ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко
Застройщик | Белый Шоколад |
Сдача ЖК | 2014 - 2023 г. |
Планировки | от 15 100 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 176.
15/9% | ||
8/5% | ||
22/13% | ||
52/30% | ||
79/45% |
Marina_2017
M
Пользователь
91
31 января 2017
22 авг 2017 08:44
Цитата "nikita208":очень хорошая работа..риелторы постарись на славу
Это вы о чем?
Follow Me

Гость
5
24 августа 2017
24 авг 2017 09:19
Доброго дня!
Вітаю всіх зі святом - днем незалежності!
Хочу поділитися своїм досвідом щодо придбання житла в ЖК "Білий шоколад. Центр" в Білогородці.
Для мене найважливішими обставинами були питання щодо законності будівництва, цікавому вигляду комплексу, планування квартири.
Роздивився більше 50 комплексві як в Києві, так і в Києво-Святошинському районі, об'їздив майже 20 комплексів. Відкинувши всі незаконні або з проблемними документами - залишился не так багато (враховуючи підходяче планувааня для моєї родини).
Як варіант - роздивлявся придбання квартири в будинках Борщагівки. В орендованій квартирі на Борщагівці прожили 4 роки. Але хоч і були доступні ціни на житло з досить непоганим ремонтом - також відпало. Тому що хоч будинки й устатковано, все одно постійні перебої з постачанням гарячої води, опаленням. Гарячою воду інколи навіть назвати важко. Постійно писати скарги - не вихід. Встановлення великої кількості бойлерів спричиняло перепади напруги в будинку. Опалення - неякісне, регулювати рівень опалення неможливо і доводилося сплачувати високі тарифи за період коли його взагалі можна було б вимнкути. Місцеві депутати створюють нові сквери з дитячими майданчиками, зонами відпочинку. Але вандали все обмальовують, трощать. На днях взагалі вилили відро калу на дитячий будиночок...Отже як не намагайся, все що створюють - відразу ж псують. Сплачуючи немалий тариф за прибудинкову територію (майже 7,00 грн. з 01.07.2017 р.) - двірники роблять тільки вигляд що прибирають, в під'їздах самі підтримуємо чистоту. За власний рахунок встановлюємо світильники та вкручуємо лампочки. В темний період часу взагалі без ліхтарика не пройдеш тому що вуличне освітлення просто відсутнє.
От же, вирішив що хочеться жити в затишному, комфортному житлі. І як на мене, передмістя Києва - досить хороший варіант. Зазвичай хороше сполучення з Києвом. Відносно чисте повітря, відсутність шуму. Також, не хотілося б щоб поруч пролягала залізниця. Тому Коцюбинське, Вишневе відразу відпали.
Роздивлявся ЖК Крюковщини, Гатного - відпало відразу через те, що район перетворюється на потужний масив мегаполіса.
В Ірпіні якщо ЖК стильний з затишною територією - часто зустрічалося некоректне призначення земельної ділянки.
В Софіївській борщагівці приглянулися ЖК "Львівський маєток", Петрівський квартал", Європейка. В Чайці подобався ЖК "Чайка". В Михайлівській Рубіжівці - ЖК "Грандвіллас". Вже майже були готові були вкладати кошти.
Наприклад, ЖК Чайка спочатку дуже подобалася, друга черга вже не той варіант. Майже відсутня зона відпочинку. Відсутність автономного опалення. Непрозорі тарифи на електроенергію, водопостачання/водовідведення, опалення, паркування та користування спортмайданчиком. До речі, комплекс хоч і закритий - зайшов в нього без ніяких запитань.
В Грандвілласі (крім шаленої відстані до Києва) не сподобалася прибудинкова територія - величезна автостоянка, маленькі ігрові майданчики та балкони з "зашитим низом" виглядають зовсім не цікаво. Комплекс є кооперативом. тарифи на всі послуги приймає правляння, не приймачи до уваги думки жильців. Встановлено обмежувальну загорожу між коттеджами та багатоповерхівками. Хоча зони відпочинку задумувалися спільні. А так, непоганий бюджетний варіант.
Сподобався комплекс "Кришталеві джерела" в Києві по ціні передмістя. Але нащастя не маю з ним справи. УК комплексу повністю авторитарна. В договорі на обслуговування відсутні права жителів, лише обов'язки. Наприклад, комісія за паркування, за виклик електрика до щитка. Штраф за непопередження що ви виїхали на більше 1 дня за межі комплексу. Оздоблення та ремонт квартири від чорнового до дизайнерського - може виконувати тільки їхня фірма. Інакше - штраф. В результаті - люди регулярно страйкують. І ще - факт замовчання інформації про поховання ядерних відходів поблизу комплексу.
Але вирішили все ж таки відвідати ЖК Білий шоколад в Білогородці.
Село виглядає типовим передмістям Києва.
Спочатку звісно отримав інформацію з сайту, задавав безліч питань відділу продажу. Приїхавши в ЖК Білий шоколад - комплекс відразу сподобався.
Але все одно далі збирав інфорацію на цьому та іншому форумі, намагався поспілкуватися з жителями. Документи по комплексу вивчали разом з колегою-юристом. Суттєвих недоліків не знайшли. Але все одно хотів придбати готову квартиру у введеному будинку. нажаль, не склалося. То планування не підходило, то ліфт прилягає до квартири то інша людина взагалі передумала продавати квартиру.
Погодилися на варіант придбання квартири в майже готовому будинку 9-ї черги. Процес придбання майнових прав вважаю не прозорий. Але не факт що була б підходяча квртира в будинку після введення в експлуатацію. Постійно слідкую за станом будівництва. Але більш ретельно до цього питання підійду коли буде передача квартири.
Отже, хочу виділити "+" та "-" даного комплексу
:
"+"
* Комплекс виглядає дійсно комплексом з закритою територією, але при цьому вхід дозволено майже всім; в'їзд - за списком авто;
* Красива територія з оригінальними майданчиками та зонами відпочинку з фонтаном, bbq-зоною. Таких ще не зустрічав в жодному ЖК;
* Немала відстань між будинками;
* Порядок з документами по земельній ділянці ЖК;
* Комунікації (газ, водопостачання та водовідведення) - напряму від постачальників;
* наявність магазинчиків, кафе на території комплексу. Але якби їх не було - нічого поганого в цьому нема;
* невелика відстань до Києва;
* відсутність потужного виробництва поблизу (крім невеликого "Атом");
* автономне опалення, автономне постачання гарячої води;
* наявність комфортних ліфтів. Аналогічне рішення зустрічав тільки в ЖК Family;
* високі вікна - з'являються цікаві рішення по дизайну приміщення;
* хороша якість мобільного зв'язку (для мене це важливо);
"-"
* деякий час доведеться користуватися електропостачанням від УК по завищеному тарифу. Але на цей недолік готовий закрити очі тому що така практика нажаль зустрічається;
* нецікаве рішення по монтажу радіаторів опалення;
* недостатня якість питної води. Доведеться вкладатися в комплекс фільтрів. Було б чудово щоб фільтри (грубого очищення, зменшення заліза в воді) були загальними на кожний будинок;
* хотілося б покращити центральну територію самої Білогородки. Вигляд у неї не сучасний;
* наявність довгобуду "Карамелька" поблизу в'їзду в комплекс;
* розміщення базару по вівторках справа перед в'їздом в ЖК.
Хочу поділитися своїм досвідом щодо придбання житла в ЖК "Білий шоколад. Центр" в Білогородці.

Для мене найважливішими обставинами були питання щодо законності будівництва, цікавому вигляду комплексу, планування квартири.
Роздивився більше 50 комплексві як в Києві, так і в Києво-Святошинському районі, об'їздив майже 20 комплексів. Відкинувши всі незаконні або з проблемними документами - залишился не так багато (враховуючи підходяче планувааня для моєї родини).
Як варіант - роздивлявся придбання квартири в будинках Борщагівки. В орендованій квартирі на Борщагівці прожили 4 роки. Але хоч і були доступні ціни на житло з досить непоганим ремонтом - також відпало. Тому що хоч будинки й устатковано, все одно постійні перебої з постачанням гарячої води, опаленням. Гарячою воду інколи навіть назвати важко. Постійно писати скарги - не вихід. Встановлення великої кількості бойлерів спричиняло перепади напруги в будинку. Опалення - неякісне, регулювати рівень опалення неможливо і доводилося сплачувати високі тарифи за період коли його взагалі можна було б вимнкути. Місцеві депутати створюють нові сквери з дитячими майданчиками, зонами відпочинку. Але вандали все обмальовують, трощать. На днях взагалі вилили відро калу на дитячий будиночок...Отже як не намагайся, все що створюють - відразу ж псують. Сплачуючи немалий тариф за прибудинкову територію (майже 7,00 грн. з 01.07.2017 р.) - двірники роблять тільки вигляд що прибирають, в під'їздах самі підтримуємо чистоту. За власний рахунок встановлюємо світильники та вкручуємо лампочки. В темний період часу взагалі без ліхтарика не пройдеш тому що вуличне освітлення просто відсутнє.
От же, вирішив що хочеться жити в затишному, комфортному житлі. І як на мене, передмістя Києва - досить хороший варіант. Зазвичай хороше сполучення з Києвом. Відносно чисте повітря, відсутність шуму. Також, не хотілося б щоб поруч пролягала залізниця. Тому Коцюбинське, Вишневе відразу відпали.
Роздивлявся ЖК Крюковщини, Гатного - відпало відразу через те, що район перетворюється на потужний масив мегаполіса.
В Ірпіні якщо ЖК стильний з затишною територією - часто зустрічалося некоректне призначення земельної ділянки.
В Софіївській борщагівці приглянулися ЖК "Львівський маєток", Петрівський квартал", Європейка. В Чайці подобався ЖК "Чайка". В Михайлівській Рубіжівці - ЖК "Грандвіллас". Вже майже були готові були вкладати кошти.
Наприклад, ЖК Чайка спочатку дуже подобалася, друга черга вже не той варіант. Майже відсутня зона відпочинку. Відсутність автономного опалення. Непрозорі тарифи на електроенергію, водопостачання/водовідведення, опалення, паркування та користування спортмайданчиком. До речі, комплекс хоч і закритий - зайшов в нього без ніяких запитань.
В Грандвілласі (крім шаленої відстані до Києва) не сподобалася прибудинкова територія - величезна автостоянка, маленькі ігрові майданчики та балкони з "зашитим низом" виглядають зовсім не цікаво. Комплекс є кооперативом. тарифи на всі послуги приймає правляння, не приймачи до уваги думки жильців. Встановлено обмежувальну загорожу між коттеджами та багатоповерхівками. Хоча зони відпочинку задумувалися спільні. А так, непоганий бюджетний варіант.
Сподобався комплекс "Кришталеві джерела" в Києві по ціні передмістя. Але нащастя не маю з ним справи. УК комплексу повністю авторитарна. В договорі на обслуговування відсутні права жителів, лише обов'язки. Наприклад, комісія за паркування, за виклик електрика до щитка. Штраф за непопередження що ви виїхали на більше 1 дня за межі комплексу. Оздоблення та ремонт квартири від чорнового до дизайнерського - може виконувати тільки їхня фірма. Інакше - штраф. В результаті - люди регулярно страйкують. І ще - факт замовчання інформації про поховання ядерних відходів поблизу комплексу.
Але вирішили все ж таки відвідати ЖК Білий шоколад в Білогородці.

Спочатку звісно отримав інформацію з сайту, задавав безліч питань відділу продажу. Приїхавши в ЖК Білий шоколад - комплекс відразу сподобався.
Але все одно далі збирав інфорацію на цьому та іншому форумі, намагався поспілкуватися з жителями. Документи по комплексу вивчали разом з колегою-юристом. Суттєвих недоліків не знайшли. Але все одно хотів придбати готову квартиру у введеному будинку. нажаль, не склалося. То планування не підходило, то ліфт прилягає до квартири то інша людина взагалі передумала продавати квартиру.
Погодилися на варіант придбання квартири в майже готовому будинку 9-ї черги. Процес придбання майнових прав вважаю не прозорий. Але не факт що була б підходяча квртира в будинку після введення в експлуатацію. Постійно слідкую за станом будівництва. Але більш ретельно до цього питання підійду коли буде передача квартири.
Отже, хочу виділити "+" та "-" даного комплексу

"+"

* Комплекс виглядає дійсно комплексом з закритою територією, але при цьому вхід дозволено майже всім; в'їзд - за списком авто;
* Красива територія з оригінальними майданчиками та зонами відпочинку з фонтаном, bbq-зоною. Таких ще не зустрічав в жодному ЖК;
* Немала відстань між будинками;
* Порядок з документами по земельній ділянці ЖК;
* Комунікації (газ, водопостачання та водовідведення) - напряму від постачальників;
* наявність магазинчиків, кафе на території комплексу. Але якби їх не було - нічого поганого в цьому нема;
* невелика відстань до Києва;
* відсутність потужного виробництва поблизу (крім невеликого "Атом");
* автономне опалення, автономне постачання гарячої води;
* наявність комфортних ліфтів. Аналогічне рішення зустрічав тільки в ЖК Family;
* високі вікна - з'являються цікаві рішення по дизайну приміщення;
* хороша якість мобільного зв'язку (для мене це важливо);
"-"

* деякий час доведеться користуватися електропостачанням від УК по завищеному тарифу. Але на цей недолік готовий закрити очі тому що така практика нажаль зустрічається;
* нецікаве рішення по монтажу радіаторів опалення;
* недостатня якість питної води. Доведеться вкладатися в комплекс фільтрів. Було б чудово щоб фільтри (грубого очищення, зменшення заліза в воді) були загальними на кожний будинок;
* хотілося б покращити центральну територію самої Білогородки. Вигляд у неї не сучасний;
* наявність довгобуду "Карамелька" поблизу в'їзду в комплекс;
* розміщення базару по вівторках справа перед в'їздом в ЖК.
Follow Me

Гость
5
24 августа 2017
24 авг 2017 09:29
Також хочу запитати у мешканців Білого шоколаду, а саме у тих, хто придбавав однокімнатні квартири з нішою. Планую знести перегородку між залою та кухнею для створення open space та спальнею в ніші. Ви залишаєте стіну чи також об'єднуєте простір?
Чи виникали якісь питання під час демонтажу стін?
Куди дівали непотрібні газобетонні блоки?
І ділюся візуалізацією оздоблення своєї квартири.
І ділюся візуалізацією оздоблення своєї квартири.
Візуалізація open space
user1
u
Пользователь
56
03 марта 2015
24 авг 2017 13:33
Цитата "Follow Me":Доброго дня!
Доброго Вам дня. Вітаємо Вас також зі Святом та рішенням придбати в БШ квартиру(якщо це так).
Surge
S
Новичок
8
27 января 2017
25 авг 2017 07:27
Думаю, що ремонт ви зможете повноцінно почати лише з весни. Малоймовірно, що комунікації в 2 будинку підключать на зиму. Очікування рік і більше -
це об*єктивна реальність у випадку інвестування в проект, а не в готовий будинок. Принаймні, частину ваших хвилювань я можу нейтралізувати: будинок ваш буде просто бомбезний (не без мільярда косяків звісно ж
. Більшу частину недоліків першого будинку у вашому вже було виправлено, проект допрацьовано. Плюс мінімальна інфраструктура вже готова. Я живу в першому, мені пощастило купити квартиру за 2 місяці до здачі будинку (у січні), але оформлення права власності закінчив у середині травня, а комунікації дали тільки під кінець травня. Само собою, що до цього ніхто ніякий ремонт не робив. У вас на наступну весну сподіваюся буде вже все оформлено, тому одразу після сходу морозів можна буде починати.
це об*єктивна реальність у випадку інвестування в проект, а не в готовий будинок. Принаймні, частину ваших хвилювань я можу нейтралізувати: будинок ваш буде просто бомбезний (не без мільярда косяків звісно ж

Dracula

Пользователь
61
02 июня 2016
26 авг 2017 04:57
Всем привет! А теперь новости. Во всем нашем ЖК вводят новую квартплату. 7грн с копейками без лифта и 8грн с копейками с лифтом. Справедливо ли, с учетом того, что за наши деньги обслуживается (и обставляется) сельская улица-проходной двор? Почему за ее благоустройство не платит все село?
Сосед из 4а,505 кв. ВЫ уже заключили осн договор? Мне вчера сказали (ЖЭК), что дом (с его недостатками) сдан, ВЕЛКАМ, можем заключать, оплачивать тепло, ставить счетчик (и начинать переделывать то, что налепили до нас)))))...
Сосед из 4а,505 кв. ВЫ уже заключили осн договор? Мне вчера сказали (ЖЭК), что дом (с его недостатками) сдан, ВЕЛКАМ, можем заключать, оплачивать тепло, ставить счетчик (и начинать переделывать то, что налепили до нас)))))...
balabaka

Пользователь
71
15 ноября 2016
26 авг 2017 05:11
Ещё нет, планировал в средине следующего месяца. Последний раз у меня не было перил на террасе)
А вы ходили после дождей, были новые потёки на стенах?
Dracula

Пользователь
61
02 июня 2016
26 авг 2017 05:32
Цитата "balabaka":Ещё нет, планировал в средине следующего месяца. Последний раз у меня не было перил на террасе)
Ходили, потеков новых нет. Нам старые погрешности и последствия тоже не устранили пока...
user1
u
Пользователь
56
03 марта 2015
26 авг 2017 07:11
Цитата "Dracula":Всем привет! А теперь новости. Во всем нашем ЖК вводят новую квартплату. 7грн с копейками без лифта и 8грн с копейками с лифтом. Справедливо ли, с учетом того, что за наши деньги обслуживается (и обставляется) сельская улица-проходной двор? Почему за ее благоустройство не платит все село?
Доброго дня! Новини не з приємних!
Розмір тарифу встановлює сільська рада, отже має бути відповідне рішеня сільської ради, можливо таке рішення і є, оскільки всі ми знаємо у яких відосинах забудовник знаходится з місцевою владою. У м. Києві навіть після підняття у двічі даний тариф 6 з копійками грн., тому виникає чому тут 8???
Dracula

Пользователь
61
02 июня 2016
26 авг 2017 11:52
Цитата "user1":
Доброго дня! Новини не з приємних!
Розмір тарифу встановлює сільська рада, отже має бути відповідне рішеня сільської ради, можливо таке рішення і є, оскільки всі ми знаємо у яких відосинах забудовник знаходится з місцевою владою. У м. Києві навіть після підняття у двічі даний тариф 6 з копійками грн., тому виникає чому тут 8???
цю інформацію ще потрібно уточнити, але я думаю, мабуть не тільки від сільради залежить. все зі слів (диспетчера?) ЖЕКу, але ось буду підписувать з ними договір, там вже чорним по білому напишуть що і як. По-моєму тариф зависокий...
alex5750

Постоянный пользователь
301
29 марта 2015
26 авг 2017 13:11
Цитата "Follow Me":Планую знести перегородку між залою та кухнею для створення open space та спальнею в ніші. Ви залишаєте стіну чи також об'єднуєте простір?
Сносите перегородку между кухней и гостиной только после того, как подпишите договор с облгазом, иначе могут быть проблемы с газовщиками. По закону имеете право сносить межкомнатные перегородки... но есть нюансы по кухне с газовыми котлами, по которым у газовщиков действуют свои нормативные акты.
San Vagabundo

Пользователь
26
10 октября 2015
26 авг 2017 17:50
Соседи из 1-а, подскажите, давно возле нашего дома светит только 3-4 фонаря?
Follow Me

Гость
5
24 августа 2017
26 авг 2017 18:11
Цитата "alex5750":
Сносите перегородку между кухней и гостиной только после того, как подпишите договор с облгазом, иначе могут быть проблемы с газовщиками. По закону имеете право сносить межкомнатные перегородки... но есть нюансы по кухне с газовыми котлами, по которым у газовщиков действуют свои нормативные акты.
Дякую, звісно питання про знесення стіни буде вирішуватися після підключення газової мережі та договору на обслуговування.
Думаю, в майбутньому при перевірці устаткування облгазом - проблем також не виникне.
Чорноброва
Ч
Пользователь
88
08 марта 2017
01 сен 2017 06:14
Людоньки. Підкажіть по процедурі підключення газу при відсутності поки що основного договору та правовстановлюючих документів. Чи можна в такому випадку заключити договір з газовим господарством? Дякую!!!!
Be3yN4uk

Пользователь
77
17 марта 2017
01 сен 2017 08:03
Цитата "Чорноброва":Людоньки. Підкажіть по процедурі підключення газу при відсутності поки що основного договору та правовстановлюючих документів. Чи можна в такому випадку заключити договір з газовим господарством? Дякую!!!!
Ні, це неможливо.
Підключення газу тільки при наявності правовстановлюючих документів.
Chief2015

Пользователь
23
12 января 2015
01 сен 2017 10:24
Будинок 5 - сьогодні якась група молодиків поставила свій підпис "Дятли" на дверях квартири. Цікаво, хто б це міг бути? Із сусідніх будинків? Нелогічно здається. А отже це хтось з нашого таки будинку і не з батьків а молодше. Некультурно? Так! М'яко сказано. Неприємно? Так! Неприємно, що серед нас нас є такі невиховані діти або батьки, що так виховали своїх чад. Підпись не стирав, може таки совість у авторів ще є, то можуть стерти. Нам тут в цьому будинку жити а не грати в "десять негренят". Давайте будемо жити дружньо, культурно та будемо толерантними до сусідів, бо дехто вже зробив ремонт, дехто робить а дехто ще буде робити. Квартира 12 анонсує про початок ремонту - будемо старатись робити все якомога тихше і, в усякому разі, не порушуючи правила проведення ремонту (є такі), де вказані часи та дні проведення.
З повагою до всіх мешканців будинку та Білого шоколаду.
З повагою до всіх мешканців будинку та Білого шоколаду.
Alexxxus

Новичок
10
10 апреля 2017
01 сен 2017 11:09
Всех с Днем Знаний!
Но я хотел бы поднять обсуждение по поводу изменения тарифов на обслуживание придомовой территории.
ЖЭК ЖКБШ уведомил о повышении тарифа с 1 октября на около 50%. Я попросил уточнить, кто утвердил повышение тарифа? на основе чего - то есть обосновать или указать причины повышения? Жду ответа.
На сайте сельрады я встречал решение только о поднятии тарифов с января 2017 года, других изменений не нашел (так как якобы тарифы должны формироваться на основе решений местной власти).
Может кто что знает больше?
Может проходили какие то обсуждение с жильцами ЖК и я не в курсе?
Но я хотел бы поднять обсуждение по поводу изменения тарифов на обслуживание придомовой территории.
ЖЭК ЖКБШ уведомил о повышении тарифа с 1 октября на около 50%. Я попросил уточнить, кто утвердил повышение тарифа? на основе чего - то есть обосновать или указать причины повышения? Жду ответа.
На сайте сельрады я встречал решение только о поднятии тарифов с января 2017 года, других изменений не нашел (так как якобы тарифы должны формироваться на основе решений местной власти).
Может кто что знает больше?
Может проходили какие то обсуждение с жильцами ЖК и я не в курсе?
Alexxxus

Новичок
10
10 апреля 2017
01 сен 2017 11:14
Хотел еще один вопрос поднять - проведение в последнее время съемок сериала/сериалов/клипов и т.д.?!
Кого то предупреждают о такого рода мероприятиях? что будет перекрыта проезжая часть, парковки?
Так как мы жильцы комплекса - у кого то спрашивали разрешение?
Если нет - то за это платят кому-то? Кому? Куда и на что идут эти деньги?
Кто что знает?
Кого то предупреждают о такого рода мероприятиях? что будет перекрыта проезжая часть, парковки?
Так как мы жильцы комплекса - у кого то спрашивали разрешение?
Если нет - то за это платят кому-то? Кому? Куда и на что идут эти деньги?
Кто что знает?
Marina_2017
M
Пользователь
91
31 января 2017
01 сен 2017 11:56
Поддерживаю обсуждение решения о повышение тарифов за жкх. Они и так не низкие. Хотелось бы видеть калькуляцию подробную, что это у нас подорожало и улучшилось. Планирую завтра зайти к Артему и поспрашивать.
vachtang
v
Пользователь
83
03 июня 2016
01 сен 2017 12:01
Меня тоже очень-очень интересует,на основании чего(курс доллара,поднятие цен на электроенергию,может снег уже выпал,или ппосто газ на АЗС подорожал)…а может уровень жизни резко скачок сделал.....?????

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1514.052 294
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская14.05120
- Если вы инвестор проблемного строительства. Что делать?13.0546
- Дом №16, ЖК "Эврика"13.051 504
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а12.0588
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца12.05267
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная12.051 155
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка11.055 551
- ЖК "Британский квартал", ул. Дмитрия Луценко - "Роял Хауз"11.051 428
- Где купить кваритру в новострое?11.051
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?14.054 356
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Капітальний ремонт +-40кв.м12.053
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продаж, обмін, ремонт балонів під пропан бутан06.04
- Балони побутові під пропан бутан06.041
- Рынок антиквариата03.04

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее