Подати оголошення

ЖК Бережанский | Галжитлобуд | ул. Бережанская, 15

ЗабудовникГалжитлобуд
Здача ЖК2019 - 2021 р.
Планування
від 27 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
152з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 75.
23/31%
7/9%
15/20%
9/12%
21/28%
1. . .626364
21 лист 2021 11:22

Интересно, кто составляет эти рейтинги надёжности и как им можно верить? Вот у бережанского 203 балла (что выше чем у объектов КАНа например), при этом Лун светит 2 дома в этом жк как замороженные, а 1 очередь, которую сдали в конце 2019, живёт без коммуникаций и отопления

01 груд 2021 11:19

Anton_Chehov



Ви точно нічого не плутаєте з сертиікатами на 8й та 9й будинки?! Сертифікати по 3му та 10му будинку ще досі не оплачені:

а 8й будинок, взагалі, планують подавати на сертифікацію лише наприкінці грудня 2021 року, як сказали моїй співробітниці, яка через це дууже сильно тепер роздратована, бо планувала почати ремонт у своїй квартирі ще минулого року та заселятись туди жити одразу. На ремонт же, сказали їй, запустять не раніше травня наступного року.

Тому, ви якщо і пишете про сертифікати, то хоч посилання скидайте, як "попередники".

Як бачили , я нічого не путав :) Вже й адресу у всіх є. 

14 груд 2021 09:40

Найдите будущих соседей в реестре инвесторов!


Информация о реестре инвесторов

09 лют 2022 11:44

Третій будинок почав отримувати право власності на квартири. Вітаю інвесторів!

09 лют 2022 18:42

Kuroneko

Третій будинок почав отримувати право власності на квартири. Вітаю інвесторів!

Коли плануєте видачу ключів, запуск опалення і підключення комунікацій? Хоча можете не відповідати, бо ваші обіцянки і гроша ломаного не коштують

10 лют 2022 20:24

Гунар

Коли плануєте видачу ключів, запуск опалення і підключення комунікацій? Хоча можете не відповідати, бо ваші обіцянки і гроша ломаного не коштують

Не пригадую, щоб я давав вам якісь обіцянки. Я простий інвестор, але, на щастя, вже з документами. Перші два будинки мають усі комунікації, тож і наш матиме, я з цього приводу навіть не хвилююся.

25 бер 2022 16:50

"Шановні клієнти !


Нам з Вами випало жити в непростий, але доленосний час захисту незалежності та суверенітету України. Відтак, воєнний стан, оголошений в Україні 24 лютого 2022 року, змусив багатьох вносити певні корективи у роботу не тільки нашої компанії, а й всіх державних та приватних структур загалом.


Інформуємо Вас, що від початку запровадження воєнного стану керівництво компанії перебуває в Україні. Офіс працює над організацією робочих процесів, над проектною документацією будівництва, щоб після завершення військових дій (бомбардувань західних регіонів України, призупинення активних військовий дій в Україні, або скасування воєнного стану в Україні) повноцінно відновити усі роботи на будівельних майданчиках. Усі наші клієнти обов’язково отримають свої омріяні квартири.


Необхідно наголосити, що об’єкти на яких ведеться будівництво (будівельні майданчики) є об’єктами підвищеної небезпеки, зокрема, зоною можливого ураження, на яких не передбачено та не облаштовано захисних споруд цивільного захисту. Відтак, у працівників (будівельників) немає можливості безпечно виконувати будівельні роботи, зокрема, швидко спуститись із будівельних конструкцій у безпечні, спеціально облаштовані інженерні споруди, задля захисту свого життя та здоров’я.


У зв’язку із численною кількістю оповіщень органів управління цивільного захисту про повітряну тривогу, щоб не наражати на небезпеку наших працівників, компанія прийняла рішення призупинити будівельні роботи на будівельних майданчиках. Сьогодні найцінніше та найважливіше – це життя кожного з нас. Завіряємо, що при першій  можливості безпечно здійснювати будівельні роботи, такі роботи будуть відновлені.


Додатково повідомляємо, що на даний час для гарантування безпеки даних та недопущення будь-яких несанкціонованих дій з інформацією державних реєстрів зі сторони ворога, робота деяких реєстрів Міністерства юстиції України зупинена. В умовах воєнного стану державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень значно обмежена, відповідно до чинного законодавства. Зокрема, не працює належним чином Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, що унеможливлює проведення державної реєстрації об’єктів нерухомого майна. Як тільки роботу реєстрів буде відновлено, ми Вас поінформуємо додатково.


Також прийнято рішення призупинити вимоги щодо виплати штрафів та зняття пені, пов’язаних із простроченнями сплати відповідних платежів. Втім, у випадку наявності у Вас можливості здійснювати відповідні поточні платежі за укладеними договорами, Ви можете здійснювати такі відповідно до курсу Національного банку України.


Наші консультанти перебувають на зв’язку та готові надати Вам більш детальну інформацію.

Графік роботи – 10:00 до 14:00.

Бережіть себе та рідних.

Всім нам мирного неба над головою!

Слава Україні!


З повагою,

ТМ “Галжитлобуд”.

12 вер 2022 12:36

Доброго дня! За якими контактами можливо з'єднатися з відділом продажу ЖК або  з забудовником.
Номери (044)596-15-15, (097)596-15-15 не працюють, не має зв'язку. 

17 лист 2022 07:06

Добрый день,

Задумались о покупке квартиры ЖК Бережанский в третьем доме, но после прочитанного желания поубавилось)))

Подскажите. Есть ли актуальная информация о доме, ходе строительства ( внутри дома( и о коммуникациях - вода, отопление, ЭЭ.

В целом ситуация о этом жк интересует

Заранее спасибо  

18 лист 2022 08:19

Электричество совершенно непредсказуемое. 
Но люди пишут, интересуются. Как там вообще? С застройщиком смогли связаться? 

09 груд 2022 18:13

да это проблемы на года,учитывая сегодняшнее положение,тоже смотрел здесь квартиру со стороны красиво,но поддавшись с жильцами желание отпало напрочь,ещё и край геогафии

11 груд 2022 09:30

Просто смотрю, что эти славные парни полностью забросили стройки в Киеве, кинув инвесторов, но недавно презентовали строительство трёх!!! новых ЖК во Львове. Ай, молодцы!

28 груд 2022 15:56

Понакупляли подешевці квартир сумнівної якості, у сумнівному місці й у непорядного забудовника, ще й тепер скиглять..

Перекривають дороги.

інші люди винні що ви бовдури? Від вас одні проблеми, зробили навкруги з доріг та тротуарів собі безкоштовну цілодобову парковку..

жильці цього жк це відбіркові неадеквати, бо нормальна людина на те й не гляне..

Але ж жлобкуватість та недалекість.. там і живуть

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .626364
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше