ЖК "Енисейская усадьба", ул. Иртышская, ул. Писаржевского
Застройщик | ОК ЖСК Енисейская усадьба |
Сдача ЖК | 2014 - 2020 г. |
Планировки |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 172.
31/18% | ||
20/12% | ||
48/28% | ||
41/24% | ||
32/19% |
Kykysa22

Постоянный пользователь
128
22 июля 2016
07 май 2018 20:08
Цитата "Майор ":
Движений на стройке нет никаких, строительство приостановлено. Предварительно до конца мая, но это не точно...
Это какой то пи...ц полнейший!!! И того опять 2 мес простоя, это в лучшем случае! Вот это угораздило вложиться в эту горе-стройку(( сто раз пожалела. Давайте требовать собрание, чем больше молчим, тем больше они наглеют. Какую мы получим компенсацию за эти все задержки и нервотрепки? сколько звонила в ОП, постоянно одно вранье- "строители завтра приезжают" и так несколько раз подряд. Никому не советую связываться с этим застройщиком, наживете себе только одни проблемы. Сплошной негатив на протяжении всей стройки, начиная с начала и до сегодняшнего дня!
julson

Ветеран
2 704
30 мая 2013
08 май 2018 08:54
Цитата "Kykysa22":Никому не советую связываться с этим застройщиком, наживете себе только одни проблемы.
очень своевременный совет

здесь такие советы звучали еще четыре года назад
//forum.domik.ua/ul-irtyshskaya-20-t2433 9-40.html
но кто их слушал?
кротик
к
Пользователь
68
15 марта 2016
08 май 2018 15:12
Цитата "Kykysa22":Какую мы получим компенсацию за эти все задержки и нервотрепки?
Цікаве питання.
Ви угоду уважно читали?
Спитайте тих мешканців що живуть в 1-му, а особдиво в 2-му будинку, яку вони отримали компенсацію.
Цікаво - мешканці 2-го будинку отримали документи власності з тим добром що зараз стоїть на даху?
Це я до того що навідь після "сдачі будинку" не все гаразд у забудовника.
А обіцянки - то цянки.

Артемиум
А
Постоянный пользователь
105
23 октября 2017
09 май 2018 08:20
Вы ребята молодцы, сколько хороших отзывов о стройке поставили в голосовалке...
Kykysa22

Постоянный пользователь
128
22 июля 2016
09 май 2018 19:08
Цитата "Артемиум":Вы ребята молодцы, сколько хороших отзывов о стройке поставили в голосовалке...
Спасибо, что подметили. Хорошо, что можно изменить отзыв, что я и сделала и всем советую!!!
Natalia_Alexa
N
Новичок
7
11 мая 2018
11 май 2018 12:30
Доброго дня! Я інвестор шостого будинку, давно читаю форум, але тільки вирішила зареєструватись, тому що дістала дана ситуація на будівництві. Сьогодні я поїхала у відділ продажу і вирішила все дізнатись у них. Мені сказали, що ззовні будівництво зупинилось, щоб не драконити якусь ненормальну жінку, поки іде суд. Будівництво затримають звичайно ж, орієнтовно здача буде 3 квартал 2019 року. ВОни всі спокійні, всі на місці, компанія не пропала і не виїхала. З юристом, вірніше юрист мій сам дивився якийсь реєстр судових справ, бо я в цьому не розбираюсь. Сказав, що суд основний по землі вони виграли ще минулого року і на цьому питання закрито, інші суди їхні якась фігня типу не виплатили повну вартість кондиціонеру 3 млн і суд присудив виплатити компанії 400 000. Мій юрист сказав, що головний в цій компанії досить серйозна людина, нардеп і в принципі трохи заспокоїв мене, що ніхто бігти не збирається з нашими грошима тим більше перед виборами, наживати собі славу. Вірогідність того, що добудують велика, але всім нам вирішувати, чи чекати так довго чи що робити. Затримка значна, але я трохи свій пил втамувала. На будівництві ззовні нікого немає, сказала з відділу продажу Наталя, що роботи ведуться всередині, якісь там перегородки, ліфти, щось таке. Звичайно я дуже розстроєна з датою, це ще рік знімати квартиру, а вже через півроку могла б у своїй ремонт робити....отака ситуація
Azalina

Пользователь
34
03 ноября 2017
11 май 2018 13:49
А ваш юрист видел, что у них не оплачены налоги перед государством? Это, конечно, мелочи, но, что-то слишком много судов. И я не видела решения о том, чтобы они выиграли суд, может, скинете ссылку, или ваш юрист пусть скинет. Заранее спасибо!
Nikkk
N
Постоянный пользователь
102
11 июля 2016
11 май 2018 14:57
На будівництві ззовні нікого немає, сказала з відділу продажу Наталя, що роботи ведуться всередині, якісь там перегородки, ліфти, щось таке. [/quote]
Прям как в фильме. Ты суслик видишь? А он есть)
Прям как в фильме. Ты суслик видишь? А он есть)
Alina_22
A
Пользователь
52
11 января 2018
12 май 2018 06:47
Цитата "Natalia_Alexa":Доброго дня! Я інвестор шостого будинку, давно читаю форум, але тільки вирішила зареєструватись, тому що дістала дана ситуація на будівництві. Сьогодні я поїхала у відділ продажу і вирішила все дізнатись у них. Мені сказали, що ззовні будівництво зупинилось, щоб не драконити якусь ненормальну жінку, поки іде суд. Будівництво затримають звичайно ж, орієнтовно здача буде 3 квартал 2019 року. ВОни всі спокійні, всі на місці, компанія не пропала і не виїхала. З юристом, вірніше юрист мій сам дивився якийсь реєстр судових справ, бо я в цьому не розбираюсь. Сказав, що суд основний по землі вони виграли ще минулого року і на цьому питання закрито, інші суди їхні якась фігня типу не виплатили повну вартість кондиціонеру 3 млн і суд присудив виплатити компанії 400 000. Мій юрист сказав, що головний в цій компанії досить серйозна людина, нардеп і в принципі трохи заспокоїв мене, що ніхто бігти не збирається з нашими грошима тим більше перед виборами, наживати собі славу. Вірогідність того, що добудують велика, але всім нам вирішувати, чи чекати так довго чи що робити. Затримка значна, але я трохи свій пил втамувала. На будівництві ззовні нікого немає, сказала з відділу продажу Наталя, що роботи ведуться всередині, якісь там перегородки, ліфти, щось таке. Звичайно я дуже розстроєна з датою, це ще рік знімати квартиру, а вже через півроку могла б у своїй ремонт робити....отака ситуація
Информация не соответствует действительности. И многие в отличии от вас в реестрах судовых решений уже очень хорошо разбираются и увы там все не так. Какие внутренние работы?! От куда элементарно цемент? Есть жильцы 3-4 домов живут там постоянно они говорят что с конца апреля нет движения никакого, даже звуков работ. Какой лифт?! Докожите обратное, пусть ваш юрист пожалуйста даст вам ссылку на те решения суда
науки88

Пользователь
86
11 сентября 2014
12 май 2018 07:02
Как хорошо ,что отговорил сестру здесь покупать
Артемиум
А
Постоянный пользователь
105
23 октября 2017
12 май 2018 22:41
Цитата "Natalia_Alexa":Доброго дня! Я інвестор шостого будинку, давно читаю форум, але тільки вирішила зареєструватись, тому що дістала дана ситуація на будівництві. Сьогодні я поїхала у відділ продажу і вирішила все дізнатись у них. Мені сказали, що ззовні будівництво зупинилось, щоб не драконити якусь ненормальну жінку, поки іде суд. Будівництво затримають звичайно ж, орієнтовно здача буде 3 квартал 2019 року. ВОни всі спокійні, всі на місці, компанія не пропала і не виїхала. З юристом, вірніше юрист мій сам дивився якийсь реєстр судових справ, бо я в цьому не розбираюсь. Сказав, що суд основний по землі вони виграли ще минулого року і на цьому питання закрито, інші суди їхні якась фігня типу не виплатили повну вартість кондиціонеру 3 млн і суд присудив виплатити компанії 400 000. Мій юрист сказав, що головний в цій компанії досить серйозна людина, нардеп і в принципі трохи заспокоїв мене, що ніхто бігти не збирається з нашими грошима тим більше перед виборами, наживати собі славу. Вірогідність того, що добудують велика, але всім нам вирішувати, чи чекати так довго чи що робити. Затримка значна, але я трохи свій пил втамувала. На будівництві ззовні нікого немає, сказала з відділу продажу Наталя, що роботи ведуться всередині, якісь там перегородки, ліфти, щось таке. Звичайно я дуже розстроєна з датою, це ще рік знімати квартиру, а вже через півроку могла б у своїй ремонт робити....отака ситуація
Это очередной бот от застройщика, который врет и успокаивает. Похоже также и оценки на сайте накрутили. Слишком много оценок для такого маленького ЖК.
Безхатько

Постоянный пользователь
182
07 июля 2015
13 май 2018 06:13
Цитата "Артемиум":
Это очередной бот от застройщика, который врет и успокаивает. Похоже также и оценки на сайте накрутили. Слишком много оценок для такого маленького ЖК.
200 голосів для 6 будинків це багато? Тільки в 3-4 будинках майже 200 квартир, в кожній з яких може бути не одна людина.
Артемиум
А
Постоянный пользователь
105
23 октября 2017
13 май 2018 12:11
Вы сравните с другими ЖК, там где куча домов и в одном доме может быть квартир 300, а голосов гораздо меньше.
Kykysa22

Постоянный пользователь
128
22 июля 2016
13 май 2018 19:22
Правильно тут на форуме кто то написал, когда остановилась стройка в апреле, что будет как в прошлом году на 3 мес, та и случилось. Лично я думаю, что не в прокуратуре дело. Просто нет за что строить и все, ждут пока наторгуют с 6го дома, который, я думаю, никогда не будет построен 

Natalia_Alexa
N
Новичок
7
11 мая 2018
14 май 2018 07:15
Ні, я не бот забудовника, просто почала сама розбиратись із ситуацією, яка склалась. На справді я так і не зрозуміла через що зараз іде суд. ПО словах тієї ж Наталі із відділу продажу хтось подав до суду на них за цю багатоповерхівку і тому зараз не будують, щоб там нікого не драконити (така собі причина чкщо чесно) Давайте тоді робити збори, чи ми правди не доб*ємось? я навіть не знаю що робити. Тут два варіанти - або щось робити або сидіти і чекати...
Лилия123
Л
Пользователь
41
02 августа 2017
14 май 2018 08:15
Может быть, собраться всем инвесторам 5 и 6 дома и требовать разрыва договора и о возврате суммы, а так же штрафных санкциях за несвоевременную сдачу дома???
Майор
М
Новичок
8
28 марта 2015
14 май 2018 09:00
Цитата "Лилия123":Может быть, собраться всем инвесторам 5 и 6 дома и требовать разрыва договора и о возврате суммы, а так же штрафных санкциях за несвоевременную сдачу дома???
Инвесторы 5-го дома уже имею законные основание на расторжение договора и 5% компенсацию от застройщика. Инвесторы 6-го дома пока нет.
Kykysa22

Постоянный пользователь
128
22 июля 2016
14 май 2018 09:27
Цитата "Лилия123":Может быть, собраться всем инвесторам 5 и 6 дома и требовать разрыва договора и о возврате суммы, а так же штрафных санкциях за несвоевременную сдачу дома???
Отличная идея, я уже тоже подумываю о возврате денег. Так как исходя из всей ситуации и крайней непорядочности застройщика настрой очень пессимистический
Лилия123
Л
Пользователь
41
02 августа 2017
14 май 2018 09:41
Хотя бы припугнуть всем вместе стоит и упомянуть об коллективном обращении в суд... боюсь, что дом не достроится... лучше хоть какую-то сумму забрать...
Kykysa22

Постоянный пользователь
128
22 июля 2016
14 май 2018 09:47
Цитата "Лилия123":Хотя бы припугнуть всем вместе стоит и упомянуть об коллективном обращении в суд... боюсь, что дом не достроится... лучше хоть какую-то сумму забрать...
Сейчас создают видимость стройки 6го, что бы собрать еще денег, просто тянут время АФЕРИСТЫ. Кстати, что там с парком, на котором так активно спекулировали и привлекали инвесторов? Тоже все остановилось))

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | Київ, вул. Канальна, 821.07160
- Київ, вул. Євгена Маланюка, 101 | Міськбудінвест21.07318
- ЖК Ідея | IDHolding | Гнідин, вул. Ідейна, 3, 7, 11, 1320.07225
- ЖК Grand Country Irpin | Ірпінь, вул. 11-а лінія, 9/4620.0712
- ЖК Амстердам Клубний | Білогородка, вул. Щаслива20.0716
- ЖК Софія Клубний | Софієвська Борщагівка, вул. Соборна19.07674
- ЖК Вежа на Ломоносова | BudCapital | Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/4319.0799
- ЖК Parkway House | Credo Development | Софіївська Борщагівка, вул. Ялинкова, 1а19.071
- ЖК Estet Hill | Credo Development | Крюківщина, вул. Василя Стуса19.071
- ЖК FreeDOM | Київміськбуд, Укрбуд | Київ, пр. Броварський, пр. Георгія Нарбута (Визволителів)19.071 349
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- ЖК Велика Британія | РІЕЛ | Львів, вул. Шевченка, 1707.0750
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів