Подать объявление

Відгуки про забудовника Сузір’я

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
23 дек 2021 12:04

Відгуки про забудовника Сузір’я

Новобудови забудовника Сузір’я

23 дек 2021 12:05

Компанія про себе:

"Будівельна компанія «Сузір'я» працює на українському будівельному ринку вже не перший рік. Всім відомо, наскільки популярна та затребувана сьогодні сфера будівництва та продаж квартир у місті Чернівці. Продаж квартир - це одне з основних наших завдань. Сьогодні наша компанія заслужено вважається однією з провідних профільних компаній по всій Україні.

Нашою профільною діяльністю є возведення і здача різних житлових комплексів "під ключ", а також, ми займаємося спорудою офісних, торгових і промислових приміщень.

Будівельна компанія «Сузір'я» впроваджує та використовує найбільш сучасні методики проектування та зведення споруд, здійснюючи весь комплекс робіт, в який входять як будівельні, так і додаткові оздоблювальні роботи.

Ми співпрацюємо з такими відомими в Чернівцях будівельними фірмами як «Граніт» та «Галактика-3». Ми активно співпрацюємо з нашими діловими партнерами, втілюючи в життя велику кількість різноманітних проектів.

До переліку послуг будь-якої сучасної будівельної компанії відноситься величезний обсяг будівельних, монтажних і різних оздоблювальних робіт. Крім безпосередньо послуг зі зведення будинків, ми займаємося також і вирішенням усіх супутніх питань, які можуть виникнути в ході будівництва.

Також одним із завдань нашої компанії є продаж квартир у Чернівцях. Адже Чернівці - це місто, де проживає багато людей, які мріють про власне та затишне житло. А в наших силах здійснити ці мрії.

Чому ми з'являємося в ТОПі пошуків за запитом «Чернівці продаж квартир»?

Відповідь досить проста, основним принципом компанії «Сузір'я» у Чернівцях є ефективна діяльність із суворим дотриманням термінів будівництва, які прописані в умовах договору. Також ми несемо відповідальність за відповідність етапу будівельних робіт, які були затверджені замовником.

Чому нам варто довіряти?

Співробітники нашої будівельної компанії - це виключно професійні та висококваліфіковані фахівці своєї справи, які мають величезний досвід роботи у відповідній сфері. Переважна більшість працівників отримали сертифікати про кваліфікацію, а також дипломи про вищу освіту.

Інженери, геодезисти, проектувальники, та інші працівники різного виду наглядів, виконавці робіт та інші - це згуртований і дружний колектив, головною метою якого э задовольнити потреби навіть самого примхливого замовника.

Своїм клієнтам ми пропонуємо весь цикл робіт, пов'язаних з будівництвом:

• Першим етапом можна вважати розробку та затвердження необхідної документації по проекту;
  • Далі здійснюється організація повноцінного виконання всіх будівельних робіт та оздоблювальних процесів;
  • Останнім етапом ми займаємося управлінням, а ще за нами залишається продаж квартир (Чернівці) та іншої комерційної нерухомості.

За час свого функціонування ми змогли звести, і ввести в експлуатацію багато наших проектів (переважно багатоквартирних будинків). Власники квартир, в свою чергу, отримали свідоцтво про право власності, і відгукуються тільки позитивними емоціями про нашу діяльність. Кожен з них є дуже задоволеним і вдячним клієнтом. А все тому, що на перший план ми висуваємо турботу про клієнта. Якісне та сучасне обладнання, професійний колектив і багаторічний досвід роботи в будівельній сфері дозволяють нам витримувати жорстку конкуренцію в сфері продажу квартир у Чернівцях. Виходячи з цього, ми пропонуємо кожному нашому замовнику гарантію якості, а також відповідність результатів очікуванням від надійності будівельних робіт та оздоблювальних послуг.

Бажаючи забезпечити городян житлом різного класу (економ і бізнес), ми керувалися і продовжуємо керуватися наступними головними принципами:

• високу якість будівельних робіт різної складності;
  • розташування новобудов у престижних і зручних районах міста;
  • зручна продаж квартир (в кредит або відразу);
  • комфортність житла;
  • виправдана доступна вартість.

Сучасна будівельна компанія «Сузір'я» - це продаж квартир в місті Чернівці з гарантією якості та надійності. Ми пишаємося тим, що нам довіряють!"

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее