Подать объявление

ЖК "Forest Land", Буча, ул. Ивана Выговского, 3

ЗастройщикMAX ART Development
Сдача ЖК2016 - 2017 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
н/а
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
38/49%
9/12%
10/13%
10/13%
11/14%
1. . .7779. . .144
23 сен 2016 09:00
Цитата "investo.r":
[
Не ускорит конечно, но стройка должна строиться, иначе новых инвесторов не будет, а это плохо для всех.

Стройка должна строиться независимо есть инвесторы или нет, во второй очереди уже все квартиры проданы, а денег не хватает на завершение строительства, первые очереди достраивают за счет инвесторов других очередей. А что делать инвесторам 5й, 1й и 6й?
Инвесторы то закончатся, рано или поздно, и стройка остановится на неопределенный срок, ничего не напоминает? А напоминает банальную пирамиду, Войцеховский тоже так строил, только в отличии от Foresta тот не заморачивался с землей, а просто ее захватывал незаконно. Тут ситуацию, в очередной раз, наверное, спасет только ребрендинг компании, и завлечение других, ничего не знающих про эту стройку, новых инвесторов. Мое имхо, мысли вслух.
23 сен 2016 09:06
ОП, кран это прекрасно, но не игнорируйте вопросы о сроках сдачи 2 секции! И что со штрафами, как их будут выплачивать?
23 сен 2016 09:17
Цитата "nse_sergey":

Стройка должна строиться независимо есть инвесторы или нет, во второй очереди уже все квартиры проданы, а денег не хватает на завершение строительства, первые очереди достраивают за счет инвесторов других очередей. А что делать инвесторам 5й, 1й и 6й?
Инвесторы то закончатся, рано или поздно, и стройка остановится на неопределенный срок, ничего не напоминает? А напоминает банальную пирамиду, Войцеховский тоже так строил, только в отличии от Foresta тот не заморачивался с землей, а просто ее захватывал незаконно. Тут ситуацию, в очередной раз, наверное, спасет только ребрендинг компании, и завлечение других, ничего не знающих про эту стройку, новых инвесторов. Мое имхо, мысли вслух.

Повністю згодна, що будівництво має коштами забудовника відбуватися. І рано чи пізно все ж закінчаться інвестори і буде біля 2-ї секції, в кращому випадку, стояти гола стіна.

[/quote]
Не ускорит конечно, но стройка должна строиться, иначе новых инвесторов не будет, а это плохо для всех.[/quote]

Який Вам особисто зиск з нових інвесторів? Я раніше писала,що коштів у забудовника в принципі було достатньо для завершення 2-ї секції точно, але от вона як знаходилася в процесі, так і знаходиться. А те, що відсутність інвесторі -погано для всіх, не зовсім правда. Погано лише для забудовника. Вас, як діючого інвестора має будівництво хвилювати і вчасне введення в експлуатацію, а не залучення нових людей,який запросто може чекати розчарування у вигляді недобудови посеред поля.
23 сен 2016 09:29
Цитата "evo4ka956":

Повністю згодна, що будівництво має коштами забудовника відбуватися. І рано чи пізно все ж закінчаться інвестори і буде біля 2-ї секції, в кращому випадку, стояти гола стіна.

Не ускорит конечно, но стройка должна строиться, иначе новых инвесторов не будет, а это плохо для всех.[/quote]

Який Вам особисто зиск з нових інвесторів? Я раніше писала,що коштів у забудовника в принципі було достатньо для завершення 2-ї секції точно, але от вона як знаходилася в процесі, так і знаходиться. А те, що відсутність інвесторі -погано для всіх, не зовсім правда. Погано лише для забудовника. Вас, як діючого інвестора має будівництво хвилювати і вчасне введення в експлуатацію, а не залучення нових людей,який запросто може чекати розчарування у вигляді недобудови посеред поля.[/quote]

Якби ми жили в Швеції,то так би і було,але треба дивитися реально на речі-корупція,чиновничий безлад і самоуправство.І саме головне закони і їх виконання-наприклад що забудовник мае будувати за свої кошти а не інвесторські,тут мінус в тому що ціна буде значно вища,мінімум на 20-30%.Короче-що маемо то маемо,головне щоб процес не зупинявся.
23 сен 2016 09:55
Доброго времени суток.

Подскажите, какие секции уже построены и сдана ли 1я очередь в эксплуатацию, подключены ли коммуникации ? (собираемся поехать посмотреть на выходных). Судя по последним обсуждениям - не без проблем?
Заранее благодарен
23 сен 2016 09:57
[quподключенar"]Доброго времени суток.

Подскажите, какие секции уже построены и сдана ли 1я очередь в эксплуатацию, подключены ли коммуникации ? (собираемся поехать посмотреть на выходных). Судя по последним обсуждениям - не без проблем?
Заранее благодарен[/quote]
Не подключеньі коммуникации
23 сен 2016 10:03
Цитата "ArtMar":
Доброго времени суток.

Заранее благодарен

Плануеться до сдачі 2 секція.Плюси-якість,єкологія,проєкт,ЦІНА. Мінус-терміни сдачі можуть відкладатись,але я готовий якісь час почекати,так як бачу і об*ектині причини.Взагалі якість/ціна дуже добре якщо ви готові чекатипару місяців затримки.Це я кажу як інвестор 2 секції.
23 сен 2016 10:21
Цитата "Cat-2015":

Что вы думаете делать в юридическом плане? Какие могут быть варианты?

Колеблюсь над решением- полного расторжения договора и возврата денег, даже с потерей 20 000 грн.
23 сен 2016 10:26
Цитата "Mtigr":

Колеблюсь над решением- полного расторжения договора и возврата денег, даже с потерей 20 000 грн.

Спасибо. Пока будете ждать? Есть юрист толковый? Я так понимаю, это все через суд возможно
23 сен 2016 10:38
Цитата "Cat-2015":

Спасибо. Пока будете ждать? Есть юрист толковый? Я так понимаю, это все через суд возможно

Ні, в суд іти не потрібно. Договір ви розриваєте на підставі п.5.1.2. договору про вступ до ЖБК сплативши 5% Вашого вступного внеску.

Я теж останнім часом дуже вагаюсь щодо розірвання договору. Та, якщо в жовтні видадуть ключі і вже точно є Каналізація +гарантійний лист по газу, то варто чекати.
Пропоную інвесторам колективно зібратися 1-го жовтня для прийняття подальших рішень.

А щодо корупції, коливань курсу валюти самоуправтсва і т.п. , коли будується об"єкт подібного масштабу, забудовник має на це розраховувати. + жоного разу зі сторони відділу продажу не було озвучено, що їм корупція чи бюрократія заважає.
23 сен 2016 10:40
Цитата "evo4ka956":

Ні, в суд іти не потрібно. Договір ви розриваєте на підставі п.5.1.2. договору про вступ до ЖБК сплативши 5% Вашого вступного внеску.

Я теж останнім часом дуже вагаюсь щодо розірвання договору. Та, якщо в жовтні видадуть ключі і вже точно є Каналізація +гарантійний лист по газу, то варто чекати.
Пропоную інвесторам колективно зібратися 1-го жовтня для прийняття подальших рішень.

Поддерживаю, давайте
23 сен 2016 10:45
Читаю і дивуюсь,якщо буде 1 день прострочки вже в суд біжуть. Послухали би про їх проблеми єлітоцетровці то сказали-чого шукаете кішку в кімнаті в якій її нема. Видно що реальним бізнесом не займаються і не знають що бізнес іноді залежить і від обставин не залежних від продвця.
23 сен 2016 10:49
Цитата "lalo68":
Читаю і дивуюсь,якщо буде 1 день прострочки вже в суд біжуть. Послухали би про їх проблеми єлітоцетровці то сказали-чого шукаете кішку в кімнаті в якій її нема. Видно що реальним бізнесом не займаються і не знають що бізнес іноді залежить і від обставин не залежних від продвця.

Во-первых срок просрочки уже полгода, а через неделю начинается штрафной период. Сдача в договоре была 1 квартал этого года. Что касается реального бизнеса, есть такая вещь как выполнение условий договора, при невыполнение начинаются санкции. Это нормальный если бизнес, а не балаган . Знаете, партнеров и клиентов абсолютно не интересует с какой радости они не получают оговоренный продукт или услугу в срок.
23 сен 2016 11:18
Цитата "Cat-2015":

Во-первых срок просрочки уже полгода, а через неделю начинается штрафной период. Сдача в договоре была 1 квартал этого года. Что касается реального бизнеса, есть такая вещь как выполнение условий договора, при невыполнение начинаются санкции. Это нормальный если бизнес, а не балаган . Знаете, партнеров и клиентов абсолютно не интересует с какой радости они не получают оговоренный продукт или услугу в срок.

Зразу видно серйозну людину.Мій товариш купив на ЖК "Чайка" так запізнились на 7-8 місяців.Зараз там живе. Видно що забудовник хоче скоріше,робить акцію на ціни ,кран привіз.Що може те і робить.Ваше право забирати гроші,ось тільки що купите-пінобетон,Лего ЖК -швидко ,вчасно,і дешево у всіх сенсах.
23 сен 2016 11:22
Цитата "lalo68":

Зразу видно серйозну людину.Мій товариш купив на ЖК "Чайка" так запізнились на 7-8 місяців.Зараз там живе. Видно що забудовник хоче скоріше,робить акцію на ціни ,кран привіз.Що може те і робить.Ваше право забирати гроші,ось тільки що купите-пінобетон,Лего ЖК -швидко ,вчасно,і дешево у всіх сенсах.

Скажу сразу - год ждали не для того чтобы деньги забирать . Если застройщик не может в срок выполнить обещания, он должен четко об этом заявить и озвучить новый реальный срок, а не отмалчиваться и кормить завтраками. Подождать можно, но не озвучено, сколько конкретно? Проблема в коммуникации застройщика с инвесторами, в отсутствии нашей информированности.
23 сен 2016 11:51
Цитата "Cat-2015":

Скажу сразу - год ждали не для того чтобы деньги забирать . Если застройщик не может в срок выполнить обещания, он должен четко об этом заявить и озвучить новый реальный срок, а не отмалчиваться и кормить завтраками. Подождать можно, но не озвучено, сколько конкретно? Проблема в коммуникации застройщика с инвесторами, в отсутствии нашей информированности.

Те що обмін інформації не якісний згоден.Але я проти паніки і всепропальщини.Думаю коли люди будуть тут жити вони навіть забудуть що так панікували.Побільше оптімізму і поменьше комунізму.
23 сен 2016 11:53
Цитата "Cat-2015":

Согласен, проблема в коммуникации, ОП постоянно говорит, канализацию тянут(но нет фотографий, показывающих динамику процесса), газ будут тянуть из Ворзеля(на каком этапе сейчас этот процесс, оформляете доки или уже начаты работы, где факты).
23 сен 2016 12:59
Цитата "Cat-2015":

Не в том дело что ждать или не ждать , я вообще не могу понять что происходит
Проект рассчитан до 2020 года , все двигается уже два с половиной года, выполнено 10% от нужных 40%. И то непонятно что будет дальше,Руководство что-то темнит и нет открытого диалога.
23 сен 2016 13:09
Цитата "Mtigr":

Не в том дело что ждать или не ждать , я вообще не могу понять что происходит
Проект рассчитан до 2020 года , все двигается уже два с половиной года, выполнено 10% от нужных 40%. И то непонятно что будет дальше,Руководство что-то темнит и нет открытого диалога.

Не хочу бути адвокатом,але за 2 останні роки населення збідніло,тобто купівельна спроможність знизилися а продавців в єконом сигменті збільшилося .Так що термін виконання може збілшитися до 2021-22 року.Але це не оправдуе відсутність діалогу,думаю що вони просто не можуть сказати точний день як нам би того хотілось.А чиплятись до 2020 року це не бачити реалій в країні-за вікном 2,5 роки вже йде війна.
23 сен 2016 17:28
люди,а хтось дзвонив до пані Ірини? що вони там взагалі кажуть?що обіцяють? а то мовчать як риба об лід. Вже інші ЖК за нас вболівають. Такий сором ,і суперовська реклама. :smoke: :smoke: :smoke:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .7779. . .144
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx