ЖК "Леви міста", Львів, вул. Стрийська, 45 - "Галжитлобуд"
1
2Domik System
Inform bot
37 480
09 сентября 2019
22 дек 2014 22:31
Житловий комплекс "Леви міста"
Львів, вул. Стрийська, 45 - Наукова
Забудовник: "Галжитлобуд"
Сучасний житловий комплекс «Леви міста» розташований на перехресті вулиць Стрийська-Наукова у Львові. Зручне місце розташування дозволяє швидко доїхати до центру міста – 6 км на автомобілі можна подолати всього лиш за 8 хв.
marsell
m
Гость
5
15 июня 2015
15 июнь 2015 11:46
в цьому будинку лише з противогозом заселятись, газавокамера яка створена від викидів авто, навряд чи дасть комфортного проживання, плюс цілодово шум який не приняєт ься ніколи
Buruy
B
Новичок
7
08 июня 2015
22 июнь 2015 13:44
Що скажите по якості буд. Галжитлобуду? Ато не одноразово чув що після них, усе переробляти треба?
KetyYa
K
Новичок
13
05 июня 2015
24 июнь 2015 09:40
Згідно екологічним дослідженням - це найбільш загазоване місце у Львові!
Там взагалі вікна відкривати не можна
Там взагалі вікна відкривати не можна
Royall
R
Новичок
6
17 июня 2015
25 июнь 2015 14:09
Ну так, навіть як в авто проїжджаю з закритими вікна, дихати реально нема чим, як там жити можна.
V.W.
V
Новичок
7
01 июля 2015
01 июль 2015 22:07
Але вже ті будівельники: Інтергалбуд майже на заправці поселив своїх мешканців на Науковій, 2, а Галжитлобуд поселив майже на світлофорі перехрестя Стрийська-Наукова. На цьому перехресті дуже часто різні люди ходять жебрають (гроші просять у водіїв, бо реально рибне місце, всі машини, що сюди поїхали явно надовго тут зависають...)
Я сама недавно мамі з дитинкою там гроші давала, ну просто шкода стало дитинки. Така загазоване місце, якщо ходити між машинами, то взагалі не можливо дихати, а та мамаша взяла маленьку дитинку і ходить з нею поміж тих машин...там же ж і пару хвилин витримати не можливо так воняє викидами від вихлопних труб...от і дала гроші тій мамаші, щоб швидше ту дитину з перехрестя забрала...
Щось я вже відволіклася від того, що хотіла написати. Я не розумію тих люблячих мамочок, які добровільно, ще й за свої власні немаленькі гроші поселяють свої дітей біля цього перехрестя. Щось мені на думку не спадає жодне інше перехрестя, де би постійно були такі великі пробки з машин.
Я сама недавно мамі з дитинкою там гроші давала, ну просто шкода стало дитинки. Така загазоване місце, якщо ходити між машинами, то взагалі не можливо дихати, а та мамаша взяла маленьку дитинку і ходить з нею поміж тих машин...там же ж і пару хвилин витримати не можливо так воняє викидами від вихлопних труб...от і дала гроші тій мамаші, щоб швидше ту дитину з перехрестя забрала...
Щось я вже відволіклася від того, що хотіла написати. Я не розумію тих люблячих мамочок, які добровільно, ще й за свої власні немаленькі гроші поселяють свої дітей біля цього перехрестя. Щось мені на думку не спадає жодне інше перехрестя, де би постійно були такі великі пробки з машин.
MariyaT
M
Гость
5
05 июня 2015
03 июль 2015 14:20
Цитата "V.W.":Але вже ті будівельники: Інтергалбуд майже на заправці поселив своїх мешканців на Науковій, 2, а Галжитлобуд поселив майже на світлофорі перехрестя Стрийська-Наукова. На цьому перехресті дуже часто різні люди ходять жебрають (гроші просять у водіїв, бо реально рибне місце, всі машини, що сюди поїхали явно надовго тут зависають...)
Тут в такому випадку треба робити як в Європі, там роблять загальну систему кондиціонування, але мінус, що в таких будинках вікна не відкриваються.
V.W.
V
Новичок
7
01 июля 2015
08 июль 2015 05:03
Цитата "MariyaT":
Тут в такому випадку треба робити як в Європі, там роблять загальну систему кондиціонування, але мінус, що в таких будинках вікна не відкриваються.
Так це в Європі, а ми в Україні...і тут нажаль проблеми утопающего, дело рук самого утопающего. Тому про яку загальну систему кондиціонування можна говорити.
KetyYa
K
Новичок
13
05 июня 2015
09 июль 2015 15:02
Цитата "V.W.":
Так це в Європі, а ми в Україні...і тут нажаль проблеми утопающего, дело рук самого утопающего. Тому про яку загальну систему кондиціонування можна говорити.
Ха-ха, справді, яка система кондиціонування?? нехай збудують будинок якісно хоча б.
На Врубеля мешканці незадоволені, невиконані якісно зобов'язання по якості забудови, не з тих матеріалів.
Panasss
P
Новичок
9
15 июля 2015
15 июль 2015 20:13
Читаю, про загазованість, про те, що "поставили будинок на світофорі", так там точно на такій же відстані є 14 - поверхівки, які побудовані за часів СРСР. Зараз загазованість є по всьому місту. На перехресті Стрийська - Сахарова загазованість думаю не менша, виходиш з парку і вдихаєш "густе повітря". Тут справа кожного, особиста, пасує - купуєш, не пасує - купуєш в іншому місці, або взагалі будуєш котедж за містом.
Panasss
P
Новичок
9
15 июля 2015
15 июль 2015 20:28
Цього тижня будуть відновлені роботи з будівництва з’їздів на перехресті вул. Стрийська – Наукова – Хуторівка, які планують закінчити у вересні 2015 року.
«...Ми також розпочинаємо на цьому тижні з’їзди з вул Наукової, Стрийської та Хуторівки, щоб розв’язати ці транспортні проблеми, які там можуть виникати. Бо будувати два рівні ми там не можемо, а з’їзди зробити можна. Наприклад, щоб був з’їзд на Хуторівку чи на вул Наукову», – розповів міський голова Андрій Садовий.
Роботи були розпочаті у 2013 році. Проект мають реалізувати до кінця 2015 року.
Наразі виконано робіт на 2,9 млн грн.
Новина від 6 липня 2015, сайт Варіанти.
Думаю, додаткові дороги розвантажать перехрестя, хоча як на мене там треба було б зробити підземні переходи для пішоходів, і безпечніше ніж по три смуги переходити, і машини там переїжджали б швидше, хоча наша влада так масштабно мислити не вміє, а напевно просто не хоче
«...Ми також розпочинаємо на цьому тижні з’їзди з вул Наукової, Стрийської та Хуторівки, щоб розв’язати ці транспортні проблеми, які там можуть виникати. Бо будувати два рівні ми там не можемо, а з’їзди зробити можна. Наприклад, щоб був з’їзд на Хуторівку чи на вул Наукову», – розповів міський голова Андрій Садовий.
Роботи були розпочаті у 2013 році. Проект мають реалізувати до кінця 2015 року.
Наразі виконано робіт на 2,9 млн грн.
Новина від 6 липня 2015, сайт Варіанти.
Думаю, додаткові дороги розвантажать перехрестя, хоча як на мене там треба було б зробити підземні переходи для пішоходів, і безпечніше ніж по три смуги переходити, і машини там переїжджали б швидше, хоча наша влада так масштабно мислити не вміє, а напевно просто не хоче
toffi
t
Новичок
9
14 июня 2015
15 июль 2015 20:47
З проблемою загазованості абсолютно згодна,але я думаю вона не єдина.Хочу ще додати проблему шуму.Це ж неможливо буде відкрити вікно вдень.Я живу за будинок від дороги і то деколи шум мішає.
Panasss
P
Новичок
9
15 июля 2015
15 июль 2015 20:55
Шум, буде проблемою, всюди де будинки біля дороги. Живу біля Стрийського парку, шум є також, хоча ріелтори будинок вважають елітним. Особливо вночі коли мотоциклісти починають ганяти до Монументу і назад . Навіть пластикові вікна не допомагають. Щоб було тихо і чисте повітря, я вже писав, дорога одна - за місто. А так цей комплекс непоганий, відносно ціни і розміщення. Сам розглядаю там варіант покупки. З плюсів це паркінг під "хатою" і те, що в забудовника є акт власності на землю, а не оренда, як в інших забудовників (багато куди їздив роглядаючи варіанти).
toffi
t
Новичок
9
14 июня 2015
15 июль 2015 21:11
На рахунок документів це звісно добре.Я згодна.Але вважаю що не лише за містом можна знайти тиху і свіжу територію.Вони ,як мінімум ,могли будинок дальше від дороги будувати. Ціна в них не є висока ,але зовсім не низька зважаючи на певні мінуси в розташуванні.
Panasss
P
Новичок
9
15 июля 2015
15 июль 2015 21:26
Цитата "toffi":На рахунок документів це звісно добре.Я згодна.Але вважаю що не лише за містом можна знайти тиху і свіжу територію.Вони ,як мінімум ,могли будинок дальше від дороги будувати. Ціна в них не є висока ,але зовсім не низька зважаючи на певні мінуси в розташуванні.
Можна, знайти тихе місце у Львові, подобаються будинки на Гординських, біля Алтайських озер, але і ціна там така, яку я не "потягну". Або шукати в спальних районах.
zhorik
z
Прохожий
1
16 июля 2015
16 июль 2015 10:40
Підкажіть, що, кому відомо про це? //domik.ua/novosti/vulicyu-strijsku-u-lv ovi-chekayut-nesamoviti-zmini-n239927.ht ml
Panasss
P
Новичок
9
15 июля 2015
23 июль 2015 14:35
Цитата "zhorik":Підкажіть, що, кому відомо про це? //domik.ua/novosti/vulicyu-strijsku-u-lv ovi-chekayut-nesamoviti-zmini-n239927.ht ml
Журналісти, додали новину і не розібрались, що і до чого. Там вроді забудовнику треба було щось змінити.
Будують повним ходом, сьогоднішнє фото.
Buruy
B
Новичок
7
08 июня 2015
31 июль 2015 14:45
Окрім шумного перехрестя, недавно побачив що там ще велика електропідстанція(((
Panasss
P
Новичок
9
15 июля 2015
31 июль 2015 15:24
Цитата "Buruy":Окрім шумного перехрестя, недавно побачив що там ще велика електропідстанція(((
Де саме там підстанція? Часто їжджу біля тих будинків, не бачив.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1
2
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11709
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее