ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 6
Застройщик | АТРИА ДЕВЕЛОПМЕНТ |
Сдача ЖК | 2021 - 2025 г. |
Планировки | от 29 200 Грн/м² |
11/31% | ||
4/11% | ||
5/14% | ||
5/14% | ||
10/29% |
PoDarka
Добрий вечір, а підкажіть як можна перевірити, що вода підведена і нормально функціонує? Я як розумію зараз тільки виходи на неї є. Ліфт працює, про ліфти говорили ще до війни інвестори.
Перед счетчиком есть вентиль. Который можно попробовать открыть. Или хотя бы задать вопрос сопровождающему.
dedpihto
Перед счетчиком есть вентиль. Который можно попробовать открыть. Или хотя бы задать вопрос сопровождающему.
Открыть вентиль не имея при этом ничего на концах труб в квартире? Обычно так никто не делает. Та и вода в доме (по крайней мере еще пока) не является каким-то сверх-достижением и наверняка есть.
skodaoctaviaa5
Открыть вентиль не имея при этом ничего на концах труб в квартире? Обычно так никто не делает. Та и вода в доме (по крайней мере еще пока) не является каким-то сверх-достижением и наверняка есть.
В чём проблема так сделать? Капнет на бетонный пол 10 миллилитров воды? Скорее всего есть, но можно же проверить точно )
skodaoctaviaa5
Делать ремонт без воды проблематично. А открытие крана кратковременно на одну четверть вряд ли спровоцирует потоп).
На все вопросы по воде отвечают, что через две-три недели все будет) Если серьезно, то обещают к выдаче ключей все вопросы по коммуникациям закрыть. На дороге к офису продаж появились новые люки, когда я спросил или это подключали воду он четкого ответа не дал. (из-за них нет проезда до ОП).
Начать работы по придомовой в сентябре....Похоже ждут начала сезона дождей, печально. Или рассчитывают на то что осенью и зимой будет жарко и сухо. Может у них прораб родом из страны расположенной в экваториальном климатическом поясе и не знает что у нас осенью дожди, а зимой морозы. То они в поздней осенью - зимой фасад делать планировали, теперь все лето прождали и дождливой осенью придомовую собираются делать(или может это чтобы НЕ делать)?
asmihal
На все вопросы по воде отвечают, что через две-три недели все будет) Если серьезно, то обещают к выдаче ключей все вопросы по коммуникациям закрыть. На дороге к офису продаж появились новые люки, когда я спросил или это подключали воду он четкого ответа не дал. (из-за них нет проезда до ОП).
Я подписал акт с комментом, что трубы есть - технической возможности проверить герметичность и подключения- нет. И аналогично по отоплению.
Заморачиваться с этим смысла не видел, потому что можно поставить сверку бочку воды, заполнить водой систему и обойти все наши проверки.
По придомовой тоже пообещали начать работы через две недели. Но уже и так видно, что там нет места как на макетах от дома до забора и что там вообще будет- открытый вопрос.
Здравствуйте!А стройка 3-го и 4-го корпусов идёт,Вы не обратили внимания?Есть хоть какие-то там движения?
Доброго дня, а задайте хто небудь питання, щодо будівництва наступної черги будь-ласка, коли планують відновити будівництво і чи планують взагалі?
Viktor 1991
Доброго дня, а задайте хто небудь питання, щодо будівництва наступної черги будь-ласка, коли планують відновити будівництво і чи планують взагалі?
Доброго дня! Вже задавала це питання.... Планують відновлювати будівництво але після того як закриють питання по цим двом корпусам наскільки я правильно зрозуміла, ще раз перепитав коли буду оглядати свою квартиру у другому корпусі....
Andreeva Ira
Доброго дня! Вже задавала це питання.... Планують відновлювати будівництво але після того як закриють питання по цим двом корпусам наскільки я правильно зрозуміла, ще раз перепитав коли буду оглядати свою квартиру у другому корпусі....
Дякую за відповідь!
Добрий день! Скажіть, будь ласка, як можна зареєструватися на перегляд? Квартира в корпусі 2.
LAN@
Добрий день! Скажіть, будь ласка, як можна зареєструватися на перегляд? Квартира в корпусі 2.
Представник забудовника мене сама набрала запропонувала дати і ми обрали ту яка мені підійшла, тому чекайте вас обов'язково наберуть, я так розумію у порядку черги.
1. З
06.09.22 розпочинається запис на видачу документів
2. Записувати
на видачу документів почнемо із тих інвесторів, які вже переглянули свої активи
до 24.02.22 та у Акті перегляду ВІДСУТНІ ЗАУВАЖЕННЯ.
Потім телефонуватимемо
інвесторам, які почали переглядати свої активи із 03.08.22 та у Акті перегляду
відсутні зауваження.
3. З
12.09.22 розпочинається видача документів, а саме: Виписка, Довідка, Акт.
Atria City.Teremky
Шановні інвесторита форумчани!
Повідомляємо планактивностей щодо видачі документів.1. З06.09.22 розпочинається запис на видачу документів
2. Записуватина видачу документів почнемо із тих інвесторів, які вже переглянули свої активидо 24.02.22 та у Акті перегляду ВІДСУТНІ ЗАУВАЖЕННЯ.
Потім телефонуватимемоінвесторам, які почали переглядати свої активи із 03.08.22 та у Акті переглядувідсутні зауваження.
Інвесторам, у квартирах яких є недоліки, будемо телефонувати та записувати наотримання документів після усунення недоліків.3. З12.09.22 розпочинається видача документів, а саме: Виписка, Довідка, Акт.
План-капкан під назвою "Беріть те, що даєм" набирає обертів)
Квартири отримають ті, в кого відсутні зауваження
Fire
План-капкан під назвою "Беріть те, що даєм" набирає обертів)
Квартири отримають ті, в кого відсутні зауваження
Не розганяйте панiку. Все правильно роблять. Через 2-3 мiсяцi вiд зауважень вiдмовляться найприскiпливiшi. Ну прийдуть на повторний огляд, якщо знову виявлять якiсь недолiки, то треба буде вирiшувати - або чекати ще кiлька мiсяцiв, або писати - зауважень не маю.
Але я ж так розумiю, що користуватись власники вже можуть(ключi видали всiм?), навiть з зауваженнями? Тобто тiльки докiв не видадуть? Чи доки недолiки не подолають, ключi не видадуть?
skodaoctaviaa5
Не розганяйте панiку. Все правильно роблять. Через 2-3 мiсяцi вiд зауважень вiдмовляться найприскiпливiшi. Ну прийдуть на повторний огляд, якщо знову виявлять якiсь недолiки, то треба буде вирiшувати - або чекати ще кiлька мiсяцiв, або писати - зауважень не маю.
Але я ж так розумiю, що користуватись власники вже можуть(ключi видали всiм?), навiть з зауваженнями? Тобто тiльки докiв не видадуть? Чи доки недолiки не подолають, ключi не видадуть?
Ключі не видали нікому. Вони видаются на етапі з документами.
Andreeva Ira
Представник забудовника мене сама набрала запропонувала дати і ми обрали ту яка мені підійшла, тому чекайте вас обов'язково наберуть, я так розумію у порядку черги.
щиро вірю в це
Ауууу!!! Инвесторааа!!! Неужели за месяц так мало было осмотров? Неужели впадлу поделиться впечатлениями? Народ волнуецца!
dedpihto
Ауууу!!! Инвесторааа!!! Неужели за месяц так мало было осмотров? Неужели впадлу поделиться впечатлениями? Народ волнуецца!
Всi активно займаються ремонтами, щоб до кiнця осенi вже заїхати.
skodaoctaviaa5
Всi активно займаються ремонтами, щоб до кiнця осенi вже заїхати.
Настолько активно шо оторвацца на пять минут никак? Все равно же в туалете в гаджет пяляцца!)
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349