Подать объявление

ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола

ЗастройщикАльянс Новобуд
Сдача ЖК2021 - 2023 г.
Планировки
от 21 166 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
90из 218
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 18.
2/11%
4/22%
3/17%
4/22%
5/28%
1. . .8688. . .97
06 апр 2022 18:10

Хорошо, что восстанавливают работу на объектах. Но мы все должны понимать, что после войны цены на недвижимость сильно упадут и наши квартиры уже не будут стоить столько, сколько мы обязуемся выплачивать по действующему договору рассрочки…

07 апр 2022 14:10

Malinina

Хорошо, что восстанавливают работу на объектах. Но мы все должны понимать, что после войны цены на недвижимость сильно упадут и наши квартиры уже не будут стоить столько, сколько мы обязуемся выплачивать по действующему договору рассрочки…

я звісно не експерт з нерухомості. Але моя логіка підказує мені що навпаки попит на житло повинен збільшитись, а особливо в тих місцях де не було руйнувань. Виходячи з цього чим більше попит тим більші ціни.
Плюс, не забуваемо що почнеться (я так вважаю) підняття цін на будівельні матеріали. знов таки через попит і сладності з логістикою в данний час

07 апр 2022 20:04

Richterx3m

я звісно не експерт з нерухомості. Але моя логіка підказує мені що навпаки попит на житло повинен збільшитись, а особливо в тих місцях де не було руйнувань. Виходячи з цього чим більше попит тим більші ціни.
Плюс, не забуваемо що почнеться (я так вважаю) підняття цін на будівельні матеріали. знов таки через попит і сладності з логістикою в данний час

Откуда рост цен будет?? Несколько миллионов людей выехало и вернется потом (непонятно когда?)только часть. А те,кто остался - сидят без работы. И не ясно какие застройщики останутся на рынке. Со временем все прояснится...

12 апр 2022 09:34

superetandar

Откуда рост цен будет?? Несколько миллионов людей выехало и вернется потом (непонятно когда?)только часть. А те,кто остался - сидят без работы. И не ясно какие застройщики останутся на рынке. Со временем все прояснится...

я може не розумію вашої логіки? спробую пояснити ще раз причини можливого здорожчання:
1. курс валюти
2. вартість палива
3. логістични проблеми
4. попит, адже будувати почнуть всі

тут не місце для політики, але з чого Ви взяли що у людей є вибір залишатись за кордоном чи ні? той прихисток і умови які нам надали сусіди ТИМЧАСОВІ. тут скоріше лише частина НЕ повернеться ніж навпаки.
З приводу роботи, так навпаки. Чим більше бізнесів почнуть запускатись тим більше буде роботи. Невже Ви вважаете що люди втратили роботу на все життя і більше не знайдуть?
Яскравий приклад, КП2 починають знову будувати і одразу у людей з'явилась робота

13 апр 2022 11:36

Доброго дня! А взагалі зараз приймають на розгляд документи на введення в експлуатацію, чи вже після воєнного часу? І чи хтось питав про подальші дії Альянса по будинках 3.2 і 1.2?

15 апр 2022 08:15

Ann24

Доброго дня! А взагалі зараз приймають на розгляд документи на введення в експлуатацію, чи вже після воєнного часу? І чи хтось питав про подальші дії Альянса по будинках 3.2 і 1.2?

Добрий день. 

Поки ДІАМ(який видає сертифікати) в Київській області не працює.

В багатьох інших областях працюють.

Чекаємо…

15 апр 2022 18:38

На будівельному майданчику відновлено роботи! Наразі в будинку №3 вже працює баштовий кран та 11 каменярів для забезпесення яких відновлено постачання бетону. В будинку №6 від сьогодні розпочинається гідроізоляція балконів.

"Девелопер «Альянс Новобуд» докладає максимум зусиль, аби ваші будинки було зведено та здано в експлуатацію."

28 апр 2022 18:57

Доброго вечора. Хто живе поряд підскажіть, будь ласка, чи будують 4 будинок. Дякую.

29 апр 2022 17:09

Bagira@

Доброго вечора. Хто живе поряд підскажіть, будь ласка, чи будують 4 будинок. Дякую.

Доброго вечора, будують, сьогодні зайшла бригада монолітчиків на 4буд🤗

01 май 2022 10:43

Добрий день. Ніхто не цікавився долею будинків 1.2 та 3.2? Прибудинкову не почали робити?

01 май 2022 17:31

Добрий вечір. 30.04.22 був біля будинків 1.2 і 3.2 прибудинкову ніхто не починав. 

02 май 2022 04:17

Бах111

Добрий вечір. 30.04.22 був біля будинків 1.2 і 3.2 прибудинкову ніхто не починав. 

Зато нагнали будівельників на 3 і 4 будинки, бо там ще з інвесторів можна випросити якісь платежі... Сумно... На будинки 3.2 і 1.2 забудовник ще у мирний час просто "забив"

02 май 2022 09:38

Друзі, хочу звернутися за порадою. Можливо хтось із вас інвестував в будинок #10? Я так розумію, що будівництво не просувається далі по цьому будинку. Починаючи з жовтня місяца було залито лише фундамент.  Виплати за квартиру закриті вже майже на 70%, але з такими темпами не зрозуміло, що робити далі. Надія на те, що будинок буде добудовано руйнується на очах. Якщо є на форумі інвестори будинку 10, підскажіть чи продовжуєте ви виплати? Чи можливо хтось вже дізнавався з приводу розірвання угоди? Які умови? Та чи варто, на ваш погляд, припинити інвестування і забрати гроші? Дякую. 

02 май 2022 19:08

А можна взять и забрать деньги? Сомневаюсь. Многие бы хотели взять и забрать. Даже те, у кого построены дома. Не смотря на то, что в среднесроке цены вернутся и вырастут, сейчас многие бы пересидели пару-тройку месяцев в кеше. Чтобы забрать, нужно выставить объект на продажу и переуступить его. А кому он сейчас нужен? А когда будет нужен, то вы и сами не захотите продавать. Застройщик работает по инерции и мне кажется лучше его не трогать. Есть возможность платить, нужно платить. Не хочется платить или нет возможности, значит нужно сообщить застройщику и либо договариваться о реструктуризации какой-то, заморозке или ещё как-то, все же люди или категорически отказываться от инвестиции и ждать у моря погоды. То есть ждать пока застройщик продаст этот объект. И отдаст деньги. То есть не скоро. Обычно это так делается.

02 май 2022 19:08

Ann24

Зато нагнали будівельників на 3 і 4 будинки, бо там ще з інвесторів можна випросити якісь платежі... Сумно... На будинки 3.2 і 1.2 забудовник ще у мирний час просто "забив"

Сумно не те слово!

Зате сьогодні прислали нагадування з приводу оплати доп метрів... нема слів

03 май 2022 07:58

Дом 8, 9, 10 - стройка идет, краны работают, строители тоже. Надежда есть! Главное дождаться.

Жаль что выключили онлайн камеры, меня они очень успокаивали ) 

03 май 2022 13:07

Malinina

Друзі, хочу звернутися за порадою. Можливо хтось із вас інвестував в будинок #10? Я так розумію, що будівництво не просувається далі по цьому будинку. Починаючи з жовтня місяца було залито лише фундамент.  Виплати за квартиру закриті вже майже на 70%, але з такими темпами не зрозуміло, що робити далі. Надія на те, що будинок буде добудовано руйнується на очах. Якщо є на форумі інвестори будинку 10, підскажіть чи продовжуєте ви виплати? Чи можливо хтось вже дізнавався з приводу розірвання угоди? Які умови? Та чи варто, на ваш погляд, припинити інвестування і забрати гроші? Дякую. 

я інвестор 10го будинку. до війни роботи проводились. після того як залили фундамент це нормально простой декілька місяців. фундамент повинен набрати міцність і пройти перевірку. в останньому звіті по нашему будинку все починали заливати пілони 1го поверху. я думаю все ж таки будинок буде завершено. в березні виплати не робив, в квітні написав заяву на зменшений платіж. далі платити планую. забрати гроші я думаю буде досить важко + я майже впевнений отримаєте ви меньше ніж заплатили вже. але це тільки моя думка

07 май 2022 12:42

Есть несколько позитивных моментов. 1. То, что застройщик в своё время активно начинал всё новое строительство. То есть есть накопленные средства. По крайней мере о завершении ещё нескольких домов вопрос не стоит точно. И по другим домам будет идти процесс в свойственной манере. 2. Альян Новобуд крупный застройщик, который имеет добрые отношения с городской властью. Это создает дополнительную уверенность. 3. Жилье будет нужно, оно сейчас нужно. Те, кто будут работать - удвоят капиталы. Я в этом уверен. 4. Бровары могут переманить инвесторов Ирпеня. Я никогда не понимал недооцененности Броваров, возможно отсутствие рек. Этот вопрос может решиться. Вплоть до включения в Киев лет через 5. Хотя я против этого. Сейчас сложно во всё это поверить, но уверен так и будет. Крона Парк 2 будет достроена в этом нет сомнений, как и все остальные проекты. И будет реализовано ещё очень много всего в ближайшие 5-10 лет. Поэтому не вешаем нос. Все страдания окупятся с лихвой. Верим в Украину, в ЗСУ. Слава Украине! И Слава Броварам! 

21 май 2022 18:07

Всем добрый день. Подскажите кто знает про дома 6 и 7! Спасибо! Слава Украïні.

22 май 2022 04:21

Дмитрий100

Всем добрый день. Подскажите кто знает про дома 6 и 7! Спасибо! Слава Украïні.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .8688. . .97
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее