Подати оголошення

ЖК FreeDOM | Фридом | Киевгорстрой, Укрбуд | пр-т Броварской, пр-т Освободителей

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2021 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 8.
3/38%
2/25%
0/0%
0/0%
3/38%
1. . .656667
31 жовт 2024 15:26

Забудовник Пише: з 1 листопада 2024 року розпочинаємо укладання договорів (без заселення) з управляючою компанією ТОВ « УК Злагода-1», що обслуговуватиме ЖК Freedom.

Не зміг дозвонитись. Хтось з'ясував інформацію? 

31 жовт 2024 15:53

Я думаю, що на трубу каналізаційну збирають. Там багато мільйонів треба. Тому і просять тих інвесторів, які не розрахувались, це зробити. 

01 лист 2024 08:11

com.valion

Забудовник Пише: з 1 листопада 2024 року розпочинаємо укладання договорів (без заселення) з управляючою компанією ТОВ « УК Злагода-1», що обслуговуватиме ЖК Freedom.

то есть, платить за коммуналку уже придется, но делать ремонт и жить нельзя?!)

01 лист 2024 08:11

com.valion

Це непоганий знак

01 лист 2024 14:08

Вітаю, отримала листа, що маю борг за додаткові метри без вказання кількості, вартості і погрозу відкрипити мене від об'єкту інвестуванні у випадку несплати, бо об'єкт введено в експлуатацію. Чи може хтось підказати що з цим робити? Це законно чи є якісь дії започатковані? Читала тут в групі, що була ініціативна група яка відмовилася приймати свої квартири. Буду вдячна якщо поділитися досвідом. Бо не знаю що робити з цим листом.

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .656667
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше