ЖК "Forest Land", Буча, ул. Ивана Выговского, 3
Застройщик | MAX ART Development |
Сдача ЖК | 2016 - 2017 г. |
Планировки |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
38/49% | ||
9/12% | ||
10/13% | ||
10/13% | ||
11/14% |
nse_sergey
Постоянный пользователь
209
13 мая 2016
23 сен 2016 09:00
Цитата "investo.r":[
Не ускорит конечно, но стройка должна строиться, иначе новых инвесторов не будет, а это плохо для всех.
Стройка должна строиться независимо есть инвесторы или нет, во второй очереди уже все квартиры проданы, а денег не хватает на завершение строительства, первые очереди достраивают за счет инвесторов других очередей. А что делать инвесторам 5й, 1й и 6й?
Инвесторы то закончатся, рано или поздно, и стройка остановится на неопределенный срок, ничего не напоминает? А напоминает банальную пирамиду, Войцеховский тоже так строил, только в отличии от Foresta тот не заморачивался с землей, а просто ее захватывал незаконно. Тут ситуацию, в очередной раз, наверное, спасет только ребрендинг компании, и завлечение других, ничего не знающих про эту стройку, новых инвесторов. Мое имхо, мысли вслух.
Cat-2015
C
Постоянный пользователь
250
30 сентября 2015
23 сен 2016 09:06
ОП, кран это прекрасно, но не игнорируйте вопросы о сроках сдачи 2 секции! И что со штрафами, как их будут выплачивать?
evo4ka956
e
Пользователь
27
27 июня 2015
23 сен 2016 09:17
Цитата "nse_sergey":
Стройка должна строиться независимо есть инвесторы или нет, во второй очереди уже все квартиры проданы, а денег не хватает на завершение строительства, первые очереди достраивают за счет инвесторов других очередей. А что делать инвесторам 5й, 1й и 6й?
Инвесторы то закончатся, рано или поздно, и стройка остановится на неопределенный срок, ничего не напоминает? А напоминает банальную пирамиду, Войцеховский тоже так строил, только в отличии от Foresta тот не заморачивался с землей, а просто ее захватывал незаконно. Тут ситуацию, в очередной раз, наверное, спасет только ребрендинг компании, и завлечение других, ничего не знающих про эту стройку, новых инвесторов. Мое имхо, мысли вслух.
Повністю згодна, що будівництво має коштами забудовника відбуватися. І рано чи пізно все ж закінчаться інвестори і буде біля 2-ї секції, в кращому випадку, стояти гола стіна.
[/quote]
Не ускорит конечно, но стройка должна строиться, иначе новых инвесторов не будет, а это плохо для всех.[/quote]
Який Вам особисто зиск з нових інвесторів? Я раніше писала,що коштів у забудовника в принципі було достатньо для завершення 2-ї секції точно, але от вона як знаходилася в процесі, так і знаходиться. А те, що відсутність інвесторі -погано для всіх, не зовсім правда. Погано лише для забудовника. Вас, як діючого інвестора має будівництво хвилювати і вчасне введення в експлуатацію, а не залучення нових людей,який запросто може чекати розчарування у вигляді недобудови посеред поля.
lalo68
l
Постоянный пользователь
132
02 августа 2016
23 сен 2016 09:29
Цитата "evo4ka956":
Повністю згодна, що будівництво має коштами забудовника відбуватися. І рано чи пізно все ж закінчаться інвестори і буде біля 2-ї секції, в кращому випадку, стояти гола стіна.
Не ускорит конечно, но стройка должна строиться, иначе новых инвесторов не будет, а это плохо для всех.[/quote]
Який Вам особисто зиск з нових інвесторів? Я раніше писала,що коштів у забудовника в принципі було достатньо для завершення 2-ї секції точно, але от вона як знаходилася в процесі, так і знаходиться. А те, що відсутність інвесторі -погано для всіх, не зовсім правда. Погано лише для забудовника. Вас, як діючого інвестора має будівництво хвилювати і вчасне введення в експлуатацію, а не залучення нових людей,який запросто може чекати розчарування у вигляді недобудови посеред поля.[/quote]
Якби ми жили в Швеції,то так би і було,але треба дивитися реально на речі-корупція,чиновничий безлад і самоуправство.І саме головне закони і їх виконання-наприклад що забудовник мае будувати за свої кошти а не інвесторські,тут мінус в тому що ціна буде значно вища,мінімум на 20-30%.Короче-що маемо то маемо,головне щоб процес не зупинявся.
ArtMar
A
Прохожий
1
23 сентября 2016
23 сен 2016 09:55
Доброго времени суток.
Подскажите, какие секции уже построены и сдана ли 1я очередь в эксплуатацию, подключены ли коммуникации ? (собираемся поехать посмотреть на выходных). Судя по последним обсуждениям - не без проблем?
Заранее благодарен
Подскажите, какие секции уже построены и сдана ли 1я очередь в эксплуатацию, подключены ли коммуникации ? (собираемся поехать посмотреть на выходных). Судя по последним обсуждениям - не без проблем?
Заранее благодарен
Pan4os
P
Пользователь
68
28 августа 2016
23 сен 2016 09:57
[quподключенar"]Доброго времени суток.
Заранее благодарен[/quote]
Не подключеньі коммуникации
Заранее благодарен[/quote]
Не подключеньі коммуникации
lalo68
l
Постоянный пользователь
132
02 августа 2016
23 сен 2016 10:03
Цитата "ArtMar":Доброго времени суток.
Заранее благодарен
Плануеться до сдачі 2 секція.Плюси-якість,єкологія,проєкт,ЦІНА. Мінус-терміни сдачі можуть відкладатись,але я готовий якісь час почекати,так як бачу і об*ектині причини.Взагалі якість/ціна дуже добре якщо ви готові чекатипару місяців затримки.Це я кажу як інвестор 2 секції.
Mtigr
M
Постоянный пользователь
181
14 июня 2015
23 сен 2016 10:21
Цитата "Cat-2015":
Что вы думаете делать в юридическом плане? Какие могут быть варианты?
Колеблюсь над решением- полного расторжения договора и возврата денег, даже с потерей 20 000 грн.
Cat-2015
C
Постоянный пользователь
250
30 сентября 2015
23 сен 2016 10:26
Цитата "Mtigr":
Колеблюсь над решением- полного расторжения договора и возврата денег, даже с потерей 20 000 грн.
Спасибо. Пока будете ждать? Есть юрист толковый? Я так понимаю, это все через суд возможно
evo4ka956
e
Пользователь
27
27 июня 2015
23 сен 2016 10:38
Цитата "Cat-2015":
Спасибо. Пока будете ждать? Есть юрист толковый? Я так понимаю, это все через суд возможно
Ні, в суд іти не потрібно. Договір ви розриваєте на підставі п.5.1.2. договору про вступ до ЖБК сплативши 5% Вашого вступного внеску.
Я теж останнім часом дуже вагаюсь щодо розірвання договору. Та, якщо в жовтні видадуть ключі і вже точно є Каналізація +гарантійний лист по газу, то варто чекати.
Пропоную інвесторам колективно зібратися 1-го жовтня для прийняття подальших рішень.
А щодо корупції, коливань курсу валюти самоуправтсва і т.п. , коли будується об"єкт подібного масштабу, забудовник має на це розраховувати. + жоного разу зі сторони відділу продажу не було озвучено, що їм корупція чи бюрократія заважає.
Cat-2015
C
Постоянный пользователь
250
30 сентября 2015
23 сен 2016 10:40
Цитата "evo4ka956":
Ні, в суд іти не потрібно. Договір ви розриваєте на підставі п.5.1.2. договору про вступ до ЖБК сплативши 5% Вашого вступного внеску.
Я теж останнім часом дуже вагаюсь щодо розірвання договору. Та, якщо в жовтні видадуть ключі і вже точно є Каналізація +гарантійний лист по газу, то варто чекати.
Пропоную інвесторам колективно зібратися 1-го жовтня для прийняття подальших рішень.
Поддерживаю, давайте
lalo68
l
Постоянный пользователь
132
02 августа 2016
23 сен 2016 10:45
Читаю і дивуюсь,якщо буде 1 день прострочки вже в суд біжуть. Послухали би про їх проблеми єлітоцетровці то сказали-чого шукаете кішку в кімнаті в якій її нема. Видно що реальним бізнесом не займаються і не знають що бізнес іноді залежить і від обставин не залежних від продвця.
Cat-2015
C
Постоянный пользователь
250
30 сентября 2015
23 сен 2016 10:49
Цитата "lalo68":Читаю і дивуюсь,якщо буде 1 день прострочки вже в суд біжуть. Послухали би про їх проблеми єлітоцетровці то сказали-чого шукаете кішку в кімнаті в якій її нема. Видно що реальним бізнесом не займаються і не знають що бізнес іноді залежить і від обставин не залежних від продвця.
Во-первых срок просрочки уже полгода, а через неделю начинается штрафной период. Сдача в договоре была 1 квартал этого года. Что касается реального бизнеса, есть такая вещь как выполнение условий договора, при невыполнение начинаются санкции. Это нормальный если бизнес, а не балаган . Знаете, партнеров и клиентов абсолютно не интересует с какой радости они не получают оговоренный продукт или услугу в срок.
lalo68
l
Постоянный пользователь
132
02 августа 2016
23 сен 2016 11:18
Цитата "Cat-2015":
Во-первых срок просрочки уже полгода, а через неделю начинается штрафной период. Сдача в договоре была 1 квартал этого года. Что касается реального бизнеса, есть такая вещь как выполнение условий договора, при невыполнение начинаются санкции. Это нормальный если бизнес, а не балаган . Знаете, партнеров и клиентов абсолютно не интересует с какой радости они не получают оговоренный продукт или услугу в срок.
Зразу видно серйозну людину.Мій товариш купив на ЖК "Чайка" так запізнились на 7-8 місяців.Зараз там живе. Видно що забудовник хоче скоріше,робить акцію на ціни ,кран привіз.Що може те і робить.Ваше право забирати гроші,ось тільки що купите-пінобетон,Лего ЖК -швидко ,вчасно,і дешево у всіх сенсах.
Cat-2015
C
Постоянный пользователь
250
30 сентября 2015
23 сен 2016 11:22
Цитата "lalo68":
Зразу видно серйозну людину.Мій товариш купив на ЖК "Чайка" так запізнились на 7-8 місяців.Зараз там живе. Видно що забудовник хоче скоріше,робить акцію на ціни ,кран привіз.Що може те і робить.Ваше право забирати гроші,ось тільки що купите-пінобетон,Лего ЖК -швидко ,вчасно,і дешево у всіх сенсах.
Скажу сразу - год ждали не для того чтобы деньги забирать . Если застройщик не может в срок выполнить обещания, он должен четко об этом заявить и озвучить новый реальный срок, а не отмалчиваться и кормить завтраками. Подождать можно, но не озвучено, сколько конкретно? Проблема в коммуникации застройщика с инвесторами, в отсутствии нашей информированности.
lalo68
l
Постоянный пользователь
132
02 августа 2016
23 сен 2016 11:51
Цитата "Cat-2015":
Скажу сразу - год ждали не для того чтобы деньги забирать . Если застройщик не может в срок выполнить обещания, он должен четко об этом заявить и озвучить новый реальный срок, а не отмалчиваться и кормить завтраками. Подождать можно, но не озвучено, сколько конкретно? Проблема в коммуникации застройщика с инвесторами, в отсутствии нашей информированности.
Те що обмін інформації не якісний згоден.Але я проти паніки і всепропальщини.Думаю коли люди будуть тут жити вони навіть забудуть що так панікували.Побільше оптімізму і поменьше комунізму.
investo.r
i
Постоянный пользователь
159
08 мая 2016
23 сен 2016 11:53
Цитата "Cat-2015":
Согласен, проблема в коммуникации, ОП постоянно говорит, канализацию тянут(но нет фотографий, показывающих динамику процесса), газ будут тянуть из Ворзеля(на каком этапе сейчас этот процесс, оформляете доки или уже начаты работы, где факты).
Mtigr
M
Постоянный пользователь
181
14 июня 2015
23 сен 2016 12:59
Цитата "Cat-2015":
Не в том дело что ждать или не ждать , я вообще не могу понять что происходит
Проект рассчитан до 2020 года , все двигается уже два с половиной года, выполнено 10% от нужных 40%. И то непонятно что будет дальше,Руководство что-то темнит и нет открытого диалога.
lalo68
l
Постоянный пользователь
132
02 августа 2016
23 сен 2016 13:09
Цитата "Mtigr":
Не в том дело что ждать или не ждать , я вообще не могу понять что происходит
Проект рассчитан до 2020 года , все двигается уже два с половиной года, выполнено 10% от нужных 40%. И то непонятно что будет дальше,Руководство что-то темнит и нет открытого диалога.
Не хочу бути адвокатом,але за 2 останні роки населення збідніло,тобто купівельна спроможність знизилися а продавців в єконом сигменті збільшилося .Так що термін виконання може збілшитися до 2021-22 року.Але це не оправдуе відсутність діалогу,думаю що вони просто не можуть сказати точний день як нам би того хотілось.А чиплятись до 2020 року це не бачити реалій в країні-за вікном 2,5 роки вже йде війна.
ГОРОД-ГЕРОЙ БУЧА
ГБ
Пользователь
74
03 августа 2016
23 сен 2016 17:28
люди,а хтось дзвонив до пані Ірини? що вони там взагалі кажуть?що обіцяють? а то мовчать як риба об лід. Вже інші ЖК за нас вболівають. Такий сором ,і суперовська реклама.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее