Подать объявление

Відгуки про забудовника Чернівцібудінвест

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
23 дек 2021 11:50

Відгуки про забудовника Чернівцібудінвест


Новобудови забудовника Чернівцібудінвест


23 дек 2021 11:59

Компанія про себе:


"Понад 10 років ТОВ "Чернівцібудінвест" займається будівництвом багатоквартирних будинків, розбудовою міста, а також благодійною допомогою для чернівчан.


Жителі Чернівців сьогодні пред’являють високі вимоги до якості та характеристик своєї майбутньої оселі. Аби придбати квартиру, вони хочуть бути впевненими, що їм та близьким буде комфортно у новому помешканні, а кошти, вкладені в нерухомість, не знеціняться, а з часом ще й примножаться.


Саме такі об’єкти пропонує лідер на ринку продажу нерухомості – "Чернівцібудінвест". Компанія ось уже понад десять років працює на благо чернівчан, дбаючи про їхні інтереси та комфортні умови проживання. Під керівництвом забудовника "Чернівцібудінвест" вже завершилося будівництво двох великих житлових комплексів, ще на двох об’єктах повним ходом ведеться будівництво, та невдовзі здадуть в експлуатацію перші будинки, а кілька сотень щасливих сімей вже отримали житло своєї мрії.


А почалося усе в 2005 році. Розпочала компанія свою діяльність з реконструкції площі Філармонії та ремонтними роботами з поліпшення доріг у місті. Пізніше, вклавши першу інвестицію в рідне місто, а саме у відселення декілька старих та аварійних одноповерхових будинків, отримало можливість забудувати земельну ділянку новим, сучасним багатоквартирним будинком. Одним із перших проектів було будівництво комплексу із шести будинків на вулиці Рівненській.


– Ми дбаємо не тільки про квартирні потреби чернівчан. Компанія приділяє велику увагу якості майбутнього житла ще на стадії проектування кожного будинку, – розповів директор ТОВ "Чернівцібудінвест" Сергій ЛЕТЯЦЬКИЙ. – Це клопітка щоденна праця, адже все має бути враховано: якісний, естетично привабливий фасад, архітектура, адже ми співпрацюємо тільки з відомими архітекторами. Коли ви кожного дня заходите в будинок, вас радує респектабельний та зручний хол, над яким попрацювали наші дизайнери, якісні та надійні ліфти від кращих відомих виробників Європи. Також переймаємося надійністю будинку, адже Чернівці – це сейсмічна зона, тому конструкцію будівель проектуємо у перевірених та кращих конструкторів України.


Компанія не лише будує, але й сприяє розвитку та розбудові міста. Так, нещодавно до "Чернівцібудінвест" звернулася з проханням допомогти директор НВК "Любисток". У результаті в закладі були замінені вікна на металопластикові, здійснено перепланування класів з метою збільшення їх кількості, щоб діти ходили до школи не в дві, а в одну зміну. Облаштували пришкільну територію та тротуар. Крім того, компанія не забуває і про соціальну допомогу. Міська влада виділила квартиру для дружини загиблого воїна АТО та воїну-афганцю. А "Чернівцібудінвест" у свою чергу подарував їм комірчини, які стануть корисними у господарстві.


Найперше наша компанія приділяє дуже велику увагу енергозбереженню в будинках, які ми зводимо. Це і якісні металопластикові вікна з подвійним теплим енергосклопакетом (завдяки сучасним технологіям взимку буде тепло, а влітку – прохолодно); і утеплений фасад та товщина зовнішніх стін, згідно з нормами, що зберігають тепло в опалювальний сезон; утепленні броньовані двері з декоративними МДФ накладками та якісним ущільнювачем. Ці заходи дають можливість зекономити значні кошти нашим клієнтам на опаленні, а враховуючи сьогоднішні ціни на газ, це дуже важливе питання в бюджеті кожної сім’ї.


Крім того, у будинках є вбудовані гаражі з сучасними ролетами та господарські комірки, що безперечно є дуже зручно для мешканців, оскільки не кожен будинок сьогодні може похизуватися власними гаражами. А щоб житло було надійним, завжди обираємо тільки сертифіковані та перевірені лабораторією якісні матеріали для будівництва, – розповів головний інженер компанії Андрій ГРИГОРЯК.


"Чернівцібудінвест" дбає не лише про високу якість та сучасні технології будівництва, але й про затишок родин, котрі оберуть їхнє житло. Тому в проектах забудови завжди передбачено наявність біля житлових будинків дитячих та спортивних майданчиків, місць для відпочинку. Поряд із житловим комплексом – розвинена інфраструктура: магазини, супермаркети, дитячі садочки, школи, ринки, спортивні заклади, відділення банку. І все це поруч з чудовими парковими насадженнями, де можна відчути переваги мегаполісу на лоні природи.


Нещодавно за свою добросовісну роботу ТОВ "Чернівцібудінвест" нагородили премією "Український Будівельний Олімп" у номінації "Надійний забудовник". Це приємно. Однак ніщо так не радує представників компанії, як схвальні відгуки людей, котрі придбали квартири в їхніх житлових комплексах, вдячність школярів за благодійну допомогу в облаштуванні навчального закладу, посмішки матерів та їхніх діток, котрі можуть вийти на дитячі майданчики біля свого нового комфортабельного житла."

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx