Подать объявление

ЖК "Енисейская усадьба", ул. Иртышская, ул. Писаржевского

ЗастройщикОК ЖСК Енисейская усадьба
Сдача ЖК2014 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-185из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 172.
31/18%
20/12%
48/28%
41/24%
32/19%
1. . .5355. . .388
22 март 2015 16:21
да, нету. еще нет воды и газа)
22 март 2015 16:24
Цитата "ref":
да, нету. еще нет воды и газа)

Электричество есть,по клацайте автоматы в квартире.или спросите у электрика в чем дело.
22 март 2015 18:37
уже две недели нет, только разетка возле счетчика работает
22 март 2015 20:17
Цитата "ref":
Как вы собираетесь жить, если даже света нет в квартире

Электричество есть. Вода как и канализация подведены. Газ - надеемся на лучшее. Пока начинаем ремонт и к моменту его завершения, думаю вопросы по коммуникациям отпадут сами собой. Как говорится - дорогу осилит идущий! :super:
23 март 2015 07:30
Цитата "mozhovyi":
Пока начинаем ремонт и к моменту его завершения, думаю вопросы по коммуникациям отпадут сами собой.

Вот Вы молодец! Самый деятельный, наверное будете исторически первым жильцом! :buben:
23 март 2015 09:01
Цитата "Dilar":

Вот Вы молодец! Самый деятельный, наверное будете исторически первым жильцом! :buben:

.. Першим мешканцем будинку без коммунікацій ))) Шуткую, тьфу*3.

Аби було світло, вода, каналізація та гет-нафік цю гліну, то вже можно жити.
Судячи по форуму, столєтов, вже рік так живе...
23 март 2015 09:02
Цитата "ref":
уже две недели нет, только разетка возле счетчика работает

А автоматами у верхньому відсіку щита з лічильниками кляцалі ?
23 март 2015 09:05
Цитата "mozhovyi":

Іншими словами це відбудеться в кінці цього року, а я планую оселитися вже цієї весни... Сумно буде без звязку...

Михайло мені казав, що провайдер буде "централізований"... Вочевидь деякий час доведеться користуватись 3G та DVB-T...

Десь місяць тому бачив, як на столбах на повороті якісь хлопці збирали оптичну муфту... Але геть забувся що за провайдер...
23 март 2015 10:23
Цитата "diffuser":

Михайло мені казав, що провайдер буде "централізований"... Вочевидь деякий час доведеться користуватись 3G та DVB-T...

Десь місяць тому бачив, як на столбах на повороті якісь хлопці збирали оптичну муфту... Але геть забувся що за провайдер...

Централизованный - что значит? От тв кабеля будет?
23 март 2015 10:31
Цитата "Vova2332":

Централизованный - что значит? От тв кабеля будет?

Не зрозумів до чого тут ТВ кабель... У мене в хату (за словами електрика так у вісх) заведено дві ПВХ труби від слабострумового стояку. А там вже які та скільки кабелів - кожний сам вирішує :-)

Ото зберемось, бахнемо пивка та зробимо свого провайдера )))

Стосовного "централізованого" малося на увазі, що кооператив обере якогось провайдера і надасть йому дозвол. Чому так - не знаю. Але побачимо, хотілося б спокчатку оселитись...
23 март 2015 12:03
Цитата "diffuser":

А автоматами у верхньому відсіку щита з лічильниками кляцалі ?

А они закрыты на замок
23 март 2015 12:05
Цитата "ref":

А они закрыты на замок

Але-ж Вашу хату зазвичай теж замкнуто, але можна зайти на магічний другий поверх... Принаймні так мені казав прораб електриків.
23 март 2015 12:06
Цитата "diffuser":

Не зрозумів до чого тут ТВ кабель... У мене в хату (за словами електрика так у вісх) заведено дві ПВХ труби від слабострумового стояку. А там вже які та скільки кабелів - кожний сам вирішує :-)

Ото зберемось, бахнемо пивка та зробимо свого провайдера )))

Стосовного "централізованого" малося на увазі, що кооператив обере якогось провайдера і надасть йому дозвол. Чому так - не знаю. Але побачимо, хотілося б спокчатку оселитись...

Это который внизу возле входной двери торчит пластиковая труба?
23 март 2015 12:08
Цитата "ref":

Это который внизу возле входной двери торчит пластиковая труба?

Не можу коментувати, бо не бачив Вашу хату. У своїй я вказував куди завести. Вони звичайно на метр помилились, ну хоча в потрібне приміщення влучили :-)
23 март 2015 14:53
А как вы ремонт делаете, не боитесь вещи оставлять, инструменты, да и мебель уже кто то завозил?
23 март 2015 15:36
Цитата "ref":
А как вы ремонт делаете, не боитесь вещи оставлять, инструменты, да и мебель уже кто то завозил?

Я сподіваюсь до кінця тижня замінити вхідні двері, та завезти деякі меблі.. Зараз ключи видають більш контрольовано... Якось так :yes:
23 март 2015 15:44
В пятницу заехала на стройку, была приятно удивлена тем, что уже не просто есть аккуратная дорога по Иртышской, но она даже с разметкой (даже пешеходный переход), и отдельнымы подъездами в каждый частный двор. Радует добропорядочность застройщика.

А так же, в одной из квартир горел свет, домик оживает.
23 март 2015 16:50
Цитата "diffuser":

Если по технологии DOCSIS то можно и по TV-кабелю. Но оптика всё же лучше будет.
23 март 2015 18:40
Цитата "diffuser":
... У мене в хату (за словами електрика так у вісх) заведено дві ПВХ труби від слабострумового стояку. А там вже які та скільки кабелів - кожний сам вирішує :-)

Буду шукати тепер і в себе ці ПВХ трубки...дякую за підказку!
24 март 2015 07:59
Цитата "Dilar":
В пятницу заехала на стройку, была приятно удивлена тем, что уже не просто есть аккуратная дорога по Иртышской, но она даже с разметкой (даже пешеходный переход), и отдельнымы подъездами в каждый частный двор. Радует добропорядочность застройщика.

А так же, в одной из квартир горел свет, домик оживает.

Це світло горіло напевно на 2 поверсі, де розмістилися наші "консєржі" із ключами.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .5355. . .388
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx