Подать объявление

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗастройщикАРКАДА
Сдача ЖК2017 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-104из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .775777. . .1125
03 апр 2018 04:23
А у вас запитання до чиновників тільки з приводу перевірки людей. А запитань звідки у них дома, квартири, параходи і тд. У вас немає. Виникають великі сумніви, що ви думаєте саме головою.
03 апр 2018 04:26
Цитата "SilverF":

Вона є у всіх, хто має гроші на квартиру. А субсидія не "положена" тим, хто заробляє гроші аж на квартиру і зареєстрований за місцем отримання субсидії

Зареєстрований за місцем отримання субсидії тому що квартира будується і тому зареєструватись там не має можливості.
03 апр 2018 04:28
Цитата "ilonalumej":
А у вас запитання до чиновників тільки з приводу перевірки людей. А запитань звідки у них дома, квартири, параходи і тд. У вас немає. Виникають великі сумніви, що ви думаєте саме головою.

Тобто, ви обкрадаєте свою громаду і при цьому скаржитесь на чиновників, які обкрадають свої громади? Цікава логіка ... головою 😊
03 апр 2018 04:33
Яку громаду) хто обкрадає). Було задане запитання як правильно поступити в даній ситуаціїї. І уже тоді принімати рішення виписатись з квартири батьків якщо фінансування в будівництво впливае на субсидію. ... головою🙈
03 апр 2018 05:28
Цитата "ilonalumej":
Було задане запитання як правильно поступити в даній ситуаціїї. І уже тоді принімати рішення виписатись з квартири батьків якщо фінансування в будівництво впливае на субсидію.

Шановна, доброго дня. Якщо це вам допоможе, то можу поділитись власним досвідом. Я маю прописку разом з моєю мамою в одному місті, а фактично живу з дружиною і дітьми у іншому місті. Маю змогу допомогати мамі матеріально, але цього все одно не вистачає для оплати комуналки, тому мама подала на субсидію. У собесі, де вона оформлювала субсидію, вона спитала як бути зі мною, адже я прописаний у неї, заробляю грошей, що вистачає і для неї, і для своєї сім'ї, на винаймання квартири та для кредиту Аркади. У собесі їй сказали, що для того, щоб підтвердити, що я фактично не проживаю з нею, від мене треба довідку з місця роботи на фірмовому бланку з вказанням СТАЦІОНАРНОГО телефону відділу кадрів. Таку довідку мама подала разом з заявою і декларацією. І не дивлячись на те, що ЖЕК надав інформацію до собесу, що я маю прописку разом з мамою, то субсидую їй все одно призначили. Субсидія невелика, але її як раз вистачає закрити той залишок на комуналку, якого нам не вистачає.
Думаю, якщо ми переїдемо у нову квартиру у Евриці, то я зможу більше давати мамі грошей і тоді субсидія не знадобиться взагалі.
03 апр 2018 05:30
Цитата "ilonalumej":
Яку громаду) хто обкрадає). Було задане запитання як правильно поступити в даній ситуаціїї. І уже тоді принімати рішення виписатись з квартири батьків якщо фінансування в будівництво впливае на субсидію. ... головою🙈

Мабуть ту громаду, з податків якої платяться субсидії кому треба, і кому не треба. Субсидію отрумують ваші батьки, у яких ви сидите на шиї, адже вони просто змушені платити комунал за вас. При цьому у вас самих є можливість придбати нове житло, і не має можливості сплачувати комунал за себе. Чи то житло купується за рахунок субсидії, чи доходи не відповідають сплаченим податкам... Хоча порядки у нас такі, що одні розводять державу на субсидії і дотації, а інших розводить держава на податки з чесної зарплати.
В будь якому випадку запитання про субсидії не має бути на форумі, де обговорюється новобудова.
03 апр 2018 05:55
Причому тут комуналка? І звідки ви знаєте хто оплачує комунал.?) І хто у кого сидить на шиї. Такої бредятини я давно не чув))). А питання було задане по темі, але ви перевели розмову в друге русло.
03 апр 2018 05:58
А хто кого розводить люди державу чи держава людей, дуже велике питання.
03 апр 2018 06:07
Цитата "ilonalumej":
Причому тут комуналка? І звідки ви знаєте хто оплачує комунал.?) І хто у кого сидить на шиї. Такої бредятини я давно не чув))). А питання було задане по темі, але ви перевели розмову в друге русло.

Відповідь по темі запитання: вже видану субсидію у ваших батьків не заберуть, але на наступний період не дадуть. Це, якщо законодавство не зміниться. Якщо зміниться (за європейсько-американським зразком), то фінансовий інспектор дуже швидко вичислить, що ви, "Віталію" - тіньовий ріелтор з засвіченими номерами телефонів і ІР-адресою, дуже швидко знайде вас і оштрафує або передасть справу в суд. І тоді субсидії вже не буде ніколи.
Але ця гілка справді призначена не для обговорення теми "як безболісно вкрасти у держави, громади і сусіда"
03 апр 2018 06:28
"Тіньовий ріелтор з засвіченими номерами"😂😂😂 всеж таки ви думаєте другим місцем і це не головою.🤣😂🤣
03 апр 2018 06:34
Цитата "ilonalumej":
"Тіньовий ріелтор з засвіченими номерами"😂😂😂 всеж таки ви думаєте другим місцем і це не головою.🤣😂🤣

Ображати людей, які намагаються вам допомогти - не найкращий шлях до порозуміння :no-no:
03 апр 2018 06:40
Ну так, що??? Я знаю, що я продавав квартиру. Навіщо ви мені нагадуєте???🤔
03 апр 2018 06:42
Читайте уважно"свою" до чого тут ріелтори?😊
03 апр 2018 06:44
Цитата "ilonalumej":
Ну так, що??? Я знаю, що я продавав квартиру. Навіщо ви мені нагадуєте???🤔

Це я так натякаю, що тема для ріелторів - у іншому місці
03 апр 2018 06:49
Тема ботів теж в другому місці і це я не натякаю, а пишу прямо.
03 апр 2018 06:54
Цитата "ilonalumej":
Тема ботів теж в другому місці і це я не натякаю, а пишу прямо.

Ну то й пишіть в ній. Навіщо засмічувати гілку, присвячену будівництву?
03 апр 2018 07:11
Почитайте свої пости і зрозумієте хто засмічує гілку. Шукайте тему ботів то ваша тема.
03 апр 2018 07:18
Цитата "ilonalumej":
Так бот це ж ви.

Ох, ви й значення цього слова не знаєте :faceoff:
Дуже сумно. Ви такий невихований!
03 апр 2018 07:36
Хто б говорив. Почитайте зеачення слова -ріелтор для початку. А за тим свою переписку і заодно зрозумієте хто із нас не вихований. Будьте здорові.
03 апр 2018 07:58
Цитата "SilverF":

Винятки з призначенням бувають, але вони чесні лише тоді, якщо всі зареєстровані справді не мають достатніх доходів

Этот закон одно сплошное исключение. Например, квартиру могли купить на мужа, а прописать жену в декрете. И будет все по букве закона, и без каких-то придуманных упреков про 15% совокупного дохода.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .775777. . .1125
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее