Подать объявление

ЖК Киевский | Новий Дім | Буча, ул. Амосова

ЗастройщикND Group Development
Сдача ЖК2020 - 2023 г.
Планировки
от 16 300 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
69из 218
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 23.
2/9%
2/9%
4/17%
9/39%
6/26%
1. . .1517. . .31
17 май 2020 10:29
Сроки сдачи видны по первой очереди. Я инвестор второй очереди, помимо сказанного выше смущает отсутствие остекления, первый и второй пусковой строились и параллельно проводилось остекление,. Удивляет молчание отдела продаж, в их интересах вести диалог с действующими и потенциальными инвесторами. Просьба к участникам форума, делится любой информацией по стройке.
18 май 2020 08:42
Да и правда с окнами это напрягает, но если посмотреть, то в Обухове тоже стоит готовая коробка, но без окон. Это конечно должен отдел продаж ответить почему так. Мы писали с просьбой в ОП чтобы на этом форуме они писали информацию, но ответ был прочитан и проигнорен. Возможно позже ответят. Просьба к инвесторам чтобы тоже писали или звонили в ОП и расказывали про этот форум. Может они не в курсе что есть такой
18 май 2020 08:55
Ребята,кто со второй очереди....подскажите,в договоре прописана дата сдачи дома-второй квартал 2020,а уже вроде стоит 4 квартал,на луне видел...это так застройщик может?и на сколько он может смещать дату ввода?надо както немного оживить нам форум...я из другой области,посетить стройку нет пока возможности...кто то общался с отделом продаж?что говорят по срокам и по проделаной работе???давайте,прыгайте на форум,немного пообщаемся...будем начинать знакомиться!!!

ми з другої черги.
В забудовника карантин, ми були вже декілька разів у відділі продажу.
Будівельників ще на великдень відправили на захід (звідки вони і є) і вони там карантиняться. Поки не відновлять транспорт, вони не будут працювати.
На рахунок сроків, в договорі у Вас все має бути прописано. Якщо ви самі не вносили правки в договор, то не памятаю чи було там с самого початку, що забудовник має повернути кошти після затримки в 6 міс від вказаної дати. Бо ми цей пункт спеціально додавали.
Вказана дата - 2 квартал 2020. На Луні міняють дати в залежності від реальної ситуації проекту.
Офіціфна дата вказана в договорі і забудовник її не має права змінювати.
18 май 2020 08:58
Гарант ,якщо всі інвестори не будут підіймати кіпіш разом, то від ситуаційного приїзду кожного окремого інвестора з питаннями у ВП нічого не зміниться.
Вікна не встановлюють, бо карантин. Зараз всі пояснювальні на будь яку тему - карантин.
І фіналізація - "ну, ми вам нічого конкретного сказати не можемо". Вікна вже замовили, але ж див. пункт перший - карантин.
19 май 2020 09:19
В Обухове карантин закончился. Работы ведутся активно с прошлой недели.
19 май 2020 11:41
У нас тоже сегодня начали ковыряться.
20 май 2020 17:55
Добрый вечер! Какая максимальная рассрочка?
03 июнь 2020 19:00
Всем привет...ребята,у кого может будет возможность,кто будет в раене стройки,сделайте фото всех очередей...ато ОП уже два месяца про вторую очередь не вспоминает...мельком увидел на фото второй пусковой,там по ходу и заселять когда то будут с этой серой стеной...я не пойму,у них что кадров не хватает?некому стены красить и окна ставить???я могу привезти пару бригад,быстренько все подгоним...
04 июнь 2020 08:13
Добрий день! Думаю справа не в кадрах і бригадах, а в фінансуванні будівництва!
Так інертно рухається будівництво, коли в забудовника немає фінансів(((
04 июнь 2020 18:23
Я чего то не понимаю...как может быть проблема с финансированием,если даже во второй очереди раскуплено 95% квартир,аналогично и в первых двух домах,а больше кроме фундамента в 4 доме деньги пока и некуда им вбухивать + у застройщика заявленый собственный фонд с круглой сумой...и рентабельность у стройки-мама не горюй,так что денег как раз там должно быть предостаточно...
04 июнь 2020 19:15
Проблема в окнах. Поставщики задерживают из-за карантина.Обещают после 15.06. Это официальная версия.
05 июнь 2020 14:44
В Обухове коробку дома Достроили на 2 месяца позже нашей второй очереди, однако несмотря на карантин ставят окна и утепляют фасад.
05 июнь 2020 16:19
З сірою стіною заселять, мабуть, все таки не будуть. Забудовник вже виставив фотку, як красять ту стіну сіру стіну. Розмови про карантин актуальні для останніх 2х місяців, що за проблема була півроку назад наприклад, чому будівництво не рухалося, зей тепла зима... аж обідно, стільки всього можна було прискорити. Строк по другому пусковому на рік затриманий і точно не через 2х місячний карантин - може все таки всі гроші пускають в Обухів, бо там все швишде рухається
06 июнь 2020 19:52
Доброго дня, сусіди (сподіваюсь:). Ми інвестори другої черги. Кілька днів назад завітали на будівництво. Фотографувати, відверто кажучи, не було чого. Принаймні по нашій черзі. Коробка так і стоїть без вікон без дверей, але дозволили зайти і здійснити прогулянку своїми апартаментами:). Проте нас запевнили, що після трійці процес прискориться, бо мають привезти вікна (з іншої області) і вийде на роботу ще одна бригада будівельників.
Процес на будівництві був, хоча досить неспішний – велися внутрішні роботи, монтували газові комунікації. По другому пусковому сказали, що роботи залишилося зовсім небагато, так що ще трошечки терпіння)))
10 июнь 2020 06:14
Я сначала тоже думала, что деньги в Обухов направляют, а вот сегодня сравнила количество проданных квартир. И скажу - в Обухове гораздо лучше продажи идут. Поэтому там и денег больше.
На данный момент для сравнения продается
Обухов 1й дом 0 квартир, Буча 1й дом 2 квартиры;
Обухов 2й дом 0 квартир, Буча 2й дом 3 квартиры;
Обухов 3й дом 4 квартиры, Буча 3й дом 5 квартир;
Обухов 4й дом 2 квартиры, Буча 4й дом 38 квартир;
Дальше не сравнивала, по 4му дому разница колоссальная...
10 июнь 2020 08:11
Да, дуже вже хочеться якихось зрушень. А то якось карантин затягується для нашого забудовника. Будемо надіятися що справа не в відсутності фінансів.

Представники забудовника все ж було б чудово на цьому форумі якусь інформацію по будівництву нашого Жк отримувати.
14 июнь 2020 07:14
Були на будівництві. Вск як завжди печально. Друна черга і четверта - ніяких зрушень. Ті самі розмови про бригали з Заходу і карантин. Всі інші новобудови Ірпкня і Бучі не зупинилися ні на день через карантин, я не розумію, чому не взяти місцеві бригади і нормально не будувати, зараз що проблема будівельників знайти чи що??? В одного ЖК Київській карантин зупинив все. Для фотозвіту пофоткали другий пусковий нібито фасад дороблюють і тиша. Покрасили одну стіну (знову ж таки - для фото) і немає ні люлькі ні фасадчиків. Або немає чим платити будівельникам або не знаю що. Про вікна з іншої області вже тошно слухать. Вікна в Обухові видно не з іншої області, бо там все встановили. А щр ж для нас така «честь» - вікна невідомо звідки.
14 июнь 2020 16:30
В Обухове и у нас застройщик один и тот же. Там продажи идут бодрее, 2 дома получили сертификат. Поэтому деньги с его точки зрения разумнее вложить туда. Учитывая то, что 95% квартир 2 очереди и более половины квартир 4 очереди проданы, в случае если через неделю подвижек по стройке не будет, надо просить у ОП календарный план с указанием хотя бы ориентировочных сроков и объемов выполнения работ. Устные рассказы про карантин и рабочих с окнами, которые уже попутками месяц добираются не внушают доверия.
15 июнь 2020 05:09
Так. Обіцяно в кінці місяця ставити вікна. А що ж якщо продовжать карантин? Бо зараз епід.ситуація не дуже - є всі шанси нових заборон. То тоді нам дім чекати ще 2 роки🤦🏼‍♀️ Я розумію що в карантин зупинили ресторани і бари, але виробництво все працювало, наскільки мені відомо, бетон виробляли, вікна, я думаю теж! Я вже перестаю вірити в розмови про карантин. Якщо до кінця місяця не почнуть встановлювати вікна я реально пропоную навідатися в ВП всім разом для отримення пояснень. Тому що поодинокі візити нічого не дають.
15 июнь 2020 05:36
На рахунок того, що квартири проаються по-різному, мені здається що в забудовника мають бути якісь власні кошти, продаж на етапі котловану - це взагалі не дуже нормальна практика. Більшість забудовників будують коробку або хоч декілька поверхів і тоді розпочинають старт продажів. Як мінімум, перший дім жк все розпрожано майже, тому кошти на закінчити його в нормальні строки мають бути. По нормальному, всі роботи і матеріали першого дому вже давно мають бути проплачені забудовником.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .1517. . .31
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее