Подать объявление

ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 25 551 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
93из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 71.
8/11%
14/20%
22/31%
14/20%
13/18%
1. . .6062. . .102
03 авг 2020 16:15
В той час коли на нашому форумі пишуть не інвестори свої дуже довгі агітматеріали, я як інвестор нашого комплексу напишу про ціни на квартири нашого комплексу.

Я купив квартиру в жк абрикосовий 36 м2 в січні 2019 на старті продаж майже за 25000$ при 100%. На даний час на різних сайтах з продажу нерухомісті продають по переуступці 1ні квартири від 33-38к$. Вважаю, що як для інвестора це дуже хороше капіталовкладення. За майже два роки чекання на канапі і читання форуму я отримав мінімально +35% прибутку. Звісно при умові, якщо я сьогодні продав свої майнові права на квартиру за 34000$.Але вважаю, що ціна навіть в 38000$ це не кінцева за 36 м2 в абрикосовому. Чому? Подивіться на забудовників і що і за яку ціну вони пропонують подібні квартири. В Києві окрім КМБ я б зараз не інвестував в жодного забудовника. Раніше було страшно, а зараз ще страшніше. В КМБ наразі найдешевша квартира в Старсіті 38 м2 при 100% оплаті приблизно 30к$. Здача офіційно грудень 2022,тобто це осінь 2023 виходячи з практики. До метро там пішки не дійдеш. Доречі в старсіті КМБ тільки парнер,але якщо не добудують, то репутацію КМБ підкосять. Тобто, якщо ви інвестор або просто хочете для себе купити квартиру в новобудові то маєте заплатити мінімум 30к і довго чекати. Що буде через три роки в нашій державі прогнозувати дуже важко а кошти маєте великі віддати. Можна зіграти ще в більшу рулетку і інвестувати не в КМБ, але маю сумнів, що знайдете такуж якість будівництва, розміщення біля метро і таку ціну. Про жк одеський квартал всі знають, але це не зовсім конкурент абрикосовому - київська обл, а не Київ, панелька а не моноліт, про забудовника я знаю того мало, але добре що будують.
Якщо розглядати варіант без ризику і купити вже готове житло в новобудові, то ціна в нашому районі також починаються від 42к$.Мені здається, що найближчі 5 років буде скорочення кількості введення нових об'єктів в експлуатацію і квартира в новобудові буде дорогою. Доречі на вторинному ринку квартири подорожчали з нового року, тому що збільшилися ризики з новобудовами. Зараз і так буде найближчим часом, що новобудови і вторинний ринок будуть однаково дорогими, шари не буде.
Недавно побачив оголошення в жк медовий, 36 м2 в будинку у якого вже фасад майже готовий ціна 47000$.Це комплекс від КМБ але місце таке собі: кладовище близько, аеропорт жуляни близько, метро далеко і на пагорбі. Літаки над головою літати цілодобово будуть. Я там хотів колись купувати, але відвідавши те місце передумав. Нехай та людина продасть ту квартиру за 45к,то чому я свою не можу біля метро продати за стільки ж з однаковим плануванням?? Ті, хто продає зараз квартири в абрикосовому за 34-38к через рік зможуть продати ці квартири за 40-45к. Дешевше не має і не буде. На Троєщині маю квартиру 35 м2, 5 років будинку тільки і ціна на квартиру таку десь 37к$.Абрикосовий далеко не Троєщина.
04 авг 2020 03:16
На Каховской 36,25 продавали минимум 45 прошлым летом, а под новый год 55. Успешно.
04 авг 2020 08:07
Я не понимаю о каких пробках возле Абрикосового идет речь? Два года живём в этом районе и каждый день ездим машиной. Да, утром в час пик есть тянучка, но это не пробка. Вы попробуйте в час пик с Новопечерских Липок выехать, и ничего, элитное жилье
04 авг 2020 18:32

Я купив квартиру в жк абрикосовий 36 м2 в січні 2019 на старті продаж майже за 25000$ при 100%. На даний час на різних сайтах з продажу нерухомісті продають по переуступці 1ні квартири від 33-38к$. Вважаю, що як для інвестора це дуже хороше капіталовкладення.

Я бы на вашем месте продала бы сейчас (если, конечно, вы сможете продать). Три дома сдаются вместе и ждать вам еще окончания стройки года два реально с такими темпами. Вот если бы КБМ вводил дома по одному... Сейчас вкладываться в КМБ - это минимум 3.5 года ждать. При том, что они заранее ставят срок 2 года, чтобы привлечь инвестров. Слишком много объектов у них на стадии стройки. Уже не тот КМБ, что был раньше, "каску" свою точно не съест - помните, у них когда-то была такая реклама на бигбордах. Достаточно тут на форуме пролистать их объекты, и желание инвестировать в них отпадает из-за задержек. Ну и качество еще то. Уж лучше переплатить и купить объект, что имеет намного больше шансов достроиться, или вторичку. А то в Аркаде тоже была цена по 650 дол за м2 и чем закончилось. Заниженная цена только увеличиват риск недостроя.
05 авг 2020 06:01
3.5 года... понятно, что сроки затянут, но не нужно сеять панику и писать бред. ЖК Абрикосовый в начале 20 года был на стадии - 1 дом 7 этажей (без кладки), 2 дом заливали цоколь, 3 пустырь. На сегодня посмотрите статус стройки. Да, на 4й квартал 20 там жить никто не будет, но в Мире не простая ситуация. Да и Аркада и КМБ это далеко разные застройщики, еще бы Укрбуд вспомнили...
Считаю бредом продать на сегодня квартиру на уровне стройки в хорошем ЖК от нормального застройщика и купить за те же деньги квартиру на уровне троещины после бабки которая отдала концы в той же квартире.

P.S. Абрикосовый один из самых оптимальных ЖК на сегодня. 1) если покупаешь для себя и ты молодой, идеальный вариант! Метро рядом, детские сады, школы тоже не есть проблемой (знаю что переполнены, но по крайней мере они есть, а не нужно возить ребенка за 20 км от дома, потому что вокруг пустыри). 2) Рядом застраиваются новые ЖК, будет хоть какой то движ с молодых семей, а не старые панельки с бабками (поверьте моему опыту, пусть лучше музыка на выходных или плач детей, чем сумасшедшая пенсионерка которая забывает выключать газ, приводит алкашей и это все с 6ю собаками) 3)Выезд с города - рукой подать. Езжу каждый день на машине по 70 км с работы на работу... или даже к родственникам в область, на сколько проще выехать в выходной день или вечер пятницы. 4) ну и последний плюс, лично для меня, хочу напомнить, Абрикосовый входит в состав Киева хоть и на границе. В моей перспективе, пожив до десятка лет в квартире, сьехать купив дом в частном секторе что позади (кто не был, прокатитесь, посмотрите как тихо и какие там дома), спокойно можно свою квартиру сдать и в 10-20 мин купить дом в том же районе, грубо говоря. Лично для меня это прям ПЛЮС с плюсов, конечно же после наличия метро в 10 мин ходьбы.
05 авг 2020 06:26
Я б не сказав, що в жк абрикосовий занижена ціна. Ціна тут абсолютно ринкова, не дорого не дешево. В одеському кварталі ще дешевше але будують! До кінця року буде каркас стояти в усіх трьох будинках, можливо і вікна вже будуть в першому будинку. Фасад, ліфти то справа на три-чотири місяці. Ще в 2016 купував на позняки 4а від кмб, і там об'єкт дуже великий, як на каховській, і було ясно що затримають і здали на рік пізніше і всі там живуть.
05 авг 2020 07:34
Чем вам качество КГС не угодило? И проблемы у Аркады не из-за низкой цены. "Продавайте сейчас" - когда нужна однушка, но они закончились :smile:
06 авг 2020 15:41
3.5 года... понятно, что сроки затянут, но не нужно сеять панику и писать бред. ЖК Абрикосовый в начале 20 года был на стадии - 1 дом 7 этажей (без кладки), 2 дом заливали цоколь, 3 пустырь. На сегодня посмотрите статус стройки. Да, на 4й квартал 20 там жить никто не будет, но в Мире не простая ситуация. Да и Аркада и КМБ это далеко разные застройщики, еще бы Укрбуд вспомнили...
Считаю бредом продать на сегодня квартиру на уровне стройки в хорошем ЖК от нормального застройщика и купить за те же деньги квартиру на уровне троещины после бабки которая отдала концы в той же квартире.

P.S. Абрикосовый один из самых оптимальных ЖК на сегодня. 1) если покупаешь для себя и ты молодой, идеальный вариант! Метро рядом, детские сады, школы тоже не есть проблемой (знаю что переполнены, но по крайней мере они есть, а не нужно возить ребенка за 20 км от дома, потому что вокруг пустыри). 2) Рядом застраиваются новые ЖК, будет хоть какой то движ с молодых семей, а не старые панельки с бабками (поверьте моему опыту, пусть лучше музыка на выходных или плач детей, чем сумасшедшая пенсионерка которая забывает выключать газ, приводит алкашей и это все с 6ю собаками) 3)Выезд с города - рукой подать. Езжу каждый день на машине по 70 км с работы на работу... или даже к родственникам в область, на сколько проще выехать в выходной день или вечер пятницы. 4) ну и последний плюс, лично для меня, хочу напомнить, Абрикосовый входит в состав Киева хоть и на границе. В моей перспективе, пожив до десятка лет в квартире, сьехать купив дом в частном секторе что позади (кто не был, прокатитесь, посмотрите как тихо и какие там дома), спокойно можно свою квартиру сдать и в 10-20 мин купить дом в том же районе, грубо говоря. Лично для меня это прям ПЛЮС с плюсов, конечно же после наличия метро в 10 мин ходьбы.

Абсолютно не занижена цена в абрикосовом. Учитываются риски, сами написали о непонятной ситуации в стране. Вот и все. Просто за дороже никто бы не брал. Поэтому абсолютно нормальный ЖК эконом класса за вполне рыночную цену. Поскольку за 45 можно купить квартиру уже с ремонтом в доме по улице Абрикосовой за 300 метров всего лишь. Относительно всего современного и движа, то как раз те новострои по улице Абрикосовой и частный сектор и будут тем самым современным. Школа, два садика и дома по улице Теремковской это конец 70-х годов. В начале улицы 80-е. Других новых ЖК нет. Возможно напротив где старое кладбище будет новый ЖК, в генплане он есть. Если речь идет о Республике то у них своя Свадьба, Это огромный ЖК который будет занимать несколько десятков гектар с концепцией двор без машин и закрытой территорией.
07 авг 2020 10:07
а кто что знает про канализацию от нашего ЖК? куда врежемся? где будет коллектор? на теремковской? что за слухи о канализационной станции с "гасителем" на территории спецжитлофонда? что за опасения вони?
07 авг 2020 11:16
Каналізація буде врізуватися у системи міста. ТУ є у відділі продаж. Коли цікавився, мені показували оригінали (чи завірені копії - не пам'ятаю) менеджер. Можете поцікавтися, дають подивитися без проблем.
07 авг 2020 14:09
Шановні учасники форуму, продовжуються роботи на об’єкті.
У буд. №1 виконано монолітні роботи на рівні 24 пов.
Облаштування кладки проходить з 2-го по 17 пов.
Внутрішні мережі прокладають з 2-го по 10-й пов.
У буд. №2 виконано монолітні роботи на рівні 10 пов.
У буд. №3 виконано монолітні роботи на рівні 11 пов.
Облаштування кладки проходить з 2-го по 4-й пов.
Внутрішні мережі прокладають з 2-го по 4-й пов.

07 авг 2020 15:01
Когда хотели тянуть канализацию с Озерного Гая мимо Жулянской, колодец гашения должен был быть возле Абрикосового, и обычно это сопровождается "приятными" запахами. Но эту канализацию заблокировало село
08 авг 2020 05:15
Зараз забудовник "Інтергал буд", що будує ЖК Озерний гай Гатне, через декілька років, після початку будівництва свого ЖК вирішив побудувати каналізацію, по найпростішому та найдешевшому маршруту, а саме через житлові вулиці с.Гатне та навпроти ЖК Абрикосовий, на території КП "Спецжитлофонду" побудувать камеру гасіння каналізації.
Ми маємо думку, що це може привести до каналізаційного запаху в окрузі. Адже ЖК Озерний Гай на даний момент по планам забудовника буде налічувати більше 5 700 квартир. хоча початково, забудовник Інтергал буд планував побудувати в даному комплексі 4 000 квартир. Апетити забудовника ростуть, та чи витримає їх каналізація. І навіщо нам таке добро під будинком? Тому шановні інвестори, нам треба підключатись вже зараз до ініціативної групи с.Гатне, адже є альтернативний маршрут прокладання каналізації через Столочку, але забудовник Інтергал буд на даний момент, не хоче його реалізувати, бо це дороще.
Більше того, жителі села теж чинять сильний опір забудовнику. Адже вони теж розуміють, що можуть нюхати ці аромати і їм не підходить така перспектива.
08 авг 2020 11:13
КМБ не дозволить здати свій об'єкт де буде воняти. Плюс жк республіка також буде це нюхати
09 авг 2020 09:31
Можна конкретніше, як Ви розумієте під Вашим висловом "КмБ не дасть здати будинок, де буде воняти"?
Ми ж зі своєї сторони, звернемся до КМБ обов'язково, я проханням відстояти права своїх інвесторів і не допустити, будівництва колодязю гасіння навпроти нашого ЖК.
09 авг 2020 11:32
Про жк одеський квартал всі знають, але це не зовсім конкурент абрикосовому - київська обл, а не Київ, панелька а не моноліт, про забудовника я знаю того мало, але добре що будують.
Я б не сказав, що в жк абрикосовий занижена ціна. Ціна тут абсолютно ринкова, не дорого не дешево. В одеському кварталі ще дешевше але будують!

Объясните, к чему вы тут уже который раз упоминаете Одесский квартал? Какое отношение он имеет к Абрикосовому, да и вообще Теремкам? Это маленький 10-этажный жк, расположенный черт знает где (в Крюковщине кажется). К тому же, он уже фактически сдан. И он не панельный, а кирпичный.
09 авг 2020 11:50
Думаю, автор путает квартал с бульваром
09 авг 2020 12:42
Помилився, не квартал а бульвар.
09 авг 2020 20:05
Скажите почему кинули строить первый дом?
10 авг 2020 07:52
По канализации Озерного Гая сейчас они отстойник построили, а воду сливают втихую в свои же озера. Судя по темпам строительства их эта схема устраивает еще года 3 минимум. До этого времени Киевгорстрой нам ключи выдаст, откланяется, мы ремонты закончим. Гатное блокирует проведение канализации через свою территорию, но Интеграл может создать "свою инициативную" группу и пролоббировать процесс. Нужно мониторить процесс.
ПС: почитываю ветки Укрбудовцев, интересно они хают КГС и качество и территория необустроенная сдается и сроков в договоре нет. Но КГС строит и строит уверенно!!! Критиканы не особо рады что их в КГС на носилках заносят. А так людей жалко.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .6062. . .102
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее