Подать объявление

ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая

ЗастройщикIB Alliance, PROFINVEST
Сдача ЖК2022 - 2023 г.
Планировки
от 24 003 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
184из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 17.
10/59%
1/6%
2/12%
1/6%
3/18%
1. . .858687
28 март 2023 11:48

Lru1

А з чого ви взяли що ці 139 млн грн - пійдуть на будівництво метро? Ви маєте на увазі,  що 139 млн потрібно ще раз прокрутити через корупційний Київметробуд? Там змін ніяких немає. У мене немає ані чорних, ані рожевих окулярів. Є прозорі реалістичні окуляри. Метро найближчі 5 років тут не буде. Потрібне авто, щоб жити в цьому ЖК. Але я не з цією метою сюди інвестував. Якщо б з мене зняли окуляри в момент інвестування - то я б подумав би про якийсь інший ЖК.

Ні, ці 139 млн. саме зараз не підуть на будівництво метро, вони підуть у бюджет міста, але пізніше все одно місто буде виділяти кошти на цей проект з бюджету, тому на цю суму все одно буде економія для бюджету. Тут важливі не цифри, а саме факт того, що нарешті правоохоронці міцно вчепилися за цю справу, і тому є велика ймовірність, що більше зловживань на цьому проекті не буде, і термін здачі буде залежати лише від фінансових можливостей бюджету міста. До речі, бачу позитив і  в тому, що проєкт метро буде доопрацьований і будівництво буде розділено на два етапи - спочатку буде введена в експлуатацію станція "Мостицька", а на другому етапі вже "Варшавсьска" з ділянкою відгалуження в бік " Ретровіля" і майбутнього депо. Це означає, що за два- три роки цілком реально закінчити перший етап, і відкрити "Мостицьку" , 50 % робіт цього етапу ВЖЕ зроблено, і це неабияк покращить життя мешканців Виноградаря, 2 км пішки можна і прогулятись, поки за наступні 2-3 роки добудують "Варшавсьску".

30 март 2023 12:13

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .858687
Новобудови у Кальпе
Новий житловий комплекс у Кальпе на березі Середземного моря
Подробнее
+34624407828xxxx