Подать объявление

ЖК "Forest Land", Буча, ул. Ивана Выговского, 3

ЗастройщикMAX ART Development
Сдача ЖК2016 - 2017 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
н/а
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
38/49%
9/12%
10/13%
10/13%
11/14%
1. . .9395. . .144
14 ноя 2016 15:58
ждем фотоотчет еженедельный
14 ноя 2016 16:04
Походу сегодня фотоотчёта не будет!
14 ноя 2016 16:06
Приветик всем, кто подскажет, можно ли прописаться в второй секции?
14 ноя 2016 16:19
Цитата "bogrovi":
Приветик всем, кто подскажет, можно ли прописаться в второй секции?

дом по факту не сдан, адреса нет. прописаться можно, когда на руках будут документы о праве собственности на квартиру.
14 ноя 2016 16:48
Уважаемый ОП будьте так любезны , опубликуйте фото за неделю.
А то мы начинаем думать что ВАС уже всех разогнали!!!!!
14 ноя 2016 17:32
А что они могут опубликовать? Финансирования нет ,рабочих нет ,денег должны всем и каждому,рабочие просто бегут от туда как крысы с корабля. Свет не проведен толком ,газа нет . На этой неделе встречаюсь с юристом ,буду готовить иск в суд для росторжения договора.
14 ноя 2016 17:36
Цитата "Alyciaborbo":
А что они могут опубликовать? Финансирования нет ,рабочих нет ,денег должны всем и каждому,рабочие просто бегут от туда как крысы с корабля. Свет не проведен толком ,газа нет . На этой неделе встречаюсь с юристом ,буду готовить иск в суд для росторжения договора.

Вы могли бы тут отписаться по поводу встречи с юристом? Или как-то можно с вами связаться?
14 ноя 2016 17:44
Неприемно що в цей понеділок не вийшов звіт.Для декого це достатньо для паніки.
14 ноя 2016 17:47
Цитата "Cat-2015":

Вы могли бы тут отписаться по поводу встречи с юристом? Или как-то можно с вами связаться?

Как только встречусь сразу отпишусь, а завтра попробую выкроить рабочее время и сходить в администрацию ,интересно, что они скажут?
14 ноя 2016 17:49
Цитата "Alyciaborbo":

Как только встречусь сразу отпишусь, а завтра попробую выкроить рабочее время и сходить в администрацию ,интересно, что они скажут?

Спасибо, буду ждать. Ситуация очевидно нехорошая.
14 ноя 2016 17:59
Цитата "lalo68":
Неприемно що в цей понеділок не вийшов звіт.Для декого це достатньо для паніки.

Це не паніка ,це просто реальний погляд на подіі на будівництві,сьгодні були на будівництві все наче вимерло ,тілки декілька чоловік метуть сніг, тай так проїздом спостерігаю картину повного затишку ,якусь одну желетку з полосочками.А попередній фотозвіт ,таке враження ,наче самі повдівали каски для масовки.
14 ноя 2016 18:28
Цитата "Alyciaborbo":

Це не паніка ,це просто реальний погляд на подіі на будівництві,сьгодні були на будівництві все наче вимерло ,тілки декілька чоловік метуть сніг, тай так проїздом спостерігаю картину повного затишку ,якусь одну желетку з полосочками.А попередній фотозвіт ,таке враження ,наче самі повдівали каски для масовки.

Схоже погода вам не указ.Я бачу тільки проблему в тому що на зиму продажі падають і е ефект не дофінансування.Але цю проблему важко переломити так як пропозиція набагато перевищуе платоспроможний попит,порахуйте кількість початих обьектів і все стане на місце.Це не приемно але я рахую що краще я навіть до весни дочекаюсь ніж за ці гроші купити швидко побудовану і менш якісну квартиру,так як зараз такої якості побудовані квартири коштують в нашому районі від 13-14 тис.Це інвестиція на багато років.
15 ноя 2016 04:57
Цитата "lalo68":

Схоже погода вам не указ.Я бачу тільки проблему в тому що на зиму продажі падають і е ефект не дофінансування.Але цю проблему важко переломити так як пропозиція набагато перевищуе платоспроможний попит,порахуйте кількість початих обьектів і все стане на місце.Це не приемно але я рахую що краще я навіть до весни дочекаюсь ніж за ці гроші купити швидко побудовану і менш якісну квартиру,так як зараз такої якості побудовані квартири коштують в нашому районі від 13-14 тис.Це інвестиція на багато років.

Я добре розомію про погодні умови.А що було літом, також погодні умови?Таке враження ,що це не просто не дофінонсування ,а його взагалі не існуе належним чином. На це будівництво вже не один нормалний робочий не хоче йти працювати.Але на будівництві більш чим треба і внутрішніх робіт по 3 секції.Чому було не застіклити 4 секцію і там в несприятливі погодні умови також робити внутрішні роботи?

Це ж забудовник з великим стажем,перед тим як розпочинати цей проект ,він мав прорахувати всі ризики повязані з будівництвом,промоніторити ринок конкурентів,а складаеться враження, що за наш рахунок він добудовуе свої інші обьекти.
15 ноя 2016 08:23
Цитата "Alyciaborbo":

Я добре розомію про погодні умови.А що було літом, також погодні умови?Таке враження ,що це не просто не дофінонсування ,а його взагалі не існуе належним чином. На це будівництво вже не один нормалний робочий не хоче йти працювати.Але на будівництві більш чим треба і внутрішніх робіт по 3 секції.Чому було не застіклити 4 секцію і там в несприятливі погодні умови також робити внутрішні роботи?

Це ж забудовник з великим стажем,перед тим як розпочинати цей проект ,він мав прорахувати всі ризики повязані з будівництвом,промоніторити ринок конкурентів,а складаеться враження, що за наш рахунок він добудовуе свої інші обьекти.

Основна проблема я думаю що це низький попит і відповідно не дофінансування.Планувати можна,але життя вводить свої корективи.Коли починалося будівництво не було війни,і ніхто не чекав що на будівельному ринку стане така конкуренція.Прорахувати все не можливо.Скажу що на інших обьектах так само думають що за рахунок їх будують в Бучі.На мою субьективну думку просто через низькі продажі по всіх об*ектах ось і виходить що не вистачае коштів на повноцінне фінансування.Мені так само як Вам хотілось би скоріше,але думаю що по вище зазначених причинах терміни ростянуться.Можно звісно взяти кредит забудовнику і швидко закінчити,але ціна на ринку стане не конкурентною.Я не на стороні забудовника,просто бачу що проблеми країни стосуються і нас.
15 ноя 2016 11:20
Так а де фотки ??? вже вівторок.....
15 ноя 2016 11:30
Цитата "ГОРОД-ГЕРОЙ БУЧА":

Весной заходите... ;)
15 ноя 2016 13:03
Начались зимние каникулы.
15 ноя 2016 13:09
Всё штора?
15 ноя 2016 13:23
сказали что будут завтра утром
15 ноя 2016 14:37
Цитата "ГОРОД-ГЕРОЙ БУЧА":

Дзвонила у відділ продажу спілкувалася з Іриною,сказали будуть завтра, бо заболів маркитолог.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .9395. . .144
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее