Подать объявление

Відгуки про забудовника Сузір’я

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
23 дек 2021 12:04

Відгуки про забудовника Сузір’я


Новобудови забудовника Сузір’я


23 дек 2021 12:05

Компанія про себе:


"Будівельна компанія «Сузір'я» працює на українському будівельному ринку вже не перший рік. Всім відомо, наскільки популярна та затребувана сьогодні сфера будівництва та продаж квартир у місті Чернівці. Продаж квартир - це одне з основних наших завдань. Сьогодні наша компанія заслужено вважається однією з провідних профільних компаній по всій Україні.


Нашою профільною діяльністю є возведення і здача різних житлових комплексів "під ключ", а також, ми займаємося спорудою офісних, торгових і промислових приміщень.


Будівельна компанія «Сузір'я» впроваджує та використовує найбільш сучасні методики проектування та зведення споруд, здійснюючи весь комплекс робіт, в який входять як будівельні, так і додаткові оздоблювальні роботи.


Ми співпрацюємо з такими відомими в Чернівцях будівельними фірмами як «Граніт» та «Галактика-3». Ми активно співпрацюємо з нашими діловими партнерами, втілюючи в життя велику кількість різноманітних проектів.


До переліку послуг будь-якої сучасної будівельної компанії відноситься величезний обсяг будівельних, монтажних і різних оздоблювальних робіт. Крім безпосередньо послуг зі зведення будинків, ми займаємося також і вирішенням усіх супутніх питань, які можуть виникнути в ході будівництва.


Також одним із завдань нашої компанії є продаж квартир у Чернівцях. Адже Чернівці - це місто, де проживає багато людей, які мріють про власне та затишне житло. А в наших силах здійснити ці мрії.


Чому ми з'являємося в ТОПі пошуків за запитом «Чернівці продаж квартир»?

Відповідь досить проста, основним принципом компанії «Сузір'я» у Чернівцях є ефективна діяльність із суворим дотриманням термінів будівництва, які прописані в умовах договору. Також ми несемо відповідальність за відповідність етапу будівельних робіт, які були затверджені замовником.


Чому нам варто довіряти?

Співробітники нашої будівельної компанії - це виключно професійні та висококваліфіковані фахівці своєї справи, які мають величезний досвід роботи у відповідній сфері. Переважна більшість працівників отримали сертифікати про кваліфікацію, а також дипломи про вищу освіту.


Інженери, геодезисти, проектувальники, та інші працівники різного виду наглядів, виконавці робіт та інші - це згуртований і дружний колектив, головною метою якого э задовольнити потреби навіть самого примхливого замовника.


Своїм клієнтам ми пропонуємо весь цикл робіт, пов'язаних з будівництвом:

  • Першим етапом можна вважати розробку та затвердження необхідної документації по проекту;
  • Далі здійснюється організація повноцінного виконання всіх будівельних робіт та оздоблювальних процесів;
  • Останнім етапом ми займаємося управлінням, а ще за нами залишається продаж квартир (Чернівці) та іншої комерційної нерухомості.

За час свого функціонування ми змогли звести, і ввести в експлуатацію багато наших проектів (переважно багатоквартирних будинків). Власники квартир, в свою чергу, отримали свідоцтво про право власності, і відгукуються тільки позитивними емоціями про нашу діяльність. Кожен з них є дуже задоволеним і вдячним клієнтом. А все тому, що на перший план ми висуваємо турботу про клієнта. Якісне та сучасне обладнання, професійний колектив і багаторічний досвід роботи в будівельній сфері дозволяють нам витримувати жорстку конкуренцію в сфері продажу квартир у Чернівцях. Виходячи з цього, ми пропонуємо кожному нашому замовнику гарантію якості, а також відповідність результатів очікуванням від надійності будівельних робіт та оздоблювальних послуг.


Бажаючи забезпечити городян житлом різного класу (економ і бізнес), ми керувалися і продовжуємо керуватися наступними головними принципами:

  • високу якість будівельних робіт різної складності;
  • розташування новобудов у престижних і зручних районах міста;
  • зручна продаж квартир (в кредит або відразу);
  • комфортність житла;
  • виправдана доступна вартість.

Сучасна будівельна компанія «Сузір'я» - це продаж квартир в місті Чернівці з гарантією якості та надійності. Ми пишаємося тим, що нам довіряють!"

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее