ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 6

Застройщик | АТРИА ДЕВЕЛОПМЕНТ |
Сдача ЖК | 2021 - 2025 г. |
Планировки | от 29 200 Грн/м² |
11/31% | ||
4/11% | ||
5/14% | ||
5/14% | ||
10/29% |
dsdsds
Доброго дня, будь ласка у кого є досвід з перегляду й приймання квартири - на що саме треба звернути увагу? дякую
Зверніть будь ласка увагу на коридори та під'їзди - чи відповідає ремонт в них заявленому:
Fire
Зверніть будь ласка увагу на коридори та під'їзди - чи відповідає ремонт в них заявленому:
А что за фотка?
dedpihto
А что за фотка?
З сайту atria.ua
Fire
А якщо не вiдповiдає, то знайдіть в договорi пункт, в якому чітко сказано, що ремонт має виглядати точнісінько як на картинці. Якщо такого пункту немає - то і ніхто не зобов'язаний його таким робити. Це всього навсього рендери - реклама, яка може відрізнятись від реального товару.
Fire
Ні не відповідає, більше того коридор ще навіть не до кінця завершений. І додам, ви приймаєте квартиру а не коридор, і пунку про прийом МОП-ів або ж прибудинкової території (доречі котельні теж) - Нема.
Шановний(на) учасник форуму skodaoctaviaa5, якщо ви є "засланий козачьок" забудовника - то полеміка яку ви розводите в цьому чаті мені зрозуміла. Але щось мені підказує, що вам просто нема чим зайнятись)
Я, наприклад, хочу отримати те, за що заплатив, понадіявшись на порядність забудовника. Мені та всім іншим інвесторам продали таку "картинку", макет, візуалізацію, називайте як завгодно. Якщо ж забудовник вирішив зробити дешевше і як небудь на тяп-ляп - то це вже ошуканство! А прописано то юридично чи ні - то вже спосіб.
skodaoctaviaa5
А якщо не вiдповiдає, то знайдіть в договорi пункт, в якому чітко сказано, що ремонт має виглядати точнісінько як на картинці. Якщо такого пункту немає - то і ніхто не зобов'язаний його таким робити. Це всього навсього рендери - реклама, яка може відрізнятись від реального товару.
Ну взагалі то це публічна аферта, а не просто реклама.
Oleksii Kyiv
Ну взагалі то це публічна аферта, а не просто реклама.
Публічна оферта, коли ви не складали договір, а просто вдарили по руках.Як в магазині огірки купуєте то там публічна оферта по ціні, вам запропонували умови і ви вимагаєте їх.
а тут реклама, бо конкретика прописується в договорі, а не тому що щось в рекламі написано, чи намальовано
"" Публічна оферта (далі Оферта) – публічна пропозиція, тобто пропозиція укласти договір на заздалегідь визначених умовах. Процес переговорів та досягнення домовленостей щодо умов не відбувається.""
Fire
мене більше цікавіть, що треба в квартирі перевірити. мене немає, я прошу друга зробити це. моп попрошу зняти на відео
Я-Андрій
Публічна оферта, коли ви не складали договір, а просто вдарили по руках.Як в магазині огірки купуєте то там публічна оферта по ціні, вам запропонували умови і ви вимагаєте їх.
а тут реклама, бо конкретика прописується в договорі, а не тому що щось в рекламі написано, чи намальовано
"" Публічна оферта (далі Оферта) – публічна пропозиція, тобто пропозиція укласти договір на заздалегідь визначених умовах. Процес переговорів та досягнення домовленостей щодо умов не відбувається.""
У нас в договорі є пункт по МОП?
Був на цій неділі у домі, основні моменти:
Прибудинкової території немає та фасад першого поверху не зроблений.
У під‘їзді стелі не зроблені, в процесі. Стіни бежевого кольору.
На поверхах технічні люки виглядають нормально і не по «дешманськи» стоять теплові лічильники на опалення, води і електричні.
По самій квартирі- двері нормальної якості, як мені здалося. Та і взагалі по квартирі в мене не має зауважень.
По квадратурі відповідає заявленим показникам.
В загальному коли дороблять прибудинкову та під‘їзди- буде взагалі добре.
asmihal
Був на цій неділі у домі, основні моменти:
Прибудинкової території немає та фасад першого поверху не зроблений.
У під‘їзді стелі не зроблені, в процесі. Стіни бежевого кольору.
На поверхах технічні люки виглядають нормально і не по «дешманськи» стоять теплові лічильники на опалення, води і електричні.
По самій квартирі- двері нормальної якості, як мені здалося. Та і взагалі по квартирі в мене не має зауважень.
По квадратурі відповідає заявленим показникам.
В загальному коли дороблять прибудинкову та під‘їзди- буде взагалі добре.
Счетчики до войны были. Если открыть кран - вода пойдет? Напруга есть? Котельная есть? Лифт работает? Ни на один существенный вопрос пока ответа нет.
dedpihto
Счетчики до войны были. Если открыть кран - вода пойдет? Напруга есть? Котельная есть? Лифт работает? Ни на один существенный вопрос пока ответа нет.
Я написал как есть. То что вы видели это до войны- отдельно поздравляю. Я написал это для людей, которые внутри ещё не были. Вы же не соизволили ещё до войны рассказать это людям.
Приезжайте под стройку дерзите и хамите там. Я не должен с пеной у рта просить меня прокатить на лифте, потому-что мне нужно сбросить отчёт уважаемому дедупихто.
asmihal
Я написал как есть. То что вы видели это до войны- отдельно поздравляю. Я написал это для людей, которые внутри ещё не были. Вы же не соизволили ещё до войны рассказать это людям.
Приезжайте под стройку дерзите и хамите там. Я не должен с пеной у рта просить меня прокатить на лифте, потому-что мне нужно сбросить отчёт уважаемому дедупихто.
Вроде личные вещи человек написал. Вы подписали приёмку не проверив есть ли вода? Не спросив об отоплении? Немного непон6ятно если честно (
asmihal
Уважаемый asmihal!
Не далее как 2 августа Вы сообщили форуму что получили приглашение на осмотр! И задали вопрос - на что обратить внимание. Форумчане накидали интересующие вопросы.
Кататься на лифте необязательно. Достаточно проходя мимо задать вопрос сопровождающему. Равно как и по воде с электричеством. Вы этого не сделали? Ничего…бывает. Растерялся. Будем ждать инфу от следующих осмотрщиков. ✊🍻

asmihal
Подскажите пожалуйста, фотографировать разрешали?
Коробейко Павел
ну это же Вам не Зона 51 ))
ничего секретного там нет)

dedpihto
Уважаемый asmihal!
Не далее как 2 августа Вы сообщили форуму что получили приглашение на осмотр! И задали вопрос - на что обратить внимание. Форумчане накидали интересующие вопросы.
Кататься на лифте необязательно. Достаточно проходя мимо задать вопрос сопровождающему. Равно как и по воде с электричеством. Вы этого не сделали? Ничего…бывает. Растерялся. Будем ждать инфу от следующих осмотрщиков. ✊🍻
Добрий вечір, а підкажіть як можна перевірити, що вода підведена і нормально функціонує? Я як розумію зараз тільки виходи на неї є. Ліфт працює, про ліфти говорили ще до війни інвестори.

Коробейко Павел
Дозволяли як я знаю і раніше інвесторам.

- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетровское, ул. Богдана Хмельницкого, 25а08.0929
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Київміськбуд | Киев, ул. Каунасcкая, 2708.09453
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1108.093 775
- ЖК Polaris Home & Plaza | Perfect Group, Citex Development | Киев, ул. Семьи Кульженков, 2208.09496
- ЖК PetrovSky | Prof-Group | Нові Петрівці, вул.1-го Травня07.0915
- ЖК SENAT | GEOS | Киев, Кольцевая дорога, 306.0967
- ЖК Aria | GEOS | Київ, бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 13а06.09155
- ЖК La Manche | Ла Манш | Perfect Group, Укрбуд | ул. Щекавицкая, 4605.0972
- ЖК Krona Park II | Alliance Novobud | Бровари, вул. В'ячеслава Чорновола05.091 932
- ЖК Montreal House | Alliance Novobud | Київ, вул. Велика Васильківська, 102у05.09535
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?08.094 663
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Ипотека от Банков с лучшими условиями | Обсуждение кредитов под залог недвижимости13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планирую аренду квартиры в районе Подола30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тёплый пол, отзывы и советы28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланировка | тема просьб и советов по конкретным ситуациям19.082 216
- Материал многоквартирного дома новостройки. Какой лучше?13.0812
- Климатическое оборудование норвежской ТМ Bergen07.082
- Как можно прочистить или улучшить вентиляцию в квартире?06.086
- Пол на кухне – ламинат или плитка?30.0720
- Как правильно заложить швы в стенах после врезки столешницы/подоконника?24.072
- Как отвечать на How are You?06.091
- Домик для кота26.085
- Тренажер в доме. Какой выбрать24.0817
- Мебель под заказ | Объявления об изготовлении мебели18.0899
- Как уберечь холодильник от перепадов напряжения09.0810
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку05.082
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077