Подать объявление

Жилой квартал Патриотика | Аркада | Осокорки-Северные

ЗастройщикАРКАДА
Сдача ЖК2015 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-130из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 560.
86/15%
41/7%
127/23%
212/38%
94/17%
1. . .350352. . .936
23 сен 2015 08:00
Цитата "Inna170581":
А если в банк введут временную администрацию ? Чем это светит недостроенным домам? Как думаете?

Тимчасова адміністрація в банку не вводиться через те, що зник акціонер.
23 сен 2015 08:09
Народ, Аркада відрізняється від інших комерційних банків специфікою діяльності. Дельта-банк піднявся свого часу за рахунок споживчих кредитів (кредити на придбання споживчих товарів або послуг)як і більшість банків. Аркада ж спеціалізується в основному на іпотечному кредитуванні. Заспокойтеся. Давайте не піднімати паніку завчасно.
23 сен 2015 08:11
половина Патриотики параноиков :faceoff:
23 сен 2015 08:17
Цитата "uaVladya":
половина Патриотики параноиков :faceoff:

:clap: :yes:
23 сен 2015 08:21
Цитата "Скратти":

:clap: :yes:

:bis:

так почитаешь просто детективная история, пропал один из инвесторов какой ужас, и беху среднепаршивости спалил что бы никто не догадался что он вывез тонну денег )))
23 сен 2015 08:29
Цитата "uaVladya":

так почитаешь просто детективная история, пропал один из инвесторов какой ужас, и беху среднепаршивости спалил что бы никто не догадался что он вывез тонну денег )))

если бєха- єта та которая на фотографиях - то спалили ее давно)

нашел на одном ресурсе совсем лютій бред, на котором меня больше всего умилил латвийский бомж

//www.depo.ua/rus/money/znikliy-preziden t-banku-arkada-pov-yazaniy-z-vtikachem-2 2092015200900

кто-то зачем-то травит аркаду( странно, зачем?
23 сен 2015 08:32
кто-то зачем-то травит аркаду( странно, зачем?[/quote]
В том то и дело, что предпосылок может и не быть для чего-то плохого, но сейчас в нашей стране это необязательно, передел (
23 сен 2015 08:33
Цитата "bur1968":

Вопрос один - распорядитель денежных средств банк или стойкомпания, указанная в документах. И есть ли деньги на счетах банка или стройкомпании.

ВИТЯГ З ДОГОВОРУ

Управитель (БАНК) приймає від Довірителя (ІНВЕСТОР) кошти в управління та відповідно до Правил фонду і цього Договору перераховує частину таких коштів для фінансування будівництва, решта коштів (оперативний резерв) залишається в управлінні Управителя. Після закінчення будівництва, введення об’єкта будівництва в експлуатацію, підключення його до інженерних мереж, передачі його об'єднанню співвласників, або власнику, або
експлуатуючій організації разом з необхідною технічною документацією, та, відповідно, під заселення Довірителям кошти оперативного резерву Управитель перераховує
Забудовнику.

При здійсненні управління майном для досягнення мети цього Договору Управитель діє від свого імені в інтересах Довірителів, дотримується встановлених Правилами фонду та цим Договором обмежень щодо окремих дій з управління цим майном і обмежень права довірчої власності.
23 сен 2015 08:36
Цитата "ujin01":

А хто його знає. Політика? Конкуренція? хоча я не знаю який банк ще займається іпотечним кредитуванням зараз.
23 сен 2015 08:38
Цитата "ujin01":

если бєха- єта та которая на фотографиях - то спалили ее давно)

нашел на одном ресурсе совсем лютій бред, на котором меня больше всего умилил латвийский бомж

//www.depo.ua/rus/money/znikliy-preziden t-banku-arkada-pov-yazaniy-z-vtikachem-2 2092015200900

да тупость что тут вообще говорить.
23 сен 2015 08:38
Цитата "Скратти":

А хто його знає. Політика? Конкуренція? хоча я не знаю який банк ще займається іпотечним кредитуванням зараз.

Но на "Эврику" уже кредиты не дают
23 сен 2015 08:45
Під Львовом знайшли тіло зниклого президента банку

Президента київського банку "Аркада" Сергія Сущева знайшли мертвим у селі Раковець, що за 20 км від Львова.

Таку інформацію передає "ZAXID.NET".

Як раніше повідомлялося, 18 вересня Сущев зник. 20 вересня його автомобіль знайшли обгорілим біля с. Раковець Пустомитівського району.

У міліції наразі жодних деталей не розголошують.
23 сен 2015 08:54
Цитата "Inna170581":

Но на "Эврику" уже кредиты не дают

Что за бред, вы не в теме и туда же.
На Эврику и раньше кредиты не давали, ни в сентябре ни в августе.
23 сен 2015 08:56
Цитата "Скратти":

так в том то и дело, что они уникальны на рынке.
возможно застройщики-конкуренты купили журналистов, так как аркада своими ценами нехило сбивает среднюю цену по рынку недвижимости Киева.
и такие новости если правда могут прозвучать и по основным каналам.
а то интернетавская писанина в види копипаста друг друга, и как после дождя появляются специально подготовленные бредовые материалы (по типу латвийского бомжа)...
совпадение? не думаю...
23 сен 2015 08:57
Цитата "barracuda2015":

Что за бред, вы не в теме и туда же.
На Эврику и раньше кредиты не давали.

Я в "теме", на "Эврику" изначально кредиты не давались, почему? Раньше абсолютно под все проекты было кредитование.
23 сен 2015 08:57
Цитата "aizberg":

У міліції наразі жодних деталей не розголошують.

:faceoff:
ААААА - это пять!
напоминает эпос с чупакаброй
23 сен 2015 08:58
Цитата "Inna170581":

Я в "теме", на "Эврику" изначально кредиты не давались, почему? Раньше абсолютно под все проекты было кредитование.

так если вы в теме, то чего такие вопросы задаете?
а вы, батенька, инвестор какого дома?
23 сен 2015 09:00
Собаки лают, караван идет. :ded:
23 сен 2015 09:01
Цитата "ujin01":

ААААА - это пять!
напоминает эпос с чупакаброй

Слишком много шума как для фэйка. Влияние думаю будет минимальное.
23 сен 2015 09:03
Та ну... якщо це правда, то може бути що завгодно. Від якихось розбірок до банального пограбування.

Але реально дивно, що вся інфо з цього приводу є лише в неті і жоден з великих телеканалів ні на своїх сайтах, ні в ефірі вчора не давав цю новину.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .350352. . .936
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее