Подать объявление

ЖК Европейка | BD Holding | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 103

ЗастройщикBD Holding
Сдача ЖК2016 - 2022 г.
Планировки
от 25 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-6из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 255.
32/13%
20/8%
57/22%
63/25%
83/33%
1. . .2426. . .580
31 авг 2016 07:56
Цитата "Babakaterina ":

Відгукніться, хто з будинку 103/6 і 103/7 перезаключав попередній договір (завдаток)??? :hi: :hi: :hi:

Добрый день! Нам предложили перезаключить договор, но мы решили подождать, поскольку обещали до конца этой недели оформить основной договор.
31 авг 2016 07:59
Цитата "Vita-i-Timyr":

Добрый день! Нам предложили перезаключить договор, но мы решили подождать, поскольку обещали до конца этой недели оформить основной договор.

А мне сказали, что на этой недели ничего не будет, на следующей уже. Вот думаем перезаключать его или не стоит???
31 авг 2016 08:42
Цитата "vbilenko":
Мутно все якось.
[list]
[*]Договір навіть не з власником, а з нотаріально довіреною фіз особою. Не здивуюсь якщо то виявиться "мертва душа".[/*:m]
[*]Купівля через якусь ліву біржу в селі Чайки.[/*:m]
[*]Проплати не безналом на рахунок, а виключно наліком на руки. Привіт 90-ті. Видають якийсь акт, але хз де він там реєструється і шо з тим папірцем далі робити.[/*:m]
[*]Привязка до долара. Не сильно страшно, але не приємно.[/*:m]
[*]По договору купівлі "зобовязані" підписати договір з невідомою охоронною фірмою, ціна на послуги не вказана. Тобто ви зобовязані підписатись на БУДЬ-ЯКУ суму, інакше це невиконання умов договору купівлі і квартиру вам не дадуть.[/*:m]
[*]Інфраструктури нуль. Їдеш-їдеш - поле-поле, бац, комплекс![/*:m][/list:u]
Мене якось насторожує така сіра форма оплати.

Если вы являетесь инвестором не одного застройщика, то должны прекрасно знать, что это очень распространенный вид оформления договора.
А на счет инфраструктуры это больше нужно спрашивать с уже существующих ЖК. Каждый застройщик в своей рекламной кампании обещал что все будет. где выполнение обещаний?
31 авг 2016 09:04
Цитата "grechykha":

я заказывала "довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо об'єкта нерухомого майна" - так там прописан кадастровый номер 3222486200:03:010:5323 "земельної ділянки для будівництва і обслуговоування багатоквартирного житлового будинку" 2 га.

Уточните, откуда был взят кадастровый номер?
Я зашел на сайт и у меня все показывает, но номер не совпадает с указанным выше.
31 авг 2016 10:38
Цитата "АрсенМ":

Я зашел на сайт и у меня все показывает, но номер не совпадает с указанным выше.

Он прописан в: договоре покупки-продажи земельного участка, договоре генерального подряда, декларации про начало выполнения строительных работ и там 2 га.
31 авг 2016 13:16
Здравствуйте. Сегодня были в Жк в отделе продаж, хотим инвестировать в 1к квартиру в доме 103/8, есть уже кто-то, кто туда инвестировал? И все-еще интересует вопрос с кадастровым номером, кто-то получил выписку? Заранее спасибо!
31 авг 2016 13:33
Цитата "Lyudmila4708":
Так згодна що з оплатою не ясно!наче і репутація не погана!інвестори другої черги відгукніться,що з документами на землю?дозволи?ТУ!??

Людмила, обратитесь в отдел продаж к тому менеджеру с которым вы общались, и вам скинут документы, и ТУ, и Землю, и договора.
31 авг 2016 13:53
Цитата "Babakaterina ":

А мне сказали, что на этой недели ничего не будет, на следующей уже. Вот думаем перезаключать его или не стоит???

Для личного успокоения Вы можете перезаключить договор, мы для этого и брали только лишь задатки, есть информация от Юристов, что оформлять начнем примерно с 05.09 (103/7 и 103/6)

по второй очереди оформление начнется примерно с 15.09

Отдел продаж держит данный вопрос всегда на "карандаше", как только отделу продаж дают отмашку по оформлению, каждый менеджер связывается со своими клиентами и договаривается на оформление!))
01 сен 2016 06:48

дело пахнет керосином

Перший заступник прокурора Київської області звернувся до судув інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Київській області з позовом до відповідачів ОСОБА_1 сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, ТОВ «БД КАПІТАЛ», ОСОБА_2 треті особи: ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11, ОСОБА_12, ОСОБА_13, ОСОБА_14, ОСОБА_15, ОСОБА_16, Управління реєстрації Головного територіального управління юстиції в Київській області про визнання недійсним рішень, скасування державної реєстрації права власності та витребування земельних ділянок.
//reyestr.court.gov.ua/Review/56790649

Києво-Святошинський районний суд Київської області
369/2692/16-ц
на цивільну справу (позовне провадження) 2/369/1724/16 23.03.2016 Дубас Т.В. позивач: Головного управління Держгеокадастру у Київській області, позивач: Перший заступник прокурора Київської област, відповідач: Петропавлівська Борщагівська сільська рада, відповідач: ТОВ БД Капітал , Третя особа: Джанатова Ельмара Романівна, Третя особа: Масловська Наталія Анатоліївна, Третя особа: Чернова Валентина Федорівна, Третя особа: Лаврієнко Андрій Миколайович, Третя особа: Івасенко Ольга Миколаївна, Третя особа: Масловська Дар"я Олегівна визнання недійсними рішень скасування державної реєстрації права власності та витребування земельних ділянок
Призначено до судового розгляду 28.09.2016 15:00

01 сен 2016 06:53
Цитата "АрсенМ":

в этой теме есть ГУО (можете скачать), там указан этот номер и тоже указано 2 га.
кроме всего прочего там указана такая штука как максимальная плотность населения - 385 человек на гектар. если приблизительно прикинуть, то совпадает? 8-)
01 сен 2016 07:11
Всім привіт! Я заключив попередній договір на квартиру в домі 103/7.
Летіть "впереди паровоза" практикують багато забудовників, інакше будинки будувались би в 2-3 рази довше. Але все одно ця ситуація не слабо напрягає.
01 сен 2016 07:12
Всім привіт! Я заключив попередній договір на квартиру в домі 103/7.
Летіть "впереди паровоза" практикують багато забудовників, інакше будинки будувались би в 2-3 рази довше. Але все одно ця ситуація не слабо напрягає.
01 сен 2016 07:26
Цитата "julson":
дело пахнет керосином

Перший заступник прокурора Київської області звернувся до судув інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Київській області з позовом до відповідачів ОСОБА_1 сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, ТОВ «БД КАПІТАЛ», ОСОБА_2 треті особи: ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11, ОСОБА_12, ОСОБА_13, ОСОБА_14, ОСОБА_15, ОСОБА_16, Управління реєстрації Головного територіального управління юстиції в Київській області про визнання недійсним рішень, скасування державної реєстрації права власності та витребування земельних ділянок.

369/2692/16-ц
на цивільну справу (позовне провадження) 2/369/1724/16 23.03.2016 Дубас Т.В. позивач: Головного управління Держгеокадастру у Київській області, позивач: Перший заступник прокурора Київської област, відповідач: Петропавлівська Борщагівська сільська рада, відповідач: ТОВ БД Капітал , Третя особа: Джанатова Ельмара Романівна, Третя особа: Масловська Наталія Анатоліївна, Третя особа: Чернова Валентина Федорівна, Третя особа: Лаврієнко Андрій Миколайович, Третя особа: Івасенко Ольга Миколаївна, Третя особа: Масловська Дар"я Олегівна визнання недійсними рішень скасування державної реєстрації права власності та витребування земельних ділянок

Указана Петропавловская борщаговка. Европейка строиться в Софиевской. По ссылке не нашел информации по оспариваемому номеру кадастра и датируется все весной 2016.
01 сен 2016 07:33
Цитата "Max007":

Указана Петропавловская борщаговка. Европейка строиться в Софиевской. По ссылке не нашел информации по оспариваемому номеру кадастра и датируется все весной 2016.

я искала по фамилии застройщика. за него видно что взялись основательно, раз им прокуратура занялась. есть ли иски по этому участку я не знаю, в реестре инфа зашифрована, по кадастровому номеру смотрела - ничего нет, но могут писать и просто адреса_1 вместо номера.
так что кто интересуется рекомендую всё хорошенько проверить, а особенно основания для отмены решений и возврате земельных участков в петропавловской
01 сен 2016 08:37
Цитата "julson":

я искала по фамилии застройщика. за него видно что взялись основательно, раз им прокуратура занялась. есть ли иски по этому участку я не знаю, в реестре инфа зашифрована, по кадастровому номеру смотрела - ничего нет, но могут писать и просто адреса_1 вместо номера.
так что кто интересуется рекомендую всё хорошенько проверить, а особенно основания для отмены решений и возврате земельных участков в петропавловской

Прокуратура зобов'язана взятись за всіх, на кого подають скарги. Навіть якщо я подам скаргу на президента країни, прокуратура зобов'язана відкрити провадження.
Перейшовши за посиланням знайшов: "Розгляд справи призначити на 15 год. 00 хв. 08 квітня 2016 року."
Який результат?
01 сен 2016 08:50
Цитата "Andriy_D":

Перейшовши за посиланням знайшов: "Розгляд справи призначити на 15 год. 00 хв. 08 квітня 2016 року."
Який результат?

8 апреля было первое заседание. далее ухвалы в реестре не публиковались, ниже в информации по номеру дела можно найти, что следующее заседание назначено на 28.09.16 на 15.00
01 сен 2016 09:49
Цитата "julson":
дело пахнет керосином

369/2692/16-ц

А какое отношение это имеет к Европейке?
01 сен 2016 10:03
Цитата "grechykha":

А какое отношение это имеет к Европейке?

в том то и дело, что никакого отношения нет!))
01 сен 2016 10:23
Цитата "evropeykasale":

в том то и дело, что никакого отношения нет!))

Простите, а Вы менеджер по продаже в Европейке?
01 сен 2016 10:25
Цитата "Lady_Linda":

Простите, а Вы менеджер по продаже в Европейке?[/quote

да, менеджер отдела)
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .2426. . .580
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее