Подать объявление

ЖК Грюнвальд | УСК | ул. Клавдиевская, 40

ЗастройщикУкраинская строительная компания
Сдача ЖК2012 - 2022 г.
Планировки
от 25 550 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-18из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 240.
47/20%
32/13%
78/33%
47/20%
36/15%
1. . .262264. . .572
24 дек 2015 10:28
Мелко плаваете, девчёнки. С планировки 61 м2 такую лялю можно сделать...
24 дек 2015 10:30
Цитата "якудза":
Мелко плаваете, девчёнки. С планировки 61 м2 такую лялю можно сделать...

Ну, так поділіться ідеями :winky:
24 дек 2015 11:18
Цитата "TetianaU":

Ну, так поділіться ідеями :winky:

Як щодо туалета замість гардеробної? Уявіть яка у вас може бути ванна кімната? Тільки у такому випадку обов'язково узгодьте це перепланування із забудовником. Є нюанси.
Вас все влаштовує у кімнаті в 11, 5м2 та у вузькому коридорі між кімнатами? Він на плані нічого собі, а на практиці фу ))))
Його треба розширити за рахунок кімнати.
Двері по середині не бентежать? Якщо їх змістити до кута, то уздовж стіни встане спальня (ширина більш як 2 метри).
Це не міркування, це реальне планування! ))))
24 дек 2015 11:22
Готуйте пляшку. Ми над цим плануванням довго думали )))
24 дек 2015 11:30
Цитата "якудза":

Як щодо туалета замість гардеробної? Уявіть яка у вас може бути ванна кімната? Тільки у такому випадку обов'язково узгодьте це перепланування із забудовником. Є нюанси.
Вас все влаштовує у кімнаті в 11, 5м2 та у вузькому коридорі між кімнатами? Він на плані нічого собі, а на практиці фу ))))
Його треба розширити за рахунок кімнати.
Двері по середині не бентежать? Якщо їх змістити до кута, то уздовж стіни встане спальня (ширина більш як 2 метри).
Це не міркування, це реальне планування! ))))

Ванна нам в принципі велика не потрібна. Аби стала сама ванна, хоч невелика, умивальник і маленька пральна машина. А от від гардеробної я щось не готова відмовлятися. Для мене гардеробна - це мінус одна шафа в кімнаті і більше простору. А речей у нас, навіть одних дитячих тільки, купа. І ніби все потрібне, викидати нічого.
Щодо дверей - зараз у мене договір не при собі, не можу перевірити, але щось мені пам'ятається, що у плані, який у додатку, вони вже зміщені до кута. А на сайті, так, посередині.
А от коридорчик... ох цей коридорчик... Це те, що мені найменш подобається у цьому плануванні. Щодо коридорчика треба подумати.
24 дек 2015 11:31
Цитата "якудза":

:) А яка у Вас черга? Теж 7-ма? У нас вікна в двір.
24 дек 2015 12:01
4 черга. А хто сказав, що ванну можна так залишити? Є ще багато варіантів.
Чесно кажучи не розумію як ви вирішують питання з дверима до туалету та ванної кімнати із своїм планом...
24 дек 2015 12:14
Цитата "якудза":
4 черга. А хто сказав, що ванну можна так залишити? Є ще багато варіантів.
Чесно кажучи не розумію як ви вирішують питання з дверима до туалету та ванної кімнати із своїм планом...

На плані зараз там вхід зі сторони кухні, а ми хочемо зробити з тієї ж сторони, що й двері в туалет. Саму ванну доведеться поставити під іншу стіну (тобто зліва від нового входу або навпроти - куди саме, залежатиме від того, куди буде зручніше з каналізацією і водою, це вже чоловік вирішуватиме після того, як побачить квартиру вживу).
24 дек 2015 13:37
Цитата "якудза":

Дякую за ідеї! А ви вже зробили таке перепланування? Може є фото?
24 дек 2015 13:48
Цитата "Olga инвестор 7-33":

Дякую за ідеї! А ви вже зробили таке перепланування? Може є фото?

Так. Але фото не дам ;)
Немає що показувати. Тільки поштукатурені стіни. Та й немає фото чесно кажучи.
24 дек 2015 13:54
Цитата "якудза":

Так. Але фото не дам ;)
Немає що показувати. Тільки поштукатурені стіни. Та й немає фото чесно кажучи.

Якудза, а ви той коридорчик-апендикс на скільки розширили? Ви якось цю площу плануєте використовувати(ну, там шафа, полиці, тощо...)?
24 дек 2015 14:30
60 см вглиб стіна. Буде шафа купе довжиною 2м. Коридор практично не розширився, але маємо на виході маневрувань зі стінами шафу (це загальний коридор)
В апендиксі буде багато чого. Поки що не визначилися. Є певні думки. Місця там вистачає після перепланування. До того ж маленька кімната виглядає як вагон, її 100% треба квадратити.
Доречі, у випадку коли перепланування незначне, то забудовник навіть й грошей не бере, були випадки. Поспішайте, забудовник зимою планує встановлювати перегородки, навіть вже почав це робити!!!
24 дек 2015 14:51
Цитата "якудза":
60 см вглиб стіна. Буде шафа купе довжиною 2м. Коридор практично не розширився, але маємо на виході маневрувань зі стінами шафу (це загальний коридор)
В апендиксі буде багато чого. Поки що не визначилися. Є певні думки. Місця там вистачає після перепланування. До того ж маленька кімната виглядає як вагон, її 100% треба квадратити.
Доречі, у випадку коли перепланування незначне, то забудовник навіть й грошей не бере, були випадки. Поспішайте, забудовник зимою планує встановлювати перегородки, навіть вже почав це робити!!!

Ясно. Дуже дякую за ідеї! Будемо думати. І від стін, так, ви переконали, треба відмовлятися. До речі, а у Вас ніяких проблем з видачею матеріалів не було? Видали все як належить і в самому будинку? Нікуди за матеріалами їздити не треба?
24 дек 2015 14:55
А я як не крутив те планування - все одно виходить мяко кажучи не дуже )).
Єдина думка була - це перетворити дві кімнати на одну. Ось тоді виходить круто ).
Але все ж таки хочеться двох кімнат, хоч і не самих зручних. Тому залишив все як є.

Нажаль у нашій черзі всі планування не айс. Єдина квартира до якої у мене практично нема претензій - це 67 м2. В живу її бачив. Кімнати супер. Кухня - вагон. Хотів прикупити таку. Але в 4 черзі залишилася лише одна і то на перепродаж.
24 дек 2015 15:03
TetianaU, ні, ми отримали квартиру з перегородками за нашим планом. Демонтували та ложили піноблок самі. (Між кімнатами лишили г/к). Так простіше, та є впевненість, що тебе не надурять з матеріалом.
24 дек 2015 15:20
sash_kr, то ви шось не те крутили ;) Є з чим працювати. Планування від забудовника м'яко кажучи не дуже, але якщо поміркувати, можна зробити з квартири лялю, не дивлячись на те, що вона вийде к омпактною.
Але студія 61м2 перепланується ще краще між іншим. Там і кімнати можна більші зробити.
24 дек 2015 17:32
Цитата "sash_kr":
А я як не крутив те планування - все одно виходить мяко кажучи не дуже )).
Єдина думка була - це перетворити дві кімнати на одну. Ось тоді виходить круто ).
Але все ж таки хочеться двох кімнат, хоч і не самих зручних. Тому залишив все як є.

Нажаль у нашій черзі всі планування не айс. Єдина квартира до якої у мене практично нема претензій - це 67 м2. В живу її бачив. Кімнати супер. Кухня - вагон. Хотів прикупити таку. Але в 4 черзі залишилася лише одна і то на перепродаж.

А мені 46 кв подобається, хоча і там є мінус - відсутність вікна на кухні. В нас така і була, поки ми не поміняли на 61 кв. Все ж погана двокімнатна краще ніж хороша однокімнатна, особливо якщо є діти. :)
24 дек 2015 18:48
Цитата "TetianaU":

Доброго дня, Ольга)) Ми фактично план не малювали ще. Просто плануємо розширити коридор, щоб туди влізла неглибока шафа, а то він дуже вузький. Для цього просто стіну у санвузол (туалет та ванна) посунемо на 50 см (є ще варіанти від 30 см до 80 см). Вхід у ванну зробимо з того ж боку, що і в туалет, а умивальник у туалет ставити не будемо. Вистачить одного у ванній кімнаті.

Таким чином, можна не нагружати шафами житлові кімнати.

При перепланировке учитывайте стандартные глубины шкафов-купе. Это 450мм и 600мм.
24 дек 2015 22:24
На всякий случай - в 7 очереди в ближайшие 1-2 месяца окончат перегородки.
25 дек 2015 05:43
Цитата "Alexandr-one":
На всякий случай - в 7 очереди в ближайшие 1-2 месяца окончат перегородки.
А что с фасадом?
Что после перегородок?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .262264. . .572
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее