Подать объявление

Заметая следы, Зварич стал неадекватным

12 март 2009 11:33

В среду со скандально известным Игорем Зваричем, обвиняемым во взяточничестве экс-главой Львовского апелляционного админсуда, в присутствии его адвоката активно работали следователи по особо важным делам Генпрокуратуры. Об этом сообщил представляющий интересы Зварича Игорь Савка.



Читать дальше >>

12 март 2009 11:33
Судова влада,як інституція державності має бути бездоганною. Якщо вона такою не є, як у нас в Україні, немає сенсу говорити про довіру людей до цієї держави і ніякі переконання діяти не будуть, а корупція тільки буде рости у геометричній прогресії. Що ми й спостерігаємо тепер. Про яку національну, інтернаціональну,державницьку ідею можемо говорити? Утопія!!!!
13 март 2009 05:20
Если Зварыча не посадят или дадут условно, то грош - цена нашим правохранительным органам. Мне кажется, что просто взять и посадить, его не получиться. Если он начнет говорить, то многие головы могут полететь. не исключено, что его могут просто убрать.
13 март 2009 09:51
Ну, Вася, ты и затёр.....
13 март 2009 10:33
Люди, а как душевно ненормальный человек занимал пост главы апелляционного суда? Или все вокруг нормальные, а только ненормальные задают такие вопросы?
13 март 2009 12:07
Ну как видишь Вася, за что боролись на то и напоролись, низкий вам поклон ребята продолжайте и дальше, выберите Юлю на след. выборах и тогда уже сразу нужно будет валить из этой страны.....
13 март 2009 14:21
А почему на заглавной странице портрет Роман Михайловича?
13 март 2009 14:42
Нехай Зварича судять тільки "чесні судді", доприкладуСюзана Стайнік, або його колеги такі ж "посівачі" як і він сам. Їм вході цього судду, буде що пригадати чи навіть обміняютися досвідом щодо методів та вагомих результатів, здобутків в роботі судду. Шановні, в кінцевому результаті ця справа,банальний, пардон Пшик!!! Оскільки народна мудрість говорить ворон ворону око не виклює! А щодо органів суду, е-е-е-е і годі, немає правди .... Хапуги і злодії очолюють всі органи і всю структуру державної влади.
13 март 2009 18:13
Судят?А судьи кто?Приговор"...У рiчцi вражу щуку утопити..."
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее