ЖК Madison Gardens | Медисон | Cityconsult Development | Бровары, ул. Киевская
Застройщик | Альянс Новобуд |
Сдача ЖК | 2021 - 2022 г. |
Планировки | от 22 148 Грн/м² |
0/0% | ||
3/38% | ||
1/13% | ||
4/50% | ||
0/0% |
ipirog
Звертаюсь до інвесторів з розтермінуванням платежів. Чи почав забудовник проти Вас застосовувати штрафні санкції за прострочені платежі під час військового стану, аргументуючи це тим що Київську область виключено з зони бойових дій? Що думаєте або знаєте на рахунок законності застосування санкцій саме зараз? Після закінчення військогово стану то зрузуміло нехай застосовують...
Ми виплатили ще до війни.
А які умови були під час того, коли наш регіон був у "зоні бойових дій" ? Я так розумію, забудовник почав накладати пеню?
Доволі важке питання, як і багато інших у сьогоднішній реальності.
З точки зору "людяності", напевно забудовник міг би знайти варіанти більш "м'які" ніж пеня і штрафи. Принаймі якісь компромісні рішення, із подовженним розитермінуванням чи ще щось.
З точки зору бізнесу, я думаю у забудовника також зараз проблеми із фінансуванням забудови, бо скоріше за все люди значно збідніли\виїхали, а які мають фінансову спроможність та реальні кошти на руках на придбання картири, подумають дуже добре першніж вкладати гроші у імовірний довгобув, який до того ж може кожного дня перетворитися на купу цегли та бетону.
Ну що думаєте, встигнуть здати у заявлені терміни?)) 2й квартал 2023))
Kimbo
Ну що думаєте, встигнуть здати у заявлені терміни?)) 2й квартал 2023))
Не знаю, но в субботу дерево едем сажать🙂. За одно и узнаю о сроках сдачи
Кимбо
Ну что думаете, встигнуть здати у требуемых сроков?)) 2й квартал 2023))
Вони вже змінили строки здачі на 3-й квартал 2023,поки. :) Третій та четвертий будинок. Перший та другий будинок вже без огорожі,думаю можна приїхати оглянути. Третій ще чекаємо:)
Nata.doc
Вони вже змінили строки здачі на 3-й квартал 2023,поки. :) Третій та четвертий будинок. Перший та другий будинок вже без огорожі,думаю можна приїхати оглянути. Третій ще чекаємо:)
Ого) Не бачив що посунули строки для 3-4будинку. На сайті старі данні. Цікаво)
Та і так, із поточного стану будинків, було видно що здадуть скоріше під кінець 4 кварталу
Kimbo
Ого) Не бачив що посунули строки для 3-4будинку. На сайті старі данні. Цікаво)
Та і так, із поточного стану будинків, було видно що здадуть скоріше під кінець 4 кварталу
У відділі продажу сказали, що здача 3-го та 4-го будинку буде в вересні - жовтні (сподіваюсь 2023). Але сказали, що можуть ще відтермінувати.
NewTone
У відділі продажу сказали, що здача 3-го та 4-го будинку буде в вересні - жовтні (сподіваюсь 2023). Але сказали, що можуть ще відтермінувати.
Дякую! Було б не погано. Наче щось роблять із фасадом на 3-4.
У кого есть информация, сколько стоит оформление прав собственности?
Якщо будете самі робити документи на право власності - буде набагато дешевше. Відділ продажу сам підготовить всі документи, Вам просто потрібно буде піти і віднести їх в ЦНАП
Nattie
Якщо будете самі робити документи на право власності - буде набагато дешевше. Відділ продажу сам підготовить всі документи, Вам просто потрібно буде піти і віднести їх в ЦНАП
Налог от стоимости квартиры платится какой то?
Я не платила ніякого податку. Заплатила за послуги БТІ через відділ продажу і послуги ЦНАПу за сам документ, що підтверджує право власності. І все
Чи є у когось можливість зробити актуальні фото по 3 будинку? Камера не працює, а відвідати зараз не можу будівництво. Буду вдячний за фото! Встигнуть закінчити чи знову перенесуть? дякую
Kimbo
Чи є у когось можливість зробити актуальні фото по 3 будинку? Камера не працює, а відвідати зараз не можу будівництво. Буду вдячний за фото! Встигнуть закінчити чи знову перенесуть? дякую
Неделю назад проезжал. Вроде покрашен. Там в основном внутренние работы делают
Вирвався серед тижня. Особливих кардинальних змін немає. Почали фарбувати фасад що виходить на заправку. Внутрішня сторона фасаду взагалі не рухається
від того, що збираються забудувати біля жк просто в "захваті". Уявляю, які думки в людей, які придбали квартири в четвертому домі з видом на ліс
нг-х
от того, що збираюсь забудувати біля жк просто в "захваті". Уявляю, как думки в людях, как придбали квартиры в четвертом доме с видом на лес
А що планують будувати? Поділіться інформацією.
6 будинків від ДБК-ЖИТЛОБУД
Nata.dok
А що планують будувати? Поділіться інформацією.
Інформація від Ігоря Сапожко "26 травня 2023 року відбулося засідання технічної ради, на якому було представлено проект «Будівництво багатоквартирної житлової забудови з елементами соціальної інфраструктури по вул. Київська, 225 в м. Бровари Броварського району Київської області».
- "4-й будинок майже готовий всередині."
- "3-й, ще дуже багато робіт. Може до Нового року дороблять, бо робітників весь час перекидають між об'єктами."
Вчора були збори в міській раді щодо будівництва.
Рішення земля - держави, будівництво буде.
Забудовник: ТОВ “ДБК-Партнер”
На проекті виглядає ось так
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная21.11973
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832