Подать объявление

Відгуки про забудовника Молодіжний житловий комплекс | МЖК

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
23 дек 2021 09:52

Відгуки про забудовника Молодіжний житловий комплекс | МЖК


Новобудови забудовника МЖК


23 дек 2021 09:54

Компанія про себе:


«МЖК» - провідний забудовник серед будівельних компаній Херсонської області, який успішно зарекомендував себе на ринку нерухомості.


Ми вважаємо, що будівництво - бізнес довгострокових відносин, тому, наші будинки - це не просто гідне житло, але також невід'ємна частина якості життя, яке ми сьогодні пропонуємо нашим клієнтам.


Молодіжний Житловий Комплекс” - Один із провідних забудовників у херсонській області, який успішно зарекомендував себе на ринку нерухомості.


Сьогодні МЖК - одна з найбільших будівельних організацій. За 35 років роботи на ринку нерухомості ми побудували і здали в експлуатацію 19 житлових об'єктів, як у м. Херсоні, так і в області. Забезпечили квартирами понад 1200 сімей, з яких 550 – придбали житло через Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву.


Динамічно розвиваючись, ми залишаємо незмінними наші принципи роботи:

  • - стабільність – ми успішно працюємо на ринку нерухомості понад 30 років;
  • - надійність – МЖК зарекомендував себе як чесний партнер, що враховує у першу чергу інтереси клієнта. Відгуки вдячних мешканців наших новобудов – кращий цьому доказ;
  • - професіоналізм – наша команда складається з висококласних спеціалістів, робота яких говорить сама за себе. Середній стаж роботи наших співробітників у будівництві - 15 років;
  • - активність – не допускаємо зволікань, доводимо почату справу до кінця, успішно долаючи труднощі, що виникають в процесі роботи;
  • - результативність – ми задовольняємось тільки дуже хорошими результатами, які влаштовують клієнтів, робітників та власників.

Будівельні послуги пропонують чимало компаній. Однак, перевага МЖК полягає у прагненні слідувати бажанням клієнта. Ми активно співпрацюємо з замовником, спільно знаходячи кращі рішення.


Наші відмінні особливості на ринку нерухомості зі зростаючою конкуренцією це:

  • - Будівництво комфортабельного житла, доступного для громадян з різним рівнем доходів. Купуючи квартиру в МЖК - ви значно розширюєте свої можливості у виборі виду житла, його планування і, звичайно, ціни.
  • - Постійне удосконалення фінансових механізмів і схем, з метою задоволення потреб у житлі різних соціальних верств населення. Ми активно співпрацюємо з Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву щодо реалізації «Державної програми забезпечення молоді житлом за рахунок довгострокових кредитів», яка надає значні пільги та переваги придбання житла молодим сім'ям і громадянам.
  • - Застосування сучасних технологій, а також інженерних напрацювань у будівництві. У своїх будинках ми встановлюємо: індивідуальне опалення; лічильники на електро-, газо-, водоносії; прилади захисного відключення електроенергії; металопластикові вікна та балконні двері; для максимального збереження тепла у квартирах – монтуємо фасадну систему утеплення.


Активно розвиваючись, МЖК пропонує Вам взаємовигідне співробітництво.

Станьте нашими клієнтами – інвесторами власного житла і власного добробуту!

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее