Подать объявление

ЖК Европейка | BD Holding | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 103

ЗастройщикBD Holding
Сдача ЖК2016 - 2022 г.
Планировки
от 25 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-18из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 255.
32/13%
20/8%
57/22%
63/25%
83/33%
1. . .330332. . .580
28 март 2017 16:34
ох и петицию Луценко 1 марта написал.
Людям таким как мне жить хочется не на мьемном, а в своем не дорогом жилье.
А он все о налогах и еще какой-то ерунде пишет...
28 март 2017 16:34
Цитата "Александр Дядюк":

Ух ти знатоки!!!
Градрасчет робиться по забудові всієї земельної ділянки.
Саме по всій ділянці визначається максимальна щільність забудови, необхідна інфраструктура і категорія будівництва.
Містобудівні умови та обмеження забудови видаються ОДНІ на всю ділянку, а не так як Роман за хабарі видає БД холдинку 7 містобудівних умов та обмежень на забудову однієї\ділянки і в кожних з них зазначено вся земельна ділянка

Много умных слов, но вот ни одного ответа на поставленные мной вопросы нет! Еще раз прошу, дайте номер участка под застройку, с неправильным назначением!

И вот тут еще почитайте:
//domik.ua/novosti/kak-opredelit-kategor iyu-slozhnosti-novostrojki-n236692.html

А вообще лучше мимо проходите! Пожалуйста!

PS: и так на всякий случай, сразу скажу что я тайный засланный казачек от застройщика
28 март 2017 17:45
Тобто, по суті моїм шановним опонентам сказати нічого і вся їх аргументація зводиться лише в переводі стрєлок на особистість Дядюка?!
Мощна аргументація
28 март 2017 17:55
Отлично слились!!! Ответили на все мои вопросы, огромное спасибо! Очень аргументированно... :up:

В догонку задам еще один вопрос: где в ДБН Б.2.2-1-01, есть зависимость категории сложности строительства, от плотности застройки и инфраструктуры? Укажите пункт плз...
28 март 2017 18:08
Цитата "st-matrix":

Много умных слов, но вот ни одного ответа на поставленные мной вопросы нет! Еще раз прошу, дайте номер участка под застройку, с неправильным назначением!

И вот тут еще почитайте:
//domik.ua/novosti/kak-opredelit-kategor iyu-slozhnosti-novostrojki-n236692.html

А вообще лучше мимо проходите! Пожалуйста!

PS: и так на всякий случай, сразу скажу что я тайный засланный казачек от застройщика

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
ВИЗНАЧЕННЯ КЛАСУ НАСЛІДКІВ (ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ) ТА КАТЕГОРІЇ СКЛАДНОСТІ ОБ'ЄКТІВ БУДІВНИЦТВА
ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013

П. 4.2. Розділу 4
Проектування об’єкта будівництва, до складу якого входить декілька окремих будинків, будівель, споруд або лінійних об’єктів інженерно- транспортної інфраструктури, потрібно здійснювати на підставі вихідних даних, у тому числі містобудівних умов і обмежень, на об’єкт будівництва в цілому. При цьому категорію складності такого об’єкта будівництва визначають за усіма показниками таблиці А.1, розрахованими для об’єкта будівництва в ЦІЛОМУ.
Ви зрозуміли ? - В цілому!!!
У нас ЖК "Європейка" - понад сотню будинків.
Навіть якщо рахувати по кожній окремій ділянці (а вони там досить великі - і чинним законодавством на одну ділянку можна видавати лише одні містобудівні)), то навіть по кожній ділянці комплекс складається з цілого ряду будинків і категорія має розраховуватись для всього об'єкта в цілому.

А от посилання на статтю у "Доміку", ви дійсно дали гарне, я процитую важливий абзац з неї:
В связи с этим Domik.ua рекомендует потенциальным покупателям квартир в новостройках обязательно обращать внимание не только на наличие у застройщика разрешительной документации, но и указанную в ней категории сложности и ее соответствие реальной. Если в доме 25 этажей и 8-10 квартир на каждом из них, он никак не может относиться к третьей категории сложности. Да и к четвертой — вряд ли.
Будьте бдительны — от этого зависят не только ваши деньги, но также жизнь и здоровье
Источник: domik.ua

ЗОЛОТІ СЛОВА!!!
28 март 2017 18:11
Цитата "Александр Дядюк":
Тобто, по суті моїм шановним опонентам сказати нічого і вся їх аргументація зводиться лише в переводі стрєлок на особистість Дядюка?!
Мощна аргументація

Вам уже несколько человек с аргументами отвечали, а вы все воспринимаете на свой счет, ранимый вы наш! Пришли сюда убедить людей, что все идоты, только вы один умный красивый в белом пальто стоите? Так идите постойте в другом месте, где вам будут более рады.
28 март 2017 18:22
Шановні, а помоєму простіше просто ігнорити повідомлення даного автора.
28 март 2017 18:35
Цитата "DDemian":
Шановні, а помоєму простіше просто ігнорити повідомлення даного автора.

100% 👍
28 март 2017 18:53
Все, я дальше не могу... человеку говоришь одно, а он о другом. Там же в статье написано:
"Стоит отметить, что в случае строительства комплекса объектов, например, домов, категория сложности определяется отдельно для каждого из них".

Я завязываю кормить тролей...
28 март 2017 19:20
Пропоную конкретно по 3-й черзі висловлювати думки в даній темі. :ora:
28 март 2017 19:37
Всем соседям еще раз привет!
28 март 2017 19:43
Приветствую соседей третьей очереди🙌
28 март 2017 19:50
Будущим соседям привет!) отличная идея!!!!
28 март 2017 20:33
Всем привет. Будущие соседи.
28 март 2017 20:48
Всем привет!😊😊😊
28 март 2017 20:48
Пропоную, з метою зняття напруги та розведення інтересів різних реальних і потенційних інвесторів, які мають різний вектор інтересів (ті що вже інвестували, скоріш цікавляться технічними питаннями - а от тих хто ще думає інвестувати, перш за все напевно будуть цікавити питання юридичного характеру і потенційні ризики, пов'язані з цим) і для цього започаткувати тему - де обговорюватимуться питання і проблеми суто юридичного характеру, пов'язані з будівництвом ЖК "Європейка".
Можливо цей розділ не буде цікавий тим, хто вже інвестував (а куди їм уже дітись), але для потенційних інвесторів, він, я думаю, буде дуже корисний.
До дискусії запрошуються юристи, що спеціалізуються на правовій тематиці будівельної сфери
28 март 2017 23:32
Цитата "Ruslan1987":
Всем привет. Будущие соседи.

Здравствуйте 😎😎. Вы из какого дома?

и вопрос ко всем:а почему первый и последний этаж не стеклят? просто очень любопытно
29 март 2017 04:50
103/10 2 корпус
Думаю не стеклят, чтобы не повредить стеклопакеты, на 6м этаже при кровле и работ на крыше, на 1м этаже проход через квартиры, пока подьезда нет.
29 март 2017 06:12
Доброе утро ,читали новость про базар на територии комплекса? Я против чтобы возле моего дома будет разположен лотки с шаурмой и прочей фигней.
29 март 2017 06:32
Доброе утро!
Дом 103/10 корп 3))
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .330332. . .580
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее