Подати оголошення

ЖК "Зірка Вишгорода", Вышгород, ул. Шолуденко, 18 - "Трансмиксбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 64.
3/5%
2/3%
13/20%
30/47%
16/25%
1. . .9092. . .135
10 лют 2016 12:05
Цитата "kli":

Це їх трактування закону.Ми повинні відстояти свої інтереси.В Головному управлінні служби реєстрації по Київській області мені відповіли,що оригінали документів нам повинні повернути. У випадку відмови треба дзвонити в Головне управління з приміщення Вишгородської служби.

Прочитала закон сайті //rs-kyivobljust.gov.ua/
п.24 - За результатом розгляду заяви уповноважена особа суб’єкта державної реєстрації прав, нотаріус або його помічник невідкладно повертає заявникові оригінали документів, поданих для державної реєстрації, а також за бажанням заявника надає інформацію з Державного реєстру прав чи рішення державного реєстратора щодо відмови в державній реєстрації прав у паперовій формі. На примірнику поданої заяви, що долучався до документів, поданих для державної реєстрації прав, заявником зазначаються відомості про отримання документів в повному обсязі.
На гарячій лінії підтвердили,що оригінали повинні повернути,звертатися до керівника РС,а в разі відмови дзвонити на гарячу лінію +380445176061
10 лют 2016 13:58

...для информации Про затвердження Порядку розгляду скарг
у сфері державної реєстрації

//rs-kyivobljust.gov.ua/novini/kabmin-vi znachiv-porjadok-rozgljadu-skarg-u-sferi -derzhrejestratsiji

10 лют 2016 14:03
Цитата "kli":

п.24 - За результатом розгляду заяви уповноважена особа суб’єкта державної реєстрації прав, нотаріус або його помічник невідкладно повертає заявникові оригінали документів, поданих для державної реєстрації, а також за бажанням заявника надає інформацію з Державного реєстру прав чи рішення державного реєстратора щодо відмови в державній реєстрації прав у паперовій формі. На примірнику поданої заяви, що долучався до документів, поданих для державної реєстрації прав, заявником зазначаються відомості про отримання документів в повному обсязі.
На гарячій лінії підтвердили,що оригінали повинні повернути,звертатися до керівника РС,а в разі відмови дзвонити на гарячу лінію +380445176061

...сижу и перечитываю п.24 и п.25 Порядка государственной регистрации...25. Примірник заяви, що долучався до документів, поданих для державної реєстрації
прав, з відповідними відомостями заявника про отримання документів в повному обсязі,
примірники інших заяв, що подавалися суб’єкту державної реєстрації прав або нотаріусу,
документи, що підтверджують сплату адміністративного збору та/або внесення плати за
надання інформації з Державного реєстру прав (крім випадку, передбаченого абзацом
другим пункту 24 цього Порядку), а також інші документи, що були отримані у паперовій
формі державним реєстратором під час розгляду заяви та не підлягають поверненню
заявнику, долучаються до відповідної реєстраційної або облікової справи.
Зарезультатом розгляду заяви суб’єкт державної реєстрації прав, що не наділений
повноваженнями із забезпечення ведення реєстраційних справ, та нотаріус передають в
порядку, встановленому Мін’юстом, документи, визначені в абзаці першому цього пункту,
а у разі проведення державної реєстрації права власності з відкриттям розділу в
Державному реєстрі прав — сформовану реєстраційну справу суб’єкту державної
реєстрації прав, що забезпечує ведення реєстраційних справ.
Ведення облікових справ забезпечується усіма суб’єктами державної реєстрації прав та
нотаріусами самостійно.
Документи та/або відомості, сформовані державним реєстратором за допомогою
програмних засобів ведення Державного реєстру прав під час розгляду заяви, а також
електронні копії оригіналів документів, поданих для державної реєстрації прав,
виготовлені шляхом сканування та долучені до відповідної заяви, зберігаються в
електронній формі у цьому Реєстрі.
...посмотрим, что скажут нотариусы
10 лют 2016 14:05
Цитата "kli":

...сижу и перечитываю п.24 и п.25 Порядка государственной регистрации...
25. Примірник заяви, що долучався до документів, поданих для державної реєстрації
прав, з відповідними відомостями заявника про отримання документів в повному обсязі,
примірники інших заяв, що подавалися суб’єкту державної реєстрації прав або нотаріусу,
документи, що підтверджують сплату адміністративного збору та/або внесення плати за
надання інформації з Державного реєстру прав (крім випадку, передбаченого абзацом
другим пункту 24 цього Порядку), а також інші документи, що були отримані у паперовій
формі державним реєстратором під час розгляду заяви та не підлягають поверненню
заявнику, долучаються до відповідної реєстраційної або облікової справи.

Зарезультатом розгляду заяви суб’єкт державної реєстрації прав, що не наділений
повноваженнями із забезпечення ведення реєстраційних справ, та нотаріус передають в
порядку, встановленому Мін’юстом, документи, визначені в абзаці першому цього пункту,
а у разі проведення державної реєстрації права власності з відкриттям розділу в
Державному реєстрі прав — сформовану реєстраційну справу суб’єкту державної
реєстрації прав, що забезпечує ведення реєстраційних справ.
Ведення облікових справ забезпечується усіма суб’єктами державної реєстрації прав та
нотаріусами самостійно.
Документи та/або відомості, сформовані державним реєстратором за допомогою
програмних засобів ведення Державного реєстру прав під час розгляду заяви, а також
електронні копії оригіналів документів, поданих для державної реєстрації прав,
виготовлені шляхом сканування та долучені до відповідної заяви, зберігаються в
електронній формі у цьому Реєстрі.
...посмотрим, что скажут нотариусы
10 лют 2016 14:17
Інші документи,це не основні документи оригінали: техпаспорт,договір купівлі-продажу,документи про сплату і т.д.Нотаріуси все повертають.
Як може бути,що у покупця не залишається жодного оригінала документу про купівлю квартири? Що може бути,якщо РС їх загубить випадково або навмисно?
10 лют 2016 14:22
Цитата "kli":
Інші документи,це не основні документи оригінали: техпаспорт,договір купівлі-продажу,документи про сплату і т.д.Нотаріуси все повертають.
Як може бути,що у покупця не залишається жодного оригінала документу про купівлю квартири? Що може бути,якщо РС їх загубить випадково або навмисно?

...надеюсь, что сервер регистрации дублируется и защищен от простаков
10 лют 2016 14:26

Как он там дублируется и как защищается не знаю - а вот то что сегодня целый день зайти на сайт нельзя это факт //www.drsu.gov.ua

10 лют 2016 14:28
А що на руках у власника квартири? Ксерокопія інформаційного листка? Якщо буде потреба продати,подарувати,заповісти, з якими документами звертатись до відповідних служб?
10 лют 2016 15:03
Доброго дня, сусіди!

Я час від часу слідкую за форумом, але пишу вперше.

Як і багато з вас я декілька разів намагався подати документи до реєстраційнох служби, але кожного разу щось не складувалося. Днів десять тому подав документи до нотаріуса, що знаходиться біля відділу продажу на Глібова та минулого тижня отримав витяг (на звичайному аркуші) з реєстру про реєстрацію права власності на квартиру. Від голови ЖЕКу отримав ключі (весь комплект).

Найближчим часом я планую розпочати початкові ремонтні роботи:
1) демонтаж внутрішніх перегородок;
2) монтаж нових перегородок
3) проводка
4) санвузол

Інші роботи, напевно, буду робити, коли в будинку буде світло та вода.

Хочу порадитись. Хтось з вас вже проводив роботи по демонтажу/монтажу перегородок? Хто виконував? Є місцевий підрядник (Денис, задіяний на будівництві дому), чи може ви запрошували когось іншого? Якою була вартість?

Дякую за поради.

Ярослав
квартира 86 (2 секція, 5 поверх)
10 лют 2016 15:23
Цитата "yaroslaff":
Доброго дня, сусіди!

Я час від часу слідкую за форумом, але пишу вперше.

Як і багато з вас я декілька разів намагався подати документи до реєстраційнох служби, але кожного разу щось не складувалося. Днів десять тому подав документи до нотаріуса, що знаходиться біля відділу продажу на Глібова та минулого тижня отримав витяг (на звичайному аркуші) з реєстру про реєстрацію права власності на квартиру. Від голови ЖЕКу отримав ключі (весь комплект).

Найближчим часом я планую розпочати початкові ремонтні роботи:
1) демонтаж внутрішніх перегородок;
2) монтаж нових перегородок
3) проводка
4) санвузол

Інші роботи, напевно, буду робити, коли в будинку буде світло та вода.

Хочу порадитись. Хтось з вас вже проводив роботи по демонтажу/монтажу перегородок? Хто виконував? Є місцевий підрядник (Денис, задіяний на будівництві дому), чи може ви запрошували когось іншого? Якою була вартість?

Дякую за поради.

Ярослав
квартира 86 (2 секція, 5 поверх)

...добрый вечер, имел опыт рушить стену между комнатой и кухней, бетонную, с арматурой...а эти думаю сами попадают...нужен перфоратор и друзья...тяжелее будет это все вынести и вывезти, а может аккуратно использовать блоки в другом месте
10 лют 2016 15:32
у нас тоже отказ от Вышгородской РС, документы еще не забрали, причину не знаем. только что увидела на сайте. Регистратор Хрипкова Ирина Дмитриевна.
10 лют 2016 17:03
Цитата "manyapa":
у нас тоже отказ от Вышгородской РС, документы еще не забрали, причину не знаем. только что увидела на сайте. Регистратор Хрипкова Ирина Дмитриевна.

...попробую угадать ...нет подписи в заявлении... или "...,подаються:
1)документ, що підтверджуе набуття ...
как у меня... я уже почти подготовил документ в министерство юстиции с жалобой...(скаргой), попозже могу переслать текст если решите написать или подписаться под нашим
10 лют 2016 21:35
Цитата "kli":

Готова в пятницу подъехать в Вышгородскую службу, Вы еще планируете?
11 лют 2016 07:05
Цитата "pet88":

Готова в пятницу подъехать в Вышгородскую службу, Вы еще планируете?

Так,обов"язково! Я планую там бути приблизно о 10,30 -11,30.Залежно від погоди і роботи транспорта.
11 лют 2016 14:17
сегодня и еще завтра(а не как обещано - до среды) будут выпускать воздух из газовой системы и пломбировать входной кран и счетчик. с понедельника, думаю, можно наведаться в горгаз на заключение договора
11 лют 2016 14:22

Столкнулась сегодня с проблемой сайта - //rrp.informjust.ua/ .Он не работает и не открывается,а как раз сегодня нам должны были дать ответ.Кто-нибудь,может,тоже заходил,работает ли у вас? Мне пишут такой ответ - Этот каталог не содержит ничего, что было бы пригодно для просмотра браузером.Спасибо за визит.

11 лют 2016 14:23
Цитата "Сергей сын Дмитрия":
сегодня и еще завтра(а не как обещано - до среды) будут выпускать воздух из газовой системы и пломбировать входной кран и счетчик. с понедельника, думаю, можно наведаться в горгаз на заключение договора

Які документи потрібно для оформлення і коли у них прийом?
11 лют 2016 15:20
Цитата "olgab1317":
Столкнулась сегодня с проблемой сайта - //rrp.informjust.ua/ .Он не работает и не открывается,а как раз сегодня нам должны были дать ответ.Кто-нибудь,может,тоже заходил,работает ли у вас? Мне пишут такой ответ - Этот каталог не содержит ничего, что было бы пригодно для просмотра браузером.Спасибо за визит.

только что проверила, все ок отображает. попробуйте открыть в другом браузере/на другом компьютере.
11 лют 2016 16:11
Цитата "kli":

Які документи потрібно для оформлення і коли у них прийом?

...мне еще рано туда идти
12 лют 2016 07:04
Проверила через другой браузер,действительно работает. Вот какой нам дали странный ответ - Зупинено розгляд.Рішення, прийняте державним реєстратором - Рішення про зупинення розгляду заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.Державний реєстратор, який прийняв рішення Чорнобук Ірина Анатоліївна, Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Київській області, Київська обл. Не понимаю,что это значит
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .9092. . .135
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше