Подати оголошення

Відгуки про забудовника ТДВ ПМК 76

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
24 груд 2021 09:39

Відгуки про забудовника ТДВ ПМК 76


Новобудови забудовника ТДВ ПМК 76

24 груд 2021 09:40

Компанія про себе:


"ТДВ ПМК 76 це компанія, яка успішно здійснює свою будівельну діяльність та являється лідером на ринку Чернівців. Житлові комплекси ПМК 76 - це споруди, які стали прикрасою нашого чарівного міста. Це не просто будівлі, а сучасне, зручне та функціональне житло, що відповідає Європейським стандартам якості та є досить привабливим з інвестиційної точки зору.


Наші житлові комплекси розташовані в екологічно чистих районах міста, з розвиненою інфраструктурою та відмінною транспортною розв’язкою.


Збудована комерційна нерухомість це - ТЦ Майдан, ТЦ Сіті Парк, Літній театр, Пан Диван. Сьогодні перед ПМК 76 відкриті перспективи для реалізації проектів ще більшої амбіційності та складності.


Наші принципи роботи – надійність, якість, комплексний підхід в проектуванні.


Наш колектив – це близько 500 висококласних фахівців різних професій, що дозволяють виконувати складні архітектурні будівельно-монтажні та оздоблювальні роботи в найкоротші терміни з високою якістю.


«Кожний із наших проектів масштабний і являється взірцем комплексної забудови з власною концепцією. Поруч із будівництвом будинків ми вирішуємо і ряд інфраструктурних питань. Разом із житловими комплексами проходить формування всього нового – проводиться благоустрій вулиць, прокладаються нові комунікації, асфальтуються дороги, відкриваються школи та дитячі садочки, з’являється якісний простір для занять спортом.»

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше