ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола
Забудовник | Альянс Новобуд |
Здача ЖК | 2021 - 2023 р. |
Планування | від 21 166 Грн/м² |
2/11% | ||
4/22% | ||
3/17% | ||
4/22% | ||
5/28% |
Хорошо, что восстанавливают работу на объектах. Но мы все должны понимать, что после войны цены на недвижимость сильно упадут и наши квартиры уже не будут стоить столько, сколько мы обязуемся выплачивать по действующему договору рассрочки…
Malinina
Хорошо, что восстанавливают работу на объектах. Но мы все должны понимать, что после войны цены на недвижимость сильно упадут и наши квартиры уже не будут стоить столько, сколько мы обязуемся выплачивать по действующему договору рассрочки…
я звісно не експерт з нерухомості. Але моя логіка підказує мені що навпаки попит на житло повинен збільшитись, а особливо в тих місцях де не було руйнувань. Виходячи з цього чим більше попит тим більші ціни.
Плюс, не забуваемо що почнеться (я так вважаю) підняття цін на будівельні матеріали. знов таки через попит і сладності з логістикою в данний час
Richterx3m
я звісно не експерт з нерухомості. Але моя логіка підказує мені що навпаки попит на житло повинен збільшитись, а особливо в тих місцях де не було руйнувань. Виходячи з цього чим більше попит тим більші ціни.
Плюс, не забуваемо що почнеться (я так вважаю) підняття цін на будівельні матеріали. знов таки через попит і сладності з логістикою в данний час
Откуда рост цен будет?? Несколько миллионов людей выехало и вернется потом (непонятно когда?)только часть. А те,кто остался - сидят без работы. И не ясно какие застройщики останутся на рынке. Со временем все прояснится...
superetandar
Откуда рост цен будет?? Несколько миллионов людей выехало и вернется потом (непонятно когда?)только часть. А те,кто остался - сидят без работы. И не ясно какие застройщики останутся на рынке. Со временем все прояснится...
я може не розумію вашої логіки? спробую пояснити ще раз причини можливого здорожчання:
1. курс валюти
2. вартість палива
3. логістични проблеми
4. попит, адже будувати почнуть всі
тут не місце для політики, але з чого Ви взяли що у людей є вибір залишатись за кордоном чи ні? той прихисток і умови які нам надали сусіди ТИМЧАСОВІ. тут скоріше лише частина НЕ повернеться ніж навпаки.
З приводу роботи, так навпаки. Чим більше бізнесів почнуть запускатись тим більше буде роботи. Невже Ви вважаете що люди втратили роботу на все життя і більше не знайдуть?
Яскравий приклад, КП2 починають знову будувати і одразу у людей з'явилась робота
Доброго дня! А взагалі зараз приймають на розгляд документи на введення в експлуатацію, чи вже після воєнного часу? І чи хтось питав про подальші дії Альянса по будинках 3.2 і 1.2?
Ann24
Доброго дня! А взагалі зараз приймають на розгляд документи на введення в експлуатацію, чи вже після воєнного часу? І чи хтось питав про подальші дії Альянса по будинках 3.2 і 1.2?
Добрий день.
Поки ДІАМ(який видає сертифікати) в Київській області не працює.
В багатьох інших областях працюють.
Чекаємо…
На будівельному майданчику відновлено роботи! Наразі в будинку №3 вже працює баштовий кран та 11 каменярів для забезпесення яких відновлено постачання бетону. В будинку №6 від сьогодні розпочинається гідроізоляція балконів.
"Девелопер «Альянс Новобуд» докладає максимум зусиль, аби ваші будинки було зведено та здано в експлуатацію."
Доброго вечора. Хто живе поряд підскажіть, будь ласка, чи будують 4 будинок. Дякую.
Bagira@
Доброго вечора. Хто живе поряд підскажіть, будь ласка, чи будують 4 будинок. Дякую.
Доброго вечора, будують, сьогодні зайшла бригада монолітчиків на 4буд🤗
Добрий день. Ніхто не цікавився долею будинків 1.2 та 3.2? Прибудинкову не почали робити?
Добрий вечір. 30.04.22 був біля будинків 1.2 і 3.2 прибудинкову ніхто не починав.
Бах111
Добрий вечір. 30.04.22 був біля будинків 1.2 і 3.2 прибудинкову ніхто не починав.
Зато нагнали будівельників на 3 і 4 будинки, бо там ще з інвесторів можна випросити якісь платежі... Сумно... На будинки 3.2 і 1.2 забудовник ще у мирний час просто "забив"
Друзі, хочу звернутися за порадою. Можливо хтось із вас інвестував в будинок #10? Я так розумію, що будівництво не просувається далі по цьому будинку. Починаючи з жовтня місяца було залито лише фундамент. Виплати за квартиру закриті вже майже на 70%, але з такими темпами не зрозуміло, що робити далі. Надія на те, що будинок буде добудовано руйнується на очах. Якщо є на форумі інвестори будинку 10, підскажіть чи продовжуєте ви виплати? Чи можливо хтось вже дізнавався з приводу розірвання угоди? Які умови? Та чи варто, на ваш погляд, припинити інвестування і забрати гроші? Дякую.
А можна взять и забрать деньги? Сомневаюсь. Многие бы хотели взять и забрать. Даже те, у кого построены дома. Не смотря на то, что в среднесроке цены вернутся и вырастут, сейчас многие бы пересидели пару-тройку месяцев в кеше. Чтобы забрать, нужно выставить объект на продажу и переуступить его. А кому он сейчас нужен? А когда будет нужен, то вы и сами не захотите продавать. Застройщик работает по инерции и мне кажется лучше его не трогать. Есть возможность платить, нужно платить. Не хочется платить или нет возможности, значит нужно сообщить застройщику и либо договариваться о реструктуризации какой-то, заморозке или ещё как-то, все же люди или категорически отказываться от инвестиции и ждать у моря погоды. То есть ждать пока застройщик продаст этот объект. И отдаст деньги. То есть не скоро. Обычно это так делается.
Ann24
Зато нагнали будівельників на 3 і 4 будинки, бо там ще з інвесторів можна випросити якісь платежі... Сумно... На будинки 3.2 і 1.2 забудовник ще у мирний час просто "забив"
Сумно не те слово!
Зате сьогодні прислали нагадування з приводу оплати доп метрів... нема слів
Дом 8, 9, 10 - стройка идет, краны работают, строители тоже. Надежда есть! Главное дождаться.
Жаль что выключили онлайн камеры, меня они очень успокаивали )
Malinina
Друзі, хочу звернутися за порадою. Можливо хтось із вас інвестував в будинок #10? Я так розумію, що будівництво не просувається далі по цьому будинку. Починаючи з жовтня місяца було залито лише фундамент. Виплати за квартиру закриті вже майже на 70%, але з такими темпами не зрозуміло, що робити далі. Надія на те, що будинок буде добудовано руйнується на очах. Якщо є на форумі інвестори будинку 10, підскажіть чи продовжуєте ви виплати? Чи можливо хтось вже дізнавався з приводу розірвання угоди? Які умови? Та чи варто, на ваш погляд, припинити інвестування і забрати гроші? Дякую.
я інвестор 10го будинку. до війни роботи проводились. після того як залили фундамент це нормально простой декілька місяців. фундамент повинен набрати міцність і пройти перевірку. в останньому звіті по нашему будинку все починали заливати пілони 1го поверху. я думаю все ж таки будинок буде завершено. в березні виплати не робив, в квітні написав заяву на зменшений платіж. далі платити планую. забрати гроші я думаю буде досить важко + я майже впевнений отримаєте ви меньше ніж заплатили вже. але це тільки моя думка
Есть несколько позитивных моментов. 1. То, что застройщик в своё время активно начинал всё новое строительство. То есть есть накопленные средства. По крайней мере о завершении ещё нескольких домов вопрос не стоит точно. И по другим домам будет идти процесс в свойственной манере. 2. Альян Новобуд крупный застройщик, который имеет добрые отношения с городской властью. Это создает дополнительную уверенность. 3. Жилье будет нужно, оно сейчас нужно. Те, кто будут работать - удвоят капиталы. Я в этом уверен. 4. Бровары могут переманить инвесторов Ирпеня. Я никогда не понимал недооцененности Броваров, возможно отсутствие рек. Этот вопрос может решиться. Вплоть до включения в Киев лет через 5. Хотя я против этого. Сейчас сложно во всё это поверить, но уверен так и будет. Крона Парк 2 будет достроена в этом нет сомнений, как и все остальные проекты. И будет реализовано ещё очень много всего в ближайшие 5-10 лет. Поэтому не вешаем нос. Все страдания окупятся с лихвой. Верим в Украину, в ЗСУ. Слава Украине! И Слава Броварам!
Всем добрый день. Подскажите кто знает про дома 6 и 7! Спасибо! Слава Украïні.
Дмитрий100
Всем добрый день. Подскажите кто знает про дома 6 и 7! Спасибо! Слава Украïні.
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7426.112 194
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна26.11990
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская26.11104
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349