ЖК Академ Парк | Киевгорстрой, Укрбуд | бул. Академика Вернадского, 24
Застройщик | Киевгорстрой |
Сдача ЖК | 2017 - 2022 г. |
Планировки | от 25 405 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 122.
21/17% | ||
6/5% | ||
54/44% | ||
27/22% | ||
14/11% |
ex-user
e
Постоянный пользователь
339
15 мая 2017
04 июль 2017 19:16
Большое спасибо!
Вопрос на счет зем участка интересен. Как известно, собственником зем участка под строительство есть громада Киева, а пользователем завод специальной мебели (заказчик), согласно договору аренды...после сдачи секций\дома кто является хозяином земли под домом\секцией и придомовой? Разве не жильцы?
Если к директору завода ходить на поклон за разрешением для прокладки коммуникаций то может они завтра попросят людей из своих квартир которые построины на якобы их земле?
Это не правильно и потому, на сколько я понимаю, после сдачи объекта строительства земля под ним автоматом должна переходить в общее пользование (собственность?) жителями дома. Или я не прав?
Вопрос на счет зем участка интересен. Как известно, собственником зем участка под строительство есть громада Киева, а пользователем завод специальной мебели (заказчик), согласно договору аренды...после сдачи секций\дома кто является хозяином земли под домом\секцией и придомовой? Разве не жильцы?
Если к директору завода ходить на поклон за разрешением для прокладки коммуникаций то может они завтра попросят людей из своих квартир которые построины на якобы их земле?
Это не правильно и потому, на сколько я понимаю, после сдачи объекта строительства земля под ним автоматом должна переходить в общее пользование (собственность?) жителями дома. Или я не прав?
vassyl
v
Пользователь
35
01 февраля 2017
04 июль 2017 19:24
Цитата "YurIrina":
Дуже дякуємо ініціативній групі та усім небайдужим
Щодо землі, то, вроді вона в аренді. Треба уточнювати це питання.
YurIrina
Y
Пользователь
77
11 августа 2015
04 июль 2017 19:42
Цитата "StrelkaBelka":дякую за пророблену роботу ініціативної групи! Питання - а, наскільки може бути збільшений тариф? Чи буде в договорі обумовлено максимально допустимий граничний ліміт збільшення? Ще раз дякую!
В договорі ліміт обумовлений не буде, так як, нам пояснили, все буде залежати від об'ємів наданих послуг. Але, як обіцяють, вся інформація щодо об'ємів по запиту буде надаватися. Деяку з них ми в принципі зможемо з вами оцінити і самостійно, наприклад прибирання прибудинкової та МОП і вимагати перерахунку. А от інших послуг: доступ до лічильників нам не дуже хочуть надавати, ну і вивіз того ж сміття: я розумію, що буде акт надання послуг, але як проконтролювати його достовірність - питання. Отже, ми маємо тримати щомісяця "руку на пульсі" і контролювати діяльність нашого ЖЕО всіма можливими і доступними нам способами.
Burlati
Пользователь
77
08 марта 2016
04 июль 2017 19:49
Огромное спасибо за информацию! Вопрос: по поводу получивший смс и прием ими дом нет иныормации?
YurIrina
Y
Пользователь
77
11 августа 2015
04 июль 2017 19:54
Цитата "Burlati":Огромное спасибо за информацию! Вопрос: по поводу получивший смс и прием ими дом нет иныормации?
То что ответила Юлия Анатольевна по телефону - прием после 15-го числа, но сегодня в офисе управляющей компании услышали, что первый договор намечен на 06.07.2017.
StrelkaBelka
Постоянный пользователь
160
08 февраля 2016
04 июль 2017 20:19
мені, як інвестору 7-ї секції, ще не скоро оцінювати реальний стан послуг... Але, такий підхід про руку на пульсі спеціально розрахований, що людей це буде напрягати і щоб не паритись і будуть платити те, що буде виставляти ЖрЕК... Я розумію, коли 5,76 - постійний тариф, але може бути здійснений перерахунок за не надані послуги.... Але щоб він був збільшений на суму незрозуміло яких отриманих послуг і по якій ціні (і, які по факту вже будуть надані і відмовитись від них не можна)- я цього до кінця не розумію...Цитата "YurIrina":
В договорі ліміт обумовлений не буде, так як, нам пояснили, все буде залежати від об'ємів наданих послуг. Але, як обіцяють, вся інформація щодо об'ємів по запиту буде надаватися. Деяку з них ми в принципі зможемо з вами оцінити і самостійно, наприклад прибирання прибудинкової та МОП і вимагати перерахунку. А от інших послуг: доступ до лічильників нам не дуже хочуть надавати, ну і вивіз того ж сміття: я розумію, що буде акт надання послуг, але як проконтролювати його достовірність - питання. Отже, ми маємо тримати щомісяця "руку на пульсі" і контролювати діяльність нашого ЖЕО всіма можливими і доступними нам способами.
YurIrina
Y
Пользователь
77
11 августа 2015
04 июль 2017 20:32
Цитата "StrelkaBelka":мені, як інвестору 7-ї секції, ще не скоро оцінювати реальний стан послуг... Але, такий підхід про руку на пульсі спеціально розрахований, що людей це буде напрягати і щоб не паритись і будуть платити те, що буде виставляти ЖрЕК... Я розумію, коли 5,76 - постійний тариф, але може бути здійснений перерахунок за не надані послуги.... Але щоб він був збільшений на суму незрозуміло яких отриманих послуг і по якій ціні (і, які по факту вже будуть надані і відмовитись від них не можна)- я цього до кінця не розумію...
Ми також не згодні і не почули відповіді на зустрічні питання, які б могли сформувати чітку уяву з приводу формування тарифу. Але всі наші конкретні запитання з приводу тарифів сприймалися як посягання на "святе". На даний час у нас відсутня будь-яка альтернатива, або як прозвучало вони взагалі не будуть приймати до кінця не готові на сьогоднішній день для експлуатації в повній мірі 1-3 секції.
sloniara
s
Пользователь
53
24 мая 2016
04 июль 2017 21:17
обьем тарифа буде збільшуватись у випадку, підняття мін.зароб. плати(плата прибиральникам і т.п), ціни електроенергії(енергопостач. ліфтів) і такого інщого...зменшуватись у разі не надання якоїсь послуги, обо в не повному обсязі..також, в що я не дуже вірю, чим більше буде секцій,квартир(по мірі будівництва) тим на більшу кількість людей(квартир,кв. метрів) будуть ділитися ці затрати...але й роботи буде більше...прибиральнику треба платити заробітну плату хоч одна квартира буде звселена, хоч 1000....логіка проста...свого, і не тільки, не віддадуть.....
поки маемо те, що маємо...а далі все в наших руках...
Всім добра!!!
поки маемо те, що маємо...а далі все в наших руках...
Всім добра!!!
Артем_777
А
Новичок
20
07 февраля 2017
05 июль 2017 12:10
Інформація стосовно земельної ділянки.
ex-user
e
Постоянный пользователь
339
15 мая 2017
05 июль 2017 12:25
Форма власності-Право власності
А так же
Вид речового права-право оренди землі
Из этого не понятно кто владеет землей и кто пользователь.
По логике землей владеет город в лице громады, а пользователь земли Завод. Что становится с землей после сдачи дома?
А так же
По логике землей владеет город в лице громады, а пользователь земли Завод. Что становится с землей после сдачи дома?
Артем_777
А
Новичок
20
07 февраля 2017
05 июль 2017 13:32
Цитата "ex-user":Форма власності-Право власності
А так же
Стаття 42 Земельного кодексу України визначає
1. Земельні ділянки, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території державної або комунальної власності, надаються в постійне користування підприємствам, установам і організаціям, які здійснюють управління цими будинками.
2. Земельні ділянки, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкова територія, що перебувають у спільній сумісній власності власників квартир та нежитлових приміщень у будинку, передаються безоплатно у власність або в постійне користування співвласникам багатоквартирного будинку в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
3. Порядок використання земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території, визначається співвласниками.
4. Розміри та конфігурація земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території, визначаються на підставі відповідної землевпорядної документації.
Проте порядок КМ України щодо передачі безоплатно земельних ділянок не прийнятий (я його не знайшов). Обов'язок КМ України прийняти даний порядок сплинув ще у 2015 році.
НикНеДляФорума
Постоянный пользователь
365
17 февраля 2016
05 июль 2017 13:33
Есть уже те, кто записался на прием квартиры? На какие даты?
HeatFlex
H
Постоянный пользователь
128
08 декабря 2015
05 июль 2017 13:35
Мені ще довідку не видали. Тому навіть не дзвонив.
AO
A
Старожил
882
04 января 2014
05 июль 2017 13:50
Цитата "HeatFlex":Мені ще довідку не видали. Тому навіть не дзвонив.
мне СМС тоже не приходил - перезвонил им, справка давно готова сказали, сегодня забрал
HeatFlex
H
Постоянный пользователь
128
08 декабря 2015
05 июль 2017 13:53
Цитата "AO":
мне СМС тоже не приходил - перезвонил им, справка давно готова сказали, сегодня забрал
В понеділок дзвонив у відділ супроводу, сказали що нічого немає. З оплати пройшло 2-а тижні.
Куди ви дзвонили і через скільки було готово ?
kovalenko2
k
Пользователь
37
17 мая 2017
05 июль 2017 14:07
Цитата "НикНеДляФорума":Есть уже те, кто записался на прием квартиры? На какие даты?
Мы с 3 секции нам сегодня сообщила Юлия что звонить 17 июля и тогда возможно будет запись.
1 секцию вроде уже записывают на предварительный осмотр-прием, звоните Юлии
AO
A
Старожил
882
04 января 2014
05 июль 2017 14:11
Цитата "HeatFlex":
В понеділок дзвонив у відділ супроводу, сказали що нічого немає. З оплати пройшло 2-а тижні.
Куди ви дзвонили і через скільки було готово ?
оплачивал 2 недели назад - звонил в понедельник в отдел сопровождения.
сегодня когда доставали мою справку, то в папке было приличное кол-во - не менее 30-40 справок
ex-user
e
Постоянный пользователь
339
15 мая 2017
05 июль 2017 15:40
Цитата "Артем_777":
Стаття 42 Земельного кодексу України визначає
1. Земельні ділянки, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території державної або комунальної власності, надаються в постійне користування підприємствам, установам і організаціям, які здійснюють управління цими будинками.
2. Земельні ділянки, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкова територія, що перебувають у спільній сумісній власності власників квартир та нежитлових приміщень у будинку, передаються безоплатно у власність або в постійне користування співвласникам багатоквартирного будинку в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
3. Порядок використання земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території, визначається співвласниками.
4. Розміри та конфігурація земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території, визначаються на підставі відповідної землевпорядної документації.
Проте порядок КМ України щодо передачі безоплатно земельних ділянок не прийнятий (я його не знайшов). Обов'язок КМ України прийняти даний порядок сплинув ще у 2015 році.
Какова перспектива подать иск в окружной административный суд на КМ за бездеятельность и обязать принять порядок?
Помнится после внесения изменений в закон о дорожном движении КМ не внес своевременно в течении месяца изменения в ПДД, как а требовал закон, и активисты подали в суд на КМ. Суд по формальной причине удовлетворил иск активистов и обязал КМ внести изменения...представитель КМ жалко оправдывалась в суде "не успели..вот вот на днях" =) при чем дело было рассмотрено очень быстро так как доказывать что-то особо не было смысла-КМ протупил со сроком и это факт, изменения не внесены. А юрист получил +1 к репутации и резюме, скорее даже +2 так как выиграл дело против целого кабинета министров =)
Артем_777
А
Новичок
20
07 февраля 2017
05 июль 2017 15:52
Як на мене, перспектива у позитивному вирішенні справи є непоганою. Але є питання:
1. як виконати рішення;
2. чи будемо ми оформлять землю до завершення будівництва другого будинку, адже я впевнений що дозвільна документація буде привязана до конкретної земельної ділянки з відповідним кадастровим номером. Нам же потрібно, як зазначено в законі розробити землевпорядну документацію, фактично поділити земельну ділянки, і у звязку з цим виникнуть дві інші земельні ділянки, з іншими кадастровими номерами, що як зазначалося вплине на дозвільну документацію.
1. як виконати рішення;
2. чи будемо ми оформлять землю до завершення будівництва другого будинку, адже я впевнений що дозвільна документація буде привязана до конкретної земельної ділянки з відповідним кадастровим номером. Нам же потрібно, як зазначено в законі розробити землевпорядну документацію, фактично поділити земельну ділянки, і у звязку з цим виникнуть дві інші земельні ділянки, з іншими кадастровими номерами, що як зазначалося вплине на дозвільну документацію.
vassyl
v
Пользователь
35
01 февраля 2017
05 июль 2017 16:00
Добрий день! Чи обговорювалось на зустрічі питання отримання квартир у власність у світлі того, що будинку присвоєна поштова адреса і більше ніяких перепон для цього, ніби-то, немає?
І чи можна без права власності провести обмін встановленого електролічильника на двозонний?
І чи можна без права власності провести обмін встановленого електролічильника на двозонний?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная28.111 011
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее