновлення робіт. Стосовно платити чи не платити. Я особисто навіть не знаю як тут краще і правильніше. В договорі написано, що на випадок таких подій як воєнний стан можна робити паузу. Але ж цю суму потрібно рано чи пізно платити. Тим більше, що у цьому ж договорі прописаний коефіцієнт у випадку зростання курсу долара - а він росте. І не відомо яка буде динаміка наших заробітків, тим більше, якщо ці заробітки у національній валюті.
Vl.Volodya
Так, хочеться, щоб будівництво уже розпочалося. Надіюсь, що забудовник шукає можливості відновлення робіт. Стосовно платити чи не платити. Я особисто навіть не знаю як тут краще і правильніше. В договорі написано, що на випадок таких подій як воєнний стан можна робити паузу. Але ж цю суму потрібно рано чи пізно платити. Тим більше, що у цьому ж договорі прописаний коефіцієнт у випадку зростання курсу долара - а він росте. І не відомо яка буде динаміка наших заробітків, тим більше, якщо ці заробітки у національній валюті.
Здравствуйте. Совершенно верно, можно делать паузу. Но никто ж не призывает не платить вовсе — когда продолжат строить - погасить долг. То есть, оплатить все то, что во время паузы по договору должно было быть выплачено. По поводу курса - застройщик написал, что за неделю где-то предупредят о повышении, чтобы все те, у кого есть долг смогли его погасить до повышения курса. Поэтому, никто не мешает откладывать деньги и держать условно у себя дома под подушкой. А когда у застройщика появится возможность коммуницировать с громадами чтобы проложить коммуникации, тогда и оплатить.
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832