Подать объявление

ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 181.
28/15%
21/12%
51/28%
53/29%
28/15%
1. . .102104. . .142
02 дек 2014 12:15
Цитата "Antitentyra":

Я зранку теж був у будинку. В черзі в ЖЕК спілкувалися з людьми про те, що вояки відгороджуються і про перспективи дитячого майданчику. На рівні чуток ходить інформація, що дитячий майданик буде десь перед будинком одразу за стоянкою. Знову ж таки, це чутки (хтось комусь сказав чи то в ЖЕКу чи у відділі продажів). Для кого це питання актуальне - пропоную звернутися в одноосібному порядку з цим питанням офіційним листом.

Доречі почув як звучить пожежна сигналізація. Люди, які заробляють на життя тонким музичним слухом ризикують втратити працездатність, бо сирена виє шалено. Я ще хвилин 10 після цього галасу на поверсі недочував. Спрацювала помилково і нібито не вперше.

я слышала инфо(слухи-слухи :blah: ), что парковку таки перенесут и она будет дальше от дома ( то есть за территорией дома, где сейчас по грунтовке ездит техника на вторую стройку) и детская площадка будет по первоначальному плану, НО на новых проспектах ЖК Лидер площадка таки с обратной стороны дома на зеленой зоне...

что-то они там мутят-крутят... у всех разная инфо и никаких гарантий.
02 дек 2014 13:30
Коллеги, я инвестор ЖК Лукъяновского (двушка 73 метра). Мы следим за Вашим опытом, т.к. скоро нам предстоит то же самое.
Можно и мне смету на почту? Поделитесь, пожалуйста: e_chernikov@hotmail.com
02 дек 2014 15:29
Всем добрый вечер!
Хочу присоединиться к участникам форума. Квартира на 10 этаже, 2 секция, 66,6 м.кв .
02 дек 2014 15:39
Цитата "Malina_":
Всем добрый вечер!
Хочу присоединиться к участникам форума. Квартира на 10 этаже, 2 секция, 66,6 м.кв .

Картинку оновлено https://www.thinglink.com/scene/506156195942236160
02 дек 2014 16:11
З кожним днем все частіше буваю в будинку, ділюсь враженнями:
1) В нас новий керівник дільниці від ЖЕК. Із позитиву - ходить та постійно "будує" конс'єржів, щоб записували хто смітить і заносить /виносить будматеріали.
2) З кожним днем ремонти все гучніше - звукоізоляція близька до нуля.
3) Представники ЖЕК по питанню вояк, які остаточно відгородились відправляють у відділ продажу. Вже зовсім без пафосу цитують власника Інтергалу про "вирішення питання з дитмайданчиком". Зрештою, тут нас нічого не чекає. Підозрюю, що вони ще й наш шлагбаум демонтують. Таке враження, що договорняк дотримати картинку поки ми всі угоди попідписуємо, а загалом все було і так відомо.
4) Територію не прибирають! Можемо стати найбільшою ковзанкою Шевченк р-ну.
5) Батареї ледь теплі - тепло лише на південній стороні. Але ж рахунки виставлять по-повній.
Будемо вірити на краще! Сподіваюсь, щоб всі власники слідкували за своїми робітниками - може під'їзд дочекається нас з вами.
02 дек 2014 16:30
Цитата "dvinc":

4) Територію не прибирають! Можемо стати найбільшою ковзанкою Шевченк р-ну.

Заради справедливості додам альтернативну думку щодо прибирання.В парадному другої черги чисто, підлогу перед ліфтами протирають часто. Вчора та сьогодні я піднімався у квартиру разів 5 і тричі зустрічав тітоньку зі шваброю. Територія перед будинком не чищена, це правда
02 дек 2014 16:39
Цитата "Antitentyra":

Заради справедливості додам альтернативну думку щодо прибирання.В парадному другої черги чисто, підлогу перед ліфтами протирають часто. Вчора та сьогодні я піднімався у квартиру разів 5 і тричі зустрічав тітоньку зі шваброю. Територія перед будинком не чищена, це правда

Як раз до цієї жіночки лише подяка! І в 1-ій секції пробує утримати чистоту.
02 дек 2014 19:45
Вчера была в квартире-батареи холодные во всех комнатах.
03 дек 2014 07:17
Цитата "Алтай":
Вчера была в квартире-батареи холодные во всех комнатах.

У нас тёплые изначально были, ничего не крутили. Правда стоят не на максимуме, но для ремонта норм.
03 дек 2014 08:31
Цитата "Сосед100":

У нас тёплые изначально были, ничего не крутили. Правда стоят не на максимуме, но для ремонта норм.

А как определить - на максимуме или нет? Терморегуляторов же нету... Просветите темноту!
03 дек 2014 09:47
Цитата "SunLine":

А как определить - на максимуме или нет? Терморегуляторов же нету... Просветите темноту!

А ваш вентиль на системе подачи тепла в квартиру полностью открыт? Если да, то тогда можно поинтересоваться в ЖЭКе температурой подачи теплоносителя на дом
03 дек 2014 10:22
Цитата "Galateya":

А ваш вентиль на системе подачи тепла в квартиру полностью открыт? Если да, то тогда можно поинтересоваться в ЖЭКе температурой подачи теплоносителя на дом

А вот не знаю, вентили открывал сантехник при подключении квартиры при нас. Причем подключил только со второго раза ;) Я бы не рискнула их докручивать самостоятельно. Но в квартире выше +13 не поднимается.
Сходим в жэк, уточним. Спасибо!
03 дек 2014 10:56
Пардон, если мой вопрос неуместен. Возможно еще преобрети квартиру (2к) в Лидере? Если так, какой ценовой диапазон?
03 дек 2014 11:00
Цитата "september86":
Пардон, если мой вопрос неуместен. Возможно еще преобрети квартиру (2к) в Лидере? Если так, какой ценовой диапазон?

Насколько я знаю (коллега недавно интересовался), из двухкомнатных оставались квартиры 76 метров (которые на ул.Шолуденко выходят) и совсем немного - 76 метров на Черновола. 66 метров все раскупили. Цены были порядка 1350 долларов/метр.
По ценам и наличию - это только в отдел продаж, там самая актуальная, точная и свежая информация. И пожалуйста, как разведаете - черканите и нам сюда пару строк.
03 дек 2014 18:39
Всем привет. :hi:
Присоединяюсь к участникам форума.
2 секция, 19 этаж, кв. 306, 76.99 м2.
03 дек 2014 19:18
Цитата "_max":

2 секция, 19 этаж, кв. 306, 76.99 м2.

Картинку оновлено https://www.thinglink.com/scene/506156195942236160
04 дек 2014 17:56
Цитата "Тимур":
"Бизнес-класс" от "Интеграл-Буда" это что-то новенькое (: Они вообще знают как это. Хотя сама компания вроде неплохая, объекты свои достраивает. Правда на качество народ жалуется, поэтому мое удивление по поводу бизнес-класса.

Вы были на 100% правы,они никогда не строили бизнес класса и никто этому зданию даже за взятку бизнес класса не дал - так просто срубить бабла с тупого украинского народа.
04 дек 2014 18:55
/
05 дек 2014 19:08
Если у кого-то есть розводка магистралей тепла в полу,2-я секция,пож,опубликуйте или в личку.
06 дек 2014 14:26
Цитата "FlyingDog":
Если у кого-то есть розводка магистралей тепла в полу,2-я секция,пож,опубликуйте или в личку.

Я брав у копію ЖЕКу минулого тижня, але якість не дуже, бо сфоткано без сканеру.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .102104. . .142
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее