ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская
Забудовник | Сфера житлобуд |
Здача ЖК | 2015 - 2022 р. |
Планування | від 25 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10% | ||
5/7% | ||
21/31% | ||
23/34% | ||
11/16% |
Navna
N
Користувач
24
01 лютого 2016
16 черв 2016 07:35
Цитата "Кузькин":вообще-то эта история с консьнржем может быть оценена как мошенничество при соучастии модеров этого сайта
А сплату налогів,за здачу квартири Ви теж будете так"усєрдно"контролювати,як питання з консьержкою?В таких справах теж багато "мошенничества"...Думаю,шо консьержка обов'язково рано чи пізно буде.Бо це не просто якась примха,а наша безбека. І це питання буде вирішуватись в рамках правового поля!Такшо "собаки ГАВКАЮТЬ,а караван іде"
Кузькин
К
Користувач
54
12 січня 2016
16 черв 2016 08:44
я плачу все налоги и сплю спокойно!
а вот кто-то немножко запереживал-видно рыльце в пушку-все тайное станет явным

Navna
N
Користувач
24
01 лютого 2016
16 черв 2016 08:54
Цитата "Кузькин":я плачу все налоги и сплю спокойно!а вот кто-то немножко запереживал-видно рыльце в пушку-все тайное станет явным
=)))))))))))))))))))))))))))."Перший клас,друга чверть...Штани на лямках"
Кузькин
К
Користувач
54
12 січня 2016
16 черв 2016 09:13
если кто-то переживает за жену и детей то прежде разберитесь с сыростью и отсутствием вентиляции тк грибок и палочка коха подкрадутся незаметно
Oksana_SAS
O
Старожил
551
28 липня 2015
16 черв 2016 09:18
А Вы не разговаривали с Застройщиком?
Когда-то был уже такой вопрос, и нам рассказывали что эти проблемы надо адресовать Застройщику, так как он обязан давать гарантию на дом (помоему что-то около 5-ти лет). И проблемы грибка и вентиляции надо адресовать к нему.
Когда-то был уже такой вопрос, и нам рассказывали что эти проблемы надо адресовать Застройщику, так как он обязан давать гарантию на дом (помоему что-то около 5-ти лет). И проблемы грибка и вентиляции надо адресовать к нему.
Кузькин
К
Користувач
54
12 січня 2016
16 черв 2016 09:56
у меня такое чувство что под всеми никами пишут пару человкек племянников нашего завклуба и он сам Застройщик передал дом на баланс жэка и все вопросы с ним решаются через жк-это по закону
Oksana_SAS
O
Старожил
551
28 липня 2015
16 черв 2016 10:15
Мне лично о гарантии говорил Вадим Николаквич, так как вопрос грибка поднимался еще при нем.
Кузькин
К
Користувач
54
12 січня 2016
16 черв 2016 10:21
дом на гарантии-это значит что если сыпится штукатурка рвется водопровод кровля и т д то ее ремонтирует не жэк а подрядчики застройщика а вентиляцию чистит жэк и следит за правильной эксплуотацией дома т е на наши жалобы о плохой вентиляции нчжэка обязан создать комсиссию и предъявить ее результаты застройщику
Ko.li.ro
K
Постійний користувач
463
30 липня 2015
16 черв 2016 10:27
Кузькін... про "набалейло" нема кому розповісти? АРМАГЄДОННННН...ви із племені Майя??? все й чекаєте поки все і всі розваляться...
НЕ ЗАСИРАЙТЕ форум
тут форум, а дитсадок ось є у ЛЬвівському, "Левенятко" назвали, якраз для таких, як ви))
УСІМ ГАРНО ДНЯ!!))))
НЕ ЗАСИРАЙТЕ форум
тут форум, а дитсадок ось є у ЛЬвівському, "Левенятко" назвали, якраз для таких, як ви))
УСІМ ГАРНО ДНЯ!!))))
Sergey_SAS
S
Постійний користувач
206
05 червня 2015
16 черв 2016 10:31
Цитата "Кузькин":у меня такое чувство что под всеми никами пишут пару человкек племянников нашего завклуба и он сам Застройщик передал дом на баланс жэка и все вопросы с ним решаются через жк-это по закону
В скором будущем, может даже в эту субботу, состоится слет племянников, милости просим, будем пытаться решить накопившиеся проблемы и задавать конкретные вопросы.
О времени проведения слета позже.
Кузькин
К
Користувач
54
12 січня 2016
16 черв 2016 10:32
видите чем занимается наш завклубом вместо работы
Кузькин
К
Користувач
54
12 січня 2016
16 черв 2016 10:32
дай БОГ ему здоровья
Юлія Гиренко

Новачок
6
27 травня 2016
16 черв 2016 11:13
Привіт, сусіди
Захожу часто на форум, але оскільки крім слів і невдоволення ніяких конкретних пропозицій майже не звучить, то нічого і не пишу) Сьогодні вирішила таки зробити спробу. Тому зателефонувала Віктору Степановичу (це наш директор ЖЕКу). Він мені дуже корректно і ввічливо пояснив, що по закону в кварт.плату не можна внести 3 пункти:
1) плату за охорону території;
2) плату за відеонагляд;
3) плату за "консъержку".
Цими питаннями повинні займатися мешканці, тобто ми=)
Тому дійсно варто всім зібратися і обговорити всі питання. Давайте вирішимо день і час, щоб усім було зручно і максимальна кількість мешканців другого під"їзду таки прийшла) Сама особисто за день-два зголошуюся обійти всі квартири і попередити про збори, якщо буде потреба в цьому
Але, наскільки я знаю, у Оксани, нашої сусідки, яка теж є на форумі, є номера телефонів всіх мешканців нашого під"їзду! І навіть тих, хто не проживає зараз, а знаходиться на стадії ремонту!
Оксано, якщо це дійсно правда, то пропоную розділити номера і обдзвонити всіх мешканців і повідомити про збори.
Буду рада допомогти і бути корисною
Доречі, я не племінниця і ніяка не родичка завклуба чи забудовника)

Захожу часто на форум, але оскільки крім слів і невдоволення ніяких конкретних пропозицій майже не звучить, то нічого і не пишу) Сьогодні вирішила таки зробити спробу. Тому зателефонувала Віктору Степановичу (це наш директор ЖЕКу). Він мені дуже корректно і ввічливо пояснив, що по закону в кварт.плату не можна внести 3 пункти:
1) плату за охорону території;
2) плату за відеонагляд;
3) плату за "консъержку".
Цими питаннями повинні займатися мешканці, тобто ми=)
Тому дійсно варто всім зібратися і обговорити всі питання. Давайте вирішимо день і час, щоб усім було зручно і максимальна кількість мешканців другого під"їзду таки прийшла) Сама особисто за день-два зголошуюся обійти всі квартири і попередити про збори, якщо буде потреба в цьому

Але, наскільки я знаю, у Оксани, нашої сусідки, яка теж є на форумі, є номера телефонів всіх мешканців нашого під"їзду! І навіть тих, хто не проживає зараз, а знаходиться на стадії ремонту!
Оксано, якщо це дійсно правда, то пропоную розділити номера і обдзвонити всіх мешканців і повідомити про збори.
Буду рада допомогти і бути корисною

Доречі, я не племінниця і ніяка не родичка завклуба чи забудовника)
Oksana_SAS
O
Старожил
551
28 липня 2015
16 черв 2016 11:40
Юля, спасибо большое за помощь, буду только ЗА,128кв - заходите, поделюсь списком.
Насчет собрания - то рассказываю новым соседям и напоминаю "старичкам"
У нас было собрание ранней весной, тогда еще был Вадим Николаевич, если помните то собирались возле 1-го подъезда. И тогда все высказались ЗА консьержа!!!!! И Застройщик ЗА СВОИ ДЕНЬГИ выделил нам коморки (которые планировались им для продажи, примерно 2-3тыс.дол. каждая), сделал там первичный ремонт, вставил окно. Теперь дело было за нами, но "нами" оказалось как всегда: говорить много - делать мало. По информации ЖЭКа у нас (2под) заселено примерно 60кв (это по состоянию на февр.). С юр. точки зрения мы можем заключить с ЖЭКом доп.договор на ведение услуг консьержа и т.п., но для этого надо, чтобы не 16кв высказали свое "за",а хотя бы 50, потому что орг. и фин. вопросы будем вести мы.
На форуме очень много высказывалось за ОСББ - мое личное мнение - для нас это нереально, так как на 90кв приходится всего 3-5кв которые могут и делают что-то.
Так как уже говорилось об этой сб - то давайте сразу и решим вопрос с грибком и водой в подвале, так понимаю надо писать коллективную жалобу, можно пригласить и нач ЖЭКа.
Насчет собрания - то рассказываю новым соседям и напоминаю "старичкам"

У нас было собрание ранней весной, тогда еще был Вадим Николаевич, если помните то собирались возле 1-го подъезда. И тогда все высказались ЗА консьержа!!!!! И Застройщик ЗА СВОИ ДЕНЬГИ выделил нам коморки (которые планировались им для продажи, примерно 2-3тыс.дол. каждая), сделал там первичный ремонт, вставил окно. Теперь дело было за нами, но "нами" оказалось как всегда: говорить много - делать мало. По информации ЖЭКа у нас (2под) заселено примерно 60кв (это по состоянию на февр.). С юр. точки зрения мы можем заключить с ЖЭКом доп.договор на ведение услуг консьержа и т.п., но для этого надо, чтобы не 16кв высказали свое "за",а хотя бы 50, потому что орг. и фин. вопросы будем вести мы.
На форуме очень много высказывалось за ОСББ - мое личное мнение - для нас это нереально, так как на 90кв приходится всего 3-5кв которые могут и делают что-то.
Так как уже говорилось об этой сб - то давайте сразу и решим вопрос с грибком и водой в подвале, так понимаю надо писать коллективную жалобу, можно пригласить и нач ЖЭКа.
Юлія Гиренко

Новачок
6
27 травня 2016
16 черв 2016 13:00
Оксано, сьогодні можу зайти за списком.
Кузькин
К
Користувач
54
12 січня 2016
16 черв 2016 16:11
я согласен что консьерж нужен после устранения всх недостатков и решения кадрового вопроса в жэк!одно маленькое =но=-принимать решения могут только владельцы квартир а укого предвар договор там владелец застройщик
Irena-Makarena
I
Новачок
11
16 червня 2016
16 черв 2016 17:19
Доброго дня, шановні сусіди))))
Нарешті у нас з'явилась своя "сторіночка", а то я уже сама почала нервувати, чому не закривають вхідні двері, коли відкачають воду з підвалу,куди посадять консьєржа і хто ж це так гучно слухає музику на Гетьманській)))) у нас ввід у експлуатацію у кінці червня.... побачим)))
Нарешті у нас з'явилась своя "сторіночка", а то я уже сама почала нервувати, чому не закривають вхідні двері, коли відкачають воду з підвалу,куди посадять консьєржа і хто ж це так гучно слухає музику на Гетьманській)))) у нас ввід у експлуатацію у кінці червня.... побачим)))
Oksana_SAS
O
Старожил
551
28 липня 2015
17 черв 2016 06:38
Намаз слишком занятой человек чтобы решать наши вопросы, если подходить с этой логики - то все платежи за кв тоже он должен делать, а не мы. Думаю что в этом случае мы должны сами собраться и сами взять на себя ответственность, и соответственно, оплачивать, а Намаз просто подпишет как владелец кв.
Кстати, договор с ЖЭКом, как и с водой, заключали по предварительному договору.
Собрание жильцов 2-го подъезда в сб, в 9.10. Надеюсь все будут, потому что впереди 3вых и многие буду разъежаться.
Кстати, договор с ЖЭКом, как и с водой, заключали по предварительному договору.
Собрание жильцов 2-го подъезда в сб, в 9.10. Надеюсь все будут, потому что впереди 3вых и многие буду разъежаться.
Кузькин
К
Користувач
54
12 січня 2016
17 черв 2016 06:56
по пред договору можно заклбчить договор только с жэком!а про собрание народ оповестили?
Oksana_SAS
O
Старожил
551
28 липня 2015
17 черв 2016 07:06
Уже было не одно собрание, у нас нет "оповещателя" - все через форум и передачу между соседями.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК Отрада | Київміськбуд, bUdCapital | Київ, просп. Відрадний, 93/207.082 753
- ЖК Вудсторія | буд 1,5,6 | ДБК-Житлобуд, Perfect Group | Київ, вул. Поліська, 407.08577
- ЖК Деснянський | ДБК-Житлобуд | Київ, вул. Електротехнічна, 4307.08452
- Київ, вул. Євгена Маланюка, 101 | Міськбудінвест07.08320
- ЖК Gravity Park | Креатор-Буд | Київ, просп. Берестейський, 13906.0886
- ЖК GENESIS | Євротранс | Київ, пров. Індустріальний, 206.08365
- ЖК Добре Місто 2 | Доброград | Чабани, вул. Машинобудівників 16,1806.0838
- ЖК 4 сезони | УМК | Київ, вул. Михайла Максимовича, 3г06.08745
- ЖК SENAT | GEOS | Київ, Кільцева дорога, 305.0864
- ЖК на пр. Отрадний, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ05.0810 300
- Чи варто зараз купувати нерухомість?07.084 573
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну28.0790
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Климатическое оборудование норвежской ТМ Bergen07.082
- Як можна прочистити або покращити вентиляцію в квартирі?06.086
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Меблі на замовлення | Оголошення про виготовлення меблів07.0898
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку05.082
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше