ЖК Европейка | BD Holding | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 103
Застройщик | BD Holding |
Сдача ЖК | 2016 - 2022 г. |
Планировки | от 25 000 Грн/м² |
32/13% | ||
20/8% | ||
57/22% | ||
63/25% | ||
83/33% |
Цитата "Babakaterina ":
Відгукніться, хто з будинку 103/6 і 103/7 перезаключав попередній договір (завдаток)???
Добрый день! Нам предложили перезаключить договор, но мы решили подождать, поскольку обещали до конца этой недели оформить основной договор.
Цитата "Vita-i-Timyr":
Добрый день! Нам предложили перезаключить договор, но мы решили подождать, поскольку обещали до конца этой недели оформить основной договор.
А мне сказали, что на этой недели ничего не будет, на следующей уже. Вот думаем перезаключать его или не стоит???
Цитата "vbilenko":Мутно все якось.
[list]
[*]Договір навіть не з власником, а з нотаріально довіреною фіз особою. Не здивуюсь якщо то виявиться "мертва душа".[/*:m]
[*]Купівля через якусь ліву біржу в селі Чайки.[/*:m]
[*]Проплати не безналом на рахунок, а виключно наліком на руки. Привіт 90-ті. Видають якийсь акт, але хз де він там реєструється і шо з тим папірцем далі робити.[/*:m]
[*]Привязка до долара. Не сильно страшно, але не приємно.[/*:m]
[*]По договору купівлі "зобовязані" підписати договір з невідомою охоронною фірмою, ціна на послуги не вказана. Тобто ви зобовязані підписатись на БУДЬ-ЯКУ суму, інакше це невиконання умов договору купівлі і квартиру вам не дадуть.[/*:m]
[*]Інфраструктури нуль. Їдеш-їдеш - поле-поле, бац, комплекс![/*:m][/list:u]
Мене якось насторожує така сіра форма оплати.
Если вы являетесь инвестором не одного застройщика, то должны прекрасно знать, что это очень распространенный вид оформления договора.
А на счет инфраструктуры это больше нужно спрашивать с уже существующих ЖК. Каждый застройщик в своей рекламной кампании обещал что все будет. где выполнение обещаний?
Цитата "grechykha":
я заказывала "довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо об'єкта нерухомого майна" - так там прописан кадастровый номер 3222486200:03:010:5323 "земельної ділянки для будівництва і обслуговоування багатоквартирного житлового будинку" 2 га.
Уточните, откуда был взят кадастровый номер?
Я зашел на сайт и у меня все показывает, но номер не совпадает с указанным выше.
Цитата "АрсенМ":
Я зашел на сайт и у меня все показывает, но номер не совпадает с указанным выше.
Он прописан в: договоре покупки-продажи земельного участка, договоре генерального подряда, декларации про начало выполнения строительных работ и там 2 га.
Цитата "Lyudmila4708":Так згодна що з оплатою не ясно!наче і репутація не погана!інвестори другої черги відгукніться,що з документами на землю?дозволи?ТУ!??
Людмила, обратитесь в отдел продаж к тому менеджеру с которым вы общались, и вам скинут документы, и ТУ, и Землю, и договора.
Цитата "Babakaterina ":
А мне сказали, что на этой недели ничего не будет, на следующей уже. Вот думаем перезаключать его или не стоит???
Для личного успокоения Вы можете перезаключить договор, мы для этого и брали только лишь задатки, есть информация от Юристов, что оформлять начнем примерно с 05.09 (103/7 и 103/6)
по второй очереди оформление начнется примерно с 15.09
Отдел продаж держит данный вопрос всегда на "карандаше", как только отделу продаж дают отмашку по оформлению, каждый менеджер связывается со своими клиентами и договаривается на оформление!))
дело пахнет керосином
Перший заступник прокурора Київської області звернувся до судув інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Київській області з позовом до відповідачів ОСОБА_1 сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, ТОВ «БД КАПІТАЛ», ОСОБА_2 треті особи: ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11, ОСОБА_12, ОСОБА_13, ОСОБА_14, ОСОБА_15, ОСОБА_16, Управління реєстрації Головного територіального управління юстиції в Київській області про визнання недійсним рішень, скасування державної реєстрації права власності та витребування земельних ділянок.
//reyestr.court.gov.ua/Review/56790649
Києво-Святошинський районний суд Київської області
369/2692/16-ц
на цивільну справу (позовне провадження) 2/369/1724/16 23.03.2016 Дубас Т.В. позивач: Головного управління Держгеокадастру у Київській області, позивач: Перший заступник прокурора Київської област, відповідач: Петропавлівська Борщагівська сільська рада, відповідач: ТОВ БД Капітал , Третя особа: Джанатова Ельмара Романівна, Третя особа: Масловська Наталія Анатоліївна, Третя особа: Чернова Валентина Федорівна, Третя особа: Лаврієнко Андрій Миколайович, Третя особа: Івасенко Ольга Миколаївна, Третя особа: Масловська Дар"я Олегівна визнання недійсними рішень скасування державної реєстрації права власності та витребування земельних ділянок
Призначено до судового розгляду 28.09.2016 15:00
Цитата "АрсенМ":
в этой теме есть ГУО (можете скачать), там указан этот номер и тоже указано 2 га.
кроме всего прочего там указана такая штука как максимальная плотность населения - 385 человек на гектар. если приблизительно прикинуть, то совпадает?
Летіть "впереди паровоза" практикують багато забудовників, інакше будинки будувались би в 2-3 рази довше. Але все одно ця ситуація не слабо напрягає.
Летіть "впереди паровоза" практикують багато забудовників, інакше будинки будувались би в 2-3 рази довше. Але все одно ця ситуація не слабо напрягає.
Цитата "julson":дело пахнет керосином
Перший заступник прокурора Київської області звернувся до судув інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Київській області з позовом до відповідачів ОСОБА_1 сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, ТОВ «БД КАПІТАЛ», ОСОБА_2 треті особи: ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11, ОСОБА_12, ОСОБА_13, ОСОБА_14, ОСОБА_15, ОСОБА_16, Управління реєстрації Головного територіального управління юстиції в Київській області про визнання недійсним рішень, скасування державної реєстрації права власності та витребування земельних ділянок.
369/2692/16-ц
на цивільну справу (позовне провадження) 2/369/1724/16 23.03.2016 Дубас Т.В. позивач: Головного управління Держгеокадастру у Київській області, позивач: Перший заступник прокурора Київської област, відповідач: Петропавлівська Борщагівська сільська рада, відповідач: ТОВ БД Капітал , Третя особа: Джанатова Ельмара Романівна, Третя особа: Масловська Наталія Анатоліївна, Третя особа: Чернова Валентина Федорівна, Третя особа: Лаврієнко Андрій Миколайович, Третя особа: Івасенко Ольга Миколаївна, Третя особа: Масловська Дар"я Олегівна визнання недійсними рішень скасування державної реєстрації права власності та витребування земельних ділянок
Указана Петропавловская борщаговка. Европейка строиться в Софиевской. По ссылке не нашел информации по оспариваемому номеру кадастра и датируется все весной 2016.
Цитата "Max007":
Указана Петропавловская борщаговка. Европейка строиться в Софиевской. По ссылке не нашел информации по оспариваемому номеру кадастра и датируется все весной 2016.
я искала по фамилии застройщика. за него видно что взялись основательно, раз им прокуратура занялась. есть ли иски по этому участку я не знаю, в реестре инфа зашифрована, по кадастровому номеру смотрела - ничего нет, но могут писать и просто адреса_1 вместо номера.
так что кто интересуется рекомендую всё хорошенько проверить, а особенно основания для отмены решений и возврате земельных участков в петропавловской
Цитата "julson":
я искала по фамилии застройщика. за него видно что взялись основательно, раз им прокуратура занялась. есть ли иски по этому участку я не знаю, в реестре инфа зашифрована, по кадастровому номеру смотрела - ничего нет, но могут писать и просто адреса_1 вместо номера.
так что кто интересуется рекомендую всё хорошенько проверить, а особенно основания для отмены решений и возврате земельных участков в петропавловской
Прокуратура зобов'язана взятись за всіх, на кого подають скарги. Навіть якщо я подам скаргу на президента країни, прокуратура зобов'язана відкрити провадження.
Перейшовши за посиланням знайшов: "Розгляд справи призначити на 15 год. 00 хв. 08 квітня 2016 року."
Який результат?
Цитата "Andriy_D":
Перейшовши за посиланням знайшов: "Розгляд справи призначити на 15 год. 00 хв. 08 квітня 2016 року."
Який результат?
8 апреля было первое заседание. далее ухвалы в реестре не публиковались, ниже в информации по номеру дела можно найти, что следующее заседание назначено на 28.09.16 на 15.00
Цитата "julson":дело пахнет керосином
369/2692/16-ц
А какое отношение это имеет к Европейке?
Цитата "grechykha":
А какое отношение это имеет к Европейке?
в том то и дело, что никакого отношения нет!))
Цитата "evropeykasale":
в том то и дело, что никакого отношения нет!))
Простите, а Вы менеджер по продаже в Европейке?
Цитата "Lady_Linda":
Простите, а Вы менеджер по продаже в Европейке?[/quote
да, менеджер отдела)
- ЖК Crystal Residence | Кристал | Строй Сити Development, Укрбуд | ул. Жилянская, 26-2802.12249
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка02.12473
- ЖК Poetica, 2-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 2502.1273
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а02.123 041
- ЖК Hello House | ул. Николая Кибальчича, 102.1261
- ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное01.124 052
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4930.119
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 830.11143
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы03.1215 234
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?02.123 837
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- энергия, мощность02.121
- Багатоквартирний будинок з власним опаленням01.127
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071