Подать объявление

ЖК Happy House | Saga Development | пр. Победы, 72

ЗастройщикSAGA Development
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 38 588 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
63из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 28.
9/32%
7/25%
6/21%
6/21%
0/0%
124. . .13
04 ноя 2018 15:41
По активности на форуме я так понимаю ни одной квартиры пока не продано
05 ноя 2018 14:09
Цитата "briman":
смущает.
В плане шума, нижние этажи получше (там есть преграда от проспекта), но в плане экологии лучше средние или верхние.
Ну т. е. оптимум средние при наличии преграды.

Какой этаж посоветуете как оптимальный?Вы для себя хотите квартиру или для аренды?
05 ноя 2018 14:46
Цитата "Sergio1986":

Какой этаж посоветуете как оптимальный?Вы для себя хотите квартиру или для аренды?

для себя, но в данный момент уже определился в другом жк.
Мне нравятся этажи 4-7, но это индивидуально. Все что ниже - шум, пыль, темнота, запахи, коммерция - хотя от места зависит и особенностей, все что выше уже дороже, зависимость от лифта, оторванность от мира, далеко добираться, труднодоступность пожарных и т. д.
Видовость мне не сильно принципиальна, хотя желательно иметь свободное пространство у окон и что - то красивое.
Но это вообще, а так в каждом случае нужно смотреть, слушать, нюхать и осязать отдельно :).
05 ноя 2018 16:00
Цитата "briman":

для себя, но в данный момент уже определился в другом жк.
Мне нравятся этажи 4-7, но это индивидуально. Все что ниже - шум, пыль, темнота, запахи, коммерция - хотя от места зависит и особенностей, все что выше уже дороже, зависимость от лифта, оторванность от мира, далеко добираться, труднодоступность пожарных и т. д.
Видовость мне не сильно принципиальна, хотя желательно иметь свободное пространство у окон и что - то красивое.
Но это вообще, а так в каждом случае нужно смотреть, слушать, нюхать и осязать отдельно :).

Добрый день! Какую альтернативу нашли этому дому, посекретничайте пожалуйста?
05 ноя 2018 17:55
Цитата "invest2016":

Добрый день! Какую альтернативу нашли этому дому, посекретничайте пожалуйста?
ЖК Poetica
13 ноя 2018 09:37
Дайджест будівництва житлового комплексу Happy House

Продовжуються земляні роботи та забурення свай.

Деталі на фото.
11 дек 2018 22:36
02 янв 2019 09:52
Цитата "SAGA Development":

Доброго дня! До кінця року буде здано в експлуатацію чотири житлові комплекси.

Доброго дня. Сага, скільки комплексів з обіцяних чотирьох ви здали в експлуатацію до кінця 2018 року?)
22 янв 2019 12:57
Хід будівництва Happy House

Виконуються земляні роботи. Забурено 60 паль.
31 янв 2019 23:25
В феврале стартуют специальные цены на квартиры в ЖК Happy House

Размер скидки на старте акции составит 5% и в течение месяца будет постепенно уменьшаться.
15 фев 2019 08:19
Через год уже сдать нужно :)
Забурэно 60 паль ))))
Так через год и напишут :
Забурэно 218 паль ))))
16 фев 2019 09:39
Вообще то через 2года!!!
18 фев 2019 08:46
Цитата "Емельян":
Через год уже сдать нужно :)
Забурэно 60 паль ))))
Так через год и напишут :
Забурэно 218 паль ))))

Вітаємо! Дійсно, наразі відбуваються земляні роботи. Вони займають найбільше часу, тому далі темпи будівництва прискоряться. А от введення житлового комплексу Happy House заплановано на IV квартал 2020 року.
18 фев 2019 13:39
Земляні роботи там не роблять кроти бо ваша техніка там стоїть вже декілька місяців без будь якої активності
14 март 2019 08:32
Цитата "Sergio1986":

Підкажіть будь ласка яка відповідальність забудовника якщо не буде здано 4 комплекси до кінця року?І що для Saga oзначає РЕПУТАЦІЯ?

Доброго дня.
Сага, закінчується перший квартал 2019 року, а скільки комплексів здали?
Не ігноруйте питання, нехай потенційні інвестори знають, що на них чекає.
Я от вже рік чекаю свою квартиру.
14 март 2019 12:40
Цитата "U.M.":

Доброго дня.
Сага, закінчується перший квартал 2019 року, а скільки комплексів здали?
Не ігноруйте питання, нехай потенційні інвестори знають, що на них чекає.
Я от вже рік чекаю свою квартиру.

Доброго дня! NEW YORK Concept House ввели в експлуатацію ще 9 лютого 2018 року. Крім цього, нещодавно ми отримали сертифікат про готовність до експлуатації шести секцій житлового комплексу RYBALSKY.
Що стосується житлового комплексу Happy House — після забивання паль будівництво значно прискориться.
15 март 2019 12:59
Цитата "U.M.":

До чого тут Нью-Йорк? Ви писали, що до кінця 2018 року здасте Брістоль, Рибальський, Енштейн і Чікаго. Декілька секцій Рибальського здали на днях (затримка більше року), а решта? просто пусті балачки! І з першого кварталу 2019 знову перенесете на другий квартал і т.д! Затримка по комплексам рік, а Ви далі розказуєте, які молодці, бо здали Нью-йорк.
23 март 2019 16:34
Спасибо Вам за информацию! До Вашего комментария серьезно рассматривала этот ЖК как объект для инвестиций :((((((
28 март 2019 07:42
Цитата "SAGA Development":

Що стосується житлового комплексу Happy House — після забивання паль будівництво значно прискориться.

Добрый день. Подскажите, когда плановое окончание земляных работ?
28 март 2019 09:42
Цитата "Преображенский Михаилий":

Добрый день. Подскажите, когда плановое окончание земляных работ?

Роботи із забивання паль плануємо закінчити до середини травня. Після чого приступимо до заливання фундаменту будинку.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
124. . .13
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее