Подать объявление

Відгуки про забудовника ТДВ ПМК 76

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
24 дек 2021 09:39

Відгуки про забудовника ТДВ ПМК 76


Новобудови забудовника ТДВ ПМК 76

24 дек 2021 09:40

Компанія про себе:


"ТДВ ПМК 76 це компанія, яка успішно здійснює свою будівельну діяльність та являється лідером на ринку Чернівців. Житлові комплекси ПМК 76 - це споруди, які стали прикрасою нашого чарівного міста. Це не просто будівлі, а сучасне, зручне та функціональне житло, що відповідає Європейським стандартам якості та є досить привабливим з інвестиційної точки зору.


Наші житлові комплекси розташовані в екологічно чистих районах міста, з розвиненою інфраструктурою та відмінною транспортною розв’язкою.


Збудована комерційна нерухомість це - ТЦ Майдан, ТЦ Сіті Парк, Літній театр, Пан Диван. Сьогодні перед ПМК 76 відкриті перспективи для реалізації проектів ще більшої амбіційності та складності.


Наші принципи роботи – надійність, якість, комплексний підхід в проектуванні.


Наш колектив – це близько 500 висококласних фахівців різних професій, що дозволяють виконувати складні архітектурні будівельно-монтажні та оздоблювальні роботи в найкоротші терміни з високою якістю.


«Кожний із наших проектів масштабний і являється взірцем комплексної забудови з власною концепцією. Поруч із будівництвом будинків ми вирішуємо і ряд інфраструктурних питань. Разом із житловими комплексами проходить формування всього нового – проводиться благоустрій вулиць, прокладаються нові комунікації, асфальтуються дороги, відкриваються школи та дитячі садочки, з’являється якісний простір для занять спортом.»

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее