Подать объявление

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗастройщикБелый Шоколад
Сдача ЖК2014 - 2023 г.
Планировки
от 15 100 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
13из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .176178. . .289
25 авг 2016 12:09
Цитата "Sun 7":
А може ціна за охорону залежить не від кількості квартир,а від великого і жадібного корману нашого забудовника? Маю знайомого директора зі служби охорони,то можу у нього поцікавитись з поводу коштів служби безпеки,за які послуги і за скільки вони пропонують свої послуги?! А тоді вже будем рівняти!

Ціна якраз залежить від кількості квартир, бо вартість ділиться на всіх жителів, а в нас ще не всі будинки побудовані й заселені. До того ж це не остаточна ціна, якщо Ви житель нашого ЖК і маєте зауваження або побажання, то можете висловити їх Керуючій Компанії, їх обов'язково буде розглянуто.
25 авг 2016 13:23
Особисто мене дивує те що наш ЖК не огороджений по периметру, камери явно не перекривають периметр. При цьому впроваджується охорона.
Який сенс у контролі заїзду чи охорони взагалі, якщо можна зайти через чигирі????
Від обіцяного паркану є тільки половина. А обіцяти починали ще минулої осені...
Як приклад більш-менш нормальної охорони є Чайка, де централізовані входи, заїзди, надійний паркан і більш-менш помітна охорона, камери. Видно за що оплата... От тільки не знаю скільки...
І щодо відповідальності... ясно що жодна охоронна фірма не несе ПОВНОЇ відповідальності, але хоча в у якихось рамках, коли вбачається що охорона порушила свої обов'язки, потрібно мати хоч якусь управу на них - штраф або відшкодування збитків з певним лімітом. Як приклад у договорах охорони ДСО чи ВЕНбеста є такі положення.
Тоді у них хоч якийсь стимул буде слідкувати за порядком.
Ну і договір має бути прямий з охоронною фірмою, щоб все по закону...
Особисто я дуже хотів закритий ж.к. І це має
бути на європейському рівні.
25 авг 2016 13:29
Ну насправді ви праві і ВІДДІЛ ПРОДАЖУ теж правий: потрібно або писати колективне звернення або ще щось! Відповідальним за цю всю лабуду є скме управляюча компанія, а не відділ продажу. Тому було б не погано запросити в бесіду (а це вже може бути ініціатива ВІДДІЛУ ПРОДАЖУ, що інвестори ПРОСЯТЬ до розмови) хоча б одну людину, яка відповідатиме на питання по охороні, електроенергії, воді і тд. Тому я, як інвестор ПРОШУ ВІДДІЛ ПРОДАЖІВ запросити людину від керуючої компанії для відповіді на запитання, що в нас виникають. Якщо ж їм зручно інший вид спілкування, тоді потрібно шукати інші форми спілкування (колективні звернення і тд).
25 авг 2016 15:29
Цитата "Стой там иди сюда":
Ну насправді ви праві і ВІДДІЛ ПРОДАЖУ теж правий: потрібно або писати колективне звернення або ще щось! Відповідальним за цю всю лабуду є скме управляюча компанія, а не відділ продажу. Тому було б не погано запросити в бесіду (а це вже може бути ініціатива ВІДДІЛУ ПРОДАЖУ, що інвестори ПРОСЯТЬ до розмови) хоча б одну людину, яка відповідатиме на питання по охороні, електроенергії, воді і тд. Тому я, як інвестор ПРОШУ ВІДДІЛ ПРОДАЖІВ запросити людину від керуючої компанії для відповіді на запитання, що в нас виникають. Якщо ж їм зручно інший вид спілкування, тоді потрібно шукати інші форми спілкування (колективні звернення і тд).

Відділ Продажів тут мало чим допоможе, хіба що знов чогось там на колись там на обіцяють...
Тут всі питання до ЖЕКу. А там підхід зовсім інший... :(

Особисто я висказав свої зауваження у відповідь на розсилку по умовам охорони. Ну і особисто спілкувався з Жеком на цю тему, сказали що багато кому не сподобалась пропозиція і хто проти... Типу охоронними фірмам не цікаво заходити. Але вони типу допрацьовують схему роботи. Але щось поки глухо... Але і грошей не просять, просто ящика для пошти поки ще не повісили :)
25 авг 2016 15:31
Цитата "Pasha K.":

Відділ Продажів тут мало чим допоможе, хіба що знов чогось там на колись там на обіцяють...
Тут всі питання до ЖЕКу. А там підхід зовсім інший... :(

Особисто я висказав свої зауваження у відповідь на розсилку по умовам охорони. Ну і особисто спілкувався з Жеком на цю тему, сказали що багато кому не сподобалась пропозиція і хто проти... Типу охоронними фірмам не цікаво заходити. Але вони типу допрацьовують схему роботи. Але щось поки глухо... Але і грошей не просять, просто ящика для пошти поки ще не повісили :)

Ну ми поки що не живемо і тому не глибоко вникаємо в проблему. Хоча, якщо будуть принципові якісь питання і, потрібно буде наша присутність-то готові приїжджати!
25 авг 2016 19:55
Цитата "Pasha K.":
Особисто мене дивує те що наш ЖК не огороджений по периметру, камери явно не перекривають периметр. При цьому впроваджується охорона.
Який сенс у контролі заїзду чи охорони взагалі, якщо можна зайти через чигирі????
Від обіцяного паркану є тільки половина. А обіцяти починали ще минулої осені...
Як приклад більш-менш нормальної охорони є Чайка, де централізовані входи, заїзди, надійний паркан і більш-менш помітна охорона, камери. Видно за що оплата... От тільки не знаю скільки...
І щодо відповідальності... ясно що жодна охоронна фірма не несе ПОВНОЇ відповідальності, але хоча в у якихось рамках, коли вбачається що охорона порушила свої обов'язки, потрібно мати хоч якусь управу на них - штраф або відшкодування збитків з певним лімітом. Як приклад у договорах охорони ДСО чи ВЕНбеста є такі положення.
Тоді у них хоч якийсь стимул буде слідкувати за порядком.
Ну і договір має бути прямий з охоронною фірмою, щоб все по закону...
Особисто я дуже хотів закритий ж.к. І це має
бути на європейському рівні.

Цілком з вами згодна! Треба робити колективні збори і вирішувати питання с приводу охорони та її коштів. Чи може навіть писати колективну відмому від охорони,якщо наш ЖК не запевнить в достовірності своїх намірів,а саме:чіткій договір,де чітко буде зрозумілі обовьязки двух сторін,відповідальність охорони,чи може це буде платне паркувальне місце..і так далі!
25 авг 2016 20:01
Цитата "b-shokolad":

Ціна якраз залежить від кількості квартир, бо вартість ділиться на всіх жителів, а в нас ще не всі будинки побудовані й заселені. До того ж це не остаточна ціна, якщо Ви житель нашого ЖК і маєте зауваження або побажання, то можете висловити їх Керуючій Компанії, їх обов'язково буде розглянуто.
25 авг 2016 20:05
Цитата "Sun 7":

Дякую! Обов'язково вас відвідаю в найближчий час. Вважаю,що у нас з вами буде тривала бесіда з приводи охорони.
25 авг 2016 22:55
ЖК,а скажіть будьласка,якщо ціна за охорону залежить від кількості квартир,то на скільки квартир зараз це поділенно? Якщо я правильно розумію,коли всі будинки будуть побудовані і заселені,то ціна за охорону буде меньша,чи як? Чи може нам краще буде розглядати це питання,коли всі мешканці будуть заселенні і коли повністю буде огорожений комплекс? Мабудь це буде справидливо і достовірно з обох сторін. Надайте мешканцям дійсність своїх слів і відповідальності,а не тільки обіцянок! І тоді все буде добре! И с приводу охорони вважаю,що зараз це заранно і не потрібно.
25 авг 2016 23:46
І до речі,ЖК,підскажіть з якою ви охороную фірмою завірили договір? Дуже цікаво! Чекаю на відповідь.
26 авг 2016 06:38
Цитата "Sun 7":
І до речі,ЖК,підскажіть з якою ви охороную фірмою завірили договір? Дуже цікаво! Чекаю на відповідь.

Добрий день!

Співпрацюємо з охоронною фірмою Група Прайм. З приводу деталей співпраці звертайтеся в ЖЕК, приймальні дні - понеділок, середа, п'ятниця. На форумі такі питання не вирішуються.
26 авг 2016 06:46
Мдаааааааааа. Намагаючись знайти таку компанію надибав ЛИШЕ обяви про трудоустрій на ОЛХ і про продаж компанії! Тепер зрозуміло: найняти невідому компанію але здерти по більше.... Я в шоці, шановні. І ми ще вимагаємо відповідальності... Ну ну... Я навіть сайт не знайшов цієї компанії. Хотів би я помилятися.....
26 авг 2016 08:09
Мдаааааааааа. Намагаючись знайти таку компанію надибав ЛИШЕ обяви про трудоустрій на ОЛХ і про продаж компанії! Тепер зрозуміло: найняти невідому компанію але здерти по більше.... Я в шоці, шановні. І ми ще вимагаємо відповідальності... Ну ну... Я навіть сайт не знайшов цієї компанії. Хотів би я помилятися.....

Зі всіма документами можете ознайомитись в Жеці, ліцензії можете знайти на сайтах Мінюста й МВС. Якщо Ви маєте якість питання, побажання чи пропозиці в Жеці Вас вислухають і допоможуть. Прийомні дні - понеділок, середа, п'ятниця.
26 авг 2016 08:39
Цитата "b-shokolad":

Зі всіма документами можете ознайомитись в Жеці, ліцензії можете знайти на сайтах Мінюста й МВС. Якщо Ви маєте якість питання, побажання чи пропозиці в Жеці Вас вислухають і допоможуть. Прийомні дні - понеділок, середа, п'ятниця.

Ну. Не в укір вам скажу так: знаємо, як робляться ліцензії:) А от як пояснити факт того, що компанію продають (основана вона лише в кінці 2015 року!!!)-для мене загадка, якщо чесно, при наявності наринку уйми фірм, що себе зарекомендували і мають багаторічну історію.
Ще раз: я з підозрою дивлюсяна ВСЕ і це мені допомагає по життю. І дивно те, що народ не розуміє за що платить високу (???) ціну, а компанія якась не зрозуміла. Лише моє ІМХО. Можливо решті все подобається?! А я, коли переїду в ДК, обовязково контактуватиму з управляючою організацією і питань до них буде не менше з мого боку, ніж зараз. Це я до чого все пишу? Можливо варто переглянути підрядника і зменшити свою маржу, щоб люди були хоча б на 70% впевнені в тому, що охоронна організація несе таки відповідальність за охорону, а не для галочки там? От і все. Можливо, я глибоко помиляюся, але все ж таки... Не поцікавишся-не дізнаєшся!
26 авг 2016 09:06
Доречі! А яка місячна плата за охорону? Дякую!
26 авг 2016 09:27
По поводу охраны они только устанавливают цени! об этом уже писалось!!! Если лицензию можна легко зделать ,то и сайт тем более. Ета тема уже поднемалась на форуме, пролестайте!
26 авг 2016 11:18
Доречі! А яка місячна плата за охорону? Дякую!

100 грн
26 авг 2016 11:18
Дякую!
26 авг 2016 11:35
Доброго времени суток соседи. Мы только переехали, ещё не обустроились, но все же... Вопрос по поводу интернета, скажите пожалуйста куда и к кому с вопросами о подключении и т.д.? Мобильный интернет тут не работает, а без интернета вообще тяжко... Заранее спасибо за ответ.
26 авг 2016 11:59
Цитата "Дженни":
Доброго времени суток соседи. Мы только переехали, ещё не обустроились, но все же... Вопрос по поводу интернета, скажите пожалуйста куда и к кому с вопросами о подключении и т.д.? Мобильный интернет тут не работает, а без интернета вообще тяжко... Заранее спасибо за ответ.

//newtele.com.ua/ (044) 277- 4 - 277 Позвоните узнайте по своему дому есть ли возможность подключения.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .176178. . .289
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее